Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

رئیس پلیس راهور گلستان از کاهش ۳۳ درصدی تصادفات منجر به فوت درون شهری در استان خبرداد.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از مهر،  سرهنگ مرتضی فخری ظهر پنجشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه گلستان اظهارکرد: در سال ۹۷ برابر آمار پزشکی قانونی گلستان از نظر تصادفات منجر به فوت رتبه ۳۲ کشور بودیم که این رقم در سال ۹۸ با ۳۰ پله رشد به رتبه دوم رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در ۶ ماهه سال ۹۷ حدود ۷۶ فقره تصادف منجر به فوت داشتیم که ۸۱ نفر کشته داشت و این عدد در رقم در سال ۹۸ به ۵۲ فقره تصادف با ۵۴ کشته رسید.

فخری ادامه داد: همچنین طی این مدت چهار درصد کاهش تصادفات جرحی را شاهد هستیم اما در زمینه تصادفات خسارتی یک درصد افزایش اتفاق افتاد.

وی توضیح داد که از این فوتی ها ۱۴ زن معادل ۲۶ درصد زن و ۴۰ نفر معادل ۷۴ درصد مرد هستند.

فخری گفت که در بین شهرها گنبدکاووس، کردکوی و بندگز بیشترین تصادف فوتی را داشتند و در گرگان هم تصادفات ۴۴ درصد کاهش یافته است.

رئیس پلیس راهور گلستان با بیان اینکه تصادفات جرحی در شهرستان های گرگان، گنبدکاووس، بندرگز و آق قلا کاهش یافته، گفت: عدم توجه به جلو ۳۵ درصد، عدم رعایت حق تقدم ۲۹ درصد و سایر علل ۳۶ درصد علل تصادف گلستان در حوزه درون شهری را تشکیل می دهد.

وی در خصوص وضعیت کشته شدگان هم توضیح داد که راننده ۹ درصد، سرنشین ۱۷ درصد، راکب دوچرخه چهار درصد، راکب موتورسیکلت ۳۷ درصد، سرنشین موتور ۲۶ درصد و عابر پیاده ۲۸ درصد آمار فوتی ها را تشکیل می دهند.

فخری اظهارکرد: ۴۲ درصد سن رانندگان بین ۱۵ الی ۳۰ سال، ۴۰ درصد بین ۳۰ الی ۴۵ سال، ۱۴ درصد بین ۴۶ الی ۶۰ سال و چهار درصد بین ۶۰ الی ۷۵ سال هستند.

وی افزود: بیشترین وقوع تصادفات در ساعات ۱۲ الی ۱۵ با ۱۹ درصد و ساعت ۱۸ الی۲۱ با ۲۲ درصد اتفاق می افتد.

رئیس پلیس راهور گلستان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: ۶۰۵ هزار و ۹۰۹ فقره اعمال قانون طی این مدت اتفاق افتاده و هفت هزار چهار دستگاه موتورسیکلت و هفت هزار و ۲۴۲ دستگاه خودرو توقیف شدند.

فخری بیان کرد: در ۹ ماهه امسال ۱۴۰ گواهینامه که نمره منفی آن ها به ۳۰ رسیده ضبط و  ۲۶۰ دستگاه خودرو که خلافی بیش از یک میلیون تومان داشتند، توقیف شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: رئیس پلیس راهور گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۶۵۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ ها در ایران

بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی، کشور در سال آبی جاری تا ۸ اردیبهشت، به‌طور میانگین ۱۲.۸ درصد با کاهش بارش روبرو بوده و طی این مدت ۱۷۸.۸ میلی‌متر بارش دریافت کرده این در حالی است که میانگین بلندمدت بارش کشوری در این بازه زمانی ۲۰۵.۱ میلیمتر بوده است.   به گزارش ایسنا بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی طی هفت روز گذشته منتهی به ۸ اردیبهشت‌ماه ۱۱.۹ میلیمتر بارش در این بازه زمانی دریافت شده که این میزان در بلندمدت ۶.۲ میلیمتر است بنابراین ۸۹.۹ درصد بارش بیشتر در این بازه زمانی دریافت شده است.   از ابتدای ماه جاری منتهی به ۸ اردیبهشت‌ماه  در کشور به‌طور میانگین ۱۲.۱ میلیمتر بارش ثبت شده، در حالی که میزان آن در بلندمدت ۶.۹ میلیمتر است. در نتیجه ۷۴.۲ درصد با افزایش بارش نسبت به بلند مدت روبرو بوده‌ایم.   از ابتدای سال جاری تا ۸ اردیبهشت‌ماه به‌طور میانگین ۱۷۸.۸ میلیمتر بارش در کشور ثبت شده که نسبت به میانگین بلند مدت(۲۰۵.۱ میلیمتر) با کاهش ۱۲.۸ درصدی بارش روبرو هستیم.   جدول اطلاعات پهنه‌ای بارش‌ استان‌ها از ابتدای سال آبی جاری (اول مهرماه سال گذشته) نشان می‌دهد تنها استان‌های خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمانشاه، گلستان، همدان و یزد نسبت به دوره بلندمدت بارش بیشتری دریافت کرده‌اند که این میزان برای خراسان جنوبی ۱۴.۷ درصد، یسیتان و بلوچستان ۵۴.۹ درصد، کرمانشاه ۱.۹ درصد، گلستان ۳.۶ درصد، همدان ۱.۶ درصد و یزد  ۳۵.۹ درصد است.   بارندگی در سایر استان‌ها  کمتر از حد نرمال بوده است و در این زمینه  قزوین بدترین وضعیت را تجربه می‌کند چراکه ۴۱.۳ درصد کمتر از حد نرمال طی سال آبی جاری بارش دریافت کرده است.   استان تهران نیز از جمله استان‌هایی است که با کم‌بارشی روبرو بوده است. در حالی که میانگین بارش تهران در بلند مدت ۲۲۸.۹ میلیمتر است ولی در سال آبی جاری تنها به‌طور میانگین ۱۴۰.۷ میلیمتر بارش دریافت کرده است که نشاندهنده کاهش ۳۸.۵ درصدی بارش در این استان است.   به گزارش ایسنا شروع سال آبی در ایران از ابتدای پائیز است. به این ترتیب یک سال آبی در ایران از ۱ مهرماه شروع می‌شود و تا ۳۱ شهریور سال بعد ادامه می یابد. کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: بحران آب در ۳ استان کشور افت ۱۶ درصدی بارش‌ ها نسبت به میانگین ۵۵ سال اخیر خشکسالی در کمین این استان‌ها

دیگر خبرها

  • داداش کلاه یادت نره 
  • کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ ها در ایران
  • ۹۰ درصد از جرایم فضای مجازی در لرستان کشف شد
  • اسفند ماه «مرغ حذفی» بیشترین افزایش قیمت را داشت
  • مرگبارترین اتوبان‌های تهران را بشناسید
  • دستگیری کلاهبردار اینترنتی در شهرستان فریدن
  • روایت دردناک امدادگران از صحنه های تصادفات موتورسواران + ویدئو
  • پیشرفت فیزیکی ۴۰ درصدی مرمت ساختمان ساعت
  • ۷۰ درصد پنبه کشور در گلستان تولید می شود
  • کاهش ۵۰ درصدی تلفات ناشی از تصادفات جاده‌ای در ابتدای امسال