Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- لس آنجلس تایمز در گزارشی به موضوع تیراندازی‌های در مدارس آمریکا و تاثیر آن بر سلامت دانش آموزان پرداخته و نوشته است مصرف دارو‌های ضد افسردگی در میان دانش آموزانی که شاهد این نوع خشونت‌ها در مدارس بودند افزایش یافته است. تاریخ انتشار: 22:00 - 30 آذر 1398 - کد خبر: ۵۷۸۷۸۳ به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان، نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد پس از گذشت ۲ سال از تیراندازی در مدرسه‎ای در آمریکا، میزان تجویز دارو‌های ضد افسردگی برای کودکان و نوجوانانی که شاهد این نوع حوادث خشونت آمیز بودند تا ۲۱ درصد افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش لس آنجلس تایمز، تجویز دارو‌های ضد افسردگی برای کودکان در آمریکا تقریباً ۲۵ درصد رشد داشته است.
این نخستین تلاش محققان آمریکایی به منظور ارزیابی پیامد‌های سلامت روان است که پس از تیراندازی در مدارس آمریکا رخ می‌دهد؛ این مطالعه در مقاله‌ای توسط دفتر تحقیقات اقتصادی کمریج، ماس منتشر شد.
آمار‌ها و ارقام حاکی از آن است که تیراندازی در مدارس آمریکا در طول سال ۲۰۱۸ به بالاترین میزان خود طی ۱۷ سال اخیر رسید.   افزایش خشونت‌های تسلیحاتی و حوادث مرگبار باعث می‌شود تا شمار دانش آموزانی که به طور مستقیم تحت تاثیر این نوع از خشونت‌ها قرار می‌گیرند، افزایش یابد.
علاوه بر آسیب‌های جسمی، آسیب روانی موضوع دیگری است که پس از هر تیراندازی در مدارس آمریکا مطرح می‌شود.
برای مثال در حادثه تیراندازی جمعی در سال ۲۰۱۸ در دبیرستان پارکلند، فلوریدا ۲ دانش آموزی که جان سالم از این حادثه به در برده بودند، به دلیل آنکه این حادثه از لحاظ روحی به شدت آنان را تحت تاثیر قرار داده بود، چند ماه بعد خود دست به خودکشی زدند و جان باختند.
مایا راسین اسلاتر، اقتصاددان دانشگاه استنفورد، می‌گوید تیراندازی در مدارس آمریکا نشان دهنده بخش قابل توجهی از مرگ و میر با سلاح گرم در این کشور است؛ این نوع از حوادث خشونت آمیز در مدارس بسیار آسیب زا هستند و ممکن است به طور غیر مستقیم هزینه‌های بیشتری بر جای بگذارد؛ افسردگی یکی از تاثیرات این حوادث به شمار می‌آیند که کودکان را به شدت تحت تاثیر قرار داده و آنان را از ادامه روند زندگی عادی باز می‌دارد.
به منظور بررسی تاثیر خشونت‌های تسلیحاتی بر سلامت روان دانش آموزان در مدارس، راسین اسلاتر و تیمی از اقتصاددانان دانشگاه استنفورد بر روی ۴۴ مورد تیراندازی در بازه زمانی بین ژانویه ۲۰۰۸ تا آوریل ۲۰۱۳  تحقیقات انجام دادند.
مطالعات نشان می‌دهد در هر ۱۰ مورد تیراندازی در این بازه زمانی، کشته شدن ۲ یا ۳ دانش آموز و مجروح شدن دانش آموزان امری عادی بوده است.   بیشتر بخوانید:  موج ناامنی‎ها در مدارس آمریکا خشونت‌های تسلیحاتی در کمین مدارس
همچنین تیراندازی در مدرسه ابتدایی سندی هوک در سال ۲۰۱۲، ۲۶ نفر کشته و ۲ نفر زخمی برجای گذاشت؛ این حادثه تا کنون مرگبار‌ترین حادثه تیراندازی در مدارس آمریکا به شمار می‌آید.
محققان به منظور بررسی تاثیر این حوادث ۲ سال قبل و بعد از حادثه تیراندازی، الگوی تجویز دارو‌های ضد افسردگی را مورد مطالعه قرار دادند.
مطالعات نشان داد در ۱۵ مورد از حوادث تیراندازی که دستکم یک مورد کشته داشته است نسخه‌های ضد افسردگی پزشکان به سرعت افزایش داشته و مصرف این نوع از دارو‌ها بیش از ۲۴ ماه ادامه داشته است؛ همچنین تجویز این نوع از دارو‌ها برای جوانان زیر ۲۰ سال ۲۱ درصد رشد داشته است.
همچنین یافته‌های تحقیقات نشان می‌دهد دانش آموزان آمریکایی که شاهد این نوع حوادث خشونت آمیز بودند، دچار آسیب‌های روحی پایدار شدند.


انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: تیراندازی در مدارس آمریکا حوادث بین الملل آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۹۲۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نواخته شدن زنگ سپاس معلم در مدارس خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، در آستانه روز معلم و با حضور جمعی از مسئولان، فرهنگیان و دانش آموزان زنگ سپاس معلم در مدارس استان نواخته شد.

در این مراسم که همزمان با سراسر کشور انجام شد، از تلاش‌های معلمان فداکار در امر تعیلم و تعلم دانش آموزان تقدیر شد.

 مراسم زنگ استانی سپاس معلم  در دبستان حضرت مریم (س) روستای گمبوعه شهرستان حمیدیه نواخته شد.

در این مراسم عبدالله  حبیبی، سرپرست اداره کل آموزش و پرورش خوزستان با تبریک روز معلم گفت: معلم انسان را به نور می‌آورد و مسیر هدایت را به دست خود گرفته است. امروز دور هم جمع شده‌ایم تا از این مقام قدردانی کنیم.

وی افزود: معلم در هر جامعه‌ای با هر دین، مذهب و فرهنگ، قابل احترام است همان گونه که تعلیم و تربیت در اسلام زمان و مکان نمی‌شناسد. دانش آنقدر جایگاه دارد که انسان‌ها  باید تمام زندگی خود را وقف آن کنند.

وی ادامه داد:  امروز کار‌های فرهنگی سپاه کمتر از معلمان نیست. روحانیت نیز در حوزه‌های علمیه همه معلم هستند و نقش هدایت جامعه را بر عهده گرفته‌اند.

 

دیگر خبرها

  • جایی که تعلیم و تربیت با عشق گره می‌خورد
  • معلمی خاص برای دانش آموزان خاص
  • این دروغ را درباره کاهش افسردگی باور نکنید
  • آمار دانش آموزان مبتلا به اوتیسم در قزوین رو به افزایش است
  • فشار خون بالا را این گونه کنترل کنید
  • ۱۵۰ مدرسه در اصفهان تحت تاثیر فرونشست / حقوق معلمان حق‌التدریس افزایش پیدا می‌کند
  • زنگ سپاس معلم در مدارس همدان نواخته شد
  • نواخته شدن زنگ سپاس معلم در مدارس خوزستان
  • خوراکی‌هایی که افسردگی شدید می‌آورند
  • خوردنی هایی که افسردگی می‌آورند