Web Analytics Made Easy - Statcounter

عابدینی بیان کرد: به نظر من پدیده مشارکت مردمی ریشه در اعتقادات دینی و عادات ملی کشور دارد و مقدس شمردن خدمت به خلق به صورت داوطلبانه از بالاترین عبادات مذهبی است.

 به گزارش خبرگزاری برنا خراسان جنوبی، مهدی عابدینی دبیر سمن نقش آفرینان جوان خاوران در گفتگو با برنا عنوان کرد: یکی از کارکردهای سازمان های مردم نهاد پرداختن به فعالیت های ترویجی است که در آن تلاش می شود از طریق طراحی و اجرای برنامه ها و اقدامات اجتماع محور،دانش و آگاهی عموم مردم با مخاطبین خاص ارتقا داده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عابدینی اضافه کرد: به نظر من پدیده مشارکت مردمی ریشه در اعتقادات دینی و عادات ملی کشور دارد و مقدس شمردن خدمت به خلق به صورت داوطلبانه از بالاترین عبادات مذهبی است.

وی یادآورشد: سمن نقش آفرینان جوان خاوران با انگیزه کمک رسانی، امداد و ارتقای سطح فرهنگی و هنری اقشار آسیب پذیر شهرستان و خصوصا جوانان شکل گرفته است.

وی افزود: با توجه به این که شهرستان زیرکوه جزء شهرستان های مرزی و تازه تاسیس استان  و همچنین عدم برخورداری از  امکانات رفاح و تفریحی از قبیل پارک ،سینما ، استخر در سطح شهرستان است اما با تشکیل گروه فرهنگی هنری و تاسیس سمن برآن شدیم تا با ارائه و اجرای برنامه های فرهنگی و هنری بتوانیم سطح نشاط اجتماعی را در شهرستان افزایش داده و بستری برای حضور جوانان وهنرمندان در سطح شهرستان ایجاد نماییم.

مهدی عابدینی خطاب به جوانان عنوان کرد: امروز کشور ما در حال طی مسیر به سمت قله های موفقیت و اقتدار است لذا باید جوانان در این راه پیشرو بوده  و با توکل بر خداوند متعال و با امید به آینده وبا  عزمی برخواسته از معنویت و ایمان در راه پیشرفت کشور بکوشند و دشمان را در پیاده سازی نقشه های شومشان ناکام و مایوس نمایند .

وی تاکید کرد:جوانان باید نسبت به محیط و جامعه ای که در آن زندگی میکنند احساس مسئولیت داشته و با تفکر و اندیشه و توجه به کار گروهی نسبت به رفع موانع و مشکلات هم فکری بکنند و با تعامل و همکاری در جهت رفع مشکلات بکوشند ، و  باید در راه پیشرفت کشور کمک کار دولت و نظام بوده  و دنبال راه چاره باشند.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اجرای برنامه های فرهنگی خانواده فرهنگی و هنری فرهنگی هنری مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۶۴۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنهایی می‌تواند زندگی بازماندگان سرطان را کوتاه کند

ایتنا - مطالعه جدیدی نشان می‌دهد افرادی که در حال طی کردن دوره درمان سرطان، در تنهایی هستند، در مقایسه با افرادی که با همنشینی همراه هستند، احتمال مرگ بیشتری دارند.
Jingxuan Zhao ، محقق و دانشمند ارشد در تحقیقات خدمات بهداشتی در انجمن سرطان آمریکا  گفت: «تنهایی و احساس منزوی شدن نگرانی رایجی در میان بازماندگان سرطان است».

به گزارش ایتنا، ژائو توضیح داد که تشخیص و درمان سرطان افراد را منزوی می‌کند و روابط اجتماعی آنها را تحت فشار قرار می‌دهد. ژائو گفت: «بیش از 18 میلیون بازمانده سرطان در ایالات متحده وجود دارد و انتظار می‌رود این تعداد تا سال 2030 به 22 میلیون نفر افزایش یابد. اکنون باید به این موضوع حیاتی بپردازیم.»

برای این مطالعه، محققان بیش از 3400 بازمانده سرطان 50 ساله و بالاتر را که به یک مطالعه با بودجه فدرال در مورد بازنشستگی و سلامت بین سال‌های 2008 تا 2018 پاسخ مثبت دادند، ارزیابی کردند. حدود 28 درصد از بازماندگان احساس تنهایی شدید و 24 درصد دیگر احساس تنهایی متوسط را گزارش کردند. محققان دریافتند افرادی که بالاترین سطح تنهایی را گزارش می‌کنند، 67 درصد بیشتر از افرادی که کمتر تنها هستند، در معرض خطر مرگ قرار دارند.

این مطالعه در 25 آوریل در مجله شبکه ملی جامع سرطان منتشر شد. ژائو در یک نشریه خبری گفت: «آنچه لازم است، اجرای برنامه‌هایی برای غربالگری تنهایی در میان بازماندگان سرطان و ارائه حمایت اجتماعی از افراد نیازمند است. این اقدامات می‌تواند مداخلاتی مانند مشاوره سلامت روان، حمایت جامعه، مشارکت در شبکه‌های اجتماعی و ادغام این برنامه‌ها در درمان سرطان باشد.»

این مطالعه جدید یک سال پس از توصیه جراح عمومی، دکتر ویوک مورتی، درباره "اپیدمی تنهایی و انزوا" که به یک بحران بهداشت عمومی کم‌توجه تبدیل شده است، انجام شد. مورتی در یک انتشار خبری گفت: « روابط ما منبعی برای درمان و بهزیستی است که پنهان می‌شود، روابطی که می‌تواند به ما کمک کند زندگی سالم‌تر، کامل‌تر و سازنده‌تری داشته باشیم. با توجه به پیامدهای سلامتی قابل توجه تنهایی و انزوا، ما باید ایجاد ارتباط اجتماعی را به همان شیوه‌ای که دیگر مسائل مهم بهداشت عمومی مانند تنباکو، چاقی و اختلالات مصرف مواد را در اولویت قرار داده‌ایم، در اولویت قرار دهیم.» 

دیگر خبرها

  • آشنایی جامه هدف بهزیستی با معیارهای انقلاب با جهاد تبیین
  • مشارکت ۳۴ هزار آران و بیدگلی در مسابقه زندگی با آیه‌ها
  • ترویج آموزه‌های اخلاقی در اولویت فرهنگیان باشد
  • غذاهای محلی ریشه در آداب‌و رسوم جامعه دارد
  • آغاز طرح ملی مشاركت اجتماعی مردم در فضای مجازی از تابستان
  • قطب‌نمای «بصیرت» کشور را در برابر تهدیدات بیمه می‌کند
  • دغدغه رهبر انقلاب پیرامون فرزندآوری و ازدواج مجرّدان
  • تنهایی می‌تواند زندگی بازماندگان سرطان را کوتاه کند
  • ۱۸ درصد جمعیت جامعه عشایری ایلام در شهرستان آبدانان زندگی می‌کنند
  • تولید اثر فاخر سینمایی از زندگی محیط بان شهید «هوشنگ نصیری»