Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-03@00:19:56 GMT

ناسا: 10 سال دیگر موجودات فضایی را پیدا می کنیم!!

تاریخ انتشار: ۱ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۰۳۲۱۳

ناسا: 10 سال دیگر موجودات فضایی را پیدا می کنیم!!

ساعت24-ناسا برای یافتن شواهد لازم در مورد وجود فرازمینی‌ها، برنامه‌های بسیاری را آغاز کرده و انتظار دارد که وجود آنها را در دهه آینده اثبات کند

دانشمندان ناسا باور دارند که در ۱۰ سال آینده می‌توانند موجودات بیگانه فضایی را کشف کنند. آنها چندین طرح و اکتشاف فضایی را برنامه‌ریزی کرده‌اند که به کشف زندگی فرازمینی‌ها اختصاص دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشمندان، مهندسان، ستاره‌شناسان و کارمندان ناسا، پژوهش‌های خود را برای رسیدن به هدف نهایی در دهه آینده متمرکز کرده‌اند.

آنها قصد دارند در سال آینده، یک مریخ‌نورد را به سیاره مریخ بفرستند تا نمونه‌های سنگ را از این سیاره سرخ جمع‌آوری کنند. دو فضاپیمای ناسا نیز قرار است برای کاوش اقیانوس‌های روی سطح قمرهای زحل و مشتری به فضا پرتاب شوند. علاوه بر این، تلسکوپ‌های فضایی جدیدی نیز برای بررسی سیارات بیرون از منظومه شمسی به فضا فرستاده خواهند شد. هدف از این برنامه‌های بزرگ، اثبات وجود فرازمینی‌هایی است که شاید در سیارات دیگر ساکن باشند.

برنامه اثبات وجود فرازمینی‌ها، برنامه جدیدی نیست زیرا ناسا سال‌ها در جستجوی نشانه‌هایی مبنی بر حضور فرازمینی‌ها بوده است اما دانشمندان اخیرا به این باور رسیده‌اند که امکان کشف این موجودات فراهم خواهد شد.

برای مثال، "توماس زوربوکن"(Thomas Zurbuchen)، مدیر سابق ناسا در نشستی که در سال ۲۰۱۷ برگزار شد، گفت: ما با وجود فعالیت‌هایی که با هدف جستجوی زندگی در نواحی متفاوت برگزار می‌شوند، در آستانه یکی از ژرف‌ترین اکتشافاتی قرار داریم که تاکنون انجام شده‌اند.

"الن استوفان"(Ellen Stofan)، از دانشمندان پیشین ناسا در سال ۲۰۱۵ گفت که باور دارد آنها می‌توانند در دهه آینده به شواهد محکمی درباره زندگی فرازمینی دست یابند.

وی افزود: ما اکنون می‌دانیم که باید جستجوهای خود را در کجا انجام دهیم و در بیشتر موارد نیز فناوری‌هایی را در اختیار داریم.

"دیدیر کوئلوز"(Didier Queloz)، اخترفیزیکدان برنده جایزه نوبل گفت: من نمی‌توانم باور کنم که ما تنها موجودات ساکن روی زمین هستیم. سیارات بسیار زیادی برای جستجو وجود دارند و ستارگان بسیاری نیز هنوز بررسی نشده‌اند.

هنگامی که مریخ‌نورد ناسا در سال ۲۰۲۱ پرتاب شود، مریخ نخستین ایستگاه توقف آن برای بررسی خواهد بود. دیدگاه واقع‌بینانه برای یافتن زندگی روی مریخ، بیشتر با نشانه‌های وجود زندگی در گذشته این سیاره پیوند خورده زیرا شرایط کنونی آن را به سیاره‌ای غیرقابل سکونت تبدیل کرده است.

ناسا برای رسیدن به شواهد لازم در مورد وجود فرازمینی‌ها، برنامه‌های خود را سرعت بخشیده و امیدوار است که در آینده شواهد کافی را ارائه دهد.



منبع: isna.ir

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۰۳۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرزندآوری باید ضرورت ملی و اولویت زندگی جوانان باشد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، هوشنگ توکلی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در سخنانی عنوان کرد: معتقدم که تصمیم گیری و دیدگاه نسبت به جوانی جمعیت و ازدیاد آن باید از جامعه به بالا تزریق شود.

وی ادامه داد: وقتی خواسته‌ای در جامعه تعریف می‌شود و جا می‌افتد، به سمت مدیران اجرایی هم می‌رود و همین نشان می‌دهد که چنین علاقه‌ای الان در جامعه وجود دارد. وی در ادامه اظهار داشت: زمانی که چنین دیدگاهی به مدیران جامعه تزریق شود قطعا جزو اولویت هایشان قرار میگیرد و توجه می‌کنند که چه چیز‌هایی نیاز این جوانان است و تعادل بین نیاز‌ها، خواسته‌ها، توقعات و قدرت اجرایی خود را برقرار می‌کنند، هر تصمیمی در اینجا گرفته شود می‌تواند به نفع جامعه باشد.

توکلی با اشاره به شعار جوانگرایی جامعه گفت: همین شعار نشان می‌دهد که ما جوانان را می‌خواهیم تشویق به ازدواج و سپس فرزندآوری کنیم، این را هم باید در نظر بگیریم که در طول سالیان گذشته کشورما دچار تحریم‌های زیادی بوده و همه روی جامعه اثر منفی گذاشته است حال باید سرمایه گذاری‌هایی داشته باشیم که بتواند این ضعف‌ها را جبران کند و جزو اولویت‌های جامعه قرار بگیرد، قطعا قوه مجریه ما در این زمینه نیت خوبی دارد و باید بررسی کند که براساس آن چه سیاست‌هایی را در نظر بگیرد.

توکلی با اشاره به اینکه آشوب‌هایی که در سراسر دنیا دیده می‌شود نیرو‌های جوان جامعه را نسبت به آینده نگران می‌کند، گفت: الان هم که دانش بشری رشد کرده، کهنسالان بیشتر عمر می‌کنند و شرایط به طوری شده کشوری مثل انگلیس یک قتل عام علیه سالمندانش در بیمارستان راه انداخته به دلیل اینکه توان دادن خرج سالمندان را ندارد، حال در این شرایط و در جامعه خودمان باید وضعیت با بسنجیم تا نیروی کار و انسانی جوانمان از دست نرود و برای آینده هم برنامه ریزی درست داشته باشیم.

دومین جایزه ملی جوانی جمعیت به همت ستاد ملی جمعیت در بخش‌های خانواده، رسانه، سازمان‌های مردم نهاد، دستگا‌های اجرایی، شرکت‌ها و موسسات خصوصی، مدیران و نخبگان اردیبهشت سال جاری با شعار سهم من از جوانی ایران برگزار خواهد شد. علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت jameyat.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فرزندآوری باید ضرورت ملی و اولویت زندگی جوانان باشد
  • ۵ «آخرالزمان» تماشایی که در سال ۲۰۲۴ خواهیم دید!
  • چرا حضور مجدد انسان در ماه سخت است؟
  • وضعیت زندگی مردم بعد از شکستن سد کنیا را ببینید | آمار قربانیان به ۱۲۰ نفر رسید
  • وضعیت زندگی مردم بعد از شکست سد را ببینید | آمار قربانیان به ۱۲۰ نفر رسید
  • چرا هنوز با موجودات فضایی ارتباط برقرار نکرده‌ایم؟
  • طلاق به خاطر پیدا شدن روسری در خودروی همسر
  • تصاویر تلسکوپ فضایی وب از یک سحابی در فاصله ۱۳۰۰ سال نوری
  • طلاق به‌خاطر پیدا شدن روسری در خودرو شوهر
  • زن جوان خطاب به قاضی:اول یک روسری در ماشین همسرم پیدا کردم؛بعدا هم دیدم از مهد کودک یک دختر را بغل کرد و برد/ حالا هم طلاق می خواهم