Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخستین توربین کلاس اف تکمیل‌شده با توان داخلی صبح امروز با خودرو‌های مخصوص حمل فوق‌سنگین از محل کارخانه توگا راهی نیروگاه اندیمشک شد. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، نخستین توربین کلاس F. گروه مپنا به‌ظرفیت ۳۰۷ مگاوات، صبح امروز (شنبه ۳۰ آذر ماه ۹۸) از کارخانه شرکت مهندسی و ساخت توربین مپنا (توگا) به‌سمت نیروگاه دوکوهه خوزستان ارسال شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این توربین حدود یک ماه و نیم در مسیر خواهد بود تا به نیروگاه اندیمشک برسد. با بهره‌برداری از این نوع توربین، راندمان ۳۹.۵ درصد در سیکل ساده گازی و ۵۹ درصد در سیکل ترکیبی حاصل می‌شود.

استفاده از توربین کلاس F. مپنا، سبب مصرف سوخت کمتر و سازگاری زیست‌محیطی بیشتر در تولید برق حرارتی خواهد بود.

نیروگاه سیکل ترکیبی دوکوهه اندیمشک، در کیلومتر ۱۵ جاده سد کرخه در استان خوزستان واقع شده است. این نیروگاه در قالب مجموعه قرارداد ۵۰۰۰ مگاوات نیروگاه‎های کلاس F.، بین گروه مپنا و شرکت مادرتخصصی تولید برق حرارتی احداث می‌شود و شامل یک واحد توربین گازی ۳۰۷ مگاواتی، یک بویلر بازیافت حرارتی سه‌فشاره، یک واحد بخار به‌ظرفیت ۱۴۱ مگاوات و سیستم خنک‌کن هوایی است.

شرکت احداث و توسعه پروژه‌های ویژه مپنا (توسعه ۳) به‌نمایندگی از گروه مپنا، پیمانکار اصلی پروژه نیروگاه دوکوهه اندیمشک، به‌عنوان دومین سیکل ترکیبی کلاس F. پس از نیروگاه هنگام بندرعباس است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نیروگاه اندیمشک ساخت توربین مپنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۸۶۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرام عظیمی خبر داد: بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم

سرپرست دفتر توسعه ورزش روستایی و عشایری وزارت ورزش گفت: با عنایت به مصرف بیش از شش هزار نوع کالای ورزشی در کشور که بالای ۵۰ درصد آن از طریق واردات تامین می‌شود و گردش بالای مالی در این حوزه، بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، شهرام عظیمی با اشاره به این موضوع که دفتر توسعه ورزش روستایی و عشایری با تمام توان در جهت تحقق منویات رهبر انقلاب و شعار سال برنامه‌ریزی خواهد کرد اظهار داشت: درحال جمع‌آوری اطلاعات به منظور مشارکت حداکثری روستاییان در رونق تولید تجهیزات و لوازم ورزشی براساس آمایش سرزمین هستیم و همچنین بدنبـال شناسایی ظرفیت روستائیان و عشایـر سراسرکشور در این حوزه‌ایم.

وی افزود: با عنایت به مصرف بیش از شش هزار نوع کالای ورزشی در کشور که بالای ۵۰ درصد آن از طریق واردات تامین می‌شود و گردش بالای مالی در این حوزه، بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم. براین اساس درآمد و اقتصاد روستا با تولید لوازم ورزشی پایدار و چند هدف دیگر نیز تامین خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: مشارکت هموطنان ساکن روستا می‌تواند به رونق تولید لوازم ورزشی کمک کرده چرا که هزینه تمام شده آن پایین‌تر است.
در نظر داریم همزمان، با برگزاری جشنواره‌های بومی، محلی در سراسر کشور، بازارچه‌های محلی جهت عرضه تولیدات ورزشی روستائیان احداث شود.

سرپرست دفتر توسعه ورزش روستایی و عشایری وزارت ورزش و جوانان اظهار داشت: قطعاً برگزاری بیش از هزار جشنواره در کشور فرصتی مغتنم برای عرضه لوازم و تجهیزات ورزشی تولید شده توسط ساکنین روستا‌ها خواهد بود. درحال حاضر ۱۵۰ هزار نفر در زمینه تولیدات ورزشی مشغول به کار هستند که با فراهم کردن زمینه ورود روستانشینان و عشایر این آمار توسعه خواهد یافت.

انتهای پیام/

وزارت ورزش و جوانان

دیگر خبرها

  • رسانه عبری: چین ارتش اسرائیل را به پهپاد مجهز می‌کند
  • وجود یکهزار و 700 کلاس درس نیمه تمام در آذربایجان‌غربی
  • جای توربین‌های بادی دیگر در خیابان‌ها است
  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است
  • عبور از خام‌فروشی، رشد بهره‎‌وری و توسعه برداشت گاز با حرکت به سمت دانش بنیان شدن
  • شهرام عظیمی خبر داد: بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم
  • بازسازی جت پرشر دیزل تجسم توان متخصصان بومی نیروگاه رامین اهواز
  • افتتاح هفت نیروگاه خورشیدی در مدارس کشور
  • توان نیروگاهی نکا برای تولید برق افزایش یافته است
  • اینفوگرافیک/ ابرپروژه سد و نیروگاه اومااویا نمونه توان صنعت فنی و مهندسی کشور