Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاونت آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان در مسیر اجرای مأموریت‌های خود در زمینه برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری برای اجتماع نخبگانی آینده‌ساز کشور از پایان‌نامه‌های مقطع کارشناسی ارشد و رساله‌های مقطع دکتری در موضوعات مرتبط با اجتماع و نظام نخبگانی حمایت می‌کند.

به گزارش ایسنا، معاونت آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان در مسیر اجرای مأموریت‌های خود در زمینه برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری برای اجتماع نخبگانی آینده‌ساز کشور بر اساس الزامات سند راهبردی کشور در امور نخبگان (راهبرد کلان ۴ سند)، هم‌زمان با هفته پ‍‍ژوهش، حمایت از پایان‌نامه‌های مقطع کارشناسی ارشد و رساله‌های مقطع دکتری، در محورهای پژوهشی زیر (با تمرکز بر حوزه آینده‌سازان و دانشجویان مستعد برتر) را آغاز می‌کند:

 الف.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازنگری، بهبود و تکامل اهداف، رویکردها و اقدامات تعیین‌شده در سند راهبردی کشور در امور نخبگان برای اجتماع آینده‌سازان، بر اساس آسیب‌شناسی‌ها، تجارب و ارزیابی عملکرد و نتایج کسب شده.

ب.  بررسی میزان تطابق برنامه‌های بنیاد ملی نخبگان و سایر اجزای نظام نخبگانی برای اجتماع آینده‌سازان، با رویکردهای سند راهبردی کشور در امور نخبگان و میزان موفقیت این برنامه‌ها در دستیابی به اهداف تعیین شده.

ج. پیشنهاد اصلاح، حذف یا تدوین برنامه‌های جدید در زمینه‌های

 ج-۱. شناسایی، هدایت و توانمندسازی اجتماع نخبگانی آینده‌ساز برای اثرگذاری بیشتر در ارتقای علم و فناوری و توسعه متوازن کشور
ج-۲. اجرایی‌سازی سند راهبردی کشور در امور نخبگان و تحقق نظام نخبگانی مطلوب و اجتماع نخبگانی کارآمد
ج-۳. پایش مطلوب‌تر اجتماع نخبگانی و عملکرد نظام نخبگانی کشور

بر اساس محورهای کلی فوق، اهم موضوعات مدنظر معاونت آینده‌سازان بنیاد در این خصوص، به طور دقیق‌تر شامل موارد ذیل است:

"آسیب‌شناسی رویکردهای جاری بنیاد ملی نخبگان در «شناسایی دانشجویان مستعد برتر کشور» و ارائه راهکارهای جایگزین"، "آسیب‌شناسی رویکردهای جاری بنیاد ملی نخبگان در «حمایت دانشجویان مستعد برتر کشور» و ارائه راهکارهای جایگزین"، "آسیب‌شناسی رویکردهای جاری بنیاد ملی نخبگان در «توانمندسازی دانشجویان مستعد برتر کشور» و ارائه راهکارهای جایگزین"، "آسیب‌شناسی برنامه‌های بنیاد ملی نخبگان برای دانشجویان مستعد برتر کشور، از نگاه استادان و دانشجویان (مبتنی بر رویکرد واقع‌گرایی انتقادی)"، "ارزیابی عملکرد فعالیت‌های معاونت آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان بر اساس سند راهبردی کشور در امور نخبگان"، "ارزیابی اهداف و راهبردهای تعیین‌شده در سند راهبردی کشور در امور نخبگان، مرتبط با آینده‌سازان (ارزیابی هدف)"، "پدیدارشناسی تجربه زیسته دانشجویان مشمول پشتیبانی‌های بنیاد ملی نخبگان در مقاطع تحصیلی مختلف و مقایسه آنها با یکدیگر"، "پدیدارشناسی تجربه زیسته دانشجویان فعال در هسته‌های دانشجویی مسئله‌محور (طرح شهید احمدی روشن)"، "طراحی الگو و شاخص‌های شناسایی فعال و غیرخوداظهارانه دانشجویان مستعد برتر کشور و راهکارهای تحقق آن"، "شناسایی مسائل و نیازهای دانشجویان مستعد برتر کشور در مقاطع و سطوح مختلف (سال‌های نخست کارشناسی، سال‌های پایانی کارشناسی و مقاطع تحصیلات تکمیلی)"، "طراحی سازوکارهای مناسب مهارت‌افزایی دانشجویان مستعد برتر کشور بر اساس شناسایی و اولویت‌بندی مهارت‌های مورد نیاز آنان در سطوح مختلف"، "طراحی الگوی جذب و اثرگذاری آینده‌سازان در نظام حکمرانی کشور"، "طراحی الگوی جذب و اثرگذاری آینده‌سازان در حل مسائل دستگاه‌های اجرایی کشور"، "طراحی الگوی جذب و اثرگذاری آینده‌سازان در حل مسائل و نوآوری‌های اجتماعی" و "طراحی الگوی همکاری‌های میان‌سازمانی معاونت آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان با نهادهای مختلف مؤثر بر اجتماع آینده‌سازان کشور".
 

بر اساس اعلام بنیاد ملی نخبگان، دانشجویان علاقه‌مند به تدوین پایان‌نامه و رساله در این موضوعات می‌توانند پس از هماهنگی با استاد راهنمای مد نظر، «کاربرگ کلیات طرح‌نامه پایان‌نامه/ رساله در زمینه‌های مرتبط با نظام نخبگانی و اجتماع آینده‌سازان» را تکمیل و به نشانی الکترونیکی دفتر برنامه‌ریزی و نظارت آینده‌سازان (research@bmn.ir) ارسال کنند تا پس از بررسی‌، در صورت موافقت برای حمایت از پایان‌نامه، هماهنگی‌های لازم برای اقدامات بعدی، از سوی دفتر مذکور انجام شود.

اعتبار پژوهانه درنظرگرفته‌شده برای حمایت از پایان‌نامه‌های مقطع کارشناسی ارشد، ۳۰ میلیون ریال و برای حمایت از رساله‌های مقطع دکتری تخصصی، ۶۰ میلیون ریال است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نخبگان پايان نامه بنياد ملي نخبگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۹۱۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفیر آمریکا در سازمان ملل از سخنرانی در دانشگاه ورمونت محروم شد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از هیل، دانشجویان معترضی که در همراهی با موج حمایت از فلسطین، در دانشگاه ایالت ورمونت تحصن کرده‌اند، در مجاب کردن این مرکز آموزش عالی به پذیرفتن خواسته‌هایشان به یک پیروزی بزرگ دست یافتند؛ چراکه ریاست این دانشگاه با لغو سخنرانی «لیندا توماس- گرینفیلد» سفیر آمریکا در سازمان ملل در جشن فارغ‌‎التحصیلی دانشجویان موافقت کرده است.

این یکی از خواسته‌‎های اصلی دانشجویان دانشگاه ورمونت به دلیل نقش گرینفیلد در وتوی مکرر قطعنامه‌های سازمان ملل با موضوع آتش‌بس در غزه بوده است.

«سورش گاریملا» رئیس دانشگاه ورمونت، در پیامی با اشاره به ادامه اعتراضات در این دانشگاه اعلام کرد: «با کمال تأسف می‌گویم که سخنران برنامه ریزی شده خانم سفیر لیندا توماس-گرینفیلد، در دانشگاه لغو شده است.»

همزمان، دانشجویان معترض در واکنش به لغو سخنرانی سفیر آمریکا، از این رویداد استقبال کردند و توماس-گرینفیلد را جنایتکار جنگی خواندند.

به گزارش آنا، اعتراضات در آمریکا طیف گسترده‌ای از دانشجویان و اساتید طرف‌دار فلسطین را که عمدتاً در حوزه‌های مرتبط با ادیان یهودی و مسلمان پژوهش می‌کنند، با خود همراه کرده است. گروه‌هایی که این اعتراضات را سازماندهی می‌کنند شامل «دانشجویان برای عدالت در فلسطین» و «صدای یهودیان برای صلح» هستند. 

خواسته‌های خاص معترضان تا حدودی از دانشگاه به دانشگاه متفاوت است. محور اصلی خواسته‌های دانشجویان در سراسر دانشگاه‌هایی که اعتراضات در آن آغاز شده، آتش‌بس دائمی در غزه، پایان‌دادن به کمک‌های نظامی ایالات متحده به اسرائیل و قطع همکاری دانشگاه‌ها با شرکت‌های مرتبط با سازندگان اسلحه است که از جنگ سود می‌برند.

در برخی دانشگاه‌های آمریکا نیز، خواسته‌های صنفی در میانه اعتراضات گزارش شده است.

بر همین اساس، تقاضای اصلی این است که دانشگاه‌ها از خدمات مالی شرکت‌های مرتبط با اسرائیل یا شرکت‌هایی که از جنگ با حماس سود می‌ببرند، صرف‌نظر کنند. اما رؤسای دانشگاه‌ها تا حد زیادی از پذیرش این تقاضا‌ها خودداری کردند حال آنکه برخی کارشناسان معتقدند دانشگاه‌ها احتمالاً سرمایه‌گذاری قابل‌توجهی در شرکت‌های اسلحه‌سازی ندارند. اما در برخی دانشگاه‌ها، خواسته‌های دانشجویان، قطع همکاری‌های پژوهشی با صنایع دفاعی آمریکا و اسرائیل را نیز شامل می‌شود.

انتهای پیام/

مریم خرمائی

دیگر خبرها

  • نامه رئیس فدراسیون به وزیر ورزش و جوانان درباره تمهیدات فدراسیون برای فصل آینده لیگ برتر
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • حمایت‌های صندوق ضمانت صادرات از صادرکنندگان
  • برگزیده بنیاد نخبگان کرمان، کارگر نمونه کشور
  • بنیاد ملی نخبگان درگذشت اسماعیل نصراللهی را تسلیت گفت
  • علم‌الهدی: وقتی نیرو‌های نخبه نظام به دنبال اجرای شرع و قانون بیفتند، باید حمایت مردم نیز پشتیبان آنها باشد/ حجاب متعلق به فرهنگ ایران است؛ در شاهنامه، فردوسی از قول منیژه نقل می‌کند «منیژه منم، دخت افراسیاب، برهنه ندیده تنم آفتاب»
  • پیام تسلیت رئیس بنیاد ملی نخبگان در پی درگذشت نخبه علمی کشور
  • پیام تسلیت رئیس بنیاد ملی نخبگان در پی درگذشت ناباورانه نخبه‌ علمی کشور
  • پیام تسلیت رئیس بنیاد ملی نخبگان در پی درگذشت نخبه‌ علمی کشور
  • سفیر آمریکا در سازمان ملل از سخنرانی در دانشگاه ورمونت محروم شد