Web Analytics Made Easy - Statcounter

کانون خبرنگاران نبأ ــ مسئول کانون تخصصی خادمیاران قرآنی استان البرز گفت: در راستای ارتقای سطح خادمیاران قرآنی با رایزنی‌هایی که با آستان قدس رضوی صورت گرفت، کلاس‌های مکالمات عربی ویژه این عزیزان برگزار می‌شود. که با نتیجه خوبی همراه بود و در حال حاضر در تمام شهرهای استان البرز و حتی در خود آستان قدس رضوی این کلاس‌ها برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسین قضاتلو، مسئول کانون تخصصی خادم‌یاران قرآنی استان البرز، 28 آذرماه در گفت‌و‌گو با کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ درباره ساماندهی خادم‌یاران قرآنی این استان، گفت: با توجه به علاقه‌مندی مردم استان البرز جهت خادم‌یاری آستان قدس رضوی، سامانه‌ای تعریف شد و ۱۱ هزار نفر از این استان عضو این سامانه شدند تا بتوانند در عرصه‌های مختلف قرآنی، فرهنگی، اجتماعی، مداحی و ... فعالیت داشته باشند که از این ۱۱ هزار نفر، ۵۶۰ نفر خادم‌یار قرآنی بودند.
وی بیان کرد: در زمان تولیت حجت‌الاسلام‌والمسلمین رئیسی در آستان قدس رضوی، جهت ارائه خدمات توسط این عزیزان به این صورت برنامه‌ریزی شد که هر فرد در ازای 24 ساعت خدمت‌رسانی به محرومان شهر و روستای خود بتواند ۱۲ ساعت جهت ارائه خدمات در حرم مطهر امام رضا(ع) حضور داشته باشد.
مسئول کانون تخصصی خادم‌یاران قرآنی استان البرز با اشاره به ارائه تسهیلات جهت شرکت ثبت نام کنندگان در کلاس‌های امام‌شناسی و حرم‌شناسی آستان قدس رضوی، ادامه داد: با توجه به عقد تفاهم‌نامه با کرج گشت و راه‌آهن قطارهای نور‌الرضا(ع) هر یک از خادم‌یاران البرزی با هزینه 140 هزار تومان می‌توانند از امکانات حمل و نقل به مشهد مقدس استفاده کنند.
قضاتلو اضافه کرد: همچنین جهت اقامت خاد‌میاران، تفاهم‌نامه‌هایی با سوئیت‌ها، آپارتمان‌ها و هتل‌های اطراف حرم مطهر داشتیم تا شرایط برای اقامت ایشان تسهیل شود.
وی با اشاره به شرایط دریافت کارت خادم‌یاری آستان قدس رضوی، گفت: ثبت نام کنندگان پس از شرکت در کلاس‌های امام‌شناسی و حرم‌شناسی و قبولی در آزمون با کسب نمره بالای 70، کارت خادمیاری را دریافت می‌کنند(در صورت عدم موفقیت در آزمون تا سه مرحله می‌توانند در آزمون دریافت کارت شرکت کنند) که از ۵۶۰ خادم قرآنی تاکنون ۲۷۰ نفر این کارت را دریافت کرده‌اند.
قضاتلو بیان کرد: در راستای ارتقای سطح خادمیاران قرآنی با رایزنی‌هایی که با آستان قدس رضوی صورت گرفت، کلاس‌های مکالمات عربی ویژه این عزیزان برگزار می‌شود که با نتیجه خوبی همراه بود و در حال حاضر در تمام شهرهای استان البرز و حتی در خود آستان قدس رضوی این کلاس‌ها برگزار می‌شود.
وی اظهار کرد: خادم‌یاران در کانون‌های بسیج، مساجد، دانشگاه‌ها و... بدون هیچ وجه دریافتی، ۲۴ ساعت در ماه خدمت می‌کنند که استقبال خوبی هم از این موضوع شده است. بر اساس گزارشاتی که از فعالیت خادم‌یاران در سامانه ثبت می‌شود پس از تأیید مسئول مربوطه می‌توانند شیفت‌های مربوط به آستان قدس را دریافت کنند.
مسئول کانون تخصصی خادم‌یاران قرآنی استان البرز گفت: خادمیاران بعد از سه سال، خادم رسمی حرم می‌شوند و بعد از 15 سال اولین چیزی که از طرف آستان قدس به آنها تعلق می‌گیرد، مزاری در بهشت ثامن(ع) است و به افرادی که 20 سال یا بیشتر سابقه خدمت داشته باشند این امتیاز به همسرشان نیز تعلق می‌گیرد.
وی با بیان اینکه سن تعریف شده برای خادمیاران 20 تا 60 سال است و افراد حتما باید دیپلم داشته باشند، اظهار کرد: در حال حاضر با تغییر تولیت آستان قدس رضوی سامانه ثبت نام به‌صورت موقت غیرفعال است و ثبت نام جدید صورت نمی‌گیرد و برنامه‌های این کانون با برگزاری کلاس‌های آموزشی بیشتر در مسیرارتقای خادمیاران است.
نادیا پرماه انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خادمیاران رضوی البرز آستان قدس رضوی ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۷۳۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری ویژه شورای شهر مشهد برای رفع کمبود پارکینگ اطراف حرم رضوی

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام احمد مروی در دیدار اعضای شورای اسلامی شهر مشهد که در حرم مطهر امام رضا (ع) انجام شد؛ ضمن تبیین اهمیت شهر مشهد و وجود بارگاه منور حضرت رضا (ع)، از رویکرد شورای شهر نسبت به هدف گزاری لازم برای توسعه متوازن شهر با محوریت بارگاه منور رضوی و تلاش‌های مدیریت شهری مشهد در خدمت رسانی شایسته به زائران و مجاوران تقدیر کرد.

تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به دغدغه و نگاه ویژه رئیس جمهور در خدمت رسانی به زائران و تلاش برای رفع مشکلات آنان، بیان کرد: رئیس جمهور محترم در جلساتی که تاکنون با محوریت زیارت برگزار شده است، توجه ویژه به مشکلات و کمبودهای این حوزه داشتند و دستورات لازم برای رفع مشکلات صادر کرده‌اند.

وی با اشاره به میزان گسترده سفرهای زائران با خودرو شخصی به مشهد مقدس، ادامه داد: رئیس جمهور محترم در خصوص رفع مشکل پارکینگ اطراف حرم دستورات لازم را به معاون اول و معاون اجرایی داده اند و بخش‌های مختلف دولت نیز آمادگی لازم را برای همکاری دارند و این نگاه در دولت، مستلزم پیگیری ویژه شورای شهر مشهد و مدیران شهری برای تحقق دستورات رئیس جمهور در حل مشکل پارکینگ زائران است.

مروی با تأکید بر اینکه نگاه آستان قدس رضوی بر همکاری با مدیریت شهری و گره گشایی از مشکلات مشهد است، اظهار کرد: در آستان قدس رضوی این نگاه که ما تنها مسئول حرم مطهر و صیانت از اموال و موقوفات این دستگاه قدسی هستیم، وجود ندارد؛ رویکرد این دستگاه قدسی خدمت و گره گشایی از مشکلات مردم است و با همین رویکرد، برای بازگشایی معابر پادگان لشکر ۷۷ ارتش و اراضی حاشیه شهر همکاری کرد.

تولیت آستان قدس رضوی افزود: در خصوص مترو و حاشیه شهر نیز آستان قدس اهتمام جدی بر همکاری، کمک و گره گشایی از مشکلات دارد و تاکنون نیز اقدامات بسیار خوبی انجام شده است و تا بتوانیم به شهر و مسؤولان اجرایی شهر کمک خواهیم کرد.

وی اضافه کرد: آستان قدس رضوی با انجام خدمات اجتماعی، تأسیس اماکن ورزشی، فرهنگی و علمی، مراکز درمانی و …، خدمات گسترده‌ای را به زائران و مجاوران حضرت رضا (ع) ارائه کرده؛ همچنین با توجه به تأکیدات رهبر معظم انقلاب در حوزه جوانی جمعیت، به زودی بزرگترین مرکز درمان ناباروری شرق کشور را در بیمارستان رضوی افتتاح خواهد کرد.

مروی با انتقاد از بلند مرتبه سازی‌های سال‌های گذشته در اطراف حرم مطهر، ابراز کرد: متأسفانه ساخت و سازها و بلند مرتبه سازی‌های ناهمگونی در اطراف حرم مطهر صورت گرفته، به گونه‌ای که بعضاً در نامگذاری‌ها و معماری‌ها عدم تطابق با فرهنگ رضوی و هویت اسلامی به وضوح قابل مشاهده است.

تولیت آستان قدس رضوی همچنین با تأکید بر اینکه زمین‌های آستان قدس موقوفه هستند و شرعاً و قانوناً نمی‌توان از حقوق موقوفه چشم پوشی کرد؛ از مسؤولان شهری و اعضای شورای شهر در خواست کرد نسبت به صیانت از املاک موقوفه حضرت رضا (ع) حساسیت لازم را داشته باشند.

وی در پایان پیشنهاد داد؛ شورای اسلامی شهر مشهد طراحی مناسبی متناسب با هویت و معنویت مشهد مقدس، برای ورودی‌های شهر بویژه فرودگاه، راه آهن، ترمینال و … داشته باشد.

گفتنی است؛ در ابتدای این دیدار حسن موحدیان رئیس شورای اسلامی شهر مشهد، گزارشی از اقدامات این شورا ارائه و در ادامه تعدادی از اعضای شورای شهر به بیان دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود پرداختند.

کد خبر 6091525

دیگر خبرها

  • کلینیک مشاوره حرم مطهر رضوی پناهگاه دوم زائران است/خدمت عاشقانه خادمیاران مشاور در حریم رضوی
  • آماده سازی کتیبه‌های دست نویس ایوان های صحن انقلاب و آزادی ویژه دهه کرامت
  • تلاش کارگران زمینه ساز امنیت کشور است
  • اجرای ۳۵۰ برنامه توسط آستان قدس رضوی در ایام دهه کرامت
  • برگزاری کنگره جهانی حضرت رضا (ع) در دهه کرامت
  • برگزاری کنگره جهانی حضرت رضا(ع) در دهه کرامت
  • پیگیری ویژه شورای شهر مشهد برای رفع کمبود پارکینگ اطراف حرم رضوی
  • یادگارهایی از «خلیج‌فارس» در آستان مبارک رضوی
  • خدمات مشاوره‌ای در ۱۷ نقطه حاشیه شهر مشهد ارایه شد
  • تجلیل از نخبگان قرآنی در استان البرز