Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@02:27:02 GMT

واکنش سفیر ایتالیا در ایران به وضعیت کودکان محک

تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۸۵۳۶۸

واکنش سفیر ایتالیا در ایران به وضعیت کودکان محک

به گزارش خبرگزاری مهر، تفاهم‌نامه‌ای مشترک میان بیمارستان محک و بیمارستان کودکان گاسلینی از ایتالیا با حضور سفیر ایتالیا، اعضای هیأت امنا و هیأت مدیره و مدیرعامل محک، مدیر عامل، مدیر بخش برنامه‌ریزی و کنترل و رئیس بخش خون، آنکولوژی و پیوند مغز استخوان بیمارستان گاسلینی و متخصصان بیمارستان محک، در محل سفارت ایتالیا منعقد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نمایندگان بیمارستان گاسلینی روز بعد ضمن بازدید از بیمارستان فوق تخصصی سرطان کودکان محک در اولین نشست تخصصی بعد از امضای تفاهم‌نامه که با حضور پزشکان و متخصصان حوزه درمان بیمارستان محک برگزار شد، شرکت کردند. در این نشست تخصصی هر دو طرف به معرفی مجموعه خود پرداختند و در خصوص همکاری‌های آینده به گفتگو نشستند.

پروفسور مردآویژ آل‌بویه رئیس هیأت امنای مؤسسه خیریه محک و عضو شورای عالی پزشکی بیمارستان محک، فعالیت بیمارستان گاسلینی را در سه حوزه درمانی، تحقیقاتی و آموزشی تعریف کرد و گفت: با هدف ارتقای کیفیت درمان کودکان مبتلا به سرطان ایران، تفاهم‌نامه‌ای با بیمارستان گاسلینی به منظور آگاهی‌ از درمان‌های روز دنیا، آموزش نیروهای متخصص محک و انجام پروژه‌های تحقیقاتی مشترک منعقد شده است.

پیشکسوت درمان سرطان در ایران و فوق‌تخصص هماتولوژی آنکولوژی کودکان، با بیان آنکه براساس این تفاهم‌نامه، مدل همکاری با هدف بهبود مستمر در حوزه‌های درمان، جلب رضایت و ارتقای خدمات به بیماران و خانواده ایشان شکل گرفته است، ادامه داد: براساس این تفاهم‌نامه متخصصان بیمارستان محک در زمینه‌هایی چون تشخیص، آنکولوژی و پیوند مغز استخوان آموزش‌های لازم را دریافت خواهند کرد.

آل‌بویه، مدت زمان این تفاهم‌نامه را سه سال عنوان کرد و افزود: درمان کودکان مبتلا به سرطان، درمانی چندتخصصی است و در بررسی نحوه درمان ایشان متخصصان و پزشکان در حوزه‌های مختلف با یکدیگر همفکری می‌کنند. در صورتی که برای درمان کودکی به بهره‌مندی از دانش متخصصان بیمارستان گاسلینی نیاز باشد، تبادل دانش به صورت آنلاین صورت می‌گیرد.

در ادامه، «جوزپه پرونه» سفیر ایتالیا در ایران، گفت: از آنجایی که اهداف این تفاهم‌نامه معطوف به کودکان مبتلا به سرطان است، بسیار ارزشمند است. همکاری مشترک بین این دو مجموعه معتبر نشان می‌دهد که همه کودکان در سراسر جهان فارغ از محل زندگی می‌بایست به بهترین امکانات دسترسی داشته باشند.

«پائولو پترالیا» مدیر عامل بیمارستان گاسلینی با اشاره به اینکه توسعه و مطالعات در آزمایش‌های بالینی دستاورد این تفاهم‌نامه است، تصریح کرد: کودکان مبتلا به سرطان ذی‌نفع این تفاهم‌نامه هستند و برای اثر بخش‌تر شدن درمان‌ آنها بر پروتکل‌های جدید تمرکز خواهیم کرد.

وی، تعامل کادر درمان در بیمارستان محک را قابل توجه دانست و ادامه داد: شبکه ارتباطی و تعامل پزشکان، پرستاران، روان‌شناسان و مددکاران اجتماعی در این بیمارستان به نفع سیر درمان کودکان است.

«کارلو دوفور» رئیس بخش خون، آنکولوژی و پیوند مغز استخوان بیمارستان گاسلینی، بازدید از محک را فرصتی برای آشنایی با امکانات بیمارستان فوق تخصصی سرطان کودکان محک قلمداد کرد و گفت: از بخش‌های آنکولوژی، پیوند سلول‌های بنیادی، اقامتگاه، رادیوتراپی بازدید کردیم و با نحوه مدیریت و ساختار این مؤسسه خیریه و بیمارستان آشنا شدیم. افرادی که در محک فعالیت ‌می‌کنند دارای شایستگی و توانایی بالا هستند و خوشبختانه بعد از این بازدید می‌توان این بیمارستان را با استانداردهای بین‌المللی مقایسه کرد.

وی ضمن مثبت ارزیابی کردن دستاوردهای این تفاهم‌نامه ادامه داد: تفاهم‌نامه محک و گاسلینی براساس اولویت‌های دو طرف که همان تبادل دانش به روز پزشکی و استانداردهای بین‌المللی در زمینه درمان است، پایه‌ریزی شده است. به طور مثال در این همکاری در خصوص یک روش پیوند سلول‌های مغز استخوان که تأثیر به سزایی در کاهش درد و استرس بیمار دارد، گفتکوهایی صورت گرفته است. عقد این تفاهم‌نامه یک اتفاق جدید است که می‌تواند زمینه‌ساز گسترش فرهنگ روابط بین‌المللی باشد.

«اوبالدو روزاتی» مدیر بخش برنامه‌ریزی و کنترل بیمارستان گاسلینی، رعایت بهداشت در بیمارستان محک را از ویژگی‌های مثبت این مرکز دانست و در خصوص مفاد تفاهم‌نامه اظهار داشت: به اشتراک گذاشتن داروهای جدید و پروتکل‌های درمانی از مهم‌ترین موارد این تفاهم‌نامه است. این همکاری به عنوان توسعه روابط بین‌الملل برای هر دو مجموعه تلقی می‌شود و همین امر آن را به یک فرصت برای طرفین تبدیل کرده است که باید از آن نهایت استفاده را ببرند.

موسسه محک در ۲۸ سال فعالیت خود همواره تلاش کرده است تا ضمن تبادل دانش با متخصصان ملی و بین‌المللی، زمینه ارتقای ارائه خدمات درمانی و حمایتی به فرزندانش را فراهم آورد تا فرزندان مبتلا به سرطان در ایران از شایسته‌ترین خدمات بهره‌مند شوند. 

کد خبر 4803485

منبع: مهر

کلیدواژه: موسسه محک سرطان ایتالیا وزارت بهداشت سرطان رادیوتراپی سازمان غذا و دارو ویروس آنفلوانزا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بیمارستان سازمان بیمه سلامت نظام سلامت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران تجهیزات پزشکی سازمان نظام پزشکی ورزش سیگار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۸۵۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت تکان‌دهنده یونیسف از گورستان‌های کودکان غزه

سخنگوی صندوق کودکان سازمان ملل متحد با هشدار درباره پیامدهای فجیع حمله احتمالی ارتش صهیونیستی به رفح اعلام کرد که وضعیت معیشتی و بهداشتی این منطقه بسیار وحشتناک بوده و در غزه گورستان‌هایی ایجاد شده که مملو از کودکان است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، «جیمز الدر» سخنگوی صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) در گزارشی به توصیف وضعیت فوق بحرانی کودکان در نوار غزه اشاره و اعلام کرد که هرگز ویرانی‌هایی مانند آنچه که در خان یونس و غزه شاهد آن بودم در هیچ کجا ندیدم و در صورتی که اسرائیل بخواهد تهدیدات خود را برای حمله به رفح اجرایی کند وضعیت به شدت بدتر خواهد شد.

این سخنگوی یونیسف در مقاله‌ای که در روزنامه گاردین منتشر شد اعلام کرد که جنگ غزه بسیاری از کودکان را مجبور کرده چشمان خود را ببندند و گورستان‌هایی در رفح وجود دارد که پر از کودکان است‌. من هنگام بازدید از بخش مراقبت‌های ویژه در بیمارستان اروپایی در رفح در جنوب نوار غزه کودکان را دیدم که چه وضعیت وخیمی داشتند. تنها چند هفته بعد از اینکه همه جهان کشتار 7 عضو سازمان آشپزخانه مرکزی جهانی در غزه را محکوم کردند، یک ماشین وابسته به یونیسف که در تلاش برای کمک رسانی به غیرنظامیان بود منفجر شد.

وی ادامه داد که حملات هوایی شدید طی این هفته موجب قتل عام شمار زیادی از غیرنظامیان بزرگسال و کودک در رفح شده است. بیش از شش ماه از جنگ در نوار غزه می‌گذرد و این جنگ در حال شکستن سیاه‌ترین رکوردها در جنایت علیه بشریت است. گزارش‌ها نشان می‌دهد که طبق آمار رسمی بیش از 14هزار کودک در نوار غزه قتل عام شده‌اند و با توجه به تهدیدات برای ادامه تجاوزات این اوضاع بدتر می‌شود.

این مسئول سازمان ملل در ادامه درباره عواقب حمله احتمالی رژیم صهیونیستی به رفح هشدار داده و تاکید کرد که تهدیدات برای حمله به رفح در زمانی است که نوار غزه شاهد یک قحطی واقعی بوده و تعداد کشته‌ها هر روز افزایش می‌یابد. در صورت حمله اسرائیل به رفح وضعیت به سرعت به مرز انفجار و فروپاشی می‌رسد زیرا بیش از 1.4 میلیون غیرنظامی در رفح در سایه شرایط بسیار وخیم معیشتی تجمع کرده‌اند.

روز «کودک فلسطینی»؛ روسیاهی جامعه جهانی مقابل درد کودکان غزهجنگ اسرائیل علیه کودکان غزه

سخنگوی یونیسف با اشاره به کمبود شدید منابع غذایی و آبی چه برای نوشیدن و چه برای مصارف بهداشتی گفت که در غزه دیگر جایی برای رفتن وجود ندارد. وضعیت بهداشتی در رفح بسیار وحشتناک بوده و به ازای هر 850 نفر تقریبا یک توالت وجود دارد و به ازای هر 3500 نفر تنها یک حمام وجود دارد. تصور کنید که یک دختر نوجوان یا یک زن باردار و یا کودکان و سالمندان باید کل روز در صف بایستند تا بتوانند از توالت یا حمام استفاده کنند.

جیمز الدر هشدار داد که حمله به رفح عواقب فاجعه باری خواهد داشت؛ زیرا رفح در واقع شهر کودکان است، جایی که حدود 600 هزار کودک در آن زندگی می‌کنند. همچنین وضعیت بزرگترین بیمارستان باقیمانده در غزه یعنی بیمارستان اروپایی هم بسیار وخیم است.

وی ادامه داد که من در ماه آوریل گذشته به این بیمارستان سر زدم و جراح کودکان بالای سر کودک کوچکی به نام محمود خم شده بود که بر اثر انفجار موشکی که به خانه‌شان اصابت کرده بود، در سرش احساس درد می‌کرد. این جراح در حالی که داشت اشک می‌ریخت از من پرسید: مگر این پسربچه چه کار کرده است؟ امروز از 36 بیمارستان غزه تنها 10 بیمارستان هنوز فعال هستند که آنها هم به طور جزئی کار می‌کنند و این در حالی است که همه کودکان غزه نیاز به مراقبت‌های بهداشتی دارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • درمان رایگان کودکان بیمه شده زیر هفت سال
  • روایت تکان‌دهنده یونیسف از گورستان‌های کودکان غزه
  • حس خوب حمایت
  • تاکید امیرعبداللهیان بر تفاهم در انتخاب رئیس جمهور لبنان
  • وضعیت تومورهای مغزی در کودکان/ رویکرد درمان چند تخصصی
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان مفید
  • درمان رایگان هدیه به کودکان
  • ویدیو/ درمان رایگان زیر ۷ ساله‌ها روی پیشخوان بیمارستان‌ها
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان