Web Analytics Made Easy - Statcounter

تارنمای استار از شرق آسیا  در همین مورد روز پنجشنبه در گزارشی تصریح کرد «آبه شینزو» نخست وزیر ژاپن که یکی از بهترین جایگاه ها را به عنوان یک میانجیگر در اختیار دارد عزم قاطعی دارد برای اینکه بتواند توافق هسته ای سال ۲۰۱۵ میلادی ایران را از فروپاشی نجات دهد.

گزارش می افزاید ژاپن به هیچوجه مایل به تنش های فزاینده نیست حسن روحانی رییس جمهوری اسلامی ایران هم در بحبوحه تشدید تنش ها بین ایران و آمریکا به ژاپن سفر می کند و این یک فرصت ایده آل برای برون رفت از چالش های موجود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استار می نویسد ژاپن از مشاهده وجود بن بست در روابط ایران و آمریکا خرسند نیست این کشور قاطعیت دارد که به هر شکل به شکست این بن بست مساعدت کرده و راه را برای ارتباط ایران و ‌آمریکا باز کند.

گزارش تاکید می کند از وقتی آمریکا از برجام خارج شد مشخصا تنش ها شکل فزاینده ای به خود گرفته است ژاپنی ها هم از شش ماه قبل بتدریج تلاش های خود را افزایش دادند و اوج آن سفر آبه به ایران بود.

یوشیهیدا سوگا دبیر هیات دولت ژاپن و سخنگوی ارشد دولت این کشور می گوید: ما از تلاش های مستمر دیپلماتیک برای برقراری ارتباط بین ایران و آمریکا و حل اختلافات دو کشور با هدف کاستن از تنش ها در خاورمیانه حمایت می کنیم.

گزارش استار حاکی است مساله امنیت کشتیرانی و اعزام نیرو از سوی ژاپن به دریای عمان و همچنین گسترش روابط اقتصادی ایران و ژاپن از دیگر محورهای گفت و گوی مقام های ایران و ژاپن در روز ۲۰ دسامبر در توکیو خواهد بود.
 

ژاپن نیوز: آبه شاید کار مکرون را تکمیل کند

برخی دیگر از رسانه های ژاپنی با اشاره به سفر «حسن روحانی» رییس جمهوری اسلامی ایران به توکیو گزارش کردند مرحله دوم میانجیگری ژاپن در شرایطی است که فرانسه نتوانسته است برای بهبود اوضاع اقدام محسوسی انجام دهد اما با توجه به اینکه جایگاه آبه بین ایران و آمریکا بسیار مهم و ویژه است شاید او بتواند تلاش های فرانسه را تکمیل کند.

به گزارش ایرنا ژاپن نیوز روز پنجشنبه در گزارشی نوشت دور تازه ای از تلاش های میانجیگرانه آبه برای برون رفت از بن بست تنش ها شروع شده  و همزمان با تلاش های او نیز «حسن روحانی» رییس جمهوری اسلامی ایران به توکیو سفر می کند.

در این گزارش آمده است شاید بتوان مدعی شد سفر روحانی به ژاپن به منزله شروع مرحله دوم تلاش های دولت ژاپن و شخص آبه برای حل و فصل اختلافات در منطقه و کاهش تنش ها بین ایران و آمریکا است.

گزارش حاکی است اگرچه یکی از اصلی ترین محورهای سفر روحانی گفت و گو با آبه برای گسترش روابط اقتصادی است اما نمی توان از موضوع تنش های منطقه و بین ایران و آمریکا فارغ شد برای ژاپن مهم است که به رفع این تنش ها مساعدت کند.

ژاپن تایمز نیز گزارش کرده است کار ساده ای پیش روی نخست وزیر ژاپن نیست او یک بار دیگر هم در ماموریتی مشابه در خرداد ماه سال جاری به تهران سفر و با رهبران این کشور دیدار و گفت و گو کرد.

این روزنامه افزوده است شرایط البته تغییری کرده است دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا برای انتخابات بعدی ریاست جمهوری آماده می شود و همزمان تحولاتی در آمریکا در مانند استیضاح ترامپ جریان است و این شرایط می تواند وضعیت تازه ای برای برون رفت از تنش ها ایجاد کند و همه طرف ها می توانند از فرصت های موجود به بهترین شکلی استفاده کنند.

«آبه شینزو» نخست وزیر ژاپن خرداد ماه سال جاری به عنوان اولین نخست وزیر این کشور در ۴۰ سال گذشته، به تهران سفر کرد، او در این دیدار با مقامات جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفت و گو کرد.

«حسن روحانی» رییس جمهوری اسلامی ایران که به منظور شرکت در اجلاس سران کشورهای اسلامی موسوم به «سران کوالالامپور ۲۰۱۹» در مالزی بسر می برد قرار است روزهای ۲۰ و ۲۱ دسامبر برابر با ۲۹ و ۳۰ آذر سال جاری به توکیو سفر کند.

منبع: استار 2 برچسب‌ها برجام ژاپن شینزو آبه حسن روحانی ایران پروندهٔ خبری زنگ دیپلماسی در شرق

منبع: ایرنا

کلیدواژه: برجام ژاپن شینزو آبه حسن روحانی ایران برجام ژاپن شینزو آبه حسن روحانی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۶۶۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشریه تایم: حمله بایدن به ژاپن و هند/ آن‌ها بیگانه هراس هستند!

بایدن ژاپن و هند را کشورهای «بیگانه هراس» خواند که از مهاجران استقبال نمی‌کنند.

به گزارش جماران؛ به نقل از نشریه تایم، رییس جمهوری آمریکا؛ جو بایدن در یک سخنرانی تازه، ژاپن و هند را کشورهای «بیگانه هراس» خواند که از مهاجران استقبال نمی‌کنند و این دو کشور را با چین و روسیه در یک ردیف قرار داد.

این اظهارات، در یک رویداد جمع‌آوری کمک‌های مالی، تنها سه هفته پس از آن بیان می‌شود که کاخ سفید میزبان فومیو کیشیدا؛ نخست وزیر ژاپن برای یک دیدار رسمی در ایالات متحده بود که طی آن دو رهبر آنچه را که بایدن «اتحاد ناگسستنی»، به ویژه در مورد امنیت جهانی خواند، جشن گرفتند. علاوه بر این؛ کاخ سفید تابستان گذشته از نارندا مودی؛ نخست وزیر هند در یک سفر دولتی به آمریکا، استقبال کرد.

گفتنی است؛ ژاپن مهم‌ترین متحد ایالات متحده در شرق آسیا است و هند، یکی از پیشروترین اقتصادهای جهان و یک شریک حیاتی در هند و اقیانوس آرام برای ایالات متحده به حساب می‌آید.

بایدن در این سخنرانی گفت: انتخابات آتی ایالات متحده  برای «آزادی، آمریکا و دموکراسی» است و اقتصاد این کشور به خاطر وجود شما و بسیاری دیگر در حال رونق است و دلیل آن به این خاطر است که ما از مهاجران استقبال می‌کنیم.

بادین در بخش دیگری از صحبت‌های خود می‌گوید: چرا چین از نظر اقتصادی به شدت در حال توقف است؟ چرا ژاپن مشکل دارد؟ چرا روسیه؟ و چرا هند آنگونه که باید به توسعه نمی‌رسد؟ چراکه آن‌ها بیگانه هراس هستند. آن‌ها مهاجران را نمی‌خواهند. اما مهاجران کسانی هستند که ما را قوی می‌کنند و ما هجوم کارگرانی را داریم که می‌خواهند این‌جا باشند و به ما کمک کنند.

 

گاف بایدن

این در حالی است که هنوز هیچ واکنشی نه از سوی دولت ژاپن و نه از سوی دولت هند اعلام نشده است. با این حال، جان کربی؛ سخنگوی امنیت ملی کاخ سفید روز گذشته در رابطه با صحبت‌های بایدن در مورد متحدان آسیایی آمریکا گفت: «بایدن در مورد موضع ایالات متحده در قبال مهاجرت صحبت‌های گسترده‌ای کرده است و متحدان و شرکای ما به خوبی می‌دانند که بایدن چگونه برای آن‌ها ارزش قائل است. دوستی، همکاری و توانایی آن‌ها در طیف وسیعی از موضوعات و نه فقط مربوط به امنی، برای آمریکا مهم است. آن‌ها می‌دانند که بایدن تا چه اندازه به ایده اتحاد و مشارکت با متحدان ارزش می‌دهد.»

 

ژاپن

گفتنی است؛ ژاپن به مشکلات کاهش جمعیت خود اذعان کرده است و بر اساس داده‌های منتشر شده در ماه فوریه، تعداد نوزادان متولد شده در این کشور در سال 2023 برای هشتمین سال متوالی کاهش یافته است. کیشیدا نرخ پایین زاد و ولد در ژاپن را بزرگ‌ترین بحرانی که ژاپن با آن مواجه است، نامیده اما این کشور مدت‌هاست که به موضع درهای بسته‌تر در قبال مهاجرت مشهور است.

 

هند

در همین حال، جمعیت هند افزایش یافته و به بزرگ‌ترین جمعیت جهان تبدیل شده است و سازمان ملل اعلام کرده است که هند در مسیر رسیدن به 1.425 میلیارد نفر است. البته جمعیت هند نیز جوان‌تر است. در اوایل سال جاری، هند قانون جدید شهروندی را تصویب کرد که به سرعت تابعیت هندوها، پارسی‌ها، سیک‌ها، بودایی‌ها، جین‌ها و مسیحیان را که از افغانستان، بنگلادش و پاکستان به هند فرار کرده بودند، وضع کرد. اما این قانون، مسلمانان را که در هر سه کشور اکثریت هستند، مستثنی می‌کند و این اولین بار است که هند معیارهای مذهبی را برای شهروندی تعیین می‌کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ۱۰ شخصیت برتر سریال «شوگان» که ما را شیفته این روایت حماسی ژاپنی کردند
  • نویسنده گزارش جعلی بی‌بی‌سی چه کسی است؟ /دست به دست شدن یک سوژه میان منافقین، موساد و انگلیسی‌ها
  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم
  • رمزگشایی از یک پروژه مشکوک
  • پشت‌پرده انتشار گسترده یک شایعه
  • رمزگشایی از یک پروژه مشکوک/ واکاوی پشت‌پرده انتشار گسترده یک شایعه دروغ درباره جامعه مسلمانان ژاپن
  • اولین مصاحبه شهاب زاهدی با شبکه معروف ژاپنی
  • اولین مصاحبه زاهدی با شبکه معروف ژاپنی
  • نشریه تایم: حمله بایدن به ژاپن و هند/ آن‌ها بیگانه هراس هستند!
  • حضور فیلم کوتاه «چوپان» در جشنواره ژاپنی