Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه اجتماعی ــ فرماندار قم با بیان اینکه در هر شهری از جمله قم آسیب‌های اجتماعی وجود دارد بیان کرد: تمامی شاخص‌ها نشان‌دهنده کاهش آسیب‌های اجتماعی در قم است.

مرتضی حیدری، فرماندار قم در گفت‌وگو با ایکنا در واکنش به اظهارات چندی قبل فیاض در مورد وضعیت شهر قم و رشد ناهنجاری‌های اجتماعی از جمله فحشاء گفت: از این فرد جامعه‌‍شناس متدین باید پرسید آیا به توصیه قرآن کریم در مورد عدم شیوع دادن فواحش توجه کرده‌اند؟ خداوند در قرآن می‌فرماید:« اِنَّ الَّذِینَ یُحِبُّونَ أَن تَشِیعَ الْفَاحِشَةُ فِی الَّذِینَ آمَنُوا لَهُمْ عَذَابٌ أَلِیمٌ فِی الدُّنْیَا وَالْآخِرَةِ وَاللَّهُ یَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ؛ كسانی كه دوست دارند كه زشتكاری در میان آنان كه ایمان آورده‌‏اند شیوع پیدا كند، برای آنان در دنیا و آخرت عذابی پر درد خواهد بود و خدا(ست كه) می‌‏داند و شما نمی‏‌دانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

(سوره نور / آیه 19)؛ این فرد جامعه‌شناس متدین چه برداشتی از این آیه دارد؟.

وی با اشاره به اینکه اگر یک جامعه‌شناس مذهبی نسبت به مسائل اعتقادی در جامعه اظهارنظر داشته باشد، قابل قبول است، افزود: شهر مذهبی قم مکان تحقق آرزوهای دینی مردم است و هر آن‌چه که از اسلام ناب محمدی(ص) در عصر حاضر وعده می‌دهیم، باید به بهترین شکل ممکن در شهر قم متبلور شود و نمود عینی پیدا کند بنابراین از شهر مقدس قم باید الگویی برای تمام دنیا بسازیم.

حیدری با بیان اینکه جامعه شناسان دینی برای رسیدن به این هدف در شهر مقدس قم با استفاده از قوه تفکر می‌توانند ایده‌پردازی کنند و در حد مسئولیت و رسالت شرعی و دینی خود اقداماتی را انجام دهند، تاکید کرد: اساسا این جامعه‌شناس دینی اگر تئوری یا فرضیه‌ای در راستای تبدیل قم به الگوی شهر تراز اسلامی، مطرح کردند چه دستگاهی با پیشنهادات او مخالفت کرده و همراهی نکرده است؟.

وی تصریح کرد: ما به وسیله ابزارهای مختلف آن چه را که در جامعه رخ می‌دهد رصد می‌کنیم لذا آن چه که در حوزه آسیب‌های اجتماعی اتفاق می‌افتد مدارک و مستندات متقنی برای آن وجود دارد که این مدارک از دسترس یک استاد دانشگاهی هم خارج نیست و اکنون نیز قابل ارائه است.

فرماندار قم بیان کرد: تمامی شاخص‌ها نشان دهنده کاهش آسیب‌های اجتماعی در قم است و تمامی دستگاه‌های موجود در شهر مقدس قم با انواع برنامه‌های متنوع فرهنگی، ادبی، مذهبی و هنری به دنبال ایجاد یک فضای بسیار مطلوب و مناسب برای شهر قم هستند که این امر قابل رویت و ملموس است.

وی ادامه داد: خداوند در قرآن کریم در رابطه با بهشت وعده‌هایی داده و توصیفاتی از بهشت در قرآن آمده است، آیا این جامعه‌شناس در تفسیر این آیات تامل و تفکری کرده است؟ ایشان در صدد ایجاد بهشت قرآنی در قم است؟ اگر چنین انتظار یا توقعی دارد مسلما انتظار می‌رود که ابزارهای آن را هم پیشنهاد بدهد.

حیدری تصریح کرد: در هر جامعه‌ای شاهد بزهکاران و افراد منحرف و دشمنانی که عمدا و با برنامه‌ریزی قصد بهم ریختن وضعیت اجتماعی و فرهنگی کشور را دارند هستیم بنابراین قم نه تنها از این امر مستثنی نیست بلکه برنامه‌ریزی و تمرکز دشمنان روی این شهر مقدس شدیدتر است لذا در این شرایط آیا درست است که نقطه ضعفی در حوزه اجتماعی یا فرهنگی پیدا کنیم و آن را بزرگ جلوه دهیم؟.

وی در پاسخ به این سوال که «چند درصد از حواشی به وجود آمده در خصوص گسترش فحشا در شهر قم صحیح است و چه اقداماتی در راستای مقابله با آن انجام دادید؟»، گفت: در قم مانند شهرهای دیگر نیز آسیب‌های اجتماعی وجود دارد و به طرق مختلف با آن مبارزه می‌کنیم لذا اگر در این زمنیه گزارشی به هر یک از دستگاه‌های مربوطه ارسال شود، با چنین مواردی شدیدا برخورد خواهیم کرد.

وی افزود: آسیب‌های اجتماعی در قم به شدت شایعات مطرح شده مبنی بر اینکه «قم، مرکز فحشا است»، به هیچ عنوان مورد تایید ما نیست.

وی با بیان اینکه هر آسیب اجتماعی در شهر قم در اندازه خودش وجود دارد که برنامه‌ریزی‌هایی متناسب با آن انجام شده تا آن‌ها را به حداقل برسانیم، اظهار کرد: این جامعه‌شناس دینی باید پاسخگو باشد که چند درصد جمعیت شهر قم مشمول سخنان ایشان می‌شوند؟؛ هر آسیبی باید در اندازه‌ای که وجود دارد، باید دیده و بررسی شود نه اینکه اگر درصد ناچیزی به چشم می‌خورد به اکثریت جامعه نسبت دهیم.

فرماندار قم ادامه داد: بنده به عنوان فرماندار در درجه اول از این افراد به خداوند شکایت می‌کنم و انتظار هم ندارم یک استاد دانشگاه به مرکز صدور انقلاب و شکل‌گیری انقلاب چنین نسبت‌های ناروایی دهد.

یادآور می‌شود ابراهیم فیاض چندی قبل در نسبت‌های ناروایی به مردم قم مدعی وجود موارد متعدد از فحشا در قم شده بود.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: قم فرماندار قم فیاض فحشا کاهش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۸۰۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمارهای تکان‌دهنده مصطفی معین از بی‌اعتمادی جامعه ایران نسبت به همدیگر، رسانه و مسئولان (فیلم)

بی‌اعتمادی جامعه ایران نسبت به همدیگر، رسانه و مسئولان دارای آمارهای غیرقابل قبولی است.

مصطفی معین، استاد بازنشسته دانشگاه تهران و وزیر علوم در دولت اصلاحات، با اشاره به نتایج «پیمایش ارزش‌ها و نگرش‌های ایرانیان» گفت: در این پیمایش متاسفانه مشخص شده بود که بی‌اعتمادی در سطح عمومی ۸۱ درصد است، یعنی ۸۱ درصد افراد جامعه نسبت به یکدیگر اعتماد ندارند، این بی‌اعتمادی سبب می‌شود بهره‌وری در جامعه به‌شدت پایین بیاید، انسجام اجتماعی و همبستگی ملی شکل نگیرد درحالی‌که اقتدار ملی در گرو همبستگی است. یکی دیگر از نتایج این پیمایش بی‌اعتمادی به رسانه‌ها بود، حدود ۶۰ الی ۷۰ درصد جامعه به‌صورت زیاد و خیلی‌ زیاد به رسانه‌ها و از جمله صداوسیما بی‌اعتماد بودند.

معین افزود: همین حدود، یعنی ۶۰ الی ۷۰ درصد به نهادهای حاکمیتی بی‌اعتمادی وجود دارد، البته وضعیت مجلس از دولت بدتر بود. طبق این پژوهش بیشترین اعتماد به پزشکان هست، بعد از کرونا حدود ۲۵ درصد به محبوبیت پزشکان در سطح جهانی افزوده شد و از جمله در ایران. بعد از پزشکان، استادان دانشگاه و معلمان بیشترین اعتماد مردم را جلب کرده‌اند، در پایین این جدول کمترین اعتماد به سیاستمداران است.

 

منبع:خبرآنلاین

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: مصطفی معین: مهاجرت به دانش‌ آموزان هم رسیده است (فیلم) چند درصد ایرانیان دچار مشکلات اختلال روان هستند؟/ پاسخ دکتر معین (فیلم)

دیگر خبرها

  • خیزش دانشجویان آمریکا نشان‌دهنده بیداری وجدان‌های‌ جهانی است
  • معلمان نقش مهمی در کاهش آسیب‌های جامعه دارند
  • علمای دینی در کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش موثری دارند
  • چطور به نشانه‌ های هشدار دهنده خودکشی واکنش نشان دهیم؟
  • آشنایی جامه هدف بهزیستی با معیارهای انقلاب با جهاد تبیین
  • ظرفیت تمامی ادارات برای کاهش فقر در جامعه به کار گرفته شود
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با بهره گیری از تولیدات علمی و پژوهشی جامعه دانشگاهی گیلان
  • کدام فیلم‌های سینما به جامعه کارگری ادای دین کردند؟
  • آمارهای تکان‌دهنده مصطفی معین از بی‌اعتمادی جامعه ایران نسبت به همدیگر، رسانه و مسئولان (فیلم)
  • آمارهای تکان‌دهنده مصطفی معین از وضعیت جامعه