Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمد اسماعیل اکبری، در حاشیه برگزاری کنگره سالیانه انجمن رادیوتراپی انکولوژی ایران در محل هتل المپیک تهران، افزود: درمان سرطان در ایران در شرایط بسیار مطلوب و با کیفیتی انجام می‌شود و قابل مقایسه با دنیا هستیم.

وی با اشاره به مطالعه‌ای که طی یک دهه گذشته بر روی ۸۴۰ هزار بیمار مبتلا به سرطان در کشور انجام شده است، ادامه داد: مطالعات ما نشان می‌دهد در ظرف یک دهه گذشته میزان مرگ و میر بیماران مبتلا به سرطان در ایران، کاهش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکبری با عنوان این مطلب که در بعضی از سرطان‌ها پیشرفت‌های درمانی خوبی بوده است، گفت: در بعضی از سرطان‌ها، نیاز داریم کار بیشتری انجام شود.

وی، اولویت وزارت بهداشت در زمینه درمان سرطان را، تشخیص مناسب بیماران دانست و افزود: در سرطان‌های پستان و تیروئید، خوب کار کرده ایم و در سرطان‌های دستگاه گوارش، باید بیشتر کار کنیم، زیرا میزان شیوع این نوع سرطان‌ها در حال افزایش است.

اکبری با عنوان این مطلب که وضعیت کشور در زمینه متخصص انکولوژی خوب است، ادامه داد: در بین ۲۲ کشور منطقه، ایران از بهترین کشورها برای توزیع متخصصان انکولوژی است.

مشاور عالی وزیر بهداشت، با اشاره به موضوع غربالگری سرطان‌ها در کشور، گفت: غربالگری تعارفات است و این طور نیست که بتوان برای همه سرطان‌ها، غربالگری انجام داد.

اکبری در پاسخ به این سوال که رویکرد دنیا در زمینه درمان سرطان‌ها به چه سمت و سویی پیش رفته است، افزود: اختلاف ما با دنیا فقط در دیر مراجعه کردن مردم برای درمان است.

وی در خصوص مشکلات و عوارض شیمی درمانی، گفت: در دنیا هم کسی شیمی درمانی را دوست ندارد و به عنوان یک درمان کم سود از آن نام برده می‌شود.

مشاور عالی وزیر بهداشت، افزود: شیمی درمانی، یک کار بد غیر علمی است که محکوم به اجرای آن هستیم و حق نداریم آن را کنار بگذاریم، چون کمک می‌کند.

اکبری گفت: به عنوان یک طبیب، عوارض شیمی درمانی را به جان می خریم، اما نمی‌توانیم آن را کنار بگذاریم.

کد خبر 4802250 حبیب احسنی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: محمد اسماعیل اکبری سرطان رادیوتراپی وزارت بهداشت سرطان ویروس آنفلوانزا سازمان غذا و دارو سازمان بیمه سلامت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران بیمارستان بیمه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی رادیوتراپی نظام سلامت بیمه سلامت ریسک بیماری قلبی سیگار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۷۱۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟

ایتنا - پژوهشگران انگلیسی که اولین واکسن سرطان مبتنی بر فناوری نوآورانه «ام‌آر‌ان‌ای» را برای درمان ملانوم یا سرطان پوست آزمایش کرده‌اند می‌گویند این ماده در درمان دیگر سرطان‌ها نیز آزمایش می‌شود.
کتر هدر شاو، محقق ملی هماهنگ‌کننده این کارآزمایی، می‌گوید این تزریق‌ها پتانسیل درمان افراد مبتلا به ملانوم را دارند و در سرطان‌های دیگر از جمله ریه، مثانه و کلیه آزمایش می‌شوند.

این واکسن سفارشی که "نئوآنتی ژن درمانی فردی" نامیده می‌شود، برای تحریک سیستم ایمنی بدن طراحی شده تا بتواند با نوع خاص سرطان و تومور هر بیمار به طور جداگانه مقابله کند.

دکتر شاو می‌گوید: "این یک درمان کاملاً فردی است که برای هر بیمار به صورت اختصاصی ساخته می‌شود. ساختار واکسن با ژنتیک مخصوص تومور آن فرد هماهنگ است."

این واکسن به سیستم ایمنی آموزش می‌دهد تا پادتن‌هایی برای حمله به آنتی‌ژن‌های سلول‌های سرطانی بسازد. برای طراحی آن، نمونه تومور بیمار برداشته شده و دی‌ان‌ای آن توالی‌یابی می‌شود که در این فرآیند از هوش مصنوعی نیز استفاده می‌شود.

نتایج آزمایش‌های مرحله دوم نشان داد احتمال مرگ یا بازگشت سرطان در افرادی که این واکسن را همراه با درمان ایمونوتراپی دریافت کردند، نسبت به گروه کنترل تقریباً نصف (۴۹ درصد) کاهش یافته است.

در این مرحله نهایی کارآزمایی که توسط بنیاد NHS لندن هدایت می‌شود، بیماران هر سه هفته یک بار یک میلی‌گرم از واکسن ام‌آر‌ان‌ای را به همراه دوز دیگری از ایمونوتراپی برای حدود یک سال دریافت خواهند کرد.

فناوری ام‌آر‌ان‌ای پیش از این در تولید واکسن‌های کرونا نیز استفاده شده بود. اکنون محققان امیدوارند با بهره‌گیری از همین فناوری، بتوانند انقلابی در درمان سرطان‌ها به وجود آورند.

دیگر خبرها

  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • وقتی که قولنج خبر از ابتلا به سرطان می‌دهد
  • دعوت برای اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • فراخوان اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • نیچر: یک کشف مهم درباره سرطان روده بزرگ که به دهان مربوط می شود
  • تنهایی می‌تواند زندگی بازماندگان سرطان را کوتاه کند
  • با این فناوری انقلابی می‌توان درون سلول‌های سرطانی را مشاهده کرد!
  • آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟
  • شگفت‌زدگی خارجی‌ها از دستگاه ایرانی درمان سرطان
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان