Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان مدیر عامل شرکت بازرگانی پارمیس نگین اوستا از راه اندازی و تکمیل سامانه خرید، فروش و صادارت محصولات کشاورزی خبرداد و اظهار کرد: ورود به بازرگانی جهانی باید رونق بگیرد و بعد از تکمیل سامانه مذکور، جهاد نصر به شکلی مدیریت و برنامه ریزی می کند که ضمن تامین منافع کشاورز، منافع خریدار هم در نظر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محسن پنجعلی‌زاده شامگاه پنج شنبه 28 آذرماه در جلسه بررسی تامین زیرساخت های مورد نیاز برای صادارات مجدد محصولات کشاورزی جنوب کرمان گفت: در راستای فرمایشات رهبر معظم انقلاب و حمایت از رونق تولید جهاد نصر به صورت جهادی و بدون چشم داشت مالی منافع ملی را در نظر دارد.

وی با ابراز امیدواری از رونق صادارت مجدد با همکاری کشاورزان و صادرکنندگان افزود: شرکت بازرگانی پارمیس نگین اوستا زیر مجموعه جهاد نصر کرمان با همه امکانات و توان و بر اساس تجربه چندین ساله در زمینه های مختلف پای کار است.

مدیر عامل شرکت بازرگانی پارمیس نگین اوستا با اعلام آمادگی همه جانبه و پشتیبانی در امر صادارت محصولات کشاورزی بیان کرد: باید بازرگانی جهانی و ملی سروسامان بگیرد و به صورت کارشناسی و علمی مباحث صادرات را دنبال کنیم.

وی از راه اندازی و تکمیل سامانه خرید، فروش و صادارت محصولات کشاورزی خبرداد و اظهار کرد: ورود به بازرگانی جهانی باید رونق بگیرد و بعد از تکمیل سامانه مذکور، جهاد نصر به شکلی مدیریت و برنامه ریزی می کند که ضمن تامین منافع کشاورز، منافع خریدار هم در نظر باشد.

مدیر عامل شرکت بازرگانی پارمیس نگین اوستا با اشاره به تامین زیرساخت های صادرات محصولات کشاورزی توسط شرکت بازرگانی پارمیس نگین اوستا افزود: پشتیبانی صادرات، سرمایه گذاری و تامین مالی در جهت رضایتمندی کشاورزان به صورت جدی در دستور کار است.

 اسکله صادراتی کوهستگ ناجی کشاورزان

پنجعلی زاده در ادامه از در اختیار گذاشتن اسکله صادراتی "کوهستک"خبرداد و افزود: اسکله کوهستک می تواند روند صادرات به کشور عمان و کشورهای هند و چین را تسریع کند.

وی با بیان این مطلب که«در اسکله کوهستک تعداد 4 شناور 500 تنی، توان پهلو گرفتن دارند»گفت: اسکله«کوهستک» در زمینی به میزان 18 هکتار و با آبخور 6 متری احداث شده است که به عنوان یکی از مهمترین زیرساخت های تسریع روند صادرات مجدد و پایدار می تواند تاثیر گذار باشد.

مدیر عامل شرکت بازرگانی پارمیس نگین اوستا با ابراز خرسندی از همکاری سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان و طرف عمانی گفت: هدف اصلی از ورود جهاد نصر به ساماندهی بازار عرضه و تقاضای محصولات کشاورزی تامین منافع ملی و کشاورزان منطقه است.

به گزارش ایسنا، در جلسه بررسی تامین زیرساخت های صادارت مجدد محصولات کشاورزی بر لزوم بسته بندی بازارپسند و استاندارد تاکید شد.

براساس این گزارش، شرکت جهاد نصر کرمان بعد از پایان جنگ تحمیلی به همت جمعی از فرماندهان دوران دفاع مقدس در سال 1371 به عنوان بازوی بخش دولتی تشکیل شده است که طی سال های اخیر در بخش های مختلف عمرانی، کشاورزی، پرورش آبزیان (ماهی و میگو) و ...در جهت توسعه عمرانی کشور با اقدامات جهادی جزء شرکت های موفق محسوب می شود که خانواده معظم شهدا و ایثارگران بیشترین سهامداران آن تشکیل می دهند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۷۰۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تضمینی برای تامین حقابه کشاورزان گرمسار از حبله‌رود وجود ندارد

جورابلو ، با بیان اینکه ۳۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی در شهرستان گرمسار وجود دارد، گفت: جمعیت کثیری از مردم این شهرستان در بخش کشاورزی مشغول به کار هستند که بحران خشکسالی و کمبود آب مهم‌ترین چالشی است که کشاورزان با آن دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه تضمینی برای تأمین حقابه کشاورزان گرمساری از منبع دائمی حبله‌رود وجود ندارد، افزود: در شرایط کنونی بسیاری از کشاورزان این منطقه به دلیل کم‌آبی دچار خسارت شدند و مسئولان مرتبط باید در خصوص تأمین حقابه کشاورزان به جد ورود کنند.

رییس جهاد کشاورزی گرمسار با تأکید بر اینکه کشت محصولات کم‌آب‌بر در شرایط فعلی در دستور کار است، گفت: در سال زراعی گذشته به کشاورزان توصیه شد برای کشت بهاره، ذرت را به‌عنوان محصول کم‌آب‌بر جایگزین پنبه کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • مشکلی در تأمین و تدارک کودهای پتاسه و فسفاته نداریم
  • آغاز سامانه جدید بارشی از امروز؛ آسیب به محصولات کشاورزان
  • آمادگی و تجهیز ۳۲ مرکز خرید گندم در مازندران
  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود
  • 530 تن کود کشاورزی در میاندورود توزیع شد
  • تضمینی برای تامین حقابه کشاورزان گرمسار از حبله‌رود وجود ندارد
  • انتفاد از کاهش سهمیه سوخت کشاورزان
  • کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود
  • کشاورزان گلستانی آب ماندگی را از سطح مزارع خود خارج کنند
  • طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !