Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علی اعطا در جریان صد و هشتاد و چهارمین جلسه علنی شورای شهر تهران با بیان اینکه در سال ٩۴ تفاهم نامه تحت عنوان تاسیس خانه گفتمان معماری و شهر بین وزارت راه و شهرسازی و تشکل های ١٢ گانه معماری و شهرسازی شکل گرفت، اظهار کرد: به دنبال رسیدن به اهدافی همچون توسعه عرصه های عمومی شهری به منظور اطلاع رسانی به شهروندان، آموزش، گفتمان سازی، منافع عمومی و ارتقا کیفیت زندگی و افزایش زیست پذیری؛ خانه وارطان فعالیت خود را آغاز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه با فعال شدن خانه وارطان، این مجموعه مورد استقبال قرار گرفت، گفت: این خانه که اثر معمار برجسته وارطان هوانسیان است، اخیرا که در فهرست میراث فرهنگی ثبت شده در تملک دولت و وزارت راه و شهر سازی قرار گرفته و از سال ٩۴ فعالیت در آن آغاز شده است. اما متاسفانه در روزهای پایانی هفته گذشته اخباری در فضای رسانه ای مبنی بر توقف فعالیت خانه گفتمان شهر و معماری (خانه وارطان) منتشر شد.

رییس کمیته معماری و طرح های شهری شورای شهر تهران اضافه کرد: انتشار این خبر، نگرانی هایی را در جامعه تخصصی معماری و شهرسازی ایجاد کرده است، چرا که شکل گیری خانه گفتمان شهر و معماری در تابستان 1394، این بنای ارزشمند را به عرصه گفت و گوی مسئولان، متخصصان و شهروندان تبدیل کرده و مورد استقبال متخصصان و نهادهای مدنی قرار گرفته بود.

اعطا تاکید کرد: در همین راستا ضمن ابراز نگرانی از احتمال تداوم توقف فعالیت خانه گفتمان شهر و معماری به عنوان عرصه گفت و گوی شهروندان و متخصصین معماری و شهرسازی و نیز مسئولان و سیاستگذاران این حوزه، به عنوان نماینده مردم در شورای اسلامی شهر تهران درخواست دارم با توجه به اولویت های کمیسیون معماری و شهرسازی شورا، شهردار تهران ضمن مذاکره با وزیر راه و شهرسازی، زمینه تداوم فعالیت در خانه وارطان در قالب موزه معماری و خانه معماران و شهرسازان، در چارچوب همکاری میان مدیریت شهری و وزارت راه و شهرسازی فراهم کنند.

وی تصریح کرد: ضمن اینکه توجه به این نکته ضروری است که ذیل تفاهم‌نامه مورد نظر که به امضای وزارت راه و شهرسازی و تشکل‌های دوازده گانه رسیده است علاوه بر امضای تشکل‌های ۱۲ گانه و وزیر وقت راه و شهرسازی امضای آقایان حناچی و مظاهریان به عنوان معاونین وقتی وزارتخانه به چشم می‌خورد که در حال حاضر در مدیریت شهری حضور دارند.

رییس کمیته معماری و طرح های شهری شورای شهر افزود: حالا که به هر دلیل وزارت راه و شهرسازی با ادامه فعالیت این مجموعه موافق نیست، مناسب است شهردار از فرصت حسن ارتباط با این وزارتخانه بهره کافی برده و ضمن توافق با وزیر راه و شهرسازی زمینه تداوم فعالیت این مجموعه را در قالب موزه معماری و خانه معماران و شهرسازان فراهم کند.

کد خبر 4804277 نورا حسینی

منبع: مهر

کلیدواژه: معماری و شهرسازی وزارت راه و شهرسازی علی اعطا شورای شهر تهران شهرداری تهران آلودگی هوا شورای شهر تهران قوه قضاییه هفته پژوهش محسن هاشمی وزارت آموزش و پرورش شهر تهران سازمان تامین اجتماعی نیروی انتظامی اداره کل محیط زیست استان تهران دستگیری سارق بیمه اعتیاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۹۷۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت‌الله اعرافی: در ‌معماری و شهرسازی الگوهای ویژه نداریم

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه امروز در برخی از عرصه‌ها مانند معماری و شهرسازی الگوهای ویژه نداریم، گفت: وجود افرادی مانند شیخ بهایی در زمان صفویه موجب شد که امروز آثار برجسته معماری را در کشور داشته باشیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت الله علیرضا اعرافی در دیدار اعضای هیئت علمی دانشگاه حضرت معصومه(س) که در سالن جلسات این دانشگاه برگزار شد، اظهار داشت: کار ویژه بانوان با رویکرد اسلامی در قم نیازمند رویکردهای ویژه محتوایی است.

وی با اشاره به اینکه فلسفه، اخلاق و فقه سه زاویه دید هستند که در عمق دانش تحول آفرین می‌شوند، بیان کرد: این سه زاویه دید با شعار محقق نخواهند شد بلکه باید در لایه‌های عملیاتی به آن توجه کرد.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه امروز در برخی از عرصه‌ها مانند معماری و شهرسازی الگوهای ویژه نداریم، عنوان کرد: وجود افرادی مانند شیخ بهایی در زمان صفویه موجب شد که امروز آثار برجسته معماری را در کشور داشته باشیم.

وی تصریح کرد: علت این اتفاق این بود که شیخ بهایی بر فقه و معارف الهی مسلط و در علوم روز نیز صاحب نظر بودند و امروز باید به پرورش چنین افرادی توجه داشته باشیم.

آیت الله اعرافی با اشاره به اینکه زن و خانواده لبه رویارویی تمدنی جمهوری اسلامی با غرب است، خاطرنشان کرد: در این عرصه انقلاب اسلامی منطقی دارد که در سطح جهانی قابل پیاده‌سازی است.

وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی در موضوع زن الگوهایی در جامعه خلق کرده است، افزود: دشمن از این موضوعات آگاهی دارد ولی تلاش می‌کند با بزرگ‌نمایی نقاط ضعف این دستاوردها را نادیده بگیرد.

امام جمعه قم با اشاره به اینکه منطق زن مسلمان پیشتاز موفق در عرصه‌های گوناگون و متعهد به ارزش‌های الهی الگوی مدنظر انقلاب اسلامی است، یادآور شد: این الگو باید ساخته شده و در متن تمام کارها قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه باید دانشگاه حضرت معصومه(س) به طور ویژه به این موضوع بپردازد، اظهار داشت: ارتباط دانشگاه با جامعه الزهرا(س) باید موجب نقش آفرینی‌های مشترک شود.

آیت‌الله اعرافی با اشاره به اینکه این دانشگاه باید بنیه علمی قوی داشته باشد، بیان کرد: بعد بین‌المللی دانشگاه حضرت معصومه(س) می‌تواند به عنوان یک محور مهم در دستور کار قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه البته در درجه نخست باید دانش فنی لازم در این دانشگاه تولید شود، گفت: در عصری قرار داریم که دشمنان از بسیاری از اقدامات خود ناامید شده و کارزار فرهنگی سنگینی را به وجود آورده‌اند.

مدیر حوزه‌های علمیه با اشاره به اینکه وظیفه اصلی حوزه و دانشگاه حضور اثرگذار در این کارزار فرهنگی است، مطرح کرد: جامعه خوبی داریم و اگر حوزه و دانشگاه به خوبی نقش آفرینی کنند، وضعیت بهبود خواهد یافت.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • ضرورت تدوین دستورالعمل واحد فعالیت محیط زیستی در سطح محلات
  • آیت‌الله اعرافی: در ‌معماری و شهرسازی الگوهای ویژه نداریم
  • پساب شهری در کرمانشاه جایگزین آب مصرفی صنایع شد
  • اجرای مانور‌های نمایشی شهر فرهنگی ویژه معماری
  • راه‌اندازی مجدد دبیرخانه «شهر اسلامی» در شهرداری اصفهان
  • هفتمین اجلاس مجمع رؤسای کمیسیون‌های شهرسازی و معماری در بوشهر
  • معماری و شهرسازی، آلبوم هویتی یک منطقه در تاریخ است 
  • نگاه تمدن آفرین در عرصه معماری و شهرسازی و بازآفرینی لازم است
  • معماری آلبوم هویتی یک منطقه در تاریخ است + تصویر
  • صیانت از شوراهای اسلامی شهر از وظایف اصلی است