Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه فرهنگی ــ رئیس اداره پژوهش اداره کل پژوهش دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی گفت: اداره پژوهش دفتر تبلیغات اسلامی استان طی 25 سال فعالیت خود توانسته است بیش از 135 جلد کتاب منتشر کند.

به گزارش ایکنا از خراسان رضوی، عباس‌علی نصرآبادی، رئیس اداره پژوهش اداره‌کل پژوهش دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی، امروز 30 آذرماه در نشست خبری «اولین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری» که در محل دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی با حضور اصحاب رسانه برگزار شد، خاطرنشان کرد: ساختار کلی اداره پژوهش دارای چهار گروه پژوهشی فقه کاربردی، گروه پژوهشی هنر و تمدن اسلامی، گروه پژوهشی حکمت و کلام جدید و گروه پژوهشی قرآن و مطالعات اسلامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: نشریات این پژوهشکده شامل فصلنامه علمی- پژوهشی پژوهش‌های قرآنی با انتشار 92 شماره، دو فصلنامه علمی و پژوهشی پژوهش‌های عقلی نوین با انتشار هفت شماره، فصلنامه علمی نخصصی مطالعات ادبی متون اسلامی با انتشار 13 شماره و دو فصلنامه علمی ترویجی سیره پژوهی اهل بیت با انتشار شش شماره است.

نصر‌آبادی تصریح کرد: از جمله افتخارات پژوهشکده می‌توان به رتبه دوم همایش بین‌المللی قرآن و مطالعات میان‌رشته‌ای، برگزیده ششمین جشنواره ملی کتاب دین و پژوهش‌های برتر، رتبه اول و سوم کتاب سال حوزه علمیه خراسان، رتبه اول و دوم مقالات مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان، رتبه اول و سوم نشریات برتر پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و رتبه اول و سوم هیئت علمی برتر پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی اشاره کرد.

رئیس اداره پژوهش اداره کل پژوهش دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی در رابطه با اهم برنامه‌های نمایشگاه ادامه داد: روز یکشنبه کارگاه تخصصی معرفی ابزارهای پژوهشی دیجیتال و بانک‌های اطلاعاتی نوین، روز دوشنبه امضا تفاهم‌نامه با پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی، روز سه‌شنبه کارگاه تخصصی علم سنجی، کاربردها و استاندارها، روز چهارشنبه نشست تخصصی کتاب‌خانه‌های دیجیتال، توسعه همکاری‌ها و چشم‌انداز آینده، کارگاه آموزشی مدل‌های مفهومی و استاندارهای نوین مدیریت اطلاعات و دانش همچنین در نوبت عصر از پنج اثر جدید رونمایی خواهد شد.

در ادامه این نشست حجت جعفری، رئیس اداره نشریات و فصلنامه‌های دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی، اظهار کرد: در کل پژوهش‌های علوم فرهنگ اسلامی و مراکز آموزش دیگر 29 نشریه، ماهنامه، دو ماهنامه، فصلنامه و دو فصلنامه که از این تعداد 9 نشریه علمی پژوهشی، دو نشریه علمی و ترویجی و مابقی نیز تخصصی و عمومی هستند.

رئیس اداره نشریات و فصلنامه‌های دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی اظهار کرد: سه مورد از نشریات پژوهشی مربوط به مرکز باقرالعلوم و سه مورد هم در حوزه شعبه مشهد چاپ و منتشر می‌شود، این در حالی است که از مجموع 9 مورد سه نشریه در مشهد و از مجموع 29 نشریه نیز تا هم یک ششم از آن در مشهد چاپ می‌شود.

وی گفت: با توجه به اینکه نسخه مکتوب و چاپی منسوخ شده از این رو، رویکرد ما به سمت چاپ الکترونیکی رفته است به گونه‌ای که دو مورد از نشریات ما بدین صورت فعالیت می‌کنند و ما بقی آن نیز به این سمت خواهند رفت.  تمام مقالات و فایل‌ها نیز در سایت‌های ما قابل دسترسی هستند و به صورت رایگان در اختیار پژوهشگران قرار می‌گیرد. همچنین علاوه بر این نشریات نیز دو مورد از نشریات ما در پایگاه‌های بین‌المللی در حال انجام کارهایی هستند تا در آنجا رونمایی شوند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا خراسان رضوی فرهنگی دستاورد پژوهشی فرهنگی کتاب نشر دفتر تبلیغات اسلامی قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۸۹۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور

ایسنا/اردبیل مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعلام کرد: آئین نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور در حال تدوین است.

صمد نژادابراهیمی ۸ اردیبهشت در نشست موزه‌های دانشگاهی در دانشگاه محقق اردبیلی به هم‌اندیشی بین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی با وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی و کمیته ملی موزه‌ها تاکید کرد و گفت: هماهنگی کامل این سه رکن جهت ارتقای جایگاه، کیفیت و انسجام حرفه‌ای، فنی و تخصصی بسیار مهم است.

وی با اشاره به بررسی پیش‌نویس آئین‌نامه موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی، افزود: انتظار می‌رود نظرات تکمیلی به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعلام تا آئین نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور بر اساس اسناد بالادستی و طبق مقررات موزه‌ای کشور و با هماهنگی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نهایی شود.

اسماعیل چمنی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به تاسیس موزه تاریخ علوم این دانشگاه در سال‌های اخیر، گفت: این موزه با ابتکار و خلاقیت خود توانسته است در دوره‌های مختلف در ردیف موزه‌های برتر کشور قرار گرفته و جایزه ترویج علم جمهوری اسلامی ایران را نیز از آن خود کند.

وی با بیان اینکه برگزاری اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها برای اولین بار در کشور در دانشگاه محقق اردبیلی از اقدامات خوب این موزه است، ادامه داد: نگاه علمی به موزه و موزه‌داری و توجه به این امور و نشان‌دادن سیر تحول علوم به دانش‌آموزان و دانشجویان در موزه‌های علمی و دانشگاهی بسیار مهم است.

میرسید احمد محیط طباطبایی رئیس کمیته ملی موزه‌های ایران(ایکوم ایران) گفت: با توجه به شعار روز جهانی موزه‌ها در سال ۲۰۲۴ مبنی بر آموزش و پژوهش در موزه‌ها و نقش ویژه‌ای که دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و موزه‌های آنها در تحقق این امر دارند، باید برنامه‌ها و اهداف ویژه‌ای در همه موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی پیش بینی و اجرا شود و نقش آموزشی و پژوهشی آنها پررنگ نشان داده شود.

وی افزود: لازم است شرایط و وضع موجود موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی بررسی شده و برای رفع و کاهش مسائل و چالش‌های موجود با هماهنگی کامل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی تلاش شود.

محمد انوار رئیس موزه تاریخ علوم دانشگاه محقق اردبیلی نیز با اشاره به بیانیه پایانی اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در این دانشگاه، گفت: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بطور مشترک خواستار توجه ویژه در امر آموزش، ترویج و پژوهش در موزه‌ها و حفظ  میراث فرهنگی، علمی و طبیعی به عنوان بقای هویت ایرانی اسلامی و حرکت در مسیر تمدن‌سازی و مرجعیت علمی با تمام قوا، ارکان و شئونات کشور و جامعه می‌باشند.

وی با اشاره به اهتمام معاونت پژوهشی و بالاخص دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص ساماندهی موزه‌های دانشگاهی و موسسات آموزشی و پژوهشی کشور و تدوین پیش‌نویس آئین‌نامه مربوطه، افزود: تدوین این آئین‌نامه امری لازم و ضروری جهت حفظ هویت علمی و پژوهشی کشور و ترویج آن می‌باشد.

رئیس موزه تاریخ علوم دانشگاه محقق اردبیلی ادامه داد: انتظار می‌رود به جهت معرفی کلیه موزه‌ها اعم از دانشگاهی و غیردانشگاهی در سطح کشور، تمامی موزه‌های کشور در آئین موزه برتر کمیته ملی موزه‌های ایران(ایکوم ایران) شرکت نموده و تجربیات ارزنده خود را در اختیار دیگران قرار دهند.

وی با بیان اینکه دبیرخانه دائمی کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در موزه تاریخ علوم دانشگاه محقق اردبیلی دایر و این کنفرانس با حمایت وزارت علوم، تحقیقاتی و فناوری، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، کمیته ملی موزه‌های ایران(ایکوم ایران) و کمیسیون ملی یونسکو تداوم یافته و بطور سالانه و یا دوسالانه برگزار خواهد شد، ادامه داد: انتظار می‌رود با توجه به شعار جهانی موزه‌ها در سالجاری مبنی بر آموزش و پژوهش در موزه، کلیه موزه‌های کشور بخصوص موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و علوم و فناوری با اجرای برنامه‌های متنوع برای تحقق این شعار اهتمام ورزند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • ۲۰۰ میلیون یورو ارز حاصل از فعالیت کارت‌های بازرگانی در کردستان بازگردانده شد
  • موگویی: وزارت خارجه هنوز اسناد پهلوی اول و دوم را آزاد نکرده است/ باقری‌کنی: ورود به پژوهش درباره امنیت ملی جسارت می‌خواهد
  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل
  • نوای موسیقی مقامی خراسان در سواحل خلیج فارس
  • برای تقویت میدان کتاب کودک و نوجوان چه باید کرد؟
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • کمرنگ‌شدن نشریات تخصصی نوجوانان از عوامل افت شعر نوجوانان است
  • روش‌های جدید در تبلیغات دین به معنای کمرنگ شدن روش‌هایی سنتی تبلیغ نیست