Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-03@04:47:32 GMT

مهم‌ترین موانع پژوهش در دانشگاه‌ها چیست؟

تاریخ انتشار: ۱ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۹۹۱۳۸

مهم‌ترین موانع پژوهش در دانشگاه‌ها چیست؟

پژوهشگر برتر دانشگاه آزاد اسلامی کاشان درباره موانع پژوهش در دانشگاه‌ها گفت: «یکی از مهم‌ترین موانع در عرصه پژوهش ارتباط نداشتن بین دانشگاه و جامعه است.»

حسین پناهیان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در کاشان اظهار کرد: «یکی از موضوعات مهم در توسعه کشورها اهتمام جدی در عرصه تحقیق و پژوهش و نوآوری به‌ویژه در تولید علم، انجام مطالعات علمی بنیادی است و دانشگاه آزاد اسلامی با گستردگی و ظرفیت و قابلیت‌های بی‌بدیلی که دارد یکی از مصادیق بارز خصوصی‌سازی در آموزش عالی با وجود محدودیت‌های گام‌های مناسبی در این زمینه برداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: «برای گسترش بیشتر پژوهش، استفاده از سیستم‌های انگیزشی، توانمندسازی و ایجاد قابلیت‌های مورد نیاز در استادان ضروری است.»

دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی کاشان درباره موانع پژوهش در دانشگاه‌ها بیان کرد: «یکی از مهم‌ترین موانع در عرصه پژوهش ارتباط نداشتن بین دانشگاه و جامعه است.»

 

پناهیان متذکر شد: «وجود یک پیوند ارگانیک بین نهادهای پژوهشی و بخش استفاده‌کنندگان می‌تواند منجر به رشد و تعالی دوسویه شود.»

وی، نداشتن شرایط و الزامات برای رسیدن به موقعیت رقابتی در فضای کسب‌وکار و نبود زیرساخت‌های سرمایه‌گذاری مناسب برای توسعه پژوهش را از عوامل و موانع دیگر پژوهش عنوان کرد.

دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی کاشان مطرح کرد: «بین دو بخش پژوهش و سرمایه‌گذاران ریسک‌پذیرتر باید این پیوند مستحکم شود و برای رفع این مشکل صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر به‌عنوان یک راه‌حل استفاده شده است.»

انتهای پیام/4078/

منبع: آنا

کلیدواژه: توسعه خصوصی سازی حسین پناهیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۹۹۱۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پژوهش جدید دانشمندان همه باورهای مربوط به کف پای صاف را رد کرد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، برای سال‌ها این باور عمومی وجود داشته است که افراد دارای کف پای صاف، بیشتر در معرض درد و مشکلات ماهیچه‌ای-استخوانی در زندگی هستند.

هرچند این ایده که داشتن کف پای صاف به طور اجتناب‌ناپذیری منجر به درد یا سایر مشکلات ماهیچه‌ای-استخوانی می‌شود قرن‌ها قدمت دارد، با این حال تنها در نیمه دوم دهه ۱۹۰۰ میلادی بود که این فرضیه رواجی همگانی یافت.

در ان زمان متخصصان پا در ایالات متحده مفهوم داشتن پاهای «عادی» را رایج کردند. این مفهوم شامل این فرضیه بود که نداشتن قوس مشخص یا پاشنه صاف، پاهای شما را غیرطبیعی و مستعد آسیب‌دیدگی می‌کند. زیرا مثلاً به هنگام راه رفتن، صاف شدن قوس فشار بیشتری را روی پاها می‌آورد.

با این حال اکنون محققان در دانشگاه کبک در تروآ-ریویر کانادا ادعا می‌کنند که این فرضیه بی‌اساس است.

در مطالعه‌ای که در این دانشگاه انجام شد، محققان مجموعه پژوهش‌های پیشین درباره پای صاف را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند و دریافتند که تقریباً هیچ ارتباطی بین داشتن کف پای صاف و احتمال ابتلا به یک اختلال ماهیچه‌ای-استخوانی مانند درد پاشنه، زانو یا لگن وجود ندارد.

گابریل موازان، استاد طب اطفال در دانشگاه کبک و یکی از نویسندگان این مطالعه، گفت: «اگر به مجموعه تحقیقات انجام‌شده نگاه کنیم، صاف بودن کف پا شما را در معرض خطر بیشتری برای سه یا چهار مشکل قرار می‌دهد، فقط همین. اگر باز هم کف پای صاف‌تری داشته باشیم، بیشتر در معرض خطر ابتلا به سه یا چهار مشکل دیگر خواهید بود و برای پاهای با قوس بیشتر چهار مورد آسیب احتمالی دیگر وجود خواهد داشت.»

این باور افسانه‌ای که کف پای صاف شما را بیشتر در معرض آسیب قرار می‌دهد، اغلب منجر به مداخلات پزشکی غیر ضروری در افراد و نگرانی‌های قابل توجه در بین بیماران در مورد ظاهر پاهایشان شده است.

این در حالی است که نویسندگان مقاله جدید می‌گویند کف پای صاف بدون علامت، معمولاً به هیچ درمانی نیاز ندارد. آقای موازان در این خصوص می‌گوید: «داشتن کف پای صاف طبیعی است. این یک نوع آناتومیک است. شما فقط باید با آن راحت باشید.»

دکتر موازان با بیان اینکه پزشکان باید از انتقال «باورهای غلط» به بیماران خود دست بردارند، گفت: «در ابتدا دانشگاه‌ها باید این آموزش را به فیزیوتراپیست‌ها، درمانگران پا و پزشکان عمومی متوقف کنند که داشتن کف پای صاف معضل است و همواره منجر به مشکلات سلامتی در آینده می‌شود».

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مشکلات شهرستان‌های استان روی میز وزیر کشور
  • آمادگی دانشگاه کاشان برای پذیرش دانشجویان تعلیق شده آمریکا و اروپا
  • صعود تیم والیبال دانشجویان واحد کاشان به نیمه‌نهایی مسابقات دانشگاه آزاد
  • کشف لوازم آرایشی و بهداشتی غیر مجاز در کاشان
  • معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد کاشان معرفی شد
  • پژوهش جدید دانشمندان همه باورهای مربوط به کف پای صاف را رد کرد
  • کشف و ضبط ۱۲۰۰ قلم لوازم آرایشی و بهداشتی غیرمجاز در کاشان
  • زنگ خطر جمعیت در کاشان به صدا درآمد
  • تحقق ۷۰ درصدی مصوبات حوزه درمان سفر رئیس‌جمهور به کاشان
  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند