Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» سید مصطفی میرسلیم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه تا چه حد پیشرفت در بخش هایی چون حوزه دفاعی و از سوی دیگر ضعف در صنعت و اقتصاد باعث فراگیر شدن اعتراض به ناکارآمدی دولت در اذهان عمومی شده است، گفت: پیشرفت در هر بخش نیازمند سیاستگذاری و تدبیر مناسب، انتخاب مدیران و مجریان شایسته و اجرای دقیق و نظارت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه طرح‌های حوزۀ دفاعی اغلب از این سه ویژگی برخوردار بوده اند و همین موجب دستاوردهایی ارزنده شده است، افزود: ولی در زمینه های عمومی صنعتی و اقتصادی  در سال‌های اخیر بیشتر با راهبرد نامناسب یا فقدان سیاست، تقلاهایی انجام گرفته، آن هم به دست مدیرانی که شایستگی لازم را نداشته اند و معمولا بر پیشبرد کارها نیز اعمال نظارت نشده و در نتیجه در بسیاری از موارد شاهدیم که ناکارآمدی بارز شده و ذهن مردم را به خود مشغول کرده است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درپاسخ به این سوال که با توجه به اینکه هرآنچه در کشور پیشرفت داشته‌ایم محصول فکر، تمرکز و اتکا به توان و ظرفیت های داخلی بوده است، آیا امکان دارد رویکرد مردم برای نجات کشور از «اعتماد به غرب» به «توجه به ظرفیت داخل» تغییر پیدا کند؟، تاکید کرد: دولت‌های یازدهم و دوازدهم در فکر پیشرفت بوده اند اما پیشرفت را در چهارچوب سازش با غرب میسر می دانسته اند لذا از ابتدا به فکر مذاکره با آمریکا و اروپا افتادند تا به زعم خودشان راه چنان پیشرفتی را هموار کنند، غافل از این که غربی‌ها اصلا چشم ندارند استقلال و آزادی و پیشرفت ما را ببینند.

میرسلیم با بیان اینکه تصویری که غربی‌ها از ایران برای خود ترسیم می کنند متأثر از جریانات دوران عقب ماندگی قاجار یا دوران سرسپردگی پهلوی است، خاطرنشان کرد: آنها جمهوری اسلامی ایران را به عنوان کشوری مستقل و متکی به خود و مقتدر رقیب خود در زمینه های اقتصادی و اجتماعی، و در مقابل خود در زمینه های سیاسی و فرهنگی می بینند و تمام همتشان را برای تضعیف ما با برنامه ریزی دقیق و چندجانبه گاهی مستقیم و گاهی از طریق برخی میثاق‌های مشکوک، بکارگرفته اند و این موضوع البته خوشبختانه با رفتار شفاف ترامپ و تبعیت منافقانۀ اروپا کاملا برای همگان بر ملا شده و امروزه کمتر کسی است که در کشور ما  راه نجات را جز در توجه به ظرفیت‌های خودمان یعنی درون زائی و همکاری با کشورهای دوست یعنی برونگرایی نبیند و نداند.

وی تصریح کرد: دوران تعظیم نسبت به غربی‌ها به سر آمده است و کسانی که در چنان اندیشه ای به سر می‌برند خود را به خواب زده اند و بنابراین نمی توان آنها را بیدار کرد. آنها توانایی‌های خودمان را نادیده می گیرند و حتی تحقیر می کنند و متأسفانه از دیدن موفقیت‌های ما و پیشرفت  جوانان با استعداد کشور غمگین می شوند و حتی در جمع خودشان به استهزاء آنها می پردازند و آنها را مسخره می کنند!

رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی درباره اینکه آیا ممکن است محصول اعتراض مردم و تمرکز اذهان عمومی برای برون رفت از مشکلات فعلی، به جریان سیاسی مقابل مجلس و دولت معطوف شود؟، اظهار داشت: دولت در شش سال گذشته عدم خودباوری و ناکارآمدی را در ادارۀ شایسته  امور کشور به اثبات رسانده است و فرصت‌های ارزشمندی را از  جمهوری اسلامی بر باد داده است و از لحاظ اقتصادی موجب تنزل مقام ما در منطقه و در جهان شده است.

میرسلیم با بیان اینکه مجلس هم با زد و بندی که بسیاری از نمایندگان با برخی از دولتمردان داشته اند، عملا با دولت مماشات کرده و بنابراین در مشکلاتی که برای کشور پدیدار شده و گریبان مردم را گرفته با دولت مسئولیت مشترک دارد، تاکید کرد: همین امور موجب اعتراض‌های بی سابقۀ مردم نجیب و شریف ما شده است و طبیعی است که مردم از جریان سیاسی پشتیبان آنها بیزاری بجویند و به دنبال افرادی باشند از میان خود مردم و معتقد به توانایی‌های خودی و پیروی صادقانه از رهبری در اجرای سیاست‌های مصوب و ابلاغی بویژه سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی، که شش سال آزگار است دست‌خوش دیوان‌سالاری دولتی شده و خیری از آن عاید مردم نشده است.

وی افزود: شایسته نیست با این همه استعدادهای درخشان و امکانات خدادادی فراوان، بسیاری از جوانان مهاجرت کنند و گروه‌هایی از مردم ما در استضعاف و فلاکت به سر ببرند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: مردم با امید به خدا و با انتخاب هوشمندانه و داهیانۀ خود، دست نااهلان را که در مجلس و دولت رخنه کرده و با عدم کفایت خود موجب رکود و تورم و سقوط فاحش ارزش پول ملی و اوج گرفتن فساد مالی و سیاسی و فرهنگی شده‌اند، کوتاه خواهند کرد.

منبع: نماینده

کلیدواژه: دولت دوازدهم مجلس نماینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۹۴۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس دوباره به موضوع افزایش حقوق بازنشستگان ورود می‌کند؟

سید احسان قاضی زاده هاشمی اظهار داشت: مجلس به اعتراض بازنشستگان نسبت به حق و حقوقشان ورود اولیه داشته است، اما اگر در مجلس یازدهم به سرانجام نرسد با تشکیل مجلس جدید قطعا به طور خاص مورد پیگیری قرار خواهد داشت.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، وی درباره اعتراض بازنشستگان تامین اجتماعی به مصوبه افزایش حقوق امسال خاطرنشان کرد: مجلس به اعتراض بازنشستگان نسبت به حق و حقوقشان ورود اولیه داشته است، اما اگر در مجلس یازدهم به سرانجام نرسد با تشکیل مجلس جدید قطعا به طور خاص مورد پیگیری قرار خواهد داشت.

قاضی زاده هاشمی در حاشیه نشست ارائه ویژه نامه رسالت صندوق‌های بازنشستگی کشوری در تحقق شعار سال در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امسال با پیگیری نمایندگان مجلس شورای اسلامی به منظور اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان، موضوع منابع همسان سازی حقوق بازنشستگان در بودجه سال جاری لحاظ و در جداول نهایی هم سهم ۴۰ درصد به صورت کامل برای اجرا در سال جاری پیشنهاد شد.

جداول بودجه به تصویب نهایی مجلس رسید و برای شورای نگهبان ارسال شده و امیدواریم تا پایان قبل اردیبهشت ماه جداول هم نهایی شود و از خردادماه اجرایی شود.

نماینده مردم سرخس در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ۶۰ درصد مطالبات بازنشستگان برای اجرای همسان سازی در سال‌های ۱۴۰۴ و ۱۴۰۵ خواهد بود که به طور جداگانه به صورت ۳۰ درصد در هر سال اجرا خواهد شد.

قاضی زاده هاشمی درباره اعتراض بازنشستگان تامین اجتماعی به مصوبه افزایش حقوق امسال خاطرنشان کرد: مجلس به اعتراض بازنشستگان نسبت به حق و حقوقشان ورود اولیه داشته است، اما با توجه به روز‌های پایانی مجلس یازدهم؛ اگر در مجلس یازدهم این‌ها به سرانجام نرسد با تشکیل مجلس دوازدهم پس از هفتم خردادماه قطعا به طور خاص از سوی کمیسیون اجتماعی و همه همکاران مورد پیگیری قرار خواهد داشت.

وی تاکید کرد: آن چیزی که که برای آن حکم قانون داریم بحث همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری است. پیشنهاداتی دولت دارد که بسیاری از الزامات را بر عهده مجلس بگذارد، اما آن پیگیری مربوط به حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی است انشالله در ابتدای مجلس دوازدهم هم مورد پیگیری قرار می‌گیرد.

این نماینده مجلس عنوان کرد: در مبنای افزایش حقوق مدنظر ما؛ اختلافی وجود دارد، اما مبنای مجلس مدنظر گرفتن تورم برای افزایش حقوق است و آن چیزی که صراحتا در قانون آمده تورم است که مجلس هم باید پیگیری کند.

دیگر خبرها

  • واکنش نوری قزلجه به احتمال بازگشت طرح صیانت به صحن مجلس /کسی با تمامیت خواهی و زیاده‌طلبی نمی‌تواند در این دوره رییس مجلس شود
  • رسالت معاونت پارلمانی تعامل گسترده، شفاف و سالم با مجلس است
  • مجلس دوباره به موضوع افزایش حقوق بازنشستگان ورود می‌کند؟
  • افشاگری رشیدی کوچی: افرادی محکومیت قطعی داشتند، اما به دلیل نزدیکی شان به دولت در مجلس آینده حضور دارند / می‌خواهند ریاست را هم به جریان پایداری نزدیک کنند
  • ایزدخواه نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم
  • ایزادخواه، نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم
  • نماینده مجلس: نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • آمریکا: در کوتاه‌مدت انتظار پیشرفت اوکراین در جبهه جنگ را نداریم
  • تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها