Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: برج دوم فناوری این دانشگاه قرار است اوایل سال آینده در راستای توسعه برنامه های نوآورانه و فناورانه دانشگاه راه اندازی شود.

به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، حسین حسینی تودشکی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: برنامه استراتژیک این دانشگاه حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم است تا براین اساس بتواند تاثیرگذاری بیشتری در جامعه داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برای دستیابی به این هدف توجه به حوزه نوآوری و فناوری مورد توجه قرار گرفته است که ایجاد برج فناوری و توسعه شرکت های دانش بنیان و مراکز رشد در این راستا است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: علاقه مندیم دفتر و تحقیق و توسعه شرکت های بزرگ در دانشگاه حضور داشته باشند تا چرخ صنعت و دانشگاه حرکت کند.

حسینی تودشکی با اشاره به ایجاد شرکتهای دانش بنیان و مراکز نوآوری در دانشگاه در دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت:  درحال حاضر ۲۰۰ واحد فناور و شرکت دانش بنیان در این دانشگاه حضور دارند.
وی عنوان کرد: شرکت ها و مراکز رشد این دانشگاه در برج فناوری مستقر هستند که برنامه داریم برج دوم فناوری این دانشگاه را نیز اوایل سال آینده  راه اندازی کنیم.
معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: برج شماره ۳ فناوری این دانشگاه نیز ایجاد شده که در این برج فناوری نیز ۲۰ شرکت رویشی دانشگاه فعالیت می کنند.
حسینی تودشکی ادامه داد: این دانشگاه دارای پارک علم و فناوری ۳۰ هزار مترمربعی در شهریار است که اکنون یک ساختمان ۳ طبقه و سوله  در این پارک ساخته شده و شرکت هایی که می خواهند تولید داشته باشند به این مکان منتقل می شونداین فضا مستعد توسعه فعالیت های کارگاهی است.

وی تاکید کرد: مراکز اقماری این دانشگاه نیز دارای مرکز نوآوری تخصصی در حوزه پتروشیمی و نفت هستند که مرکز نوآوری پتروشیمی قرار است تا ۲۲ بهمن ماه در ماهشهر افتتاح شود.
فرهاد رحمتی معاون توسعه و منابع انسانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز در این جلسه گفت: تخصیص بودجه دانشگاه‌های کشور در اولویت قرار گیرد تا دانشگاه برای ادامه فعالیت های خود با مشکل مواجه نشوند.

معاون توسعه و منابع انسانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکیدکرد: در این نشست دکتر زاهدی رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی نسبت به اختصاص  بودجه توسعه ای برای بخش های ساماندهی و فناوری این دانشگاه در برنامه  بودجه ۹۹ و رفع نواقص بودجه قول مساعد دادند.
انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاه فناوری دانش پژوهش راه اندازی دومین برج فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۸۱۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین مدرسه فریلنسری ایران راه‌اندازی می‌شود

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سهیل دادخواه سرپرست بنیاد توسعه کسب‌وکار دانشگاه علم و فرهنگ گفت: مدرسه فریلنسری دانشگاه علم و فرهنگ با شعار «تجربه دنیایی متفاوت با توسعه اکوسیستم فریلنسری ایران» در راستای گسترش اشتغال جوانان در عصر دیجیتال با رویکرد آینده مشاغل، به دنبال ترویج فرهنگ فریلنسری، توانمندسازی فریلنسر‌ها و توسعه اکوسیستم فریلنسری کشور است.

دادخواه افزود: این اقدام به دنبال توجه ویژه به نیاز‌ها و آینده کارآفرینی در کشور شکل‌گرفته است، تا امکانات آموزشی و پشتیبانی برای افرادی که به دنبال راهکار‌های نوآورانه و خلاقانه در حوزه فریلنسری هستند، فراهم شود.

سرپرست بنیاد توسعه کسب‌وکار دانشگاه علم و فرهنگ درباره خدمات قابل‌ارائه این مدرسه به پلتفرم‌ها، فریلنسرها، مدرسین و کارفرمایان، گفت: خدمات به پلتفرم‌ها در قالب هدایت کارفرمایان به سمت پلتفرم‌ها، توسعه و ترویج فرهنگ فریلنسری، ترغیب کارفرمایان به واگذاری خدمات به فریلنسرها، ترغیب افراد به فریلنسرشدن، هدایت فریلنسر‌ها به پلتفرم‌ها است. همچنین خدمات به فریلنسر‌ها نیز شامل تعیین صلاحیت حرفه‌ای، کمک به دیده شده فریلنسر‌های متخصص و توانمند و ارتقای مهارت‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری فریلنسر‌ها است.

وی افزود: از خدمات قابل‌ارائه به مدرسین نیز می‌توان به محورهایی، چون کمک به دیده شده افراد توانمند، ارتقا سطح مهارت‌های نرم و سخت آنها، تعیین صلاحیت حرفه‌ای مربیان، فضای کار اشتراکی، استودیو تولید محتوا، تأمین زیرساخت‌های کلاس حضوری و غیرحضوری اشاره کرد.

دادخواه همچنین به خدمات ارائه شده به کارفرمایان اشاره کرد و گفت: آشنایی با فریلنسر‌ها و نحوه کارکردن با آنها، دسترسی به متخصصین در حوزه‌های مختلف، امکان تبادل نظر و گفتگو در حوزه‌های مختلف نیز خدماتی است که به کارفرمایان ارائه می‌شود.

ایجاد اولین شبکه اجتماعی فریلنسری ایران

سرپرست بنیاد توسعه کسب‌وکار خاطرنشان کرد: از دیگر ظرفیت‌های این مجموعه ایجاد اولین شبکه اجتماعی فریلنسری ایران است که همه افراد فعال در زیست‌بوم فریلنسری کشور می‌توانند در این بستر حضور فعال داشته باشند.

وی همچنین گفت: اولین رویداد تخصصی فریلنسری در کشور توسط دانشگاه علم و فرهنگ و با حمایت ستاد توسعه اقتصاد دیجیتال معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دیجیتال ریاست‌جمهوری ۸ خردادماه ۱۴۰۳ برگزار و جزئیات آن به‌زودی اعلام می‌شود.

گفتنی است، این اقدام می‌تواند گامی به‌سوی افزایش مهارت‌ها و فرصت‌های شغلی در حوزه‌های جدید و رشد اقتصاد دیجیتالی کشور باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت https://freelancingschool.ir/ مراجعه شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده
  • مدرسه فریلنسری ایران راه اندازی می‌شود
  • انعقاد دو موافقت‌نامه بزرگ تحقیقاتی در یک هفته
  • نخستین مدرسه فریلنسری ایران راه‌اندازی می‌شود
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • افتتاح فرودگاه بین المللی کربلا در اوایل سال آینده میلادی
  • انعقاد 2 موافقت‌نامه تحقیقاتی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • جایزه یک میلیارد تومانی شیخ مفید به ۱۰۰ استاد منتخب شاگردپرور اعطا شد