Web Analytics Made Easy - Statcounter

به همت محققان دانشگاه الزهرا(س)، ۲۱ طرح فناورانه در بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری از سوی این دانشگاه ارائه شد.

به گزارش ایسنا، طراحی و ساخت قوی‌ترین دستگاه لیزر دی اکسید کربن از دکتر عزیزالله شفیع‌خانی جهت استفاده در بخش‌های مختلف صنایع گوناگون از جمله برش، حکاکی و همچنین مخابرات به سفارش سازمان صنایع نوین، طراحی و ساخت سامانه تصفیه هوای CRTL-3000 بر مبنای نانو ذرات از دکتر عزیزالله شفیع خانی محصول آزمایشگاه پژوهشی و فناوری کربن قابل استفاده در محیط‌های مسکونی، آزمایشگاه‌ها و صنعت بدون عوارض جانبی، قاب نمایشگاهی آثار هنری با قابلیت پخش صوتی محتوا به صورت لمسی از دکتر میلاد مهری سوخته کوهی جهت استفاده در نمایشگاه‌های عرضه محصولات هنری و ارائه توضیحات به بازدیدکنندگان جهت معرفی آثار، سیستم روشنایی LED هوشمند از دکتر میلاد مهری سوخته کوهی جهت استفاده در روشنایی منازل و سیستم‌های IOT و ساختمان هوشمند از جمله دستاوردهای ارائه شده هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



طراحی و ساخت سلول ابرخازن با ظرفیت بالا از دکتر عمران مرادلو، تمبر ملی یادبود کلکسیونی طلا و نقره و طلای بای متال امام رضا (ع) از دکتر شهرزاد صالحی‌پور، توربین بادی بدون پره محصول استارتاپی جهت تولید برق و کاهش اتلاف انرژی، میکرواسپکتروفتومتر محصول استارتاپی جهت طیف‌گیری از نمونه‌های میکروسکوپی، پکیج ساخت تندیس سه بعدی جهت ساخت مجسمه و تندیس از دست در منزل، بهبود و توسعه الکترودهای ابرباتری با افزودن ابررسانای دمای بالای BSCCO از دکتر وحید دادمهر و مریم طاوسیان، به‌عنوان الکترودهای فعال ابرباتری‌های قلیایی جهت پایداری ظرفیت ابر باتری و سرعت تخلیه بیشتر بار الکتریکی در طول چرخه شارژ و دشارژ در مقایسه با الکترودهای معمولی از دیگر دستاوردهای محققان دانشگاه الزهرا(س) در بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری است.

از دیگر محصولات فناورانه پژوهشگران دانشگاه الزهرا (س) می‌توان به بازرسی رنگ چندمنظوره از دکتر عزیزالله شفیع خانی جهت اندازه‌گیری انعکاس طیف انعکاس اجسام و بررسی و کنترل کیفیت رنگ پوشش‌ها و مواد پشت پوش قابل استفاده در صنایع مختلف مانند صنعت خودرو، صنعت چرم، پوشش و آبکاری، صنعت چاپ، صنعت رنگ و صنعت نساجی، آنالایزر آب قابل حمل از دکتر عزیزالله شفیع خانی جهت تحلیل طیفی آلاینده‌های آنیونی و کاتیونی، زیست‌پالایی خاک و آب آلوده به نفت به کمک یک میکروارگانیسم محلی از دکتر جمشید فولادی، سیده زهرا هاشمی از طریق کشت، اضافه کردن نیتروژن و فسفر و تلقیح میکروب، بارش از زهرا آقابزرگ با تکنیک لعاب سربی، قلیایی، رو لعابی، بشقاب چشم نظر از مریم باشی با تکنیک لعاب سربی قلیایی روی بدنه رسی، کاسه لعابی از مجموعه کوه‌ها از مبینا حیدری شیرایه با تکنیک لعاب سربی، قلیایی، رو لعابی، حصار معکوس از الناز شکاری با تکنیک لعاب سربی، قلیایی، رو لعابی، امشاسپندان از سحر اسمعیل طهرانی با تکنیک لعاب مات و پتینه روی بدنه رسی اشاره کرد.

سطوح ابرآبگریز خودتمیزشونده توسط نانو لوله‌های ZnO از دکتر عبدالله مرتضی علی، فرنوش عطرافشان، سمیرا محمد درویش برای جلوگیری از ورود آلودگی‌ها به خصوص آلودگی‌های رنگی روی سطوح، طراحی دستگاه تصفیه هوا از آلاینده‌های زیان آور محیط زیست توسط فتوکاتالیست نانوساختارهای TiO2 بهبودیافته در حضور نور مرئی از دکتر عبدالله مرتضی علی و سمیرا محمد درویش از جمله دستاوردهای ارائه شده این دانشگاه در سالن ۵ بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری است.

بر اساس اعلام وزارت علوم، دانشگاه الزهرا (س) با ارائه دستاوردهای پژوهشی و فناورانه تا امروز، ۲۹ آذرماه جاری در بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری و فن بازار ملی و هفتمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران، سالن ۵ و ۶ محل دائمی نمایشگاه بین‌المللی تهران حضور دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه الزهرا هفته پژوهش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۷۵۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش در اقتصاد کشور نیازمند نوآوری و فناوری‌های جدید است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ علی حیدری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر در نخستین همایش ملی صنعت سنگ (اکتشاف، استخراج، فرآوری و بازاریابی) که در این واحد دانشگاهی برگزار شد، اظهار کرد:‌ صنعت سنگ می‌تواند یکی از محرک‌های رشد و جهش در اقتصاد کشور باشد. رشد با کار بیشتر و کار جهادی قابل دستیابی بوده؛ اما جهش نیازمند نوآوری و فناوری‌های جدید است از این‌رو واحد خمینی‌شهر همه توان و امکانات خود را به میدان آورده تا رشد و جهش در این صنعت شکل گیرد.

وی با تأکید بر ظرفیت‌های مرکز تحقیقات سنگ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر افزود: این واحد دانشگاهی می‌تواند بسترساز تبدیل دانایی به توانایی و تبدیل دانایی و توانایی فردی به دانایی و توانایی گروهی و اجتماعی باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر با برشمردن گوشه‌ای از امکانات و توانمندی‌های این واحد دانشگاهی در راستای کمک به صنعت بزرگ سنگ کشور عنوان کرد: فراهم کردن بستر راه‌اندازی آزمایشگاه استاندارد سنگ، آموزش‌های تخصصی و مهارتی، در اختیار قرار دادن تحقیقات و نتایج محققان جهان در خدمت صنعت سنگ ایران، تولید محصولات فناورانه و دانش‌بنیان در مرکز رشد دانشگاه، برگزاری همایش‌ها و نمایشگاه‌های تخصصی در سطح ملی و بین‌المللی، ایجاد ارتباط یکپارچه در جهت بازاریابی، طراحی استراتژی فروش، تحلیل بازار، برندسازی، فروش و صادرات و بهینه‌سازی فرآیند‌ها و روش‌ها در راستای افزایش بازدهی و بهره‌وری ازجمله امکانات و اقداماتی بوده که واحد خمینی‌شهر برای رشد و جهش صنعت سنگ کشور قرار خواهد داد.

 حیدری مدیریت پسماند سنگ، جهت بخشیدن به اقتصاد کشور با محور صادرات محصولات صنعت سنگ به‌عنوان صادرات غیرنفتی، در اختیار قرار دادن فناوری‌های نو و تکنولوژی‌های نوین ازجمله اینترنت اشیا و هوش مصنوعی در خدمت صنعت سنگ، استفاده از فناوری‌های پاک و توجه به محیط‌زیست و کمک در حل مسائل حقوقی، سرمایه‌گذاری، تجارت بین‌الملل و مدیریت بازرگانی بخشی از دیگر امکانات و اقداماتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر در جهت رشد و جهش صنعت سنگ کشور عنوان کرد.

پذیرش ۳۹ مقاله در همایش ملی صنعت سنگ

دبیر و رئیس شورای سیاست گذاری این همایش نیز به بیان جزئیاتی از این همایش پرداخت و گفت: مجوز اولیه این همایش در خردادماه ۱۴۰۲ دریافت و در مجموع تعداد ۵۴ مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شد که از این تعداد ۳۹ مقاله مورد پذیرش قرار گرفت که نشان از نرخ ۷۲ درصدی در پذیرش بوده است.

مهدی نصری اضافه کرد: محور‌های این همایش شامل صنعت سنگ‌های ساختمانی، مکانیک سنگ، مهندسی معدن، زمین‌شناسی، مهندسی نفت، مهندسی عمران، مهندسی انرژی، مهندسی معماری، حقوق و سایر محور‌های مرتبط بوده است.

نقش دانشگاه در ایجاد ارزش‌افزوده برای صنعت سنگ

شهردار شهرستان خمینی‌شهر نیز با قدردانی از حرکت ارزشمند و بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر در برگزاری این همایش بیان کرد: در این شهرستان صنعت سنگ با هنر دست از دیرباز عجین بوده و آثار به‌جای مانده از نیاکان نشان از سخت‌کوشی و هنر مثال‌زدنی مردمان شهر دارد.

علی‌اصغر حاج حیدری با اشاره به نقش دانشگاه در ایجاد ارزش‌افزوده در صنعت سنگ ادامه داد: دانشگاه با انتقال تجارب و تکنولوژی‌های نوین علاوه بر ایجاد ارزش‌افزوده در صنعت سنگ می‌تواند در امر بازاریابی و صادرات به کمک این صنعت بیاید.

دانشگاه در راستای توسعه کیفی صنعت سنگ گام بردارد

رئیس انجمن سنگ ایران و رئیس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی ایران نیز مطرح کرد: ایران در رتبه اول کشور‌های جهان ازلحاظ تنوع سنگ، دومین کشور جهان در تولید سنگ مرمریت و پنجمین تولیدکننده بزرگ سنگ در جهان پس از کشور‌های چین، ایتالیا، هند و ترکیه است.

بهرام شکوری با بیان وضعیت معادن سنگ کشور توضیح داد: در ایران تعداد ۲ هزار و ۲۰۰ معدن سنگ وجود دارد که اکنون فقط ۸۰۰ معدن در حال فعالیت بوده و یک هزار و ۴۰۰ معدن سنگ دیگر غیرفعال است؛ بنابراین انتظار می‌رود همانند سایر کشور‌های پیشرو در این صنعت، علاوه بر توسعه کمی بر توسعه کیفی و ایجاد ارزش‌افزوده در این صنعت با همراهی صنعت و دانشگاه گام برداشت.

ابوالقاسم سرتیپی از پیشکسوتان صنعت سنگ نیز با اشاره به نقش و جایگاه شهرستان خمینی‌شهر در رشد و شکوفایی صنعت سنگ عنوان کرد: این شهرستان با مردمانی سخت‌کوش و هنرمند از دوران صفویه و عباسیان از دل کوه آثاری فاخر و تماشایی تقدیم ایران و جهان کرده و در سالیان متمادی با ارسال سنگ، خلق آثار و مرمت بنا‌های تاریخی ازجمله برج آزادی تهران، آرامگاه فردوسی، آرامگاه نادرشاه افشار، برج‌های دوقلوی مالزی، کاخ کرملین روسیه و ده‌ها بنای تاریخی دیگر در ایران و جهان خوش درخشیده است.

به گزارش آنا، در پایان این مراسم با افتتاح نمایشگاه صنعت سنگ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر از فعالان برتر این حوزه و حامیان مادی و معنوی این همایش قدردانی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گشایش نمایشگاه توانمندی‌های هنرجویان هنرستان فاطمه الزهرا (س) فیروزه
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • جهش در اقتصاد کشور نیازمند نوآوری و فناوری‌های جدید است
  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • همایش «ادزآپ» در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴ برگزار می‌شود
  • نمایشگاه دستاورد‌های سازمان اوقاف بستری برای ارائه عملکرد واقفین
  • تحول بی‌واسطه با مردم
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • «برنامه بی‌واسطه» دستاوردهای محققان دانشگاه آزاد اسلامی را به تصویر کشید