Web Analytics Made Easy - Statcounter

روانپزشک درمانگاه مرکز ملی مطالعات اعتیاد گفت: اگر مصاحبه‌های مسئولین سازمان زندان‌ها را که طی چند وقت اخیر صورت گرفته مجددا بازخوانی کنیم، شاهد خواهیم بود آمار و ارقامی مانند آماری که آقای پزشکیان مدعای آن شدند ارائه شده به دور از واقعیت نیست.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ طی چند روز اخیر و پس از اظهارات مسعود پزشکیان، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، در رابطه با این موضوع که حدود نیمی از محکومان قضایی کشور درگیر مواد مخدر به هر نحوی، اعم از استعمال و یا حمل و نگهداری هستند، شاهد واکنش هایی بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمارهای غیر رسمی نیز از سوی برخی از مراجع و همچنین و اطلاعاتی که منتشر شده است بر این موضوع صحه می گذارد و در برخی مواقع اظهارت نایب رئیس مجلس شورای اسلامی را تایید می کند.

در این خصوص به سراغ دکتر علیرضا نوروزی، روانپزشک درمانگاه مرکز ملی مطالعات اعتیاد کشور، رفتیم و گفتگویی با او داشتیم.

دکتر نوروزی در رابطه با تائید آمار ارائه شده از سوی نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی در رابطه درگیر بودن محکومان قضایی کشور با مواد مخدر به خبرنگار خبرگزاری برنا گفت: اگر مصاحبه‌های مسئولین سازمان زندان‌ها را که طی چند وقت اخیر صورت گرفته مجددا بازخوانی کنیم، شاهد خواهیم بود که آمار و ارقامی مانند آماری که آقای پزشکیان مدعای آن شدند ارائه شده به دور از واقعیت نیست و نشان از این موضوع دارد که تقریبا در حدود نیمی از محکومان قضایی با مواد مخدر، به شکل‌های گوناگون سر و کار دارند و مرتبط با آن هستند، از جمله قاچاق مواد مخدر، حمل و نگهداری و در نهایت مصرف آن که در بندهای مواد مخدر نگهداری می‌شوند، همچنین در برخی دیگر از بندهای زندان نیز افراد مبتلا به مصرف مواد مخدر وجود دارد که بازهم عاملی خواهد بود برای درستی آمارهای ارائه شده در این رابطه، در نتیجه نباید از اعداد و ارقامی مطرح شده تعجب کرد.

روانپزشک درمانگاه مرکز ملی مطالعات اعتیاد کشور در پاسخ به این سوال که برای مدیریت هرچه بهتر زندان‌ها در این زمینه باید چه اقداماتی انجام داد، بیان کرد: اگر به دنبال پاسخ این سوال هستید باید به مراجعی که صلاحیت پاسخگویی در این امر را دارند  مراجعه کرد اما بر اساس گزارش‌های منتشر شده و آشناییت با محیط زندان‌ها و نوع جرایمی که در آن به وقوع می پیوندد، طبقه‌بندی جرایم و جداسازی بندها بر حسب سن و نوع جرم را می‌توان یکی از اصلی‌ترین عوامل در این خصوص بیان داشت، پس از آن ارائه خدمات درمانی اعتیاد درون زندان و خدمات کاهش آسیب را می توان دومین گام در رابطه با مدیریت هرچه بهتر و کاهش آمارهای منتشر شده در این خصوص است. سومین مورد نیز کمک به درمان محکومینی است حکم خود را را گذرانده اند، در واقع یعنی رها نشوند و درمان و حمایت های درمانی اعتیاد دوام یابد.

این روانپزشک در ادامه با این موضوع که مراکز خدمات درمانی اعتیاد درون زندان‌ها انجام می‌شود، عنوان کرد: این مراکز همچون باقی مراکزی که در سطح اجتماع و خارج از زندان وجود دارد خدمات ترک و درمانی اعتیاد را به مبتلایان به مواد مخدر ارائه می‌دهند و در قالب درمان‌های دارویی و گروه‌های خودیاری فعالیت ها می‌کنند، همچنین کارگاه‌های بازتوانی شغلی نیز از دیگر فعالیت‌هایی است مراکز درمانی اعتیاد درون زندان‌هاست. باید پذیرفت سازمان زندان‌ها در این امر موفق بوده و ثمره زحمات خود را با حضور پرسنل دلسوز و درمانگران با تجربه مشاهده کرده است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اعتیاد زندان مسعود پزشکیان مصاحبه نماینده مردم خبرگزاری برنا علیرضا نوروزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۹۳۴۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف ۴۵۵ کیلوگرم مواد مخدر در شهرستان میناب استان هرمزگان

دادستان شهرستان میناب از کشف ۴۵۵ کیلوگرم مواد مخدر در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از هرمزگان، ابراهیم طاهری اظهار کرد: در ادامه روند مبارزه بی‌امان با سوداگران مرگ، مأموران انتظامی از انتقال محموله مواد مخدر به وسیله دو دستگاه خودرو در محور مواصلاتی “بندرعباس-میناب” با خبر شدند و، عملیاتی را برای توقیف محموله مورد نظر طراحی و اجرا کردند.

وی افزود: به دستور مقام قضائی، مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر این شهرستان، خودروهای موردنظر را حین تردد شناسایی و پس از تعقیب و گریز، ضمن توقیف آنها در بازرسی به عمل آمده، ۴۵۵ کیلوگرم مواد مخدر از نوع تریاک را که به طرز ماهرانه‌ای جاسازی شده بود، کشف و ضبط کردند.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان میناب گفت: ضربه به بنیان اقتصادی قاچاقچیان مواد مخدر از موارد مهم و اساسی برای مبارزه علیه این افراد سودجو است و دستگاه‌های مسئول باید این امر را سرلوحه اقدامات خود قرار دهند.

وی در پایان با تأکید بر لزوم برخورد قاطع و بدون اغماض با سوداگران مرگ، خاطرنشان کرد: دستگاه قضائی در مسیر مبارزه بی امان با بلای خانمان‌سوز مواد مخدر از هیچ کوششی فروگذار نخواهد شد و در راستای عمل به وظایف قانونی عرصه را بر سوداگران مرگ تنگ خواهد کرد.

کد خبر 748808

دیگر خبرها

  • کشف ۶ کیلوگرم مواد مخدر در کلاله
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • ۱۳ میلیارد تومان خدمات ارائه شده توسط سازمان بسیج جامعه پزشکی
  • ارائه خدمات درمانی به حجاج توسط تیم پزشکی هلال احمر / نسخه پزشکی خود را همراه داشته باشید
  • کشف بوته‌های خشخاش در شهرستان خاتم
  • پلیمر کم آورد/ خروج قلندری موضوع درون تیمی است
  • کشف هروئین از معده قاچاقچیان در جهرم
  • رولت یخچالی یک شیرینی فوری بدون نیاز به فر
  • کشف ۴۵۵ کیلوگرم مواد مخدر در شهرستان میناب استان هرمزگان
  • دستگیری دو باند توزيع مواد مخدر در کرمانشاه