Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، توماس باخ رئیس کمیته بین المللی المپیک اخیراً در نامه‌ای به رئیس جمهور ایران بابت پشتیبانی صورت گرفته توسط دولت کشورمان از بازی‌های المپیک و از طریق مشارکت در حمایت از قطعنامه صلح المپیک سازمان ملل، مراتب تشکر و قدردانی خود را اعلام کرده است.

در این نامه که به تاریخ ۱۶ دسامبر برای حسن روحانی ارسال شده بود، بر حضور کاروان ایران در المپیک ۲۰۲۰ توکیو و رقابت ورزشکاران کشورمان با نمایندگان دیگر کشورها تأکید شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن نامه توماس باخ رئیس کمیته بین المللی المپیک (IOC ) به حسن روحانی رئیس جمهور ایران به این شرح است:

«جناب آقای رئیس جمهور؛

لطفاً مراتب قدردانی خالصانه اینجانب را بابت پشتیبانی فعال آن دولت از بازی‌های المپیک از طریق مشارکت در حمایت از قطعنامه صلح المپیک سازمان ملل بپذیرید. قطعنامه «ساخت دنیایی بهتر و صلح آمیز از طریق ورزش و آرمان المپیک» به اتفاق آراء توسط مجمع عمومی سازمان ملل متحد تصویب شد و بدین طریق بنیاد برگزاری بازی‌های المپیک توکیو ۲۰۲۰ در صلح مستحکم شد.

این دستاورد منتج به تبدیل این بازی‌ها به موفقیتی بزرگ و ایجاد فرصت و سکو برای درخشش ورزشکاران کشور شما خواهد شد. آنان در کنار ورزشکارانی از کلیه ۲۰۶ کمیته ملی المپیک و همچنین تیم پناهندگان المپیک به رقابت خواهند پرداخت.

کمیته بین المللی المپیک تنها زمانی می‌تواند این جهان شمولی را تضمین نماید که قاطعانه پایبند به (رعایت) اصول بی طرفی سیاسی و همبستگی باشد. در همین ارتباط یک نسخه از سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل متحد را درباره اصول مربوطه به پیوست تقدیم می‌نمایم.

اطمینان دارم که جنابعالی و آن دولت به حمایت خود از این اصول بی طرفی سیاسی و همبستگی ادامه خواهید داد تا بدین ترتیب بازی‌های المپیک توکیو ۲۰۲۰ ورای آن (بازی‌ها) بزرگداشت اتحاد کل بشریت در عین تنوع و تضاد باشد.

با تشکر مجدد از حمایت جنابعالی، لطفاً احترامات فائقه و ارادت شخصی اینجانب را پذیرا باشید.

با احترام، توماس باخ رئیس کمیته بین المللی المپیک»

کد خبر 4802890 زینب حاجی حسینی

منبع: مهر

کلیدواژه: ايران توماس باخ کمیته بین المللی المپیک حسن روحانی کمیته ملی المپیک تیم فوتبال استقلال تهران آندره استراماچونی لیگ برتر فوتبال ایران تیم فوتبال پرسپولیس کشتی آزاد وزارت ورزش و جوانان کشتی فرنگی تیم فوتبال امید ایران جام باشگاههای جهان والیبال فوتسال المپیک 2020 توکیو امیرحسین فتحی گابریل کالدرون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۷۶۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ساخت هواپیمای مسافربری مورد تاکید رئیس‌جمهور در قالب کنسرسیومی بین‌المللی در حال پیگیری است

در پی اظهارات روز گذشته معاون علمی و فناوری رئیس جمهور مبنی بر توقف طرح ساخت هواپیمای مسافربری که مراحل طراحی و شبیه سازی پروازی آن در دانشگاه صنعتی امیرکبیر انجام شده، برخی رسانه ها با تصور این که تنها یک پروژه ساخت هواپیمای مسافربری در کشور در حال پیگیری بوده از توقف طرح ساخت هواپیمای مسافربری مورد تاکید رئیس جمهور خبر دادند.

به گزارش ایسنا، حسین شکری، دبیر ستاد حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی ریاست‌جمهوری در پاسخ به پیگیری‌های خبرنگار ایسنا در این خصوص، تاکید کرد: اظهارات دکتر روح‌الله دهقانی فیروزآبادی در نشست خبری روز شنبه که در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران مطرح شده، ناظر به یک پروژه دانشگاهی ساخت هواپیمای مسافربری است که از دوره قبلی معاونت علمی با همکاری چند شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حال پیگیری بوده و با پروژه جامعی که در پی تاکید دو سال پیش رئیس جمهور آغاز شده، کاملا متفاوت است.

به گفته وی، طرح متوقف شده ساخت هواپیمای مسافربری، همان طور که در توضیحات روز گذشته دکتر دهقانی فیروزآبادی به تاریخچه آن اشاره شده، به دنبال توقف خط تولید هواپیمای مسافربری «ایران ۱۴۰» (آنتونوف - ۱۴۰) در شرکت صنایع هواپیماسازی ایران (هسا)، در سال ۱۳۹۳ در قالب پروژه‌ای با همکاری چند دانشگاه تعریف شد و قرار بود بر پایه هواپیمای آنتونوف ۱۴۰ با بازطراحی و ارتقای در بال، بدنه و موتور یک هواپیمای جت ۷۲ نفره طراحی و ساخته شود.

شکری افزود: دکتر دهقانی در اظهاراتی که در نشست خبری داشت، با اشاره به بازدیدی که از روند اجرای این پروژه در دانشگاه صنعتی امیرکبیر داشته و تقدیر از دست اندرکاران این پروژه خاطرنشان کرد که  کارگروه تخصصی‌ تعیین شده توسط رئیس‌جمهور که در پی آن بازدید شکل گرفت، بعد از هشت جلسه تخصصی به این نتیجه رسیده که پروژه هواپیمای ۷۲ نفره به دلایل متعدد از جمله نبود هواپیمای پایه که می‌خواهد ارتقاء پیدا کند (آنتونوف ۱۴۰) نمی‌تواند جوابگوی صنعت هواپیمایی کشور باشد و لذا قرار شد این طرح متوقف و ظرفیت‌های دانش‌بنیان موجود در آن مجموعه به جای ساخت هواپیما به ساخت تجهیزات کم حجم و باارزش هواپیما معطوف شود. جمع‌بندی کارگروه تخصصی در زمینه ساخت هواپیما در کشور هم اجرای پروژه هواپیمای مسافربری ۱۰۰ نفره با تکنولوژی روز دنیا بود.

پروژه ساخت هواپیمای مسافربری مورد تاکید رئیس جمهور در چه مرحله ای است؟

دبیر ستاد حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی ریاست‌جمهوری، در ادامه با یادآوری این که رئیس جمهور خردادماه ۱۴۰۱ در بیست و پنجمین سفر استانی خود در استان اصفهان در بازدید از شرکت هواپیمایی سازی ایران (هسا) بر توانمندی متخصصان داخلی در زمینه طراحی و ساخت هواپیمای مسافربری و باری و ضرورت بهره گیری از این قابلیت‌ها تاکید کرده بود، خاطرنشان کرد: در پی تاکیدات رئیس‌جمهور در کنار طرحی که از چند سال قبل بر اساس تجربه ساخت هواپیمای ایران ۱۴۰ بر مبنای بازطراحی آن هواپیما در دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حال اجرا بود، برنامه جامعی برای طراحی و ساخت هواپیمای مسافربری ۱۰۰ نفره با فناوری روز دنیا در کشور تدوین شد که قرار است در قالب کار مشترک با شرکت‌های دانش‌بنیان که همکاری‌های بین‌المللی دارند، اجرا شود.

شکری تصریح کرد: طرح ساخت این هواپیمای مسافربری با مشارکت وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت راه و شهرسازی، معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری و وزارت دفاع که زیرساخت‌های صنعتی لازم را داراست، در حال پیگیری است و در قالب کنسرسیومی از شرکت‌های داخلی و بین‌المللی اجرایی خواهد شد.

دبیر ستاد حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی ریاست‌جمهوری در عین حال تاکید کرد: طراحی و ساخت هواپیمای مسافربری، برنامه‌ای بلندمدت و مستلزم رعایت ملاحظات بسیار دقیق فنی و ایمنی استاندارد است که در شرکت‌های بزرگ هواپیماسازی دنیا نیز حداقل ۱۰، ۱۲ سال زمان می‌برد. این روند البته با اتکا به اراده و دانش و توانمندی متخصصان کشورمان قطعا تا ساخت و پرواز این هواپیما با انگیزه و توانی روزافزون دنبال خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حمایت کمیته ملی المپیک از دوومیدانی‌کاران
  • برگزاری اردوهای تیم ملی دوومیدانی با حمایت کامل کمیته ملی المپیک
  • مراسم تجلیل از قهرمانان با حضور رییس‌جمهور برگزار می‌شود
  • کاروان المپیک و پارالمپیک پاریس نگران بودجه!
  • مناف هاشمی: مجلس ردیف بودجه رویداد‌های بین المللی را حذف کرد/ بالای ۳۵ سهیمه المپیک خواهیم داشت
  • توصیه عجیب لوکاشنکو به ورزشکاران بی‌طرف در المپیک پاریس
  • رمزگشایی از محرومیت ورزشی روسیه/ نوبت اسرائیل هم می رسد؟
  • برگزاری نشست کارگروه ورزش حزب موتلفه و کمیته ملی المپیک
  • همکاری‌های بین‌المللی و رشد اقتصادی نیازمند برقراری صلح است
  • طرح ساخت هواپیمای مسافربری مورد تاکید رئیس‌جمهور در قالب کنسرسیومی بین‌المللی در حال پیگیری است