Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-29@21:47:39 GMT

دلیل اتمام عمر باتری یو پی اس(ups)

تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۸۳۰۴۸

هر باتری دارای دو قطب مثبت و منفی است؛ زمانی که این دو قطب توسط یک رسانا به یکدیگر متصل شوند اتصال کوتاه رخ داده است که موجب خرابی باتری میشود و دیگر نمیتوان از ان باتری استفاده کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ زمانی که انسان دستگاه های مختلف را طراحی و تولید میکرد تا در صنایع مختلف از ان ها بهره ببرد باید همزمان به فکر طراحی و تولید منابع انرژی مورد نیاز برای این دستگاه ها نیز میبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چرا که برق شهری نمیتوانست در همه حال پشتیبان این دستگاه ها باشد.

اقدامی که بشر در این راستا انجام داد طراحی و تولید منابع انرژی تجدیدپذیر و قابل شارژ بود که با نام باتری ان را میشناسیم. باتری ها در انواع گوناگون در بازار موجودند که هر کدام بنا به ظرفیت و شکل خود برای کاربری دستگاه متفاوتی تولید شده است.

باتری ها در دو دسته ی قابل شارژ و غیرقابل شارژ دسته بندی میشوند. یکی از باتری های بسیار مفید در صنعت که در دسته ی باتری های شارژی قرار میگیرد باتری یو پی اس است.

اما باتری یو پی اس چیست و کاربری ان در صنعت چگونه است؟ عمر این باتری چقدر است و دلایل اتمام عمر باتری یو پی اس چیست؟ این ها سوالاتی است که قصد داریم تا در این مقاله به ان ها پاسخ دهیم.

 

باتری یو پی اس:

در اکثر کشورها زمانی که میزان مصرف برق شهری به حد مشخص شده ای برسد برای مدتی (کوتاه یا طولانی که بستگی به کشور دارد مثلا در ایران در حدود چند ساعت و در امریکا اغلب در حدود چند دقیقه است) برق شهری قطع میشود.

در بسیاری از ارگان ها و صنایع، دستگاه های مختلفی وجود دارند که باید 24 ساعت شبانه روز را به برق متصل باشند. اما زمانیکه برق شهری قطع میشود چه اتفاقی برای این دستگاه ها می افتد؟

اطلاعات در زمان قطعی برق چه میشوند؟ برای این که این دستگاه ها بتوانند به کار خود ادامه دهند باید منبع برق جایگزینی در زمان قطعی برق برای ان ها وجود داشته باشد.

این منبع جایگزین همان باتری یو پی اس است. باتری یو پی اس در ابعاد مختلف و با ظرفیت های متفاوتی تولید میشود. از ان جایی که قیمت این باتری ها به نسبت بالا است دقت داشته باشید که اگر دستگاه های شما درون یک اتاق قرار دارند از یک یو پی اس مرکزی استفاده کنید در غیر اینصورت باید برای هر دستگاه یک یو پی اس جداگانه تهیه کنید.

هم چنین دقت کنید که توان یو پی اس شما باید 25 درصد بیشتر از مجموع توان دستگاه های متصل به ان باشد. تا در زمان نیاز بتواند برق را به تمام دستگاه های متصل برساند بدون این که به باتری یو پی اس فشار وارد شود.

از باتری یو پی اس در صنایع مختلف استفاده میشود. از این دست میتوان به باتری لیفتراک اشاره کرد که در کارخانه های تولیدی برای جابجایی جعبه ها از ان ها استفاده میشود. لذا دقت داشته باشید که برای چه دستگاهی میخواهید باتری یو پی اس را خریداری کنید. خرید باتری یو پی اس یکی از مراحل مهم است.

 

باتری یو پی اس در دو نوع مختلف (از نظر طراحی) تولید میشود به این صورت که یک مدل از باتری یو پی اس همزمان با ورود برق شهری ان را به شارژی برای باتری تبدیل میکند و سپس همان را به برق شهری تبدیل میکند و در اختیار دستگاه های متصل قرار میدهد.

در واقع باتری همواره واسطی میان برق شهری و دستگاه است. این باتری عمر مفید کوتاه تری دارد چرا که باتری همواره در حال شارژ و دشارژ است.

اما مدل دیگر این باتری به این صورت است که برق شهری، باتری یو پی اس را شارژ میکند و فرایند برق رسانی به دستگاه ها توسط برق شهری صورت میگیرد.

زمانی که برق شهری قطع میشود باتری یو پی اس اقدام به تبدیل شارژ خود به برق شهری میکند و ان را در اختیار دستگاه های متصل قرار میدهد. در این مدل عمر مفید باتری بیشتر است.

با این حال بسیاری از عوامل دیگر وجود دارند که موجب اتمام عمر باتری میشوند. اما این عوامل چه هستند و چگونه میتوان مانع ان ها شد که عمر باتری یو پی اس را به اتمام برسانند؟ با ما همراه باشید.

 

دلایل اتمام عمر باتری یو پی اس:

دما:

همواره شنیده اید که دمای نامناسب موجب کاهش عمر مفید باتری میشود. باید بگوییم که این امر یک حقیقت است و برای باتری یو پی اس نیز استثنایی وجود ندارد.

لذا همواره باید دقت داشته باشید که دمای محیطی باتری یو پی اس برای ان مناسب باشد. یعنی نه بسیار سرد و نه بسیار گرم .

شارژ بیش از حد:

این عامل زمانی میتواند در باتری یو پی اس تاثیر بگذارد که شارژر نامناسب برای باتری یو پی اس در نظر گرفته باشید. اگر از شارژر مخصوص خود باتری استفاده کنید عمل شارژ نمیتواند موجب کاهش عمر مفید باتری یو پی اس شود.

دشارژ بیش از حد:

اگر باتری شما همواره در حال دشارژ شدن است این امر موجب میشود تا مقاومت داخلی باتری بالا برود و از عملکرد ان کاسته شود.

به همین دلیل است که در مدل باتری یو پی اس که باتری همواره در حال شارژ و دشارژ است عمر مفید باتری کمتر است.

ریپل برق متناوب:

زمانی که برق شهری میخواهد باتری یو پی اس را شارژ کند این برق تبدیل به برق مستقیم میشود و سپس باتری را شارژ میکند چرا که ورود برق متناوب یا شهری به باتری موجب میشود تا از عمر مفید باتری و کارایی ان کاسته شود.

اتصال کوتاه سر باتری:

هر باتری دارای دو قطب مثبت و منفی است. زمانی که این دو قطب توسط یک رسانا به یکدیگر متصل شوند اتصال کوتاه رخ داده است که موجب خرابی باتری میشود و دیگر نمیتوان از ان باتری استفاده کرد.

لذا باید باتری یو پی اس را درون محفظه ای که اصطلاحا به ان کابینت باتری گفته میشود دور از سایر فلزات و رساناها نگاهداری کرد.


انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۸۳۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد بدون اغماض دستگاه قضایی با تخلفات شهری

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین فاضلی هریکندی صبح شنبه در دیدار با رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر کرج، یکی از ویژگی‌های بارز البرز را تعامل، همکاری و هم افزایی اجزای مختلف مدیریتی استان دانست و گفت: از آغاز فعالیتم در استان البرز، افزایش تعاملات با سایر بخش‌ها را با حفظ استقلال دستگاه قضائی سرلوحه اقدامات مجموعه قضائی قرار داده‌ام.

وی با بیان اینکه رئیس قوه قضائیه تعاملات و همکاری بین دستگاه قضائی و سایر مجموعه‌ها اعم از اجرایی و شهری به منظور شناسایی و حل مشکلات را یکی از ویژگی‌های مهم استان البرز می‌داند، اجرای طرح پارکرود در اراضی آزادسازی شده رودخانه کرج، تعطیلی زندان رجایی شهر و پیگیری رفع مشکل سند اراضی اسلام آباد را از مصادیق همکاری دستگاه قضائی با مدیریت شهری بیان کرد.

رئیس کل دادگستری استان البرز با اشاره به اینکه اگر همکاری سازنده بین همه دستگاه‌ها نباشد انجام بسیاری از مأموریت‌ها با مشکل مواجه خواهد شد، مطرح کرد: افزایش ورودی پرونده‌ها یکی از معضلات دستگاه قضائی است. برخی از این پرونده‌ها با همکاری و انجام وظایف مدیریت شهری و با اقدامات پیشگیرانه قابلیت کاهش دارد.

فاضلی هریکندی بیان کرد: به عنوان نمونه بخشی از پرونده‌های حقوقی استان البرز، اختلافات مرتبط با مشارکت در ساخت یا پیش فروش است که شهرداری می‌تواند با انجام وظایف قانونی خود در این زمینه کمک کند تا شاهد کاهش ورودی باشیم.

وی با اشاره به تعطیلی زندان رجایی شهر و انتقال مدیریت زندان قزلحصار به عنوان مصوبات سفر ۱۷ فروردین سال گذشته رئیس قوه قضائیه به استان البرز متذکر شد: یکی از این مصوبات که مربوط به تعطیلی زندان رجایی شهر بود انجام شد اما در مورد زندان قزلحصار، نظر مجموعه قضائی استان با توجه به محدودیت‌های فضای فیزیکی ندامتگاه‌های البرز، انتقال مدیریت آن از تهران به البرز است.

وی در پایان بر لزوم توجه به سلامت مجموعه شهرداری و کارکنان آن و گسترش نظارت درون سازمانی در شهرداری‌ها و مدیریت شهری تاکید کرد و گفت: با توجه به تنوع اختیارات و حوزه‌های فعالیت مدیریت شهری، اقتضا دارد نظارت درون سازمانی در تقدم باشد و در صورت مشاهده تخلف و بزه، دستگاه قضائی نیز بدون اغماض ورود و برخورد قاطع خواهد کرد.

کد خبر 6089618

دیگر خبرها

  • اتمام تملک پروژه باغ مزار مشاهیر قم تا یک ماه آینده
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟
  • تلاش برای اتمام خط ۲ مترو شیراز تا ۲ سال آینده / مشکل اصلی، کمبود واگن است
  • جلوگیری از تخلفات ساختمانی نیازمند هم افزایی دستگاه‌های مسئول است
  • گره‌های چند دهه شهر یزد در شورای ششم باز شد
  • هشدار نسبت به برخورد قضایی با تخلفات شهری
  • آموزش: ۸ ترفند ساده برای شارژ سریع‌تر گوشی
  • برخورد بدون اغماض دستگاه قضایی با تخلفات شهری
  • توصیه‌های رئیس دستگاه قضای البرز به شورای شهر کرج
  • پیگیری انتقال مدیریت زندان قزلحصار از تهران به استان البرز