Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

به نقل از شبکه خبری المیادین، قانونگذاران پارلمان آلمان با تصویب طرحی از دولت این کشور خواستند سیاست تفکیک جناح سیاسی حزب‌الله از جناح نظامی آن را متوقف و تمامی فعالیت‌های این حزب در آلمان را ممنوع اعلام کند.

طی گفتگوهای پارلمان، سخنگوهای احزابی که با این تصمیم موافقت کردند بر مسئولیت آلمان در برابر اسرائیل و یهودیانی که در آلمان زندگی می‌کنند تأکید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن‌ها از راهپیمایی سالانه قدس در برلین که حزب‌الله به همراه گروه‌های ضد یهود در آن شرکت می‌کنند انتقاد کردند.

حزب چپ‌گرای آلمان، حزب سبز و حزب آلترناتیو به این یادداشت رأی ممتنع دادند.

حزب چپ‌گرا اعلام کرد: اضافه کردن حزب الله به لیست "تروریستی" اتحادیه اروپا احتمالا روابط با لبنان را پیچیده می‌کند.

اعضایی از حزب سبز نیز تأکید کردند که این یادداشت شامل نکته‌ای است که احتمالا به مداخله نظامی در خاورمیانه منجر می‌شود.

از سوی دیگر هایکو ماس، وزیر خارجه لبنان به وجود روابط میان حزب‌الله و دولت لبنان اشاره و تأکید کرد که واقعیت سیاسی در لبنان "پیچیده" است.

در همین راستا وزارت خارجه رژیم صهیونیستی از تصمیم پارلمان آلمان استقبال کرد. یسرائیل کاتس، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی مدعی شد: تصمیم پارلمان آلمان یک "گام مهم در مبارزه مشترک بین‌المللی علیه تروریسم به ویژه حزب‌الله است."

وی خواهان اعمال تحریم‌هایی علیه حزب‌الله شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: المان حزب الله پارلمان المان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۷۳۸۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان همکاری‌ اسلامی به رسمیت شناختن کشور فلسطین را خواستار شد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از روزنامه البیان امارات، سازمان همکاری اسلامی در بیانیه ای با استقبال از تصمیم جمهوری ترینیداد و توباگو در به رسمت شناختن کشور فلسطین اعلام کرد که این اقدام مهم با قوانین بین‌المللی و قطعنامه‌های سازمان ملل متحد در این زمینه همخوانی دارد و به مردم فلسطین این امکان را می دهد تا بتوانند برای حقوق مشروع خود از جمله حق بازگشت، تعیین سرنوشت خویش و تشکیل کشور مستقل فلسطین بر اساس مرزهای ۴ ژوئن ۱۹۶۷ به پایتختی قدس تلاش کنند.

این سازمان که متشکل از ۵۷ کشور مسلمان است، بار دیگر از همه کشورهای جهان که هنوز کشور فلسطین را به رسمیت نشناخته‌اند خواست تا در اسرع وقت در حمایت از مردم فلسطین در به رسمیت شناختن کشور فلسطین و انجام تلاش‌های بین‌المللی با هدف پایان دادن به اشغالگری رژیم اسرائیل و تحقق صلح و ثبات در منطقه و اجرای مصوبات بین المللی مرتبط، اقدام کنند.

جمهوری ترینیداد و توباگو روز پنجشنبه در تصمیمی که در جسله شورای وزیران این کشور اتخاذ شد، کشور فلسطین را به رسمیت شناخت.

این تصمیم بر اساس توصیه وزیر امور خارجه جمهوری ترینیداد و توباگو اتخاذ شد و بر اساس شورای وزیران این کشور تصمیم گرفت که با هدف تحقق صلح پایدار از طریق تقویت اجماع رو به افزایش بین المللی در مورد مساله فلسطین، تشکیل کشور مستقل فلسطین را به رسمیت بشناسد.

در بیانیه دولت ترینیداد و توباگو همچنین آمده است: به رسمیت شناختن کشور فلسطین یک امر اخلاقی و عادلانه و بیانگر خواسته‌های مشروع ملت فلسطین و حمایت از آنها است.

ترینیداد و توباگو (Trinidad and Tobago) با نام رسمی جمهوری ترینیداد و توباگو کشوری جزیره‌ای در دریای کارائیب واقع در شمال آمریکای جنوبی است. این کشور در فاصله ۱۱ کیلومتری سواحل ونزوئلا و ۱۳۰ کیلومتری سواحل گرانادا واقع شده و به خاطر ذخایر نفت و گاز خود معروف است.

پیشتر نیز جامائیکا و باربادوس در آوریل گذشته اعلام کردند که کشور فلسطین را به رسمیت می شناسند.

پیشتر «ریاض منصور» سفیر و نماینده تشکیلات خودگردان فلسطین در سازمان ملل متحد از رایزنی‌های جاری در زمینه به رسمیت شناختن کشور فلسطین از سوی چند کشور خبر داده بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خزعلی: تصمیم ورود بانوان به ورزشگاه‌ها با نظام بود | ممنوعیت جدید در راه؟
  • تصویب ممنوعیت فعالیت شبکه «الجزیره» در کابینه رژیم صهیونیستی
  • حکم اسرائیل برای تعطیلی دفتر الجزیره
  • دادستان کرمان خواستار ارتقا خدمات دفاتر قضایی شد
  • تصویب ممنوعیت فعالیت شبکه الجزیره در کابینه رژیم صهیونیستی
  • ممنوعیت فعالیت الجزیره در فلسطین اشغالی/ گانتز: شانس توافق کاهش یافت
  • دلیل منع ورود پزشک فلسطینی به اروپا
  • حمله به یک سیاستمدار حزب سوسیال دموکرات آلمان
  • سازمان همکاری‌ اسلامی خواستار به رسمیت شناختن کشور فلسطین شد
  • سازمان همکاری‌ اسلامی به رسمیت شناختن کشور فلسطین را خواستار شد