Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با بیان اینکه عملکرد دولت و مجلس در شرایط فعلی کشور باعث نارضایتی مردم شده است، گفت: مسئولیت این نارضایتی‌ها و عدم رسیدگی به مشکلات معیشتی مردم بر عهده دولت است، اما مجلس نیز در خدمت دولت بوده و واکنشی نسبت به نارضایتی‌ها ندارد.

مالک شریعتی عضو شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس، با بیان اینکه عملکرد دولت و مجلس در شرایط فعلی کشور باعث نارضایتی مردم شده است، گفت: مسئولیت این نارضایتی‌ها و عدم رسیدگی به مشکلات معیشتی مردم بر عهده دولت است، اما در واقع مجلس نیز در خدمت دولت بوده و به همین دلیل واکنشی نسبت به نارضایتی‌ها ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اظهارات معاون پارلمانی رئیس جمهور مبنی بر رضایت دولت از مجلس اظهار کرد: دولت معتقد است مجلس منویات آنها را به خوبی اجرایی می‌کند؛ این مجلس متاسفانه فراموش کرده که باید وکیل و حامی مردم باشد.

شریعتی بیان اینکه مجلسی فعلی دربست وکیل دولت شده است، ادامه داد: دولت و مجلس در وضعیت بد اقتصادی امروز کشور با یکدیگر شریک هستند و هیچ نظارتی از سوی مجلس صورت نمی‌گیرد و مجلس نسبت به ناکارآمدی دولت بسیار ضعیف و منفعل عمل کرده است.

عضو شورای ائتلاف نیروهای انقلاب همچین با تأکید بر اینکه مجلس قوی و با مسئولیت می‌تواند حق مردم را پیگیری و دولت را وادار به پاسخگویی کند، تصریح کرد: مجلس دهم تا کنون نتوانسته چهره‌ای مقتدر و با مسئولیت از خودش نشان دهد.

شریعتی اضافه کرد: در حال حاضر فضا برای تغییر و تحول در مجلس شورای اسلامی فراهم است تا در مجلسی بر سر کار بیاید که در همین یک سال باقی مانده از عمر دولت، بتواند این نهاد را وادار به پاسخگویی کند.

وی با بیان اینکه در یک سال باقی مانده از دولت دوازدهم فرصت ریل‌گذاری در کشور وجود ندارد، گفت: دولت باید از این یک‌سال پایانی برای استفاده از ظرفیت‌های ایجاد شده تلاش کند و مجلس نیز باید بتواند با نظارت دقیق و سوزن‌بانی به موقع، همین دولت پیر را وادار به کارآمدی کند.

شریعتی با اشاره عدم رضایت جامعه از تصمیمات یک شبه و خلق الساعه که از سوی دولت انجام می شود گفت: شوک های اقتصادی مانند بازار ارز و بنزین اعتراض مردم را نسبت به عملکرد دولت به دنبال داشت و انتطار از مجلس برای پیگیری و رسیدگی به این معضلات بالا رفت؛ در واقع این اتفاقات به مردم ثابت کرد که نه دولت با آنها صادق است و نه مجلس.

این کارشناس حوزه نفت و انرژی با بیان اینکه طرح‌هایی مانند طرح بنزینی اجرا شده از سوی دولت باید اصلاح شود، گفت: مجلس در رسیدگی به این موارد باید حامی مردم باشد نه مدافع منافع دولت و  مجلس و حتما باید اصلاح این طرح  را پیگیری کند.

شریعتی تاکید کرد: قطعا در فضای بحرانی نمی شد موضوع تغییر و اصلاح اقدام بنزینی دولت را مطرح کرد ولی نمایندگان می‌توانند حالا که شرایط کشور به نسبت آرام شده به بحث بنزین ورود کنند؛ ولی شاهد هستیم که مجلس در برابر این اقدام دولت سکوت پیشه کرده است.

وی افزود: مجلس باید دولت را مجاب کند به جای دست بردن در جیب 80 میلیون نفر، وضعیت مالیات‌ها را پیگیری و قشرهای مرفه را وادار به پرداخت مالیات کند؛ مجلس باید با رانت هایی مانند خوراک پتروشیمی‌ها و فرارهای مالیاتی که باعث افزایش قیمت ها شده، برخورد کند.

شریعتی در پایان با تاکید بر اینکه مجلس آینده باید برای طرح فعلی بنزین، طرح جایگزین ارائه خواهد کرد، گفت: اگر برای اقتصاد کشور جراحی نیاز باشد، اولویت با نظام مالیاتی، سپس نظام بانکداری و در آخر نظام یارانه‌ای است، اما متاسفانه دولت برای اصلاح از پله آخر شروع کرد و همین سبب بهم ریختی در فضای اقتصادی شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دولت مجلس بنزین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۹۷۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس دوازدهم باید به بهبود معیشت مردم بپردازد

«عطا بهرامی» کاندیدای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به لیست انتخاباتی صبح ایران، اظهار داشت: در دور اول ما رقابتی داشتیم که عمدتاً طیف جناح راست بیشتر کار می‌کرد، البته علی مطهری که به طیف مقابل معروف است در دور دوم تقریباً به عنوان کلیت اصولگرایی شناخته می‌شود که در ظاهر یکپارچه است ولی در باطن یکپارچه نیست، در آن هویت روشنی را نمی‌بینید. در لیست انتخاباتی صبح ایران دعوای سیاسی زیادی وجود ندارد. ملاک در این لیست شفافیت است و به طریقی به دنبال بازگرداندن مجلس به جایگاه خود است تا مجلس در راس امور باشد چرا که امروز مجلس در راس امور نیست.

وی با بیان اینکه هم پوشانی در بین فهرست‌ها زیاد بود، ادامه داد: من تصوری ندارم که چه خواهد شد و هیچ قرینه‌ای برایش نیست چون همپوشانی بین فهرست‌ها زیاد است و نتیجه قابل پیش بینی نیست.

کاندیدای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سوال که با توجه به تخصصی که دارید، اگر به عنوان نماینده مجلس انتخاب شوید در چه کمیسیون یا کمیسیون‌هایی به طور تخصصی کار خواهید کرد، گفت: کمیسیون اقتصادی، صنایع و برنامه بودجه مد نظرم است.

بهرامی با اشاره به اولویت مجلس دوازدهم، گفت: مجلس باید دولت و نهادها را موظف کند به قوانین بالا دستی عمل کنند. در قوانین بالا دستی اوضاعمان بد نیست، کارهای چهارچوب داری را انجام داده‌ایم، انجا که بحث نوشتن است حرف بی ربط ننوشته‌ایم بلکه در عمل کار بی ربط می‌کنیم.

وی رسیدگی به مسائل اقتصادی را از اولویت‌های مجلس آینده دانست و ادامه داد: مجلس دوازدهم باید به مباحث خودرو، مسکن، مالیات و معیشت مردم بپردازد.

بهرامی در پاسخ به این سوال که آیا به پویش انتخاباتی مهر می‌پیوندید، بیان کرد: بله به این پویش می‌پیوندم؛ کاری که خبرگزاری مهر انجام داده اینکه کاندیداهای مجلس را از مراجعه به اسپانسرها و غیره بی نیاز و یا کم نیاز می‌کند، این استقلال کاندیداها را بیشتر می‌کند.

کد خبر 6097356 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • طغیانی:لغو معافیت مالیاتی به ضرر صندوق سرمایه‌گذاری ثابت است
  • مجلس دوازدهم باید به بهبود معیشت مردم بپردازد
  • نماینده مجلس نگران ترکیه شد؛ آنجا هر مرد ۱۵ شریک جنسی زن دارد؟
  • شاوردیان: بعد از عملیات وعده صادق سودجویان به دنبال ایجاد بحران اقتصادی در کشور بودند
  • نماینده مجلس: هر مرد ترکیه 15 شریک جنسی دارد!
  • دولت روحانی چگونه سفره مردم را کوچک کرد؟
  • محمودزاده: رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند
  • رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند؛ مجلس در زمینه چای دبش و پتروشیمی باختر کوتاهی کرد
  • مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست
  • آخرین وضعیت تقسیم استان‌های کرمان و تهران از زبان معاون پارلمانی رییس جمهور