Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه طالبان اعلام کرده که گزارش‌های مبنی براینکه آمریکا میلیون‌ها دلار را برای هزینه‌های لجستیکی مذاکره‌کنندگان این گروه در دوحه قطر تخصیص داده، نادرست است.

به گزارش ایسنا، نشریه "رول‌کال" وابسته به کنگره آمریکا خبر داده که کنگره با طرح اعطای ۱۵ میلیون دلار هزینه مذاکرات گروه طالبان موافقت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفته شده این مبلغ از سوی وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) صرف سفرها و اقامت هیات طالبان در مذاکرات صلح خواهد شد.

گروه طالبان در شهر دوحه قطر یک دفتر سیاسی برپا کرده است که مذاکرات این گروه برای مصالحه با آمریکا از سوی آن انجام می‌شود.

به گزارش بی‌بی سی، سهیل شاهین، سخنگوی دفتر طالبان در قطر در توئیتر این خبر را رد کرد و گفت قرار نیست آنها چنین پولی از آمریکایی‌ها دریافت کنند.

به نوشته سایت اینترنتی رول‌کال، کنگره به پنتاگون اجازه می‌دهد تا امسال ۱۵ میلیون دلار برای پشتیبانی لجستیکی از مذاکرات صلح افغانستان هزینه کند.

همچنین گفته شده که اعضای کنگره بسیار تلاش کرده‌اند مطمئن شوند که این پول به نفع طالبان خرج نمی‌شود.

وزارت دفاع آمریکا در متن درخواستی که برای دریافت این مقدار پول ارائه کرده، آورده است که "ممکن است" بخشی از این مبلغ به صورت غیرمستقیمی به طالبان نفع برساند.

گفته شده ترتیب‌دهندگان مقررات جدید دفاعی در کنگره آمریکا ناگزیر بوده‌اند این هزینه پیشنهادی را از قوانین منع کمک به گروه‌های تروریستی، معاف کنند.

اردیبهشت ماه گزارش شد که چگونه پنتاگون از کنگره تقاضا کرد این پول و صلاحیت مصرف آن را دریافت کند تا نظامیان آمریکایی مستقر در افغانستان بتوانند مخارج احتمالی مذاکرات صلح میان دولت افغانستان و طالبان را بپردازند که شامل مخارج تامین امنیت، نقل و انتقالات، اقامت، غذا، ارتباطات و تدارکات خواهد بود.

تصور بسیاری‌ در کنگره آمریکا این است که در هر صورت ممکن است بخشی از این 15 میلیون دلار هزینه‌های طالبان را تامین کند؛ گروهی که به نوشته رول‌کال، "صدها آمریکایی را در میدان‌های جنگ کشته، سال‌ها به القاعده پناه داده و سالانه میلیون‌ها دلار از راه فعالیت‌های غیرقانونی درآمد دارد."

در طرح لایحه ارائه شده به کنگره در این مورد تصریح شده که این وجوه نباید برای خرید مهمات جنگی یا انتقال مذاکره کنندگان در وسایل نقیله متعلق به دولت آمریکا، صرف شود.

آمریکا و طالبان از ماه دسامبر ۲۰۱۸ میلادی تا کنون در بیش از ۹ نوبت، در دوحه در مورد راه‌های دست‌یابی به مصالحه در افغانستان مذاکره کرده‌اند.

خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان، برقراری آتش بس، مذاکرات بین‌افغانی و تبدیل نشدن افغانستان به پناهگاه گروه‌های تروریستی از مسایل اصلی این مذاکرات بوده است.

هر دو طرف گفته‌اند که در مراحل نهایی برای حصول توافق قرار دارند.

در صورتی که طالبان و آمریکایی‌ها به توافق برسند، این گروه وارد مذاکره با چهره‌های مهم در افغانستان خواهد شد که انتظار می‌رود در آن شرایط دست کشیدن طالبان از جنگ علیه دولت افغانستان و مشارکت در قدرت بررسی شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مذاکرات طالبان و آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۹۷۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقوع انفجار در کابل

باشندگان کابل از وقوع انفجار در این شهر خبر می‌دهند.

منابع می‌گویند که این انفجار حوالی ساعت ۷:۵۰ امشب در نزدیکی شهرک آریا از مربوطات حوزه دهم امنیتی شهر کابل رخ داده است.

از تلفات و خسارات احتمالی این رویداد جزئیاتی در دست نیست و طالبان نیز تا کنون در این مورد چیزی نگفته‌اند.

گفتنی است که وزارت امور داخله طالبان نیز در نزدیکی این ساحه موقعیت دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • (ویدئو) زن افغان فعال حقوق بشر زلمی خلیلزاد را غافلگیر کرد
  • روزنامه جمهوری اسلامی: طالبان مشغول پاکسازی قومی و شیعه‌کشی است؛ ایران هم سکوت می‌کند
  • گروگان‌های طالبان که درباره‌شان نشنیده‌اید / چرا آمریکا ۸۰۰ پایگاه نظامی در سرتاسر دنیا دارد؟ / چرا کشور‌ها به جنگ با یکدیگر می‌روند؟ / چگونه داعش به وجود آمد؟
  • وقوع انفجار در کابل
  • اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه
  • اختصاص ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار در بودجه امسال برای انسداد مرز
  • داعش در افغانستان به طور جدی سرکوب شده است
  • طالبان: حضور داعش در افغانستان به صفر نزدیک شده است
  • راستی آزمایی کمک ۱۷ میلیارد دلاری آمریکا به افغانستان
  • اختصاص ۱۰ همت برای کادر درمان در بودجه ۱۴۰۳