Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بی بی سی، در ادامه اقدامات مداخله جویانه کشورهای غربی، حال این بار «پارلمان اروپا» با تصویب قطعنامه‌ای مدعی سرکوب تحولات اخیر در ایران  شد و با طرح ادعای «خشونت نامتناسب»، به تحولات اخیر در ایران واکنش نشان داد.

پارلمان اروپا همچنین در قطعنامه خود، همزمان خواستار تحقیقات فوری سازمان ملل متحد شده  است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این قطعنامه مداخله جویانه همچنین ادعا شده است که تحولات اخیر ایران  «بزرگترین ناآرامی ۴۰ سال اخیر» بوده است.

در این قطعنامه کشورهای اروپایی همچنین خواستار آزادی افرادی شده‌اند که آن‌ها را «مدافعان حقوق بشر و روزنامه‌نگاران» نامیده‌اند.

این نخستین بار نیست که اتحادیه اروپا به تحولات داخلی ایران واکنش نشان داده و اظهاراتی خصمانه را علیه جمهوری اسلامی ایران مطرح می‌کنند.

در جریان نشست پارلمان اروپا، همچنین جوزف بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز اتهاماتی را علیه ایران مطرح کرده بود.

این اتهامات در شرایطی مطرح شده که پیشتر منابع داخلی در ایران طرح چنین اتهاماتی را فضاسازی رسانه‌ای و در موارد متعددی بدون مستندات و یا با استناد به مدارک مغشوش عنوان کرده‌اند.

کد خبر 4802478

منبع: مهر

کلیدواژه: اتحادیه اروپا ایران اغتشاشات ایران پارلمان اروپا ایالات متحده آمریکا عراق رژیم صهیونیستی ایران سوریه ترکیه لبنان فلسطین روسیه دونالد ترامپ عربستان سعودی لیبی انگلیس افغانستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۶۹۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۵۰ درصدی سود کانال سوئز در پی تحولات دریای سرخ

براساس گزارش آناتولی، اظهارات السعید در سخنرانی خود در حاشیه نشست مجمع جهانی اقتصاد که در روز‌های ۲۸ و ۲۹ آوریل در ریاض پایتخت عربستان سعودی برگزار می‌شود، بیان شد. وزیر مصری گفت: درآمد‌های کانال سوئز شاهد کاهش ۵۰ درصدی بوده است.

کانال سوئز یکی از مهم‌ترین کانال‌ها و تنگه‌های جهان به حساب می‌آید که کوتاه‌ترین مسیر کشتیرانی بین اروپا و آسیا است و یکی از منابع اصلی ارز برای مصر است.

یمنی‌ها در «همبستگی با نوار غزه» که از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ در معرض جنگ ویرانگر رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا قرار گرفته است، با موشک‌ها و پهپادها، کشتی‌های باری صهیونیستی و کشتی‌هایی که در راه اراضی اشغالی هستند را در دریای سرخ هدف قرار می‌دهند. 

با مداخله واشنگتن، لندن و سایر کشور‌ها ائتلافی برای جلوگیری از حملات یمنی‌ها در تنگه باب المندب تشکیل دادند، یمنی‌ها اعلام کردند که اکنون تمامی کشتی‌های آمریکایی و انگلیسی را جزو اهداف نظامی خود می‌دانند.

همین امر باعث شده است هزینه‌های صادرات هند و نرخ حمل و نقل اقیانوسی برای کالا‌ها از آسیا به اروپا بیش از دو برابر شود.

بیشتر صادرات هند اکنون از اطراف دماغه امید خوب در نوک جنوبی آفریقا انجام می‌شود که این امر ۴۰۰۰ مایل دریایی و ۱۴ روز به سفر دریایی کشتی‌ها افزوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • اکثریت صهیونیست‌ها خواستار استعفای نتانیاهو هستند
  • گوترش تحقیقات درباره گور‌های دسته‌جمعی غزه را خواستار شد
  • سازمان ملل خواستار تحقیقات مستقل درباره گورهای دسته جمعی در غزه شد
  • تجمع حامیان و مخالفان قانون ماموران خارجی در تفلیس
  • تحقیقات اتحادیه اروپا از متا بر سر کنترل اطلاعات غلط
  • درخواست پارلمان عربی برای تحقیقات در مورد کشف گور‌های جمعی در غزه
  • درخواست نمایندگان پارلمان اروپا برای تقویت دفاع ضد جاسوسی
  • کاهش ۵۰ درصدی سود کانال سوئز در پی تحولات دریای سرخ
  • نمایندگان پارلمان عراق خواستار اخراج سفیر آمریکا شدند
  • گاریباشویلی قطعنامه پارلمان اروپا علیه گرجستان را رد کرد