Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-03@09:57:11 GMT

امار تلفات انفولانزا اعلام شد

تاریخ انتشار: ۱ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۹۵۸۴۵

عرفانیان : بر اساس فرمول های جهانی در موارد اپیدمی آنفلوانزا حدود ۱۵ درصد جامعه با این بیماری درگیر می شوند، دو درصد این افراد در بیمارستان بستری می شود. از این تعداد بستری شده ۱۰ درصد در ICU بستری می شوند و حدود ۳۰ درصد افراد بستری در ICU فوت می کنند. ناطقان: حسین عرفانیان روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگاران افزود: هفته گذشته در مجموع تعداد سه هزار و ۳۵۴ نفر مبتلا به بیماری های تنفسی در بیمارستان بستری شدند که از این تعداد ۸۲ نفر به آنفلوانزا مبتلا بودند و از این افراد هفت نفر بر اثر این بیماری جان خود را از دست دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی گفت: دو نفر از موارد فوتی در استان تهران و دو نفر در آذربایجان غربی بودند و هر یک از استانهای آذربایجان شرقی، لرستان و مازندران یک نفر مرگ ناشی از ابتلا به آنفلوانزا داشتند.



رئیس اداره مراقبت از بیماری های واگیر وزارت بهداشت افزود: همه موارد فوت ناشی از آنفلوانزا افرادی بودند که بیماری زمینه ای داشتند و اگر هم در بین آنان فردی بیماری زمینه ای نداشته، علت مرگ تاخیر در مراجعه به پزشک، خوددرمانی و استفاده از داروی کورتن بوده است.

اپیدمی آنفلوانزا در حال فروکش است

وی گفت: موج اپیدمی آنفلوانزا در حال فروکش است و از این پس تعداد موارد این بیماری کمتر می شود. گر چه تا آخر فصل سرما مواردی از این بیماری را در کشور خواهیم داشت اما اپیدمی و همه گیری که در سه ماه گذشته داشتیم مراحل پایانی را سپری می کند.

عرفانیان ادامه داد: گر چه فوت ۱۰۶ نفر به علت آنفلوانزا تأسف برانگیز است اما اگر اقدامات کنترلی وزارت بهداشت نبود، تعداد موارد ابتلا و مرگ ناشی از این بیماری می توانست به مراتب بیشتر باشد و حداقل سه برابر آمار کنونی می شد.

وی افزود: بر اساس فرمول های جهانی در موارد اپیدمی آنفلوانزا حدود ۱۵ درصد جامعه با این بیماری درگیر می شوند، دو درصد این افراد در بیمارستان بستری می شود. از این تعداد بستری شده ۱۰ درصد در ICU بستری می شوند و حدود ۳۰ درصد افراد بستری در ICU فوت می کنند. به این ترتیب باید انتظار مرگ ۳۱۲ نفر در هر هفته را می داشتیم که خوشبختانه آمار مبتلایان و مرگ ناشی از این بیماری در کشور در این دوره از اپیدمی به مراتب کمتر بود.

منبع: ایرنا برچسب ها: انفولانزا ، فوت ، بیمارستان ، ناطقان

منبع: ناطقان

کلیدواژه: انفولانزا فوت بیمارستان ناطقان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۹۵۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلسترول خوب برای این افراد مفید نیست

تحقیقات جدیدی که از سوی مؤسسه ملی سلامت آمریکا انجام شده، نشان می‌دهد که کلسترول خوب ممکن است به اندازه کافی برای جلوگیری از بروز بیماری‌های قلبی و عروقی در افراد مؤثر نباشد.

به گزارش فارس، دانشمندان تا مدت‌ها از سطح کلسترول خوب (HDL) به عنوان شاخصی برای پیش بینی احتمال ابتلای افراد به بیماری‌های قلبی و عروقی استفاده می‌کردند، اما یافته‌های اخیر بیانگر آن است که HDL نمی‌تواند به اندازه‌ای که محققان روی آن حساب باز کرده اند، برای همه گروه‌های جامعه مؤثر واقع شده و از بروز بیماری‌های قلبی و عروقی جلوگیری کند.

 تحقیقات نشان می‌دهد: پایین بودن سطح HDL در سفیدپوستان با خطر بالای ابتلا به حملات قلبی مرتبط است، اما این امر در سیاه پوستان صدق نمی‌کند و سطح بالای این کلسترول نمی‌تواند برای این گروه از افراد نقش پیشگیرانه‌ای داشته باشد. در مقابل، بالا بودن سطح این نوع کلسترول در هیچ کدام از این دو گروه با خطر بیماری‌های قلبی ارتباطی ندارد.

به عبارتی، این مطالعات، مؤثر بودن HDL را برای همه گروه‌های جامعه زیر سؤال می‌برد و محققان این موضوع را پذیرفته اند که سطح پایین HDL، صرف نظر از نژاد می‌تواند مضر باشد و برای رسیدن به این نتیجه، آزمایش‌های گسترده‌ای را روی حدود ۲۴ هزار بزرگسال آمریکایی انجام دادند.

پژوهشگران در این یافته‌ها علاوه بر تأیید نقش LDL و تری گلیسیرید در افزایش نسبی خطر بیماری‌های قلبی و عروقی، دریافتند که میزان پایین کلسترول HDL تنها می‌تواند شاخصی برای بروز احتمالی بیماری قلبی و عروقی در سفیدپوستان باشد. محققان به دنبال راهکارهای متفاوتی هستند که در آینده شاخص‌هایی فراتر از میزان کلسترول HDL بتواند به پیش بینی وقوع حملات و بیماری‌های قلبی در بیماران کمک کند.

آن‌ها در این راه از تئوری‌های مختلفی، چون HDL بالاتر و کیفیت عملکرد HDL استفاده می‌کنند که نقش مهمی در سلامت قلب و عروق دارد. محققان ویژگی‌های کلسترول HDL را به روش‌های میکروسکوپی بررسی کرده اند که از آن جمله می‌توان به تجزیه و تحلیل صدها پروتئین مرتبط با انتقال کلسترول و چگونگی تغییر این ارتباطات بر پایه یک یا گروهی از پروتئین‌ها اشاره کرد که ممکن است به بهبود پیش بینی‌ها از بروز مشکلات قلبی و عروقی کمک می‌کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/ آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • ۶۵ درصد تلفات جاده ای گیلان راکب موتورسیکلت و عابران پیاده هستند
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور
  • علائم فشار خون بالا
  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • کلسترول خوب برای این افراد مفید نیست
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • وجود کلسترول خوب در بدن برای این افراد مفید نیست
  • ◄ افزایش 15 درصدی تلفات رانندگی + سند
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟