Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه فرهنگی ــ قائم مقام مدیرکل فرآیندها و فناوری اطلاعات مرکز برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی دفتر تبلیغات اسلامی گفت: تولید نرم‌افزارهای موبایل پاسخگو در حوزه‌های معارفی و دینی درحال دنبال شدن است و طی چند ماه آینده شاهد دستاوردهای جدیدی در این حوزه خواهیم بود.  به گزارش ایکنا از قم، سید حسن هانی، قائم مقام مدیرکل فرآیندها و فناوری اطلاعات مرکز برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی دفتر تبلیغات اسلامی شامگاه 27 آذر در حاشیه پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری این دفتر که در مرکز همایش‌های غدیر قم برگزار شد، اظهار کرد: طی یک سال گذشته به دلایل اجباری از جمله افزایش هزینه‌ها، زیرساخت ارتباطی دفتر را تغییر داده و شاهد تحولی در این حوزه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از راه‌اندازی سامانه فکس مجازی یاد کرد و با بیان این که در حوزه نرم‌افزارهای ستادی نیز امسال شاهد فعالیت‌های چشم‌گیری هستیم، گفت: سامانه دیدگاه چهار با عمر ۱۰ سال، طی یک سال اخیر تغییر و نرم افزار مدیریت فرآیندها نیز ارتقا یافت. قائم مقام مدیرکل فرآیندها و فناوری اطلاعات مرکز برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی دفتر تبلیغات اسلامی با اشاره به اینکه میزان کارکرد سامانه آموزش از راه دور هر ساله در حال افزایش است، تصریح کرد: این سامانه توانسته به میزانی جبران خلأهای آموزشی را دنبال کند. وی به راه‌اندازی سیستم رزرواسیون وسف و رونمایی از چندین نرم‌افزار از جمله سامانه‌های ساطع و سند اشاره کرد و افزود: بودجه‌ریزی عملیاتی به شیوه مطلوب در دفتر تبلیغات اسلامی ساماندهی شده و برخی از خدمات نیز در اختیار سایر ارگان‌های همسو قرار گرفته و مشتریانی نیز برای استفاده از این سامانه یافت شده است. هانی با بیان اینکه بخشی از بودجه دفتر به اجرای پروژه‌های مختلف اختصاص می‌یابد، اظهار کرد: سال گذشته نظارت ستادی کامل نسبت به این پروژها را نداشته به همین علت به گزارش‌های مالی اکتفا می‌کردیم اما سامانه با دیدگاه‌های دفتر بازنگری شد. وی با تأکید بر اینکه اکنون به دنبال استخراج دانش مناسب از اطلاعات موجود هستیم، گفت: از چهار سال گذشته دانش سازمانی را دنبال کرده و با توجه به اینکه مجموع اطلاعات در سامانه‌ها موجود بود، توانستیم عملکردهای مطلوبی را رقم بزنیم. قائم مقام مدیرکل فرآیندها و فناوری اطلاعات مرکز برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی دفتر تبلیغات اسلامی تصریح کرد: با توجه به اینکه عملکردهای پژوهشی به صورت ویژه مورد توجه دفتر است، طی یک سال اخیر یک سامانه جامع برای جمع‌آوری اطلاعات تهیه شده است و یکی از ویژگی‌های این مجموعه دانشی، توجه به سیر تاریخی اطلاعات است. وی از تهیه سامانه «روزبرگ» در شعبه اصفهان و سامانه خانواده سالم در شعبه مشهد یاد کرد و افزود: تولید نرم‌افزارهای موبایلی «پاسخگو» در حوزه‌های معارفی و دینی در حال پیگیری است و طی چند ماه آینده شاهد دستاوردهای جدیدی در این حوزه خواهیم بود. هانی بیان کرد: پیگیری موضوع مدیریت دانش در حوزه‌های مختلف از جمله اولویت‌ها در ادامه کار خواهد بود و در حوزه بودجه‌ریزی عملیاتی کارهایی باقی مانده است که وقت زیادی از ما خواهد گرفت. انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: قرآن ایکنا قم هانی نرم افزارهای موبایلی دفتر تبلیغات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۶۳۴۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ریزی لازم برای تحقق اقتصاد دریامحور در راستای تحقق تمدین نوین اسلامی انجام شود

به گزارش حوزه استان های خبرگزاری تقریب، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد عبادی‌زاده در یازدهمین کنفرانس ملی ماهی‌شناسی ایران که در اتاق بازرگانی برگزار شد، با اشاره به لزوم نزدیکی عرصه‌های عملی و نظری برای شکوفایی ظرفیت‌های استان هرمزگان، اظهار کرد: حدود ۳۰ درصد کشور در کناره‌های سواحل دریا در حال زندگی هستند و بیش از پنج هزار کیلومتر از کشور را نوار ساحلی تشکیل داده است اما متاسفانه به نسبت سایر کشورهایی که دارای ظرفیت‌های مشابه هستند، فاصله زیادی داریم.
 
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، شیلات را یکی از مزیت‌های نسبی استان هرمزگان دانست و بیان کرد: استان هرمزگان در عرصه شیلات و به ویژه صید و صیادی، از روش‌های سنتی و قدیمی استفاده می‌کند و همین امر باعث کاهش بهره‌وری در این بخش شده است که استفاده از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی این عرصه باعث جبران بسیاری از کمبودها خواهد شد.
 
حجت‌الاسلام والمسلمین عبادی‌زاده، با بیان این نکته که تنها راه بر غلبه بر مشکلات اقتصادی، اعتماد به مردم است، تصریح کرد: وقتی بحث مشارکت مردمی مطرح می‌شود، هم مقصود بهره‌گیری از ظرفیت‌های اقتصادی عموم مردم در حوزه تولید و هم بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی دانشمندان است.
 
وی، با اشاره به این نکته که دولتمردان باید میزان تصدی‌گری خود رد عرصه اقتصاد و بخش‌های مردمی کاهش دهند، خاطرنشان کرد: دولت باید نقش هدایت، نظارت، سیاست‌گذاری و حمایتی در عرصه‌های مختلف از جمله اقتصاد ایفا کند و حوزه تصدی‌گری را به مردم واگذار کند.
 
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، سیاست دشمن برای شکست برنامه‌های کشور را جلوگیری از ورود مردم به عرصه‌های مختلف از جمله اقتصاد شود، تشریح کرد: هر موقع گامی در راستای مردمی سازی عرصه‌های مختلف از جمله اقتصاد و فرهنگ مطرح می‌شود، مشاهده می‌شود که صدای دشمن بالا می‌رود و برای صرف‌نظر کردن مردم تلاش می‌کند.

انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل
  • آزمایشگاه‌های هوشمند آینده پزشکی را متحول می‌کنند؟
  • برنامه ریزی لازم برای تحقق اقتصاد دریامحور در راستای تحقق تمدین نوین اسلامی انجام شود
  • پاسخگویی مدیران استانداری خراسان رضوی به هم‌استانی‌ها در سامانه سامد
  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج پارسال در کشور
  • گام بلند شهرداری اصفهان در بودجه‌ریزی حوزه فناوری اطلاعات
  • مسوولان در قبال بیت‌المال باید پاسخگو باشند
  • تأکید بر ارتقای فعالیت‌های فرهنگی در حوزه زنان و رسانه
  • مسئولان در قبال بیت‌المال باید پاسخگو باشند
  • مدیران به مسائل شرعی و اخلاقی در دستگاه خود توجه داشته باشند