Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس قرارگاه مبارزه با مفاسد اقتصادی با اشاره به اینکه فساد گلوگاه های دارد که باید جلوی آنها را گرفت، گفت: امروز در زمینه مبارزه با فساد وقتی به برخی مسئولین گفته می شود باید برخی داده ها و اطلاعات را شفاف سازی کنید و به مردم بدهید در برابر قانون مقاومت می کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قم فردا، داود گودرزی چهارشنبه شب در همایش وحدت حوزه و دانشگاه که در تالار اندیشه دانشگاه قم برگزار شد با اشاره به اینکه باید نقش حوزه و دانشگاه در وحدت مشخص باشد، اظهار داشت: اگر جامعه حوزوری در دانشگاهی به نقطه اشتراک برسند که باید در کنار هم برای تحقق جامعه دینی و تمدن اسلامی قراربگیرند در ابتدا با نقش هر کدام مشخص باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: امروز بعد از گذشت 40 سال از پیروزی انقلاب اسلامی هنوز هم مشکلاتی مانند فساد، عدم وجود عدالت اجتماعی و مسئله معیشت مردم وجود دارد؛ اگر در این مقطع بخواهیم به اندیشه های امام (ره) برگردیم و از امام بپرسیم چرا جامعه ما دچار چنین مشکلاتی شده است دو نکته را در پاسخ می شنویم.
رئیس قرارگاه مبارزه با مفاسد اقتصادی افزود: در واقع محور اندیشه های امام روی دو پایه اساسی قرار دارد که امروز باید مسئولین را به وسیله آنها محک بزنیم؛ نکته اول تاکید امام بر حضور حداکثری مردم در همه صحنه ها بود، این حضور برگرفته از اندیشه های غربی نبود زیرا اسلام به ذات خود مردم سالار است و از ظرفیت های مردمی استفاده می کند.
وی با اشاره به اینکه حضرت امام  چه از ابتدای نهضت چه در سال های پیروزی انقلاب هر چه کرد با حضور مردم بود، بیان داشت: نکته دوم اندیشه امام استفاده از نسخه کامل اسلام ناب محمدی بود، در این نسخه عدالت اجتماعی، مبارزه با ظلم و فساد، پرهیز از اشرافیگری مسئولین، آزادی و پیشرفت با تعاریف الهی وجود داشت.
گودرزی اضافه کرد: در طول این چهل سال مسئولین در سطوح مختلف بر اساس برداشت خود از اسلام هر کدام بخشی از این مفاهیم را دنبال کردند و طبق آن کارها را جلو بردند، یعنی مقام اجرا را با مقام اندیشه اشتباه گرفتند و نقش خود را متوجه نشدند.
وی گفت:  در برخی مقاطع مسئولین اجرایی فهم خود از آزادی را پیگیری کردند و در مقطع دیگر فهم خود از عدالت اجتماعی را دنبال کردند، یعنی  قانون اساسی و مبانی اندیشه های دینی را مطالعه نکردند و تنها بر اساس فهم خود حرکت کردند.

امروز برخی مسئولین در برابر شفاف سازی اطلاعات مقاومت می کنند
رئیس سابق سازمان بسیج دانشجویی کشور افزود: امروز  در زمینه مبارزه با فساد وقتی به برخی مسئولین گفته می شود باید برخی داده ها و اطلاعات را شفاف سازی کنید و به مردم بدهید در برابر قانون مقاومت می کنند.
وی خاطرنشان کرد: آنچه در قرآن و در سیره معصومین(ع) در زمینه اداره جامعه دیده می شود مدل امت و امام است، یعنی رهبر در جامعه اسلامی تعیین کننده جهت ها و اولویت ها و چهارچوب هاست اما تمام کننده نیست بلکه مردم و امت باید پای کار باشند.
گودرزی ادامه داد: از سوی دیگر ما در اسلام دیکتاتوری نداریم و طبق قانون وظایف رهبری هم مشخص است وباید هدایتگری کند یعنی هم خودش رشد کند و هم جامعه و نخبگان را رشد بدهد. به همین دلیل است که مرتبا با مردم و دانشجویان و نخبگان جلسه می گذارند.
وی با اشاره به اینکه میزان سرعت  رشد بستگی به حرکت مردم دارد، تاکید کرد: در بحث مبارزه با فساد رویکردهای ما دراین 40 سال اشتباه بوده است زیرا رویکرد پسینی داشته ایم و می خواستیم پس از اتفاق افتادن فساد با آن برخورد کنیم در صورتی که راه مبارزه با فساد رویکرد پیشگیری است.

باید در مقابل گلوگاه های فساد ایستاد
رئیس قرارگاه مبارزه با مفاسد اقتصادی با اشاره به اینکه فساد گلوگاه های دارد که باید جلوی آنها را گرفت، گفت: یکی از این گلوگاه ها عدم شفافیت در جریان یافتن پول، کالا و خدمات و جامعه است که موجب به وجود آمدن رانت می شود.
وی ادامه داد: مسئله دیگر مشکل در ساختار نهادهای نظارتی مانند دیوان محاسبات و حراست هاست و متاسفانه فرآیندهای قضایی هم  سخت و خشن و بازدارنده نیست به این دلیل هزینه فساد پایین است.
گودرزی تاکید کرد: در سیستم اداری نیز باید نقش افراد و کاغذبازی کم شود و در تصمیم گیری ها مسئله تقدم منافع ملی بر منافع شخصی و گروهی مدنظر قرار گیرد.
وی اضافه کرد: همچنین بین اختیارات و مسئولیت ها در برخی نهادها تناسب وجود ندارد به طور مثال بانک مرکزی به بانک های خصوصی اجازه خلق پول های کلان می دهد که خود مسئله ای فسادآور است.


انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۶۵۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرونده معاون امر به معروف و نهی از منکر استان خوزستان شفاف‌سازی شود

بسیج دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز طی نامه‌ای خطاب به حجت الاسلام محسنی اژه‌ای با اشاره به پرونده معاون امر به معروف و نهی از منکر استان خوزستان خواستار شفاف سازی این پرونده شد.

به گزارش خبرنگار استان‌ها خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز طی نامه‌ای خطاب به حجت الاسلام محسنی اژه‌ای با اشاره به پرونده معاون امر به معروف و نهی از منکر استان خوزستان خواستار شفاف سازی این پرونده شد.

 

بسمه تعالی
«ای اهل ایمان همواره در همه امور قیام کننده برای خدا و گواهان به عدل و داد باشید و نباید دشمنی با گروهی شما را بر آن دارد که عدالت نورزید؛ عدالت کنید که آن به پرهیزکاری نزدیک‌تر است و از خدا پروا کنید؛ زیرا خدا به آنچه انجام میدهید آگاه است.» سوره مبارکه مائده _ آیه ۸

جناب حجت الاسلام و المسلمین محسنی‌اژه‌ای
رئیس محترم قوه قضائیه
سلام علیکم

با سلام و صلوات بر نبی مکرم اسلام و خاندان پاک و مطهر ایشان؛ اکنون که این مرقومه نگاشته می‌شود چند روز از انتشار خبر محکومیت حجت الاسلام ‎محسن ریسمان‌سنج معاون مطالبه‌گری ستاد امر به معروف و نهی ازمنکر خوزستان به شش ماه حبس، به اتهام نشر اکاذیب می گذرد.

بنا بر پیگیری ها و بررسی های انجام شده در بحبوحه ماجرای میدان میوه و تره‌بار الغدیر اهواز، یک صفحه در شبکه مجازی اظهارات و ادعاهایی را علیه چندین نفر مرتبط با این پرونده مطرح می کند که منجر به شکایت افراد مذکور می شود در ادامه فردی مسئولیت انتشار این اخبار و ادعاها را برعهده می گیرد اما دستگاه قضایی به استناد استعلام گرفته شده از پلیس فتا، ایشان را به اتهام نشر اکاذیب به شش ماه حبس محکوم می کند...
اما بعد..

جناب آقای اژه‌ای 
با توجه به جایگاه حقوقی جناب آقای ریسمان سنج در ستاد امر به معروف و نهی از منکر و پیگیری های موثر ایشان در موضوعات گوناگون مانند: اعتراضات کارگری هفت تپه و چندین پرونده مطالبه گری دیگر، در غیاب رسانه های رسمی دستگاه قضای خوزستان جهت تنویر افکار عمومی و تاریک بودن ابعاد پرونده، حاشیه های ایجاد شده اذهان عمومی را مشوش کرده، روح مطالبه گران دلسوز انقلاب را آزرده، فلذا دانشجویان بسیجی استان خوزستان به جهت شفاف شدن موضوع و در راستای جهاد تبیین که در اندیشه مقام معظم رهبری یک واجب قطعی و فوری است، جهت رفع هرگونه نگرانی در ارتباط با تضییع حق ایشان، بررسی مجدد پرونده و دستور عاجل جهت پیگیری موارد ذیل را خواستارند:

۱) اطمینان و رفع شک و شبهه در ارتباط با تسویه حساب و تضعیف جریان مطالبه گر دلسوز انقلاب  

۲) شفاف سازی پرونده و تنویر افکار عمومی توسط رسانه‌های ذی صلاح دستگاه قوه قضاییه، جهت جلوگیری از سوء برداشت‌ها

۳) در صورت امکان بررسی مجدد پرونده توسط شعب دیگر دادگاه ویژه روحانیت و اجازه درخواست اعاده دادرسی به ایشان

والسلام علی من اتبع الهدی

دیگر خبرها

  • درویشیان: گشت ارشاد مدیران با جدیت اجرا شده است
  • دولت با کسی تعارف ندارد
  • دستگاه‌های مشمول شفافیت در مشترک قوای ۳گانه مشخص می‌شود
  • توصیه دادستان کرمان به مقامات قضائی استان‌ برای مبارزه جدی با فساد 
  • راه مبارزه با ناامیدی جهاد تبیین در عرصه‌های مختلف است
  • گشت ارشاد مدیران به معنای برکناری و بگیر و ببند نیست
  • تخصص بدون تعهد و تعهد بدون تخصص زمینه‌های فساد را ایجاد می‌کند
  • پرونده معاون امر به معروف و نهی از منکر استان خوزستان شفاف‌سازی شود
  • با سفارش نمی‌توان مأموریت مبارزه با فساد را دنبال کرد
  • سکوت رژیم‌های خودکامه عربی در برابر کنشگری پیرامون آرمان فلسطین