Web Analytics Made Easy - Statcounter

الله مراد عفیفی پور روز شنبه در تشریح عملکرد هشت ماهه بندر اقتصادی شهیدرجایی افزود: در این مدت صادرات فرآورده‌های نفتی از بندر شهید رجایی به خارج از کشور از ابتدای سالجاری تاکنون  ۲۸.۳ درصد افزایش یافت.

وی ادامه داد: همچنین در این مدت ۱۱ میلیون و ۵۱۴ هزار و ۷۳۱ تن فرآورده نفتی با افزایش ۷.۲ درصدی کابوتاژ(کران بری)  و ۶۱  هزار و ۹۹۹ تن نیز با افزایش ۱۰۷ درصدی از بندرشهیدرجایی ترانزیت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


صادرات ۲۳ میلیون و ۵۴۰ تن کالای غیرنفتی 
مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندرشهید رجایی یادآورشد: همچنین در این مدت ۲۳ میلیون و ۵۴۰ هزار و ۳۴ تن کالای غیرنفتی از این بندر به خارج از کشور صادر شد.
عفیفی پور از ترانشیپ بیش از ۲ میلیون و ۱۵۵ هزار تن کالای غیرنفتی بندرشهید رجایی به بنادر دیگر منطقه با افزایش ۱۱.۳ درصدی خبر داد. 
وی ادامه داد: کابوتاژ (کران بری) کالای غیرنفتی نیز در هشت ماه اخیر  ۱۸۳ هزار و ۹۱۱ تن، ترانزیت ۹۳۵ هزار و ۵۶۴ تن و  واردات چهار میلیون و ۹۳۳ هزار و ۸۴۹ تن  بوده است.

جابه جایی ۵۱میلیون تن کالای نفتی وغیرنفتی دربندرشهید رجایی
مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی اظهارداشت: در دوره زمانی هشت ماه نخست امسال، بیش از ۵۱ میلیون و ۲۵۷ هزار تن کالای نفتی و غیرنفتی در این منطقه ویژه  جابه جا شد که افزایش۱.۱ درصدی داشته است. 
عفیفی پور ابراز داشت: ۳۳ میلیون و ۲۴۹ هزار و ۳۰۱ تن از این کالاها غیرنفتی و ۱۸ میلیون و ۷ هزار تن فرآورده نفتی بوده است.

۲ هزار و ۸۴۱ فروند شناور به بزرگترین بندر تجاری کشور وارد شد 
مدیر کل بنادر و دریانوردی هرمزگان خاطرنشان کرد: از ابتدای سالجاری تا ابتدای آذرماه جاری، ۲ هزار و ۸۴۱ فروند شناور به بزرگترین بندر تجاری کشور وارد شد که  نشانگر افزایش ۱۲.۳درصدی نسبت به همسنجی با پارسال است. 
وی اضافه کرد: ۲ هزار و ۲۷۸ فروند از این شناورها مربوط به کشتی های دارای تناژ بالای هزار تن(افزایش ۶.۶ درصدی) و ۵۶۳ فروند مربوط به شناورهای زیر هزار تن (رشد ۴۳.۳ درصدی) است. 

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت بنزین بودجه 99 فرآورده های نفتی کشتی واردات تن قیمت خودرو قیمت بنزین بودجه 99 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۸۶۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳

گمرک جمهوری اسلامی ایران اعلام‌کرد که با افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در نخستین ماه امسال، تراز تجاری کشور با و بدون احتساب نفت مثبت شد.

به گزارش شانا به نقل از ایرنا، تجارت خارجی کشور (مجموع صادرات و واردات) با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین امسال با ۴۷.۶۳ درصد افزایش به رقم ۱۰ میلیارد و ۴۲۰ میلیون دلار رسید.

از مجموع صادرات و واردات کشور، هفت میلیارد و ۶۸۰ میلیون دلار به صادرات و ۲ میلیارد و ۷۴۰ میلیون دلار آن به واردات اختصاص داشت.

بر اساس این گزارش، تراز تجاری کشور با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین امسال نسبت به مدت مشابه پارسال، چهار میلیارد و ۹۴۰ میلیون دلار مثبت بوده است.

این گزارش با اشاره به اینکه صادرات بدون احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی، برق و صادرات از محل تجارت چمدانی در این مدت سه میلیارد و ۱۷۰ میلیون دلار بوده است، می‌افزاید: تراز تجاری کشور بدون نفت هم در فروردین ۱۴۰۳ در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۴۳۰ میلیون دلار مثبت بود.

این گزارش حاکیست، صادرات نفت خام، کوره و میعانات گازی در فروردین، چهار میلیارد و ۱۸۰ میلیون دلار بوده است.

همچنین ارزش صادرات کشور در فروردین ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه پارسال ۱۶.۸۵ درصد کاهش نشان می‌دهد.

در این مدت، ۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تن کالا به خارج از کشور صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال پیش، ۹.۶۶ درصد کاهش داشته است.

چین، مقصد نخست صادرات

عمده‌ترین مقاصد کالاهای صادراتی ایران در فروردین شامل کشورهای چین، عراق، امارات متحده عربی، ترکیه، پاکستان، افغانستان و عمان بوده است که این هفت کشور، ۷۸ درصد از وزن و ۸۳ درصد از ارزش کل صادرات کشور را به خود اختصاص دادند.

این گزارش می افزاید: در بین ۱۰ قلم عمده کالاهای صادراتی، گازهای نفتی و هیدروکربورهای گازی شکل مایع شده، اوره و میله‌های آهنی و فولادی از بیشترین افزایش برخوردار بودند.

گزارش گمرک درباره واردات کالا به کشور در فروردین ماه امسال، می افزاید: در این مدت ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالا به ارزش ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار وارد کشور شد که به لحاظ وزن ۳۳.۳۸ درصد افزایش و از حیث ارزش ۱۱.۳۶ درصد کاهش داشته است.

دیگر خبرها

  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲ شد
  • مشکل سرایت بنزین به آب‌های سطحی اهواز در حال رفع است
  • بیانیه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اهواز در خصوص سرایت بنزین به آب‌های سطحی
  • تداوم افزایش ترانزیت خارجی از مسیر ایران/ رشد ۴۷ درصدی ترانزیت خارجی از مسیر ایران در فروردین
  • صادرات غیرنفتی استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • ۱۰۰۰ کانتینر کالای بدون هویت در بندر شهید رجایی شناسایی شد
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین
  • افزایش ۹ درصدی صادرات کالا از مازندران
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳
  • طرح ارتقاء فرآورده های نفتی پالایشگاه اصفهان تا پایان تابستان به پیشرفت 30 درصد مي رسد