Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: حدود ۱۳.۵ درصد انسولین قلمی کشور در استان ما مصرف شده و اما توزیع آن براساس نرم انجام می‌شود.

دکتر محبوب نعمتی امروز در نشست روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی ، معاونان غذا و دارو و مدیران منطقه ۲ آمایشی کشور که با حضور رییس،سازمان غذا و دارو برگزار شد، اظهار کرد: سهمیه‌های دارویی که برای قطب ما در نظر گرفته می‌شود، گاهی پایین بوده و با توجه به ارائه خدمات به مراجعان استان‌های همجوار، لازم است در تامین دارو کمکان کنید تا جوابگوی تامین داروی بیمارانمان باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه اظهار کرد: با توجه به علائم بیماری‌هایی مانند دیابت در استان و نتایج کمپین کنترل فشار خون که به تازگی برپا شد، نشان می‌دهد بسیاری از استانی‌های ما مبتلا به پرفشاری خون هم هستند که این نیز نشان دهنده لزوم توجه به تامین دارو و پیشگیری از عوارض ناشی از آن است.

به گزارش ایسنا، نعمتی در ادامه با بیان اینکه شمالغرب کشور از نظر موقعیت جغرافیایی قابلیت خاصی دارد، اظهار کرد: دانشگاه‌های علوم پزشکی تبریز، ارومیه، اردبیل، سراب، مراغه، خلخال و خوی دانشگاه‌های منطقه ۲ آمایش کشوری بوده و با توجه به مرزی بودن این شهرستان‌ها و همسایه بودن با چهار کشور مختلف، علاوه بر ایجاد فرصتی برای صادرات غذا و دارو، ممکن است گاها با قاچاق هم مواجه شویم.

وی بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیروهای متخصص و توانمندی در حوزه غذا و دارو تربیت کرده است و حداقل ۲۰ گروه آموزش صنایع غذایی فعالیت دارند.

وی اضافه کرد: شهرستان‌های منطقه ۲، هشت میلیون جمعیت و ۲۰ گمرک فعال دارند که کار واردات و صادرات را انجام می‌دهند.

نعمتی با اشاره به ظرفیت‌های صنعتی آذربایجان شرقی در حوزه غذا و دارو بیان کرد: چندین هزار واحد غذا و آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و تجهیزات پزشکی در این استان فعالیت دارند و منطقه ما از نظر تولید محصولات کشاورزی و دامی درکشور جایگاه ویژه‌ای دارد.

وی از تولید بیش از بالای یک میلیون تن غلات به ویژه گندم، در آذربایجان شرقی خبر داد و افزود: تولید ۷۲۵ هزار تن میوه که لازمه وجود صنایع تبدیلی بوده و تولید گیاهان دارویی، گوشت قرمز، شیر و گوشت مرغ از دیگر ظرفیت‌های این استان به شمار می‌آید.

وی، میزان عسل تولیدی در آذربایجان شرقی را ۱۳ هزار تن عنوان کرد و گفت: استان ما از نظر تعداد کندو مقام اول و از نظر میزان تولید عسل، رتبه دوم را در کشور دارد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز در خاتمه بیان کرد: نشست قطب منطقه دو کشوری هر ساله برگزار و مشکلات و نقطه نظرها ارائه شده و تفاهم نامه‌ای بین روسای دانشگاه‌ها و سازمان غذا و دارو انعقاد می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی تبریز معاونت غذا و دارو انسولین انسولین های قلمی کمبود دارو آذربايجان شرقي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۶۹۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی از سرمایه‌گذاری ۱۸ هزار و ۱۷۳ میلیارد تومانی و اشتغال هفت هزار و ۸۲۷ نفری در بخش معدن و صنایع معدنی استان خبر داد.

حیدر فتح‌زاده در نشستی با معاونان شورای نظام فنی و اجرایی سازمان برنامه و بودجه کشور اظهار کرد:  بخش اعظمی از سهم ارزش افزوده استان مربوط به بخش معدن بوده و بر اساس آمارگیری سال گذشته حدود ۱۳.۷ درصد سهم ارزش افزوده معدن کل کشور در آذربایجان شرقی است.

وی اضافه کرد: حدود ۱۸ هزار و ۱۷۳ میلیارد تومان در بخش معدن استان سرمایه گذاری شده و میزان اشتغال این بخش هفت هزار و ۸۲۷ نفر است.

وی وضعیت نرخ مشارکت و نرخ بیکاری استان را مطلوب دانست و افزود: ۴۲ درصد ارزش افزوده استان مربوط به صنعت و معدن، ۹ درصد در بخش کشاورزی و مابقی ارزش افزوده استان در بخش خدمات است.

فتح زاده افزود: اصلی‌ترین قابلیت فراروی توسعه استان، تعدد و توانمندی بخش خصوصی استان است که توانسته بخش اعظم فرصت‌ها و منابع توسعه در استان از جمله اراضی حاصلخیز، معادن، بازار خدمات، مرز و ... را در مسیر فرآوری و مولدسازی قرار دهد و با هدایت سرمایه‌گذاری‌های گسترده و ایجاد کارگاه‌ها و کارخانه‌های متنوع، بستر مطلوبی برای ایجاد اشتغال و رشد اقتصادی فراهم سازند.

وی گفت: بر اساس آخرین برآوردهای مرکز آمار ایران این استان با ۴ میلیون و ۷۵ هزار نفر جمعیت دارای ۲۳ شهرستان، ۷۲ شهر، ۱۴۲ دهستان و ۵۲ بخش است. تبریز به عنوان پرجمعیت ترین شهر آذربایجان شرقی، ۴۱ درصد جمعیت استان را به خود اختصاص داده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی، فتح‌زاده تصریح کرد: آذربایجان شرقی ۲۳۵ کیلومتر مرز مشترک با کشورهای آذربایجان و ارمنستان دارد و سهم ارزش افزوده این استان از کل کشور ۳.۶ درصد است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نیاز مصرف برق کشور در سال جدید رشد شتابانی دارد
  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند/ هر استاد و دانشجو یک رسانه باشد 
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • تجربه تلخ بیماران از نسخه الکترونیکی
  • دانشگاهیان، پیشرفت‌های کشور را روایت کنند
  • پیشرفت‌های علمی و صنعتی کشور نتیجه زحمات و تلاش‌های نیروی کار است
  • کارگری نماد بالندگی، رشد و اثربخشی است/ کارگران حرف اول و آخر را در جهش تولید می‌زنند
  • ایران به‌دنبال همکاری و کمک به سوریه در تولید دارو است
  • کمبود انسولین در بریتانیا بحرانی شد