Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی علیزاده در مراسم تجلیل از فناوران برتر دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم که ظهر امروز در پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری این دفتر در مرکز همایش‌های غدیر قم برگزار شد، با بیان اینکه برخی از کتاب‌ها تاریخ تمدن انسانی را بر اساس تکنولوژی، فناوری و ابزارهای مورد استفاده تقسیم‌بندی کرده‌اند، اظهار داشت: صنعت چاپ، دیگ بخار، ریل آهن، الکتریسیته و ارتباطات و فناوری اطلاعات و ژنتیک، از جمله عصرهایی هستند که تاکنون مطرح شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: اکنون سرعت شتاب دانش کار و فناوری و تکنولوژی به میزانی جدی است که تغییر از سده به دهه رسیده و شاهد مناسبات پوست‌اندازی تمدنی در کوتاه مدت هستیم.

معاون فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم تصریح کرد: انسان در طول تاریخ از سوی طبیعت تهدید می‌شد، به همین علت انسان همیشه به دنبال کنترل انرژی مخرب طبیعت و به استخدام گرفتن ظرفیت‌های طبیعت بوده است، به همین دلیل حوزه قدرت خود را در طبیعت با اختراع ابزارهای کارآمد توسعه می‌دهد اما در آخرین لایحه پیشرفت تکنولوژی، مناسبات انسان مورد تغییر و تحول قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه در عصر حاضر زندگی در حوزه روابط انسانی وارد پیچیدگی شده است، افزود: با ظهور تکنولوژی فناوری اطلاعات شاهد رفتن به سمت اینترنت اشیا، شهرهای هوشمند، هوش مصنوعی و واقعیت افزوده و مجازی هستیم و اکنون وارد زیست‌بوم‌های جدید می‌شویم.

حجت‌الاسلام والمسلمین علیزاده با تأکید بر این که دولت‌ها و ملت‌هایی در فضاهای تکنولوژی پدید آمده که زیست‌های بوم‌های افراد را تغییر داده‌اند، اظهار داشت: زمانی که با یک هویت جدید وارد این فضاها می‌شویم، عادات رفتاری و نظام تصمیم‌گیری ما تغییر می‌کند و به ندرت با این فضاها هم‌رنگ می‌شویم.

وی با اشاره به این که به تعبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی، فضای مجازی ما را وارد فضای تمدنی جدیدی می‌کند، گفت: به گفته ایشان فضای مجازی تمدن‌ساز است و این فرمایش عمیق و هوشمندانه در فرمایشات دیگران بدون سابقه بوده است.

معاون فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم تصریح کرد: اعتیاد به اینترنت، به میزانی جدی است که کلینیک‌های ترک اعتیاد در کشورهای مختلف دنیا از جمله هلند و کره جنوبی شکل گرفته است.

حجت‌الاسلام والمسلمین علیزاده از بازی‌های رایانه‌ای به‌عنوان شوالیه‌های نقاب‌دار تربیت نام برد و اظهار داشت: این شوالیه‌ها قدرت و ضریب نفوذ تربیت را از خانواده‌ها و آموزش و پرورش گرفته‌اند و امروزه دنیای بسیار بزرگی دارند.

وی با بیان اینکه فقط برای بازاریابی و تبلیغ یکی از این بازی‌ها ۲۰۰ میلیون دلار هزینه شده است، گفت: چرخه مالی این فضا به اندازه بودجه مالی چندین کشور بزرگ است و اکنون در این بازی‌ها از تکنیک‌های شرطی‌سازی عامل و قواعد روانشناسی استفاده می‌شود تا پیام‌های مورد نظر آن‌ها به مخاطب منتقل شود.

معاون فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم از جمله پیامدهای مهم تکنولوژی پر قدرت بازی‌های رایانه‌ای را به چالش کشیدن الگوی حاکمیت دانست و تصریح کرد: اکنون تکنولوژی‌ها در حال رسیدن به یکدیگر هستند و یک پدیده جدید با عنوان سایبورگ را رقم می‌زنند که همان ظهور انسان ربات است.

وی افزود: امروزه با مقوله‌هایی با عنوان دیتاساینس روبرو هستیم که اگر جدی گرفته شود، نظام جهانی را می‌توان با گفتمان‌های محلی به چالش کشید، به‌عنوان مثال، علوم انسانی اسلامی را می‌توان با تکنولوژی جدید فاوا به تحول برساند.

حجت‌الاسلام والمسلمین علیزاده با بیان اینکه نظام مدیریت باید تحول کند و شاهد نقشه راه جدیدی در حوزه فناوری اطلاعات باشیم، اظهار داشت: اکنون در میان نهادهای حوزوی با توجه به رنگارنگی و تنوع در حوزه فناوری اطلاعات از نظر سامانه‌های مردمی و سازمانی، جایگاه نخست را به خود اختصاص داده‌ایم و این نشان می‌دهد که با تغییر سازمانی می‌توانیم حرکت‌های جدی را رقم بزنیم.

وی از حرکت‌های انجام شده در حوزه هوش سازمانی و مدیریت دانش یاد کرد و گفت: ما در لبه مرز تحول دانش سازمانی حرکت می‌کنیم و به دستاوردهای قابل توجهی رسیده‌ایم چراکه توانسته‌ایم تکنولوژی را در راستای نیازهای امروزی دفتر تبلیغات اسلامی بومی کنیم.

معاون فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم تصریح کرد: این معاونت جدیدی که در دفتر تبلیغات اسلامی شکل‌گرفته، نشان‌دهنده عزم هیأت امنای دفتر برای ورود گسترده‌تر به عرصه‌های فاوا و فضای مجازی است تا بتوانیم سهم بزرگ‌تری از این بازار را به خود اختصاص دهیم.

وی افزود: دکترین حرکت تحولی فضای مجازی دفتر تبلیغات اسلامی باید در معاونت فضای مجازی هنر و رسانه رقم زده شود و نظارت راهبردی مأموریت مهم این معاونت است که با محوریت حرکت هوشمندانه و آینده‌نگرانه در حوزه‌های آموزش، تبلیغ و پاسخگویی دنبال خواهد شد.

کد خبر 4802044

منبع: مهر

کلیدواژه: دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه فضای مجازی نشست علمی هفته پژوهش پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی فلسفه کنفرانس بین المللی جامعه شناسی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی آیت الله جوادی آملی گام دوم انقلاب پژوهشگاه حوزه و دانشگاه فعالیت های قرآنی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران نقد کتاب سازمان تبلیغات اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۶۳۹۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور رسیده است

به گزارش خبرنگار حوزه استان‌ها خبرگزاری تقریب؛ دکتر علی سروری وجد در دیدار با نماینده ولی فقیه در کردستان اظهار داشت: از سال ۹۸ با ابتکار دکتر تهرانچی رییس دانشگاه آزاد اسلامی کشور در استان‌های تقریبی حرکت خوبی شروع شده و تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور رسیده است و این دفاتر در استان‌هایی که برادران و خواهران اهل سنت و تشیع زندگی می کنند، ایجاد شده اند.

وی در ادامه گفت: مسئله غزه نشان داد که امت اسلامی از هر قوم و مذهبی و با هر گرایشی در دفاع و حمایت از مردم مظلوم و بی دفاع غزه و فلسطین هستند و نسبت به دشمن مشترک ثابت القول هستند و محکم ایستاده اند مخصوصاً در ایام میلاد حضرت مسیح (ع) برادران و خواهران عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی در میلاد حضرت مسیح(ع)، آنها نیز پا به میدان گذاشتند و یک نشست بین ادیانی در تهران برگزار شد و الحمدلله خیلی مفید و مؤثر بود.

سروری‌مجد افزود: حوادث اخیر که در دانشگاه‌هاي آمریکا همین امر را نشان می دهد وقتی مسئله انسانيت تبدیل به فطرت پاک انسانی از باب توحیدی می شود یک اتفاقی خوبی بین ادیان و مذاهب شکل می گیرد.

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور به اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و گفت:  در ۵ سال گذشته دانشگاه آزاد اسلامی از حیث آموزشی و پژوهشی و از حیث اداری و مالی و از نظر نظم و انضباط رشد صعودی خاصی پیدا کرده است و سامانه های آموزشیار برای تمام فرایندهای آموزشی از ابتدا تا انتها به صورت یکپارچه و متمرکز در سطح کشور فعال شده است.

سروری‌مجد در ادامه از راه اندازی سامانه های پژوهش یار خبر داد و اظهار داشت: سامانه پژوهش یار برای کلیه فرایندهای پژوهشی پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکترا شکل گرفته و آن بی انضباطی هایی که در حوزه پایان نامه ها و رساله ها در گذشته بوده خوشبختانه ساماندهی شده است و پیش دفاع متمرکز برای پایان نامه ها داریم و سخت گیری هایی که در تدوین مقالات وجود داشت از بین رفته و  آزمون های زبان هم به سختی پیگیری خواهد شد و تلاش می کنیم که افراد باسواد در دانشگاه آزاد اسلامي فارغ التحصیل شوند.

وی اضافه کرد: همچنین در ۵ سال اخیر انضباط مالی با راه اندازی سامانه حساب یار که راه اندازی شده اند مرتفع  شده و چک های بلا محل و پرداخت های خارج از ضوابط در دانشگاه آزاد اسلامی اصلا امکان‌پذیر نیست.

سروری‌مجد در ادامه این دیدار به فعالیت ۲۷۶ واحد و مرکز دانشگاه آزاد اسلامی در سطح کشور اشاره کرد و گفت: در حال حاضر  یک میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو و ۵۰ هزار هیئت علمی تمام وقت و وابسته و ۱۵۰ هزار دانش آموز و ۸۰۰ مدرسه وجود دارد که کار رصد و کنترل این واحدهای آموزشی نیازمند این سامانه ها بوده که الحمدلله در ۴ و ۵ سال اخیر اتفاق افتاده است و همه چیز به صورت متمرکز رصد و کنترل می شود و آن انضباط علمی و انتظاری که مقام معظم رهبری بر ما در سه امر داشتند محقق شده است.

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور خاطر نشان کرد: حفظ کیان دانشگاه، ارتقای علمی و گسترش فضای انقلابی بوده ابلاغیه مقام معظم رهبری به ریاست دانشگاه آزاد اسلامی کشور بوده است که ما ملزم به تلاش بر این سه محور شویم و تمام واحدهای دانشگاه را بر مبنای این سه حوزه خطیر و مهم تقسیم بندی کردیم.

سروری‌مجد تصریح کرد: کمیسیون گسترش فضای انقلابی با حضور رؤسای تمام استان‌ها و معاونین ذیربط و کمیسیون حفظ کیان دانشگاه آزاد اسلامی و کمیسیون ارتقای علمی تشکیل شده است و روندی که‌ اکنون در استان کردستان در زمینه این سه حوزه مطالبات رهبری وجود دارد الحمدلله روند قابل قبول و خوبی است که انشاءالله بتوانیم مطالبات مقام معظم رهبری در حوزه دانشگاه را عملی کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور رسیده است
  • خسرو غفوریان کیست؟
  • طهرانچی: دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال کنشگری فعال در عرصه تعلیم و تربیت است
  • دکتر طهرانچی: دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال کنشگری فعال در عرصه تعلیم و تربیت است
  • تمام رفتارهای تبلیغاتی کاندیداها در فضای حقیقی و مجازی رصد می‌شود
  • فضای مجازی باید قانون داشته باشد/لزوم قانونمندی پدیده‌های اجتماعی
  • بیش از ۹۰ درصد جرایم فضای مجازی در لرستان کشف شد
  • تبلیغات عجیب در اینستاگرام برای آرایشگاه؛ مروج کودک‌همسری بازداشت شد! + تصویر
  • بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی مسدود شد
  • انسداد بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی