Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-29@23:06:23 GMT

کری‌خوانی جدید هواوی

تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۸۲۷۳۶

کری‌خوانی جدید هواوی

هواوی اعلام کرده است که تا پایان سال جاری میلادی میزان فروش گوشی‌های خود در بازارهای جهانی به ۲۳۰ میلیون دستگاه افزایش پیدا خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، ریچارد یو، مدیر ارشد اجرایی شرکت هواوی، در جریان برگزاری نشست و جلسه ای داخلی در این شرکت، برآورد و اعلام کرده است که هواوی تا پایان سال جاری میلادی ۲۳۰ میلیون دستگاه گوشی هوشمند خواهد فروخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماه اکتبر بود که این غول تکنولوژی چینی از رسیدن به رکورد فروش ۲۰۰ میلیون دستگاه گوشی هوشمند خبر داد و اینکه این رکورد ۶۴ روز زودتر نسبت به مدت مشابه سال ۲۰۱۸ میلادی به دست آمده است.

بر اساس گزارش وب سایت gsmarena، به نظر می‌رسد که هواوی در آستانه پایان سال جاری میلادی در نظر دارد که این رقم را به ۲۳۰ میلیون دستگاه افزایش دهد و با این رشد قابل توجه و چشمگیر گوی رقابت را از سایر رقبای قدرتمند خود همچون سامسونگ و اپل برباید.

این در حالیست که هواوی از سال ۲۰۱۸ میلادی تاکنون تحت تاثیر اتهاماتی همچون جاسوسی از کاربران و مقامات آمریکایی و همکاری با دولت چین از سوی کاخ سفید و بسیاری دیگر از متحدان ایالات متحده به شدت تحت فشار و تحریم‌های متعددی قرار گرفته است.

کارشناسان و تحلیلگران فعال در موسسه تحقیقاتی استراتژی آنالتیکس بعد از اعلام هواوی پیش‌بینی و خاطرنشان کردند که در صورتی که هواوی بتواند به گفته خود عمل کند، قادر خواهد بود به صدرنشین جدول پرفروش‌ترین برند موبایل که بزرگترین رقیب آن نیز به شمار می‌رود، یعنی سامسونگ، نزدیک شود و این احتمال وجود دارد که جایگاه نخست سامسونگ را متزلزل کرده و آن را به چالش بکشاند.

طبق آخرین آمارهای منتشر شده، هواوی بعد از سامسونگ و قبل از اپل، موفق شده است رتبه دوم پرفروش‌ترین برند گوشی‌های هوشمند را در بازارهای جهانی به خود اختصاص دهد. 

بسیاری از کارشناسان فعال در حوزه فناوری بر این باورند در صورتی که هواوی سال ۲۰۲۰ میلادی نیز با تحریم و محدودیت های شدید از سوی دولت ایالات متحده و شرکت های بزرگ آمریکایی همچون گوگل شروع کند و همچنان نتواند از سرویس‌های توسعه داده شده توسط گوگل استفاده کند، باید نقشه و برنامه ریزی های بسیار دقیق تر و بهتری برای افزایش میزان فروش خود در بازارهای جهانی داشته باشد چراکه این امر به شدت فروش و درآمدزایی این غول تکنولوژی چینی را نشانه گرفته و به طور حتم به آن صدمه خواهد زد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: انتخابات مجلس یازدهم رمز پویا علی فروغی طرح ملی مسکن شهید مفتح استیضاح ترامپ شب یلدا شیرمحمدعلی پرویز مشرف آلودگی هوا کری خوانی هواوی فروش گوشی انتخابات مجلس یازدهم رمز پویا علی فروغی طرح ملی مسکن شهید مفتح استیضاح ترامپ شب یلدا شیرمحمدعلی پرویز مشرف آلودگی هوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۸۲۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حراج پشته‌های علف مشهور «مونه»

یکی از تابلوهای نقاشی با موضوع پشته‌های علف خشک اثر «کلود مونه»‌،‌ نقاش نامدار فرانسوی درحالی به مزایده گذاشته خواهد شد که پیش‌بینی می‌شود ده‌ها میلیون دلار چکش بخورد.

به گزارش ایسنا، «پشته‌های علف خشک در ژیورنی» (۱۸۹۳)، یک نقاشی از مجموعه نقاشی‌های پشته‌های علف خشک، یکی از مشهورترین مجموعه‌های این هنرمند در ماه میلادی آینده در حراجی «ساتبیز» به مزایده گذاشته خواهد شد و پیش‌بینی می‌شود که به قیمتی بیش از ۳۰ میلیون دلار به فروش برسد.

«آرت‌نت» نوشت، حراجی «ساتبیز» با فروش تابلو نقاشی «پشته علف خشک»(۱۸۹۰) در سال ۲۰۱۹ به قیمت ۱۱۰.۷ دلار به رکورد فروش آثار «مونه» دست یافت. با فروش آن نقاشی رکورد جدیدی برای «مونه» و فروش یک اثر هنری امپرسیونیست در حراجی به ثبت رسید.

حراج نقاشی «پشته‌های علف خشک در ژیورنی»(۱۸۹۳) مصادف با صد و پنجاهمین سالگرد نخستین نمایشگاه امپرسیونیست است که در پانزدهم آوریل سال ۱۸۷۴ میلادی در پاریس برگزار شد.

این نقاشی چندین دهه در مجموعه خصوصی متعلق به یک خانواده آمریکایی نگهداری شد.«دوآیت بلینی»، نقاش منظره این تابلو را در سال ۱۸۹۵ میلادی خرید و آن را در به موزه هنرهای زیبای بوستون امانت داد.

این اثر «مونه» نخستین‌بار در سال ۱۸۶۶ میلادی در ایالات متحده آمریکا و به عنوان بخشی از نمایشگاه «هنر فرانسوی» در «گالری دربی» واقع در نیویورک به نمایش گذاشته شد.

علاوه بر «پشته‌های علف خشک در ژیورنی»(۱۸۹۳)، چندین نقاشی دیگر مربوط به همان دوره در حراجی پیش رو ارائه خواهد شد که از جمله آن‌ها به Bennecourt (۱۸۸۷) می‌توان اشاره کرد که ارزش آن حدود هشت میلیون دلار برآورد شده است.

همچنین نقاشی «مسابقه گاوها»(۱۹۰۱) اثر «پابلو پیکاسو» با قیمت تخمینی هفت میلیون دلار در حراجی ارائه خواهد شد. این نقاشی آخرین بار در سال ۲۰۰۳ در بازار هنر به فروش گذاشته شده بود.

علاوه بر این یک تابلو نقاشی منظره اثر «کامی پیسارو» با قیمت تخمینی ۳.۵ میلیون دلار به مزایده گذاشته می‌شود.

حراجی کریستیز نیز در بهار جاری نقاشی «آسیاب لمیز»(۱۸۸۸) را از مجموعه «موزه هنر نلسون اتکینز» به مزایده خواهد گذاشت و پیش‌بینی می‌شود که بین ۱۸ الی ۲۵ میلیون دلار فروخته شود.

«کلود مونه» یکی از پرآوازه‌ترین هنرمندان جهان است. آثار او مظهر جنبش محبوب «امپرسیونسیم» محسوب می‌شوند. «امپرسیونیسم‌»‌ در حوالی ۱۸۶۰ میلادی در فضای شهری و صنعتی پاریس شکل گرفت. نقاشان امپرسیونیست همچون «مونه» بر ثبت لحظات گذرا تمرکز داشتند. این گروه از نقاشان تلاش می‌کردند تغییرات نور و رنگ در ساعات و آب و هوای مختلف را به تصویر بکشند. هدف در حقیقت به تصویر کشیدن یک لحظه مشخص بود. با در نظر گرفتن تمامی این ویژگی‌ها مجموعه «نیلوفرهای آبی» این هنرمند شاهکار امپرسیونسیت به شمار می‌رود. مجموعه «نیلوفرهای آبی» مونه بزرگترین مجموعه این هنرمند محسوب می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قیمت پایین تلویزیون ۴K هواوی خبرساز شد/ عکس
  • روز پسر سال ۱۴۰۳ چه روزی است؟
  • فتح خلیج فارس در قرن ۱۶ میلادی مانند فتح خرمشهر دارای اهمیت است
  • ۱۰ اردیبهشت روز ملی خلیج فارس + فیلم
  • چین هنوز سال‌ها از ایالات متحده عقب است
  • آیا صدام حسین واقعا «دیوانه خاورمیانه» بود؟
  • حراج پشته‌های علف مشهور «مونه»
  • شهید آمریکایی راه مشروطه کیست؟! + فیلم
  • شکست جدید آمریکا برای مهار پیشرفت هواوی
  • جنگ در اقتصاد دیجیتال دنیا ؛ تیک تاک در آمریکا می ماند؟