Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-06@13:23:39 GMT

مجلس به دنبال اصلاح نظام بانکی

تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۸۰۵۳۸

مجلس به دنبال اصلاح نظام بانکی

سید حسن حسینی شاهرودی بعدازظهر پنج‌شنبه در نشست شورای اداری شاهرود به میزبانی فرمانداری این شهرستان بابیان اینکه رهبر معظم انقلاب ۱۴ سال قبل، سیاست‌های کلان را ابلاغ کردند، ابراز داشت: بند (ه) این ابلاغ در خصوص اصلاح ساختار نظام بانکی تأکید دارد، قانونی که سال ۶۲ بر مبنای پنج‌ساله نوشته و می‌بایست سال ۶۷ به‌روزرسانی می‌شد اما ۳۱ سال در اصلاح قانون نظام بانکی به تأخیر افتاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بابیان اینکه ساعت‌ها بر روی جزئیات قانون ساختار نظام بانکی بحث و گفتگو صورت گرفت تا طرح نوشته شود، افزود: رئیس بانک مرکزی در نامه‌ای به رهبر معظم انقلاب اعلام کردند که جلوی کار گرفته شود و درنهایت ایشان نیز گفتند که باید با نمایندگان مجلس به توافق برسید لذا بسیاری از سرفصل‌هایی که استقلال بانک مرکزی را در پی داشت حذف و بازهم همتی با آن مخالفت کرد که درنهایت با ۱۴۶ رأی به صحن مجلس آمد و این امر از سوی نمایندگان پیگیری می‌شود.

تحریم‌ها بهانه‌ای برای استقلال بیشتر

عضو خانه ملت بابیان اینکه ایران در موقعیت و شرایط حساسی از تاریخ قرار دارد، ابراز داشت: در تهاجم نظامی دشمن امت، بسیج و مسئولان همه سر جای خودشان قرار گرفتند تا دفع شر صورت گیرد اما وضعیت امروز کمی متفاوت از آن دوران است امروز با تهاجم فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و رسانه‌ای از سوی دشمن مواجه هستیم که در رأس همه این‌ها با جنگ اقتصادی سنگین‌ترین تحریم‌ها را نصیب ایران کرده است.

حسینی شاهرودی در ادامه تصریح کرد: معتقدیم این تحریم‌های ظالمانه لطف خدا است و هر چه فشار این تهاجم‌ها بر ما بیشتر می‌شود آب‌دیده‌تر شده و به دنبال راه‌حلی خواهیم رفت که متوسل به بیگانه نباشیم و بتوانیم استقلال خود را در حوزه‌های مختلف به دست آوریم.

وی بابیان اینکه مملکت باید بی‌نیاز از نفت باشد، افزود: امروز می‌بینیم که کشورهای متمدن بدون منابع نفتی و زیرزمینی اما با رشد خوبی ازنظر اقتصادی مواجه بودند لذا اگر دهانه چاه‌های نفت کشورهای عربی بسته شود استقلال سیاسی و اقتصادی برای آن‌ها معنا ندارد زیرا وابسته به بیگانه هستند.

به منابع دولتی نباید اکتفا کرد

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس بابیان اینکه باید نفت در حوزه زیرساخت‌های ما وارد شود نه اینکه محل پرداخت حقوق بازنشستگان باشد، ابراز داشت: در ۱۴۰۴ می‌بایست بابی‌نیازی از نفت، بودجه ۱۰۰ درصد منفک از منابع نفتی می‌شد و منابع نفتی به حوزه اشتغال ورود می‌کرد اما این اتفاق نیفتاد و از ۴۶ درصد سهم صندوق ذخیره ارزی از منابع نفتی به ۱۶ درصد رسیده است.

حسینی شاهرودی بابیان اینکه دشمنان ناخواسته به ما کمک کردند تا به استقلال دست‌یابیم، تصریح کرد: به این سمت پیش خواهیم رفت که فروش نفت به صفر برسد و خام فروشی نداشته باشیم و ارزش‌افزوده برای محصولی که طلا است ایجاد و بتوانیم منابع را خرج اقتصاد کنیم.

وی بابیان اینکه فشاری که بر دولت طی سال جاری و سال آتی در بودجه وارد می‌شود بیشتر خواهد بود، افزود: می‌بایست به سمت کاهش هزینه‌های گزاف و اجرای کامل اصل ۴۴ قانون اساسی مبنی بر واگذاری خیلی از حوزه‌ها به بخش خصوصی گام برداشت و نباید امیدوار به منابع دولتی بود.

حضور مردم در صحنه خنثی کننده توطئه دشمن

عضو خانه ملت بابیان اینکه اگر خواهان توسعه هستیم باید بخش خصوصی را جدی گرفت، ابراز داشت: بی‌تدبیری که در مورد بنزین صورت گرفت و می‌رفت تا از ایران کشوری آشوب‌زده بسازد ولی با تدبیر رهبری در نطفه خفته شد.

حسینی شاهرودی بابیان اینکه خیلی‌ها می‌خواهند مجلس درگیر حاشیه باشد و به دنبال این هستند که مجلس به داد مردم نرسد و در اختیار دولت قرار گیرد، تصریح کرد: دشمن برای انتخابات برنامه‌ریزی کرده و لذا مجلس انقلابی نیاز است که در آن مردم، اسلام و رهبر معظم انقلاب مهم بوده و به دنبال حرکات پوپولیستی نباشد.

وی بابیان اینکه علیرغم تمام سختی‌ها مردم باز درصحنه ایستادند و در راهپیمایی‌ها شرکت می‌کنند، افزود: در این مسیر باید حرکت کرد که حتی یک‌یک روستایی نیز تأثیرگذار است لذا بی‌توجه به کمپین نه به انتخابات در روز سرنوشت‌ساز پای صندوق رأی حضور دارند زیرا در مجلس نیز با همین یک رأی قانونی رد یا تصویب می‌شود.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۸۰۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حال و هوای انتخاباتی در ۱۵ استان

۹۰ کاندیدا برای کسب ۴۵ کرسی باقیمانده از ۲۹۰ کرسی مجلس تا ۸ صبح پنجشنبه، ۲۰ اردیبهشت به رقابت می‌پردازند.

به گزارش مشرق، تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم در حالی از بامداد ۱۳ اردیبهشت‌ماه آغاز شد که ۹۰ کاندیدا برای کسب ۴۵ کرسی باقیمانده از ۲۹۰ کرسی مجلس شورای‌اسلامی به رقابت می‌پردازند؛ رقابتی که تا ۸ صبح پنجشنبه، ۲۰ اردیبهشت‌ماه ادامه خواهد داشت.

ماراتن انتخابات مجلس دوازدهم که از اسفندماه ۱۴۰۲ آغاز شده‌ در شرایطی روز جمعه، ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ به خط پایان می‌رسد که رقابت‌های انتخاباتی در ۱۵ استان کشور به اوج رسیده و کاندیداها در ۲۱ حوزه انتخابیه درحال فعالیت‌های انتخاباتی به‌منظور جلب‌نظر مردم هستند.

دراین میان رقابت‌های انتخاباتی در استان تهران حال‌وهوای دیگری به‌خود گرفته است؛ رقابت ۳۴ کاندیدا برای کسب ۱۶ کرسی نمایندگی مجلس از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس و همچنین ورامین، پیشوا و قرچک رقابت‌ها در این حوزه را در کانون توجه رسانه‌ها و افکارعمومی قرار داده‌است.

در چنین شرایطی اگرچه رقابت انتخاباتی در تهران تنها در اردوگاه اصولگرایی در جریان است، اما کاندیداهای منسوب به جریان اصلاح‌طلبی نیز در برخی حوزه‌ها به دور دوم راه یافته‌اند؛ موضوعی که سبب شده در این دور از انتخابات نیز رقابت میان اصلاح‌طلبان و اصولگرایان جریان داشته باشد.

رویکرد اصلاح‌طلبان در دور دوم

طی روزهای اخیر تحرکات انتخاباتی محدود به جریان‌های اصولگرایی نبوده و جریان‌های اصلاح‌طلب نیز فعالیت‌هایی را برای دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم داشته‌اند.

براین اساس هم بود که حزب اعتماد ملی اعلام کرد از کاندیداهایی که گرایش اصلاح‌طلبی یا متمایل به اصلاح‌طلبان داشته باشند، حمایت خواهد کرد.

براساس برخی گمانه‌زنی‌ها در اردوگاه اصلاح‌طلبی، ندای ایرانیان، کارگزاران سازندگی، اعتمادملی و اعتدال و توسعه ازجمله احزاب اصلاح‌طلبی هستند که از برخی کاندیداهای به دور دوم راه یافته در نقاط مختلف کشور حمایت می‌کنند.

رقابت در اردوگاه اصولگرایی

ترکیب کاندیداهای حاضر در دور انتخابات مجلس دوازدهم در تهران نشان می‌دهد در این حوزه انتخابیه رقابت تنها در اردوگاه اصولگرایی جریان دارد.

براین اساس هم بود که طی روزهای اخیر شاهد انتشار فهرست‌های مختلفی از این جریان به‌منظور رقابت در تهران بوده‌ایم؛ فهرست‌های چندگانه‌ای که در ادامه به بررسی آنها می‌پردازیم.

دیگر خبرها

  • مزیت اصلاح‌طلبان رو به اضمحلال؛ بالشتک ضربه‌گیر بین جامعه و حکومت از میان رفته
  • دشمن دنبال گرفتن چادر از بانوان است/سنجش کارآمدی هر نظام با امنیت
  • دفاع «بانکی» از قانون جوانی جمعیت/ رشد نرخ باروری در ۱۴ استان
  • اصلاح‌طلبان؟ خیر، متشکرم!
  • ایزادخواه، نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم
  • نماینده مجلس: نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم
  • حال و هوای انتخاباتی در ۱۵ استان
  • نماینده مجلس نگران ترکیه شد؛ آنجا هر مرد ۱۵ شریک جنسی زن دارد؟
  • متقاضیان نهضت ملی مسکن همچنان پشت در بسته بانک‌ها
  • ۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت/ اصلاح پرداخت تعرفه زایمان