Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس‌جمهور آمریکا روز گذشته قانون تأسیس نیروی فضایی آمریکا را امضا کرد و این نیرو به عنوان ششمین زیر مجموعه پنتاگون رسماً آغاز بکار کرد.

گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا: نیروی فضایی آمریکا که دستور تأسیس آن روز جمعه به‌وسیله دونالد ترامپ و در پایگاه «اندروز» در حومه واشنگتن صادر شد، بخشی از نیروی هوایی آمریکا خواهد بود و جدیدترین شاخه نظامی در ارتش تروریستی آمریکا پس از بیش از 70 سال به‌شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس‌جمهور آمریکا در مراسم امضای این قانون با بیان اینکه «فضا جدیدترین حوزه جنگ در جهان است»، گفت:‌ در میان تهدیدات جدی که پیش روی امنیت ملی ماست، برتری آمریکا در فضا کاملاً حیاتی است. ما در این زمینه پیشرو هستیم، اما نه به اندازه کافی و به‌زودی خیلی‌ها از ما جلو خواهند زد.

مایک پنس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا تشکیل نیروی فضایی را «فصلی بزرگ در تاریخ نیروهای مسلح» آمریکا و مارک اسپر، وزیر دفاع این کشور آن را «لحظه‌ای حماسی» در تاریخ نظامی آمریکا ارزیابی کرد. با وجود این، دموکرات‌ها با تبدیل این نیرو به شاخه‌ای مستقل و جداگانه در ارتش آمریکا مخالفت کرده‌اند.

چرا ترامپ به‌دنبال نیروی نظامی فضایی است؟

پنس گفت: چین و روسیه مدتی است روی لیزرهای هوابرد و موشک‌های ضد ماهواره‌ کار می‌کنند و آمریکا باید توان مقابله با این فناوری‌ها را داشته باشد. فضا در نسل اخیر تغییرات بنیادینی را تجربه کرده و محیطی که زمانی آرام و بی سر و صدا بود، حالا مکانی شلوغ و پرکشمکش است.

مایک پنس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا

اظهارات معاون رئیس‌جمهور آمریکا به این معنی است که آمریکا شاخه‌ای نظامی ایجاد خواهد کرد تا از منافعش در فضا ازجمله صدها ماهواره‌ مخابراتی و شناسایی دفاع کند. ترامپ چندی پیش در اظهاراتش به این طرح پرداخت و درباره پیشرفت‌ نظامی رقبا نیز هشدار داد و گفت: من چیزهایی دیده‌ام که شما نمی‎خواهید ببینید.

یکی از دلایلی اصلی که ارتش تروریستی آمریکا را به دفاع از امکانات فضایی خود مجاب می‎کند، وابستگی شدید به ماهواره‎هاست. بنابر گزارش اتحادیه «پژوهشگران مسئول» که یک سازمان علمی غیرانتفاعی است، آمریکا بیش از هر کشور دیگری ماهواره در فضا دارد. اظهارات ترامپ نشان می‌دهد که هدف اصلی آمریکا از تشکیل نیروی فضایی در درجه نخست عقب نماندن از رقیب سنتی خود یعنی روسیه و رقیب نسبتاً جدید واشنگتن یعنی چین است.

تلاش بی نتیجه برای نظامی‌زدایی فضا

هر چند آمریکا با این ادعا که چین و روسیه در حال انجام اقدامات نظامی در فضا هستند نیت فضایی خود را پیش می‌برد، اما روسیه و چین در سال ۲۰۰۸ میلادی پیش‌نویس یک توافقنامه بین‌المللی با هدف جلوگیری از استقرار تسلیحات در فضا را به کنفرانس خلع سلاح ژنو پیشنهاد کردند که آمریکا تاکنون به بهانه‌های مختلف آن را مسکوت گذاشته است. با توجه به این موضوع روسیه در سال ۲۰۱۴ میلادی پیش‌نویس قطعنامه‌ای برای جلوگیری از استقرار تسلیحات در فضا را به مجمع عمومی سازمان ملل متحد ارائه کرد که بار دیگر با مخالفت‌های آمریکا و هم‌پیمانان این کشور مواجه شد.

ترامپ در مراسم تأسیس نیروی فضایی آمریکا

رویترز در گزارشی می‌نویسد: شواهد نشان می‌دهد که دولت ترامپ فضا را در کنار زمین، دریا و هوا به‌عنوان میدان جنگی جدید برای خود تعریف کرده است. مایک پنس در سخنرانی خود در پنتاگون مدعی شد «تاریخ به ما می‌گوید که صلح تنها به وسیله قدرت قابل دستیابی است»! وی همچنین گفت که نسل بعدی مردم آمریکا با تهدیدات جدیدی از سمت فضا مواجه خواهند بود و برای مقابله با آنها لباس ارتش آمریکا را به تن خواهند کرد. 

کم نیستند افرادی که مانند پنس معتقدند آمریکا در آینده نه چندان دور با تهدیدات جدیدی در عرصه فضا مواجه خواهد بود. ژنرال «دیوید گلدفین»، رئیس ستاد نیروی هوایی آمریکا به‌تازگی در سخنرانی خود در نشست سالانه نیروی هوایی گفت: باور دارم انسان تا چند سال آینده به جنگ فضایی خواهد پرداخت. ارتش آمریکا برای افزایش قدرت نظامی خود به استفاده از اطلاعات در تمام زمینه‌های مربوط به جنگ، ازجمله هوایی، سایبری، زمینی، دریایی و فضایی احتیاج دارد.

بودجه نیروی فضایی آمریکا

هزینه تأسیس نیروی فضایی آمریکا در بخشی از بودجه ۱.۴ هزار میلیارد دلاری دولت ازجمله بودجه پنتاگون پیش‌بینی شده است. تأسیس نیروی فضایی آمریکا گرچه از سوی ترامپ به‌عنوان یک موفقیت بزرگ ارزیابی شده است، اما فرماندهان نظامی آمریکا آن را همچون تأییدی بر ضرورت سازماندهی بهتر و کارآمدتر دفاع از منافع آمریکا در فضا به‌ویژه در حوزه ماهواره‌هایی که برای ناوبری و نظارت استفاده می‌شوند، ارزیابی می‌کنند.

وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون)

پنتاگون پیش‌تر در گزارشی اعلام کرده بود که چین و روسیه تلاش‌‌های مهمی برای توسعه فعالیت‌هایشان در فضا در دستور کار قرار داده‌اند و می‌توانند ماهواره‌‌های آمریکا و متحدانش را در فضا با اختلال مواجه یا در درگیری آنها را نابود کنند. در این گزارش همچنین آمده است که واشنگتن برای آزادی عمل در فضا با چالش‌های جدی و فزاینده مواجه است.

نیروی فضایی آمریکا در ابتدا با حدود ۲۰۰ نیرو تشکیل می‌شود و بودجه سال نخست آن در سال ۲۰۲۰، ۴۰ میلیون دلار است. ارتش آمریکا شامل پنج شاخه نظامی از جمله نیروی زمینی، نیروی هوایی، نیروی دریایی، تفنگداران دریایی و گارد ساحلی است و این نیروی فضایی جدید به عنوان ششمین بخش از زیرمجموعه‌های نیروی هوایی آمریکا خواهد بود.

انتهای پیام/4106/4033/

منبع: آنا

کلیدواژه: رئیس جمهور آمریکا دونالد ترامپ مایک پنس نیروی فضایی آمریکا معاون رئیس جمهور آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۸۸۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عقب نشینی ناوهواپیمابر و یک ناوشکن آمریکایی از دریای سرخ

نیروی دریایی آمریکا از عقب نشینی یک ناوهواپیمابر و یک ناوشکن خود از دریای سرخ خبر داد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، نیروی دریایی آمریکا عقب نشینی ناو هواپیمابر یوس اس اس دوایت دی آیزنهاور و ناوشکن یو اس اس گریولی را از  دریای سرخ به شرق دریای مدیترانه اعلام کرد.

الحوثی: بندر ایلات در پی حملات یمن به طور کامل تعطیل شده استحمله یمن به ناوشکن آمریکایی و کشتی اسرائیلی

این دو کشتی جنگی آمریکایی پس از عبور از کانال سوئز وارد شرق دریای مدیترانه شدند.

سایت USNI News وابسته نیروی دریایی آمریکا اعلام کرد که ناو آمریکایی، منطقه فرماندهی مرکزی آمریکا را بدون مجموعه ناو هواپیمابر ضربتی یا گروه آبی خاکی برای اولین بار از ماه اکتبر ترک کرده است.

نیروی دریایی آمریکا به عقب نشینی ناوشکن یو اس اس میسون و یو اس اس فلپین از دریای سرخ اشاره نکرده است.

عقب نشینی این کشتی های جنگی آمریکا در پی ادامه عملیات نیروهای مسلح یمن علیه کشتی های مرتبط با رژیم صهیونیستی اعلام شده است.

انگلیس از حمله موشکی به یک کشتی در سواحل یمن خبر داد

 

سازمان تجارت دریایی انگلیس: یک کشتی در 14 مایل دریایی واقع در جنوب غربی المخا یمن هدف دو موشک قرار گرفت و خسارتهایی به آن وارد شد.

متلاشی شدن یک پهپاد آمریکایی در سواحل یمن

یک مقام آمریکایی از متلاشی شدن یک پهپاد ام کیو9 متعلق به ارتش آمریکا در سواحل یمن خبر داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تدریس برترین دانش‌های نظامی در نیروی زمینی ارتش
  • پشت‌پرده تغییرات گسترده در ارتش چین
  • حضور نیروی نظامی در دانشگاه و سرکوب دانشجویان پذیرفتنی نیست | رفتار آمریکا با دانشجویان معترض شرم‌آور است
  • عقب نشینی ناوهواپیمابر و یک ناوشکن آمریکایی از دریای سرخ
  • بسته تسلیحاتی 6 میلیارد دلاری آمریکا در مسیر اوکراین
  • آشنایی با تانک چلنجر ۲
  • عملیات تنبیهی وعده صادق، اثبات ظهور قدرت نظامی ایران به جهان
  • اعتراف معاون پنتاگون به شکست تسلیحات ارسال شده آمریکا به اوکراین 
  • ممنوعیت استفاده از آیفون در مراکز نظامی کره جنوبی
  • پنتاگون مخفیانه موشک‌های ATACMS به اوکراین داد