Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده نیروی هوافضای سپاه گفت: نخبگان حاضر در این مجموعه تاکنون موفق به انجام دو هزار پروژه و در حقیقت رفع مشکل و مسئله در صنایع کشور ظرف چهار سال گذشته شده‌اند.

به گزارش مشرق، سردار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حاشیه بازدید فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از پردیس نوآوری شهید طهرانی مقدم و در جمع خبرنگاران با بیان اینکه ایده ایجاد این پردیس برای اولین بار در سال ۱۳۹۴ از سوی تعدادی از نخبگان کشور مطرح شد، اظهار داشت: تعداد زیادی از جوانان نخبه و دارای علم و خلاقیت ذهنی این ایده را مطرح کردند و ما در واقع فضایی را بعنوان فضای کار در اختیار این خواهران و برادران قرار دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: سردار حاجی‌زاده: اسلحه تحریم خالی از فشنگ شده است

وی با بیان اینکه نخبگان حاضر در این مجموعه در حقیقت اتصال دانشگاه با مراکز صنعتی و بخش دفاعی را برقرار کردند، افزود: این کار در ابتدا با یک فضای کوچک اجاره‌ای آغاز شد، اما امروز یک پادگان در غرب تهران با مساحت ۱۶ هکتار در اختیار این عزیزان قرار گرفته و جمعیت کثیری از خواهران و برادران نخبه فارغ التحصیل دانشگاه‌های معتبر کشور در حال حاضر در این مجموعه فعال هستند و مسائل و مشکلاتی که در بخش‌های کوچک و بزرگ صنایع و معادن ما مطرح است را رفع می‌کنند.

** حل ۲ هزار مشکل صنعتی در ۴ سال گذشته

سردار حاجی‌زاده با تاکید بر اینکه این نخبگان در بخش‌های مختلف صنایع و معادن کشور فعال هستند و حوزه دفاعی تنها بخش کوچکی از فعالیت آنها است، عنوان کرد: از آنجایی که بسیاری از شرکت‌ها و صنایع امکان ایجاد بخش تحقیق و توسعه را ندارند، این عزیزان مشکل مربوطه را حل کرده‌اند و تاکنون موفق به انجام دو هزار پروژه و در حقیقت رفع مشکل و مسئله ظرف چهار سال گذشته شده‌اند.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه گفت: این موضوع الگوی موفقی برای ما بوده و آن گروه از جوانانی که بیکار بودند و بیکاری آنها تهدیدی برای کشور بود، امروز به فرصتی تبدیل شوند.

** معضلات و مشکلات کشور قابل حل است

وی با بیان اینکه با ایجاد چنین مراکزی، معضلات و مشکلات بزرگ کشور در حوزه‌های اقتصادی، صنعتی و معدنی قابل حل است، تصریح کرد: ما فقط زمین و فضای کار را در اختیار این نخبگان قرار دادیم، این ایده و همت خود آنها بود که شروع کردند و کار بسیار بزرگی را در کشور پیش بردند که خوشبختانه امروز هم در حال ایجاد نمایندگی‌هایی در شهرها و دانشگاه‌های مختلف کشور هستند.

سردار حاجی‌زاده در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا نخبگان حاضر در این مجموعه در حوزه خودروسازی هم ورود خواهند داشت، گفت: این عزیزان در حوزه خودروسازی هم ورود پیدا کرده‌اند و مدتی است مشغول هستند و توانسته‌اند موضوعات کوچک و بزرگ در این حوزه و سایر صنایع را تاکنون حل کنند.

** قرارگاه نوآوری شهید طهرانی مقدم ارتباط میان صنعت و دانشگاه را برقرار کرده است

فرمانده نیروی هوافضای سپاه با تاکید بر اینکه دانشگاه‌ها توانمندی بسیار زیادی در کشور دارند اما همیشه بین آنها و کف صنعت فاصله‌ای وجود داشته است، خاطرنشان کرد: این فاصله توسط مجموعه قرارگاه نوآوری شهید طهرانی مقدم پر شده است و در واقع بعنوان یک حلقه واسط توانسته ارتباط بین کف صنعت و دانشگاه را برقرار کند.

وی در پایان گفت: به نظر می رسد این الگو قابل توسعه باشد چراکه ما محدودیتی برای آنها در ساختار و سازمان ایجاد نکرده‌ایم و انجماد سازمانی که در بخش‌های دولتی وجود دارد، در این مجموعه وجود ندارد.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار سکه و ارز تحولات عراق استراماچونی سهمیه بندی بنزین نیروی هوا فضای سپاه سردار حاجی زاده نیروی هوافضای سپاه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۶۴۳۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش قیمت دلار و سکه در بازار تهران/ ارتباط شبه سوئیفت با ۱۰ کشور/ افت قیمت تارا، رانا و پژو ۲۰۷

پیمانه اقتصادی تابناک هر روز بسته‌ای خبری از آخرین اخبار و تحولات مهم اقتصادی ایران و جهان ارائه می‌کند؛ پیمانه‌ای شامل تغییرات ۲۴ ساعت اخیر از بازار‌هایی همچون ارز، خودرو، طلا، انرژی و مسکن، که در کنار آن به واکنش‌ها و صحبت‌های اقتصادی مسئولان نیز پرداخته می‌شود.

رشد شاخص بورس در نخستین روز هفته

شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز (شنبه ۸ اردیبهشت) با یک هزار و ۲۲ واحد رشد در ارتفاع ۲ میلیون و ۳۰۴ هزار و ۹۷۹ واحد ایستاد. معامله‌گران امروز در بورس تهران بیش از ۷ میلیارد و ۵۵۰ میلیون سهم و اوراق مالی را به ارزش تقریبی ۴۹ هزار میلیارد ریال با انجام بیش از ۳۵۰ هزار معامله، دادوستد کردند. نماد «فملی» بیشترین اثر مثبت و نمادهای شپنا، شستا، وبملت، شتران، وغدیر و وتجارت بیشترین اثر منفی را بر شاخص بورس گذاشتند.

ورود صندوق ملی مسکن به بازار خرید سیمان از طریق بورس

رییس هیات عامل صندوق ملی مسکن از ورود این صندوق به بازار خرید سیمان از طریق بورس در آینده نزدیک خبر داد. وی افزود: در ادامه حمایت‌های این صندوق از سازندگان مسکن، پس از اجرایی شدن خرید فولاد در سال گذشته، امسال خرید سیمان به منظور تزریق به پروژه‌های مسکن کشور در برنامه صندوق ملی مسکن قرار دارد. رییس هیات عامل صندوق ملی مسکن، کاهش قیمت مصالح برای سازندگان با حذف واسطه‌ها و افزایش سرعت پیشرفت پروژه‌های طرح نهضت ملی مسکن را دستاوردهای مهم ورود این صندوق به عرصه خرید مصالح ساختمان‌سازی عنوان کرد و ادامه‌داد: علاوه بر این با خریدهایی که به صورت عمده با حجم بالا و به صورت نقد از طریق بورس انجام می‌شود، از تولیدکنندگان داخلی مصالح ساختمانی هم حمایت خواهد شد.

کاهش قیمت دلار در بازار ارز

تسنیم: قیمت دلار که هفته قبل در کانال 64 هزار تومان در نوسان بود امروز به کانال 61 هزار تومان بازگشته است. بازاری‌ها می‌گویند احتمال کاهش بیشتر قیمت‌ها وجود دارد و به همین دلیل هم الآن دیگر مردم و بازاری‌ها ریسک خرید را نمی‌پذیرند و ترجیح می‌دهند سرمایه خود را نقد نگه‌دارند تا در قیمت‌های پایین‌تر خرید انجام دهند.

فرزین عازم عربستان شد

رییس کل بانک مرکزی ایران به منظور شرکت در پنجاهمین سالگرد تأسیس بانک توسعه اسلامی، تهران را به مقصد ریاض پایتخت عربستان ترک کرد.

سکه عقب نشینی کرد

قیمت هر گرم طلا امروز (هشتم اردیبهشت ماه) در بازار طلای تهران با ۴۰ هزار تومان کاهش به سه میلیون و ۴۶۰ هزار تومان رسید و سکه طرح جدید نیز با کاهش ۹۰۰ هزار تومانی نسبت به روز کاری گذشته به ۴۱ میلیون و ۲۵۰ هزار تومان رسید.

ریزش طلای جهانی

قیمت جهانی طلا در روز جمعه (۲۶ آوریل) کاهش یافت و با توجه به تمرکز سرمایه‌گذاران به داده‌های کلیدی تورم ایالات‌متحده برای نشانه‌هایی در مسیر نرخ بهره فدرال رزرو، برای کاهش هفتگی تعیین شد. هر اونس طلا با ۰.۱ درصد کاهش به ۲۳۳۱ دلار و ۱۵ سنت رسید. قیمت‌ها تقریباً ۱۰۰ دلار آمریکا نسبت به بالاترین رکورد تاریخ ۲۴۳۱ دلار و ۲۹ سنت در ۱۲ آوریل کاهش یافته است که ناشی از آشفتگی ژئوپلیتیکی است. هر اونس طلای آمریکا بدون تغییر به ۲۳۴۳ دلار و ۵۰ سنت رسید. قیمت شمش در هفته ۲.۵ درصد کاهش یافته است.

رشد بهای طلای سیاه در بازار انرژی

قیمت نفت در هفته گذشته، تحت تاثیر مجموعه‌ای از عوامل شامل کاهش ذخایر نفت، خوش‌بینی به رشد اقتصاد آمریکا و تنش‌های ژئوپلیتیکی، رشد پیدا کرد. به گزارش ایسنا، بهای نفت برنت در معاملات روز جمعه، با ۴۹ سنت معادل ۰.۵۵ درصد افزایش، در ۸۹ دلار و ۵۰ سنت در هر بشکه بسته شد. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۲۸ سنت معادل ۰.۳۴ درصد افزایش، در ۸۳ دلار و ۸۵ سنت در هر بشکه بسته شد. با این حال، قیمت نفت با فروکش نسبی ریسک‌های ژئوپلیتیکی در خاورمیانه که باعث ضعیف شدن نرخ اضافی ریسک در قیمت‌ها شده، از اوجی که اوایل آوریل داشت، فاصله گرفته است.

ارتباط شبه سوئیفت با ۱۰ کشور

ضیغمی معاون وزیر صمت در پاسخ به سوالی در ارتباط با ورود هیئت تجاری از کشور کره شمالی به ایران برای بازدید از این نمایشگاه گفت: این کشور نیز مانند سایر کشورها برای بازدید از نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی به ایران آمده است. وی تصریح کرد: کشورهای دیگری که با ایران در حوزه‌های نفت همکاری می‌کنند، ظرفیت‌های دیگر ایران را نمی‌دانند و حتی بسیاری از کشورهای دوست و همسایه نیز به ظرفیت‌های صادراتی ایران آگاه نیستند که امیدواریم این نمایشگاه زمینه را برای شناخت ظرفیت‌های صادراتی ایران در بخش‌های دیگری به غیر پتروشیمی، نفت و فولاد بشناساند. رئیس سازمان توسعه تجارت ایران در پاسخ به سوالی در خصوص چگونگی نقل و انتقال پول با دیگر کشورها گفت: در روش‌های پولی و بانکی و شبه سوئیفت اتفاقات خوبی روی داده است و با نزدیک به 10 کشور تعاملات مستقیم مالی و از طریق ارزهای ملی انجام می‌دهیم اما به دلیل محرمانگی درباره آنها تبلیغات نمی‌کنیم. /تسنیم

کاهش حجم کل بازار ارزهای دیجیتال

مجموع ارزش بازار جهانی ارزهای دیجیتال در حال حاضر ۲.۳۳ تریلیون دلار برآورد می‌شود که این رقم نسبت به روز قبل  ۱.۸۳ درصد کمتر شده است. در حال حاضر ۵۳.۳۶ درصد کل بازار ارزهای دیجیتال در اختیار بیت‌کوین است که ۰.۱۵ درصد کاهش روزانه را ثبت کرده است. حجم کل بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته ۶۴.۷۳ میلیارد دلار است که ۱۸.۹۶ درصد کاهش داشته است. حجم کل در امور مالی غیر متمرکز در حال حاضر ۵.۳۷ میلیارد دلار است که  ۸.۳۰ درصد از کل حجم ۲۴ ساعته بازار ارزهای دیجیتال  بوده و حجم تمام سکه‌های پایدار اکنون ۶۰.۱۹ میلیارد دلار است که ۹۲.۹۹ درصد از کل حجم ۲۴ ساعته بازار ارزهای دیجیتال را تشکیل می‌دهد.

توجه بانک مرکزی ترکیه به ریسک‌های تورمی

بانک مرکزی ترکیه (CBRT) اعلام کرد که نرخ بهره را پس از افزایش در ماه گذشته بدون تغییر در ۵۰ درصد نگه می‌دارد. کمیته سیاست پولی استدلال کرد که به دلیل تاخیر بین افزایش نرخ‌ها و تاثیر آن بر تورم، توقف در انقباض الزامی است. بانک افزود که «به شدت به ریسک‌های تورمی توجه می‌کند». بانک ترکیه گفت: تا زمانی که شاهد کاهش قابل توجه و پایدار در روند زیربنایی تورم ماهانه نباشد و تا زمانی که انتظارات تورمی به محدوده پیش‌بینی شده باز نگردد، موضع پولی فشرده خود را حفظ خواهد کرد.

وزیر کار: باید هر روز بهتر از روز گذشته باشیم وزیر کار گفت: مقام معظم رهبری امسال به منظور ایجاد استقلال، شعار سال را جهش تولید با مشارکت مردم انتخاب کردند. گرچه مخاطب شعار ایشان آحاد مختلف جامعه مانند مدیران، فرهنگیان و کارفرمایان هستند، اما مخاطب اصلی، جامعه کار و تولید است. مرتضوی تاکید کرد: کشور‌هایی که به استقلال برسند در تمام مولفه‌های حاکم و رایج بر مدیریت کلان جهان اثرگذار هستند. بعضی از کشور‌ها دارای استقلال سیاسی و برخی دارای وابستگی سیاسی هستند. برخی‌ها استقلال اقتصادی و برخی وابستگی اقتصادی دارند. وزیر رفاه گفت: اثرگذاری استقلال سیاسی برای هر قومی زمانی در جهان موثرتر خواهد بود که توام با استقلال اقتصادی باشد. در دهه گذشته رهبر انقلاب به موضوع استقلال اقتصادی به مبحث رشد و جهش تولید و اقتصاد مقاومتی پرداخته‌اند. امسال نیز بر جهش تولید نیز تاکید کردند و در ملاقاتی که به مناسبت روز کارگر با ایشان داشتیم فرمودند که جهش از رشد متفاوت است. جهش یعنی چند گام بلند برداشتن و سیر صعودی سپری کردن. وی افزود: ما در اجرای فرمان رهبر انقلاب باید به این موضوع توجه کنیم. اکنون استقلال سیاسی کشور ما در کره زمین زبانزد است. استقلال فرهنگی ما بی‌نظیر است و در حوزه استقلال اقتصادی هم گام‌های بلندی برداشته‌ایم، زیرا این کشور ۴۰ سال با تحریم‌ها مواجه بوده است. اما اکنون در بخش‌های مختلف حوزه نرم‌افزار و سخت افزار ما پیشرفت‌های بسیار وسیعی را داشته‌ایم. وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: البته این پیشرفت‌ها کفایت نمی‌کند و باید هر روز بهتر از روز گذشته باشیم. /صداوسیما   افت قیمت تارا، رانا و پژو ۲۰۷

قیمت خودروهای ایرانی امروز با نوسان به‌روز شد. به گونه ای که قیمت تارا اتوماتیک V۲ مدل ۱۴۰۲ به ۹۵۵ میلیون تومان رسیده است که طی یک روز گذشته ۵ میلیون کاهش پیدا کرده است. قیمت تارا اتوماتیک V۲ مدل ۱۴۰۳ ۹۸۵میلیارد تومان شده است که نسبت به روز گذشته ۵ میلیون کاهش پیدا کرده است. قیمت تارا دنده ای V۱ مدل ۱۴۰۲ نیز ۷۹۵ میلیون تومان است که نسبت به روز گذشته ۵ میلیون تومان کاهش پیدا کرده است. قیمت تارا دنده ای V۱ پلاس ۶ سرعته مدل ۱۴۰۲ نیز ۸۳۵ میلیون تومان است که طی یک روز گذشته ۵ میلیون کاهش پیدا کرده است. قیمت رانا پلاس پانوراما ارتقا یافته مدل ۱۴۰۲ نیز ۶۹۰ میلیون تومان شده است که ۱۰ میلیون کاهش پیدا کرده است. قیمت پژو ۲۰۷ پانوراما دنده ای ارتقا یافته مدل ۱۴۰۳ نیز ۸۷۰ میلیون تومان است که نسبت به روز گذشته ۵ میلیون کاهش پیدا شده است. /اقتصاد آنلاین

 

 

 

 

 

دیگر خبرها

  • افغانستان در راه رسیدن به خودکفایی
  • تربیت نیروی ماهر در گرو ارتباط دانشگاه و صنعت
  • موزه دانشگاه صنعتی امیرکبیر افتتاح شد
  • شناسایی ۵۰۵ خوشه صنعتی در سطح کشور
  • ارتباط صنعت و دانشگاه، هدف اصلی دانشگاه فنی و حرفه‌ای
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود
  • «رخنه» توان علمی و دفاعی کشور در صنعت هوافضا را به رخ می‌کشد
  • کاهش قیمت دلار و سکه در بازار تهران/ ارتباط شبه سوئیفت با ۱۰ کشور/ افت قیمت تارا، رانا و پژو ۲۰۷
  • آمادگی دانشگاه آزاد برای همکاری با صنعت
  • وزارت علوم برنامه های مطلوبی برای ماندن نخبگان در کشور تدوین کرده است