Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، سعید نمکی در چهلمین همایش معاونان توسعه مدیریت و منابع دانشگاه های علوم پزشکی کشور، با بیان اینکه کشور روزهای سخت اقتصادی را پشت سر می گذارد، اظهار کرد: در این ایام پرتلاطم، بیشترین سختی و فشار متوجه معاونت های توسعه، پشتیبانی و مالی در هر دستگاهی به خصوص بخش سلامت است، حوزه سلامت در قسمتی از ساختار ارائه خدمت قرار گرفته که بدون هیچگونه معطلی، باید به مردم خدمت ارائه دهد، برای مثال، اگر کسی قبض موبایل خود را نپردازد، خطش را قطع می کنند، اما در حوزه سلامت چنین نیست، چرا که ما با وجود بدهی های سنگین سازمان های بیمه‌گر، نمی توانیم لحظه ای از خدمت رسانی به مردم روی برگردانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: چندی پیش، یکی از ائمه محترم جمعه در فرمایشات خود گفت، دارو یافت نمی شود و چناچه یافت شود، قیمت آن گران است! اما هیچوقت از بنده سوال نکرد که شما در شرایط تحریم اساسا چگونه داروها را تهیه می کنید؟ روزی که وزارت بهداشت را تحویل گرفتیم، ذخایر استراتژیک دارو و تجهیزات پزشکی کفایت نمی‌کرد و حداکثر برای یک ماه وجود داشت. امروز می توان با افتخار اعلام کرد که تا تیرماه سال آینده داروها و تجهیزات پزشکی اساسی مان را تهیه کرده ایم، اما هیچ کسی سوال نمی کند در این باتلاقی که ماه عسلش گذشته، چگونه سر می کنید؟ و فقط پشت تریبون ها، مواخذه و محکوم می کنند. گویا فقط ما باید پیشانی ضربه گیر تحریم ها باشیم.

نمکی عنوان کرد: این مقدمه را بیان کردم تا بگویم معاونین توسعه در استان ها اگر با گرفتاری مالی و بی مهری هایی روبرو هستند، وزیرشان در تمام زمینه ها مشمول اینها است، اما در تلاشیم از مشکلات مالی حوزه سلامت گره گشایی کنیم.

وی افزود: در حال حاضر، شرایط مالی سختی را پشت سر می گذرانیم، چراکه با هزینه های معلوم و درآمدها و منابع مالی نامعلوم مواجهیم، در این ساختار، وضعیت بودجه ریزی، تقریبا امری دشوار و حتی غیرممکن به نظر می رسد.

کمبودهای دارویی کشور یک سوم سال ۹۷

وزیر بهداشت بیان کرد: در حال حاضر، در حوزه تهیه و تامین دارو و مواد اولیه دارویی برای کارخانجات تولیدی، نسبت به روز مشابه سال گذشته، وضعیت بهتری داشته و میزان کمبودهای دارویی مان حتی یک سوم سال ۹۷ است. این موضوع نشان می دهد که در زمینه خدمت رسانی به مردم کوتاهی نکرده ایم.

وی افزود: با فشاری که جهت جذب منابع مالی بیشتر آورده ایم، می توان امیدوار بود که معاونین توسعه پایان سال جاری را بهتر از سال گذشته سپری کنند و در ماه های آینده خبرهای خوشی را در حوزه دریافت منابع مالی و معوقات خواهید داشت.

 نمکی گفت: از معاونین توسعه انتظار می رود که شفافیت و سلامت را به عنوان اصلی ترین رکن نظام ارائه خدمت تلقی کنند. متاسفانه نبود شفافیت، سرگردانی منابع و هزینه کرد در جای نامربوط و متاسفانه ریخت و پاش و برخی سوء استفاده ها در سال های گذشته، به شدت ما را در حوزه اقتصادی و بودجه ریزی گرفتار کرده است.

وزیر بهداشت عنوان کرد: تا زمانی که در مسند وزارت بهداشت هستم، جز شفافیت و انضباط مالی، هیچ روش دیگری را نخواهم پذیرفت چرا که دلیلی برای نبود شفافیت وجود ندارد. فساد و عدم شفافیت اقتصادی باعث ضربه زدن به کشور می شود، لذا باید همگی بر این اصل مهم تاکید موکد داشته باشیم. معاونین توسعه مدیریت و منابع نیز باید دقت کنند که از خط قرمز پاکیزگی عدول نکنند و حتی تا پای جان از این مرز حراست کنند.

 نمکی در پایان با تاکید بر ضرورت اصلاحات ساختاری در دانشگاه ها، بر ضرورت ساماندهی وضعیت سامانه ها در وزارت بهداشت، رسیدگی به دارایی ها و مسائل حقوقی دانشگاه ها و همچنین، تخصیص منابع مالی با توجه به اولویت ها، نیز تاکید کرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بودجه 99 بودجه سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۰۳۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح کاشت یک میلیارد درخت راه حلی برای احیا و توسعه پایدار سرزمین

محمد علی نیکبخت در پیامی به نخستین نشست شورای حکام، خواستار توسعه دانش و فناوری، ارتقای آگاهی، حمایت مالی و علمی، ظرفیت‌سازی و بسیج منابع در سطوح ملی و بین‌المللی شد.

در این پیام آمده است: امنیت غذایی به عنوان یکی از مهمترین مقوله‌های متاثر از حکمرانی منابع طبیعی و مدیریت منابع آب و خاک مطرح است و مدیریت سازگار و تاب‌آور جوامع محلی، محور مدیریت حوزه‌های آبخیز با رویکرد جامع‌نگری و مشارکت موثر تمام دست‌اندرکاران و ذی‌نفعان برای دستیابی به امنیت پایدار غذایی به شمار می‌رود.

این پیام می‌افزاید: در این راستا حمایت، آموزش و توانمندسازی دست‌اندرکاران به ویژه زنان و جوانان در جمعیت‌های روستایی و عشایری، انجام تحقیقات و توسعه و پایش شبکه‌های دانش و اطلاعات، توجه به دانش بومی و تجارب بین‌المللی و پشتیبانی از مجموعه‌های دانش‌بنیان نقش اساسی دارد.

وزیر جهادکشاورزی در پیام خود با اشاره به این که در اصل ۵۰ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران بر حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی تاکید شده، گفته است: در این مسیر تلاش شده در تدوین برنامه‌های توسعه‌ای کشور، ملاحظات مدیریت جامع حوزه‌های آبخیز و منابع آب، خاک و اکوسیستم‌ها مد نظر قرار گیرد.

در این پیام آمده است: ایران در راستای دستیابی به حفاظت، احیا و توسعه پایدار سرزمین، اقدامات بنیادین مختلفی در زمینه مدیریت پایدار مراتع، حفظ و صیانت از جنگل‌ها و به طور ویژه طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت را در دستور کار خود دارد و این طرح زیربنایی را با مشارکت مسوولان جوامع محلی، بخش خصوصی، دستگاه‌های اجرایی مرتبط و با محوریت سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور دنبال می‌کند.

نیکبخت در این پیام، حمایت همه‌جانبه این مجموعه را به نمایندگی از ایران از توافقنامه تاسیس مرکز بین‌المللی مدیریت جامع آبخیز و منابع زیستی در مناطق خشک و نیمه‌خشک اعلام و ابراز امیدواری کرده در چارچوب همکاری‌های سازمان ملل متحد، ایران و سایر نهادهای بین‌المللی، نقش موثری در حوزه‌های آموزش، علوم و فرهنگ مدیریت جامع حوزه‌های آبخیز و حفاظت از تنوع زیستی ایفا شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • نقاط حادثه خیز با احکام برنامه و منابع مالی مناسب رفع می شود
  • افزایش شمار شهدای نوار غزه به ۳۴ هزار و ۳۵۶ نفر
  • طرح کاشت یک میلیارد درخت راه حلی برای احیا و توسعه پایدار سرزمین
  • سفر معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه به تایلند
  • وزارت اقتصاد پیشتاز رفع آفت تمرکززدایی باشد/ سرمایه ۴۳۵ هزار میلیاردی حبس شده در اصفهان
  • وزارت اقتصاد پیشتاز رفع آفت تمرکززدایی باشد/سرمایه ۴۳۵ هزار میلیاردی حبس شده در اصفهان
  • مالکان جدید پرسپولیس و استقلال هم باید قوانین سقف بودجه را رعایت کنند
  • سهم حدود ۱۴ درصدی وزارت بهداشت از بودجه دولت/ بودجه کدام دانشگاهها جهش داشت؟
  • ایران خواستار اشتراک دانش، فناوری و حمایت مالی کشور‌ها در بهبود حوزه‌های آبخیزداری مناطق خشک و نیمه‌خشک
  • ضرورت توسعه نان فیبردار با هدف کاهش ابتلا به سرطان