Web Analytics Made Easy - Statcounter

پدر شهید دانشمند هسته‌ای کشور با بیان اینکه در انتخابات وظیفه شرعی بر گردن داریم و نمی‌توانیم دست به عصا راه برویم، گفت: در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری گذشته انتخابات خوبی داشتیم ولی انتخاب خوبی نداشتیم.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان آمل، رحیم احمدی روشن در نشست صمیمانه با اعضای کانون بسیج رسانه این شهرستان اظهار کرد: هم‌اکنون کشور در برهه حساسی قرار دارد هرچند بعد از پیروزی انقلاب اسلامی برهه‌های حساس کشور در سال‌های مختلف فراوان بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه باید از این برهه حساس نیز به‌خوبی عبور کنیم، افزود: معتقدم می‌توانیم همانند دیگر شرایط سخت با درایت و تدبیر آگاهانه و بابصیرت رهبر انقلاب به‌درستی عبور کنیم.

پدر شهید دانشمند هسته‌ای مصطفی احمدی روشن، با اعلام اینکه وظیفه داریم خود را برای انتخابات درست و آگاهانه در مجلس آماده کنیم، تصریح کرد: باید نمایندگان لایق، متدین و خداترس از سوی مردم وارد مجلس آینده شوند هرچند این امر مورد انتظار توسط مردم است تا مسؤولان و وکلای آنها از کار و تلاش شبانه‌روزی خسته نشوند.

وی با اشاره به اینکه خداوند عقد اخوت با هیچ قوم و ملتی نبسته است، ادامه داد: خداوند می‌فرمایند ما سرنوشت قومی را تغییر نمی‌دهیم جز اینکه به دست خود آنها رقم بخورد پس سرنوشت سیاسی کشور به دست خود مردم است.

احمدی‌روشن با اشاره به بیانات امام نخست شیعیان مبنی بر اینکه مردم باید خوبان را از بین خود انتخاب کنند تا دست به اقدامات خوب زده شود، بیان کرد: اگر افراد نالایق و بد را وارد مجلس یا دولت کنیم انتخابی است که توسط خودمان شکل می‌گیرد.

وی با بیان اینکه باید حواس خود را در انتخابات پیش رو جمع کنیم، افزود: در این برهه از زمان دو وظیفه بزرگ در انتخاب و انتخابات داریم زیرا باید در ابتدا درست انتخاب کرده و همچنین حضور حداکثری در انتخابات داشته باشیم.

پدر شهید دانشمند هسته‌ای مصطفی احمدی روشن با اشاره به اینکه با رأی ندادن و توصیه به عدم حضور پای صندوق‌های رأی کار درست نمی‌شود، بیان کرد: همه ما مسلمانان موظف هستیم همانند نماز و روزه در صف انتخابات حاضر باشیم و به بهترین گزینه رأی دهیم.

این پدر شهید با تأکید بر اصلح‌ترین انتخاب در انتخابات ریاست جمهوری و مجلس شورای اسلامی گفت: باید افرادی به مجلس و دولت بروند که وظیفه خود را خدمت شب و روز به ملت شریف و قهرمان ایران بدانند.

احمدی‌ روشن با اعلام اینکه نمایندگان مجلس باید در شأن ملت ایران باشند، تأکید کرد: حضور حداکثری مردم در انتخابات‌های گذشته برای دنیا قابل درک و هضم نبود و نیست زیرا همه مشکلات، تحریم و فشارهای اقتصادی استکبار جهانی برای از پای درآوردن ایران است.

وی با اشاره به اینکه دشمنان پیش‌بینی داشتند انقلاب اسلامی حدود ۱۰ سال دوام نمی‌آورد ولی هم‌اکنون در ۴۰ سالگی خود قرار دارد، افزود: به برکت خون شهدا بالاترین اقتدار، امنیت، اعتبار، عزت و ابهت از آن ایران اسلامی است و روز به روز بر آن افزوده می‌شود.

پدر شهید دانشمند هسته‌ای مصطفی احمدی روشن با بیان اینکه در انتخابات وظیفه شرعی بر گردن داریم و نمی‌توانیم دست به عصا راه برویم، ادامه داد: در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری گذشته انتخابات خوبی داشتیم ولی انتخاب خوبی نداشتیم.

این پدر شهید با اعلام اینکه رهبری انقلاب اسلامی بابت برجام تأکید داشتند به طرف مقابل و تعهداتش خوش‌بین نیستم و در این زمینه دغدغه دارم، بیان کرد: ولی افراد در این بین گفتند که باید در برجام واقع‌بین بود و هم‌اکنون به بدعهدی و عدم تعهد طرف مقابل رسیدند.

وی با اشاره به بیانات ارزشمند رهبر انقلاب مبنی بر اینکه بسیاری از ضعف‌ها و کمبودها به عدم توانایی و توانمندی برخی مدیران بازمی‌گردد، گفت: با لطف و توجه خداوند مسیر انقلاب اسلامی مشخص است و با رهبری مدبرانه و آگاهانه و هوشمندانه رهبری انقلاب اسلامی به مسیر خود ادامه می‌دهد.

انتهای پیام/86012/ح

منبع: فارس

کلیدواژه: آمل مازندران شهید انرژی هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۶۱۸۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا

سرکوب اعتراضات دانشجویی در حمایت از مردم فلسطین، محاکمه دونالد ترامپ، و منازعات سیاسی بر سر کمک‌های خارجی و مهاجرت، در هفته‌های اخیر تیتر روزنامه‌های آمریکا بوده است ولی ظاهراً در ماه‌های آینده بیشترین موضوع این روزنامه‌ها رقابت بایدن و ترامپ برای رسیدن به کاخ سفید خواهد بود که از همین حالا این بحث در بین تحلیلگران سیاسی آغاز شده است.

به گزارش الجزیره، «اریک نیسبت»، استاد علوم سیاسی دانشگاه نورث وسترن اعتقاد دارد موضوع انتخابات هنوز در بین مردم داغ نشده است و معمولاً آنها از اواخر تابستان وارد این بحث می‌شوند ولی اتفاقاً همین مرحله برای نامزد‌ها مهم است تا بتوانند پایگاه محکم‌تری در بین مردم کسب کنند.

اکثر نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که با نزدیک شدن به انتخابات، رقابت تنگاتنگی بین بایدن و ترامپ شکل خواهد گرفت. کارشناسان می‌گویند این رقابت احتمالاً به نحوه عملکرد نامزد‌ها در ایالت‌هایی مثل میشیگان، جورجیا و نوادا بستگی دارد.

نظرسنجی اخیر مرکز تحقیقات پیو نشان داده است که تقریباً نیمی از رای دهندگان ثبت نام شده گفته‌اند که اگر بتوانند هم بایدن و هم ترامپ را در برگه رای کنار گذاشته و جایگزینی برای آنها پیدا کنند. بر اساس این نظرسنجی، حدود دو سوم از رای دهندگان گفتند که اعتماد چندانی به اینکه بایدن از نظر جسمی به اندازه کافی برای رئیس جمهور شدن مناسب است، ندارند، در حالی که تعداد مشابهی گفتند که معتقد نیستند ترامپ در مقام ریاست جمهوری اخلاقی عمل کند.

در مورد نقش رای‌دهندگان جوان‌تر برای اردوی بایدن، پیام تاکنون این بوده است که رای به رئیس فعلی حزب دموکرات تحت تاثیر جنگ غزه و حمایت کاخ سفید از اسرائیل قرار گرفته است. موج اخیر اعتراضات دانشجویان و البته جوانان در حمایت از فلسطین شکاف نسلی را بیشتر ظاهر کرده و این موضوع می‌تواند مشکلی جدی برای بایدن ایجاد کند، چون حساب ویژه‌ای روی رای جوانان باز کرده است. در سال ۲۰۲۰، بایدن حدود ۶۰ درصد از رای اقشار بین ۱۸ تا ۲۹ ساله را به دست آورد.

این امیدواری پایگاه بایدن و دموکرات‌ها در حالی است که نظرسنجی اخیر شبکه سی ان ان نشان داده است که بایدن در میان رای دهندگان زیر ۳۵ سال حدود ۴۰ تا ۵۱ درصد از ترامپ عقب‌تر است و کارشناسان می‌گویند فقدان اشتیاق در میان رای دهندگان جوان می‌تواند برای کاخ سفید نشین‌های فعلی دردسر شود.

حسن پیارالی، رئیس انجمن مسلمانان کالج دموکرات‌های آمریکا، شاخه دانشگاهی حزب دموکرات، گفت: ما می‌دانیم که دانشجویان چه احساسی دارند. من با اطمینان می‌گویم که اگر بایدن سیاست خاورمیانه‌ای خود را تغییر ندهد، در پنجم نوامبر (۱۵ آبان امسال روز انتخابات ریاست جمهوری آمریکا) بسیاری از آنها در خانه خواهند ماند. من شک دارم که مردم به ترامپ روی بیاورند، اما مطمئناً به بایدن نیز رای نخواهند داد.

به گفته نیسبت استاد دانشگاه نورث وسترن، کمپین بایدن باید در ماه‌های آینده روی به نظم بخشیدن به خانه دموکرات‌ها تمرکز کند ولی در سمت جمهوری خواه، کمپین ترامپ آشفتگی‌های حقوقی بی سابقه گزارش داده است.

رئیس جمهور سابق با چهار پرونده حقوقی، از جمله دادگاه فعلی نیویورک در رسیدگی به اتهام جعل سوابق تجاری روبروست و هرچند این دادگاه‌ها در میان طرفدارانش اهمیتی ندارند ولی برخی از نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که اگر او در هر یک از پرونده‌ها محکوم شود، مردم زیادی از آمریکا به او رای نمی‌دهند.

جان لیلی، استاد علوم سیاسی در دانشگاه آمریکایی در واشنگتن دی سی اعتقاد دارد که رقابت امسال با توجه به جلسات دادگاه ترامپ و فشار بر بایدن در موضوع جنگ غزه، ممکن است متفاوت باشد.

به اعتقاد کارشناسان و تحلیلگران سیاسی اقتصاد ایالات متحده همیشه یک موضوع مهم انتخاباتی در تمام ادوار بوده و هست و امسال نیز موضوع بحث بسیاری از جنجال‌های سیاسی قرار خواهد گرفت.

نظرسنجی‌های اخیر نشان می‌دهد که علیرغم شاخص‌های مثبت اقتصادی، بسیاری از آمریکایی‌ها بر این باورند که اکنون وضعیتشان بدتر از زمانی است که ترامپ در کاخ سفید بود.

ترامپ مایل است در مورد وضعیت بد اقتصادی صحبت کند، در حالی که تیم بایدن در عوض سعی خواهد کرد گفتگو را تغییر دهد و به موضوعات دیگر بپردازد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • فهرست کامل کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب برای انتخابات منتشر شد
  • لیست نهایی کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب منتشر شد
  • انصراف قالیباف از نمایندگی مجلس جدی است؟ /برنامه ریزی ۵ ساله برای ورود به انتخابات ۱۴۰۸ /دولت رئیسی علیه قالیباف دست به کار شد
  • اولین انتخابات ریاست جمهوری چاد پس از حاکمیت نظامیان
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • احتمال انصراف قالیباف از ادامه حضور در مجلس
  • درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود
  • مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم
  • ردادی: مردم با حضور در انتخابات مجلسی قوی را رقم بزنند
  • حضورآگاهانه مردم در انتخابات و انتخاب اصلح