Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، حجت‌الاسلام فخرالدین صابری با اشاره به این‌که به دنبال راه‌اندازی سه موزه در شهرستان نظرآباد، استان البرز هستیم، اظهار کرد: سایت موزه ازبکی، موزه مردم‌شناسی مهدی‌آباد و خانه موزه دکتر مصدق سه موزه‌ای هستند که در این شهرستان راه‌اندازی می‌شود.

وی با اشاره به این‌که نظرآباد می‌تواند به‌عنوان قطب گردشگری البرز شناخته شود، ادامه داد: باید از ظرفیت‌های گردشگری این شهرستان برای درآمدزایی و بهبود وضعیت اقتصادی ساکنین این شهرستان استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل میراث فرهنگی البرز گفت: با راه‌اندازی این موزه‌ها شاهد ایجاد اشتغال پایدار در این شهرستان خواهیم بود. در شرایط فعلی ایجاد اشتغال پایدار اولویت برنامه‌های مسئولین دستگاه‌های مختلف است و میراث فرهنگی نیز با این اقدام در مسیر ایجاد درآمد پایدار برای متقاضیان کار گام برمی‌دارد.

این مسئول افزود: روستاهای هدف گردشگری نظرآباد و دیگر جاذبه‌های این شهرستان مثل محوطه باستانی ازبکی، تالاب صالحیه، کوه‌های رنگی نجم‌آباد یا خانه دکتر مصدق ظرفیت‌هایی ارزشمند برای این شهرستان محسوب می‌شوند که باید پتانسیل آن‌ها با اجرای طرح‌های مؤثر را به فعلیت برسانیم.

گفتی است از سال‌های گذشته بحث‌هایی در خصوص موزه شدن خانه مصدق مطرح‌شده است.

خانه دکتر مصدق در روستای احمدآباد نظرآباد البرز قرار دارد، خانه‌ای که قدمتش به دوره قاجاریه بازمی‌گردد.

این خانه که در املاک مادری دکتر مصدق در جنوب روستای احمدآباد قرار دارد از دو بخش مسکونی و حیاطی بزرگ در وسط تشکیل‌شده است.

در طبقه اول این خانه آجری و ساده چهار اتاق و پنج قسمت دیگر شامل ایوان، فضای تقسیم‌کننده، سرویس بهداشتی، کفش‌کن و انبار وجود دارد.

مصالح آجری، تزئینات محدود و مختصر، ایوان‌ها و ستون‌های چهارگوش، اتاق‌های ساده، درها و پنجره‌های چوبی و بام شیروانی از خصوصیات این خانه است.

دکتر مصدق سال‌های پایانی عمر خود را به دستور شاه و در حصر در این خانه سپری کرد.

خانه دکتر مصدق در سال ۱۳۷۹ توسط سازمان میراث فرهنگی با شماره ۲۹۴۳ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

کد خبر 471499 برچسب‌ها استان البرز سفر - گردشگری فرهنگ - میراث فرهنگی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان البرز سفر گردشگری فرهنگ میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۷۱۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایش ۵۹ شیء تاریخی به زودی در موزه‌های استان همدان

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: ۵۹ شیء تاریخی از سوی یک خانواده ملایری به اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان ملایر اهدا شد و پس از تعیین قدمت در مخزن‌های نگهداری و در موزه‌های استان در معرض دید عموم قرار می‌گیرد.

به گفته معصوم علیزاده این آثار تاریخی مربوط به دوره‌های پیش از تاریخ، تاریخی و دوره اسلامی است که پدر مسعود محبی، اهدا کننده این اشیاء، آنها را خریداری و در موزه شخصی نگهداری کرده است.

او همچنین گفت: این اشیاء قدیمی هم اکنون به رایگان در اختیار موزه‌های استان قرار گرفته است و با نام اهدا کننده در معرض دید عموم قرار می‌گیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • انتقال مجموعه‌ای از اشیاء باستانی از موزه ملی ایران به کرمان
  • انتقال مجموعه‌ای از اشیاء باستانی استان، از موزه ملی ایران به کرمان
  • انتقال اشیاء باستانی از موزه ملی ایران به استان کرمان
  • عدم وجود سایت مدیریت پسماند ویژه در شهرک‌های صنعتی
  • تعطیلی بناهای تاریخی استان در نیمه اردیبهشت
  • نمایش ۵۹ شیء تاریخی به زودی در موزه‌های استان همدان
  • خانه موزه‌ای در تهران که نماد عقل و عشق است
  • معلمان مشق عشق را در مکتب‌خانه‌ها تدریس می‌کنند
  • آماده سازی شبکه های آبرسانی البرز برای ورود به تابستان ۱۴۰۳
  • فرجام نماینده‌ای که «نخست‌وزیر» شد