Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، منوچهر سلمان زاده امروز 28 آذرماه در همایش ملی ترانزیت و حمل و نقل بین المللی در مسیر توسعه اقتصادی در اتاق بازرگانی استان اظهار کرد: تولید سبب ایجاد ارزش‌افزوده، ارزش افزوده سبب ایجاد ثروت و ثروت سبب رشد اقتصادی می‌شود  و در کشورهای توسعه‌یافته اگر رشد اقتصادی تبدیل به سرمایه‌گذاری و ثروت شود، قابلیت تبدیل به توسعه اقتصادی خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در دنیا چهار انقلاب صنعتی رخ داده که همه کشورها در انقلاب چهارم و کشور ایران در انقلاب سوم قرار دارد. انقلاب صنعتی اول با تولید ماشین بخار آغاز و انقلاب صنعتی دوم با محوریت نفت و الکتریسیته با هدف تولید انبوه ایجاد شد و در مرحله‌ای که دیگر توان جوابگویی به مردم را نداشت، انقلاب صنعتی سوم با محوریت تجارت آغاز شد.

مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل و نقل جاده ای سازمان راهداری و حمل‌ونقل کشور بیان کرد: آفتی که امروز در کشور وجود دارد، عقب‌ماندگی برخی از صنایع از تجارت‌محور بودن است. انقلاب صنعتی سوم دارای دو محور تجارت‌محوری تولیدات بر فناوری اطلاعات و ارتباطات است که مبنای اصلی تجارت محوری حمل‌ونقل است. انقلاب چهارم مبتنی بر هوش مصنوعی است که پیش‌بینی می‌شود 3.7 دهم تریلیون به ارزش افزوده بخش صنعتی اضافه خواهد کرد و در این راستا نقش حمل‌ونقل بسیار حیاتی‌تر و پررنگ‌تر خواهد شد.

سلمان‌زاده خاطرنشان کرد: سهم صادرات دنیا در سال 2018، حدود 1950 میلیارد دلار بود که 10 درصد ارزش آن شامل هزینه حمل‌ونقل می‌شد. به ازای هر پنج تا شش میلیارد دلار سرمایه‌گذاری یک درصد رشد اقتصادی صورت می‌گیرد و به ازای هر یک واحد رشد اقتصادی 120 هزار شغل ایجاد می‌شود و براساس آمارهای بین‌المللی صنعت حمل‌ونقل بین المللی در سال گذشته 4.6 میلیون شغل ایجاد کرده است.

وی اضافه کرد: در حال حاضر می‌توانیم با دو کشور مهم دنیا تعاملات ترانزیتی داشته باشیم؛ بخشی از تجارت چین با اروپا و بخشی از تعاملات هند با اروپا می‌تواند از مسیر کشور ما انجام شود. سال گذشته سهم تجارت هند و روسیه 100 میلیارد دلار بوده است که می توان 10 میلیارد دلار درآمد از حوزه حمل و نقل این تجارت کسب کرد. همچنین سهم تجارت چین با اروپا نیز 700 تا 800 میلیارد دلار بوده که سهم ترانزیت آن 70 تا 80 میلیارد دلار برآورد می‌شود.

مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل و نقل جاده ای سازمان راهداری و حمل‌ونقل کشور تصریح کرد: ما بهترین مسیر برای تجارت هند با اروپا هستیم همچنین اگر در مسیر تجارت چین نیز قرار بگیریم، در سال می‌توان حداقل 17 تا 18 میلیارد دلار در حوزه ترانزیت کسب درآمد داشته باشیم و به وسیله آن می‌توان سه درصد رشد اقتصادی و 360 هزار شغل ایجاد کرد. لازم به ذکر است که در حال حاضر تعداد بیکاران کشور 2.5 تا 3 میلیون نفر است.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: ترانزیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۷۰۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت خاندوزی از دستور رئیسی در پی تذکر رهبر انقلاب

به گزارش «تابناک»، بخشی از اظهارات سید احسان خاندوزی، وزیر امور اقتصادی و دارایی در گفت‌وگو با رسانه KHAMENEI.IR به شرح زیر است:

* بعد از تأکید رهبر انقلاب بر محور مشارکت آحاد مردم در اقتصاد؛ رئیس‌جمهور تأکید کردند در اولین پیش‌نویس اقتصادی سال ۱۴۰۳ تجدید نظر جدی صورت بگیرد تا بتوانیم مسئله مشارکت مردمی را واقعاً در سیاست‌ها و تدابیر اقتصادی کشور محقق کنیم.

* بخشی از مشارکت‌طلبی مردم؛ در حوزه وظایف نظارتی اقتصاد است. این اتفاقات تا حد خوبی در سال ۱۴۰۲ صورت گرفت و در سال جدید نیز ادامه خواهد داشت. 

* شفافیت در صورت‌های مالی ۲ هزار شرکت دولتی و بخش عمومی که تا پیش از این دولت اساساً شفاف نبودند، همچنین شفافیت در شناسایی ابربدهکاران بانکی، بیمه‌ای، مالیاتی وامثالهم، زمینه را برای نظارت عامه مردم فراهم کرده است.

* فراتر از حوزه نظارت، مشارکت مردم در حوزه مدیریت و تولید اقتصادی است. حوزه تولید یکی از مهم‌ترین کلیدواژه‌هایی است که می‌توان آن را با درگاه ملی مجوزها به معنای بسترسازی برای مشارکت عامه مترادف دانست.

* در گذشته صاحبان سرمایه و صاحبان ایده‌ها حضور داشتند، اما به دلیل پیچ وخم‌های اجرایی، اجازه حضور مؤثر در امور اقتصادی را نداشتند، با راه‌اندازی و تسهیل درگاه ملی مجوزها این مانع برداشته شد و ما تاکنون بیش از یک میلیون و ششصد و پنجاه هزار مجوز الکترونیک صادر شده را شاهد بودیم.

* در بخش مدیریتی نیز بعد از تذکر رهبر انقلاب در دیدار فعالان اقتصادی، در اسفندماه رئیس‌جمهور جلسه شورای عالی اجرای سیاست‌های اصل ۴۴ را برگزار کردند و به تمام وزارتخانه‌هایی که در بنگاه‌های زیرمجموعه خود سهام‌دار بودند دستور داده شد تا از تصدی‌گری و بنگاه‌داری خارج شوند و امکان مدیریت را به عامه مردم واگذار کنند.

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • تجارت ایران و چین می تواند به ۵۰ میلیارد دلار برسد
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمدگمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • افزایش حجم تجارت ایران و کوبا به بیش از ۲۴۳ میلیون دلار می‌رسد
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمد گمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • سفیر ازبکستان: از داروسازان ایرانی استقبال می‌کنیم
  • روایت خاندوزی از دستور رئیسی در پی تذکر رهبر انقلاب
  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات بعد از ۱۰ سال
  • رشد اقتصادی نیازمند برقراری رفاه و صلح
  • ایجاد تبادل آخرین تجارت حوزه صادرات کشور با نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست راهبرد برد- برد است