Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@19:14:44 GMT

جنگل‌ها نباید فدای توسعه شوند

تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۸۴۶۲۶

جنگل‌ها نباید فدای توسعه شوند

به گزارش سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور، خسرو شهبازی در دیدار با ارسلان زارع استاندار گیلان گفت: اگرچه پروژه‌های عمرانی و معدنی نیاز جامعه است اما باید با حداقل خسارت به منابع‌ طبیعی و جنگل‌ها اجرا شوند.
وی افزود: اگر تصاویر ماهواره‌ای بررسی شود مشاهده خواهیم کرد که عملکرد حفاظتی مطلوبی در خصوص جنگل‌ها داشته‌ایم، اما با این حال نیازمند تلاش بیشتر و عملکرد بهتر در این حوزه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سرپرست سازمان جنگل‌ها ادامه داد: آزادسازی اراضی ساحلی اقدامی خداپسندانه است و نیازمند همکاری تمام دستگاه‌ها به ویژه استانداری است تا هم اشخاص حقیقی و هم نهادهای دولتی در قبال قانون و آزادسازی اراضی به وظیفه خود عمل کنند.

شهبازی همچنین خواستار تسهیل فرایند سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در زراعت چوب شد و گفت: با توجه به محدودیت‌های اعتباری، نیازمند همکاری استانداری برای تزریق اعتبار به بخش زراعت چوب هستیم. 

شناسایی چهار هزار هکتار از اراضی برای توسعه زراعت چوب

استاندار گیلان نیز در این جلسه گفت: بیش از چهار هزار هکتار اراضی که قابلیت توسعه زراعت چوب را دارند شناسایی کرده‌ایم و بسته‌های حمایتی برای سرمایه‌گذاران پیش‌بینی شده است.

ارسلان زارع افزود: اولین توصیه رییس جمهور در جلسه معارفه بنده، توسعه زراعت چوب بود و در اولین فرصت ستاد زراعت چوب استان را تشکیل دادیم، ما حامی منابع‌ طبیعی و توسعه پایدار هستیم و معادن باید اراضی تخریب شده را احیا و جنگل‌کاری کنند.

وی اظهار داشت: تسریع در اجرای کاداستر اراضی ملی می‌تواند نقش مهمی در رفع اختلاف در حوزه اراضی ملی داشته باشد.

برچسب‌ها ریاست سازمان جنگل ها مراتع و آبخیزداری کشور خسرو شهبازی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۸۴۶۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندار: عمده کشت نهال در کشور به خوزستان اختصاص یافت

ایسنا/خوزستان استاندار خوزستان گفت: آماری که در سامانه منابع طبیعی کشور برای کشت نهال ثبت شده ۹۰ هزار هکتار است که ۷۳ هزار هکتار از آن فقط به خوزستان اختصاص دارد و ۱۷ هزار هکتار نیز برای سایر استان ها در نظر گرفته شده است.

علی‌ اکبر حسینی‌ محراب در پایان نشست بررسی طرح زراعت چوب که امروز، ۵ اردیبهشت ماه برگزار شد، توضیح داد: زراعت چوب یک کار جدید است که می‌تواند بخشی از کانون‌های ریزگرد را تحت پوشش قرار داده و در کنار آن موجب شکل‌گیری تولید صنایع چوب و ایجاد زنجیره اشتغال شود.

وی افزود: این طرح در قالب سفر هیئت دولت مطرح شد و مورد تایید دولت قرار گرفت. خوزستان حدود شش میلیون هکتار زمین دارد و اجرای این طرح در ۳۰۰ هزار هکتار در طول ۴ سال پیش‌بینی شده است.

به گزارش ایسنا، حسینی محراب ادامه داد: در هر هکتار از طرح زراعت چوب بیش از هزار درخت اکالیپتوس و گونه‌های مشابه کشت می‌شود که پس از چهار سال به تولید می‌رسد و طی این مدت از برگ آن جهت گرفتن اسانس استفاده می‌شود و دو یا سه کارخانه به این منظور راه‌اندازی شده است.

استاندار خوزستان با بیان اینکه این کار درآمد نسبتاً خوبی نسبت به کشت سایر محصولات دارد، اظهار کرد: کار خوبی که در سال زراعی جاری که معمولا آغاز آن را از ۳۰ شهریور لحاظ می‌کنند صورت گرفته، کشت نهال در حدود ۱۷ هزار و ۴۰۰ هکتار در استان است و رقم مصوب ۴۶ هزار هکتار بوده که رقم قابل توجهی است؛ درخواست‌هایی که شرکت‌ها و کشاورزان مختلف نیز داشتند بیش از ۱۰۰ هزار هکتار است.

حسینی محراب گفت: در گذشته در سال‌های طولانی مجموعاً دو هزار هکتار در زمینه زراعت چوب در استان زیر کشت رفته است و کشتی که در سال زراعی جاری شده بیش از هشت و نیم برابر نسبت به گذشته است.

وی افزود: آماری که در سامانه منابع طبیعی کشور برای کشت نهال ثبت شده ۹۰ هزار هکتار است که ۷۳ هزار هکتار از آن فقط به خوزستان اختصاص دارد و ۱۷ هزار هکتار نیز برای سایر استان‌ها در نظر گرفته شده است و دلیل آن هم این است که طرح زراعت چوب را به عنوان یک پروژه ملی در نظر گرفته‌ایم که می‌تواند کمک زیادی به آب و هوا و تولید و اشتغال استان داشته باشد.

استاندار خوزستان با اشاره به اینکه شهرک‌های صنایع چوب و مبلمان نیز می‌تواند در کنار اجرای طرح زراعت چوب ایجاد شوند، عنوان کرد: فارغ‌التحصیلان دانشگاهی نیز می‌توانند نقش مهمی در پیشبرد این پروژه داشته باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۱۵۰هکتار از مزارع قزوین به کشت چغندرقند
  • تضمین امنیت سرمایه گذاری و غذایی از اثرات بارز رفع تداخلات است
  • تولید ۵.۵تن گندم آبی در هر هکتار از مزارع لرستان
  • اختصاص عمده کشت نهال در کشور به خوزستان
  • آغاز برداشت کلزا از مزارع نیشکر خرمشهر
  • ۵۰ طرح آبیاری در اراضی کشاورزی قزوین اجرایی شد
  • الحاق ۴۱ هزار هکتار اراضی به محدوده‌های شهری برای تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن
  • توسعه مزارع تولید چوب در کرمانشاه
  • استاندار: عمده کشت نهال در کشور به خوزستان اختصاص یافت
  • اجرای طرح کشت چوب در ۳۰۰ هزار هکتار از اراضی خوزستان