Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس به نقل از تسنیم، قاسم تقی زاده خامسی در ارتباط تصویری با تحریریه بخش خبری 21 شبکه یک سیما درباره طرح جامع جمع آوری فاضلاب شهر اهواز افزود: این طرح, سال ها پیش تهیه شده و دوباره بازنگری شده است.

وی ادامه داد: این طرح تا کنون حدود 41 درصد پیشرفت کاری دارد که برای آنها از اعتبار داخلی و دولتی استفاده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تقی زاده افزود: بر اساس دستور رئیس جمهور، الگوی مالی تهیه کردیم و در آن توضیح دادیم که پول لازم برای این طرح را چگونه هزینه می کنیم و چه زمانی این طرح تکمیل می شود.

او با اشاره به اینکه طرح جامع جمع آوری فاضلاب شهر اهواز شامل دو تصفیه خانه شرق و غرب است اضافه کرد: تصفیه خانه شرق حدود 98 درصد پیشرفت کار دارد که کار آن در این دولت انجام شده است و ال سی تصفیه خانه غرب هم آماده شده است.

معاون آب و آبفای وزیر نیرو گفت: بقیه طرح از جمله خطوط جمع آوری فاضلاب و ایستگاه های پمپاژ باقی می ماند و در سال 98 , دولت 630 میلیارد تومان برای اهواز تصویب کرده است که مقدار زیادی از آن پرداخت نشده است.

او ادامه داد: دوباره درخواست کردیم که این اعتبار را تخصیص دهند و در کنار آن درخواست 300 میلیون یورو برای ایستگاه های پمپاژ کردیم.

تقی زاده با اشاره به اینکه آب و فاضلاب منطقه کوت عبدالله هم جزو این طرح است, افزود : همچنین ساخت و سازهای بی رویه در آن جا انجام شده است که باید اقداماتی در زمینه شهرسازی هم در آن جا انجام شود.

وی گفت: سیستم جمع آوری فاضلاب و سیستم جمع آوری آب های سطحی دو موضوع جدا است که در کشورمان طرح های فاضلاب توسط وزارت نیرو انجام می شود و جمع آوری آب های سطحی بر عهده شهرداری است.

تقی زاده با بیان اینکه باید به شهرداری اهواز در جمع آوری آب های سطحی کمک کرد, افزود: اگر جمع آوری آب های سطحی انجام نشود کار وزارت نیرو هم ابتر می ماند و حتماً باید این دو کار به موازات هم انجام شود .

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۰۶۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورودی آب به سد زاوین کلات بیش از سه برابر شد

ایسنا/خراسان رضوی رییس اداره منابع آب شهرستان کلات گفت: با جمع‌آوری منصوبات و اتصالات غیرمجاز ورودی آب به سد زاوین کلات بیش از سه برابر شد.

فاطمه رضایی در گفت و گو با ایسنا خاطرنشان کرد: با جمع‌آوری منصوبات و اتصالات غیر مجاز در بالا دست سد زاوین در شهرستان کلات ورودی آب به این سد از ۴۵ لیتر بر ثانیه به ۱۵۰ لیتر بر ثانیه افزایش یافت.

وی عنوان کرد: پس از دریافت اعتراضات کشاورزان پایین دست سد زاوین درباره لوله‌گذاری عده‌ای از سودجویان در بالادست سد و آبیاری اراضی دیم بدون حق آبه، کارشناسان منابع آب شهرستان کلات از محل بازدید و پس از محرز شدن تخلف، اخطاریه‌های لازم داده شد.

رییس اداره منابع آب شهرستان کلات گفت: علیرغم اخطاریه‌های داده شده ولی متخلفان به اخطاریه‌ها توجه نکردند.

وی افزود: با اخذ دستور مقام قضایی و هماهنگی پاسگاه انتظامی زاوین نسبت به جمع‌آوری آوری منصوبات و اتصالات در بالادست سد زاوین اقدام شد.

رییس اداره منابع آب شهرستان کلات تصریح کرد: با این اقدام تقریباً ۱۰۰ لیتر در ثانیه به دبی ورودی به سد زاوین اضافه شد.

وی تصریح کرد: سد زاوین در بالادست روستای زاوین علیا بر روی رودخانه زاوین از سر شاخه‌های رودخانه قره تیکان، به منظور تأمین آب زراعی اهالی روستاهای زاوین بالا و پایین ساخته شده است.

سد زاوین قابلیت آبگیری سالانه ۱۷.۳ میلیون مترمکعب آب را دارد. ۲۵.۱ میلیون مترمکعب از حجم این سد برای آب آشامیدنی و مورد مصرف صنعت در نظر گرفته شد. هچنین بهره‌برداری از این سد آب مورد نیاز ۳۳۴ هکتار از زمین‌های کشاورزی پایین‌دست منطقه تأمین می‌شود.

برای بهره‌برداری از این سد که از سال ۱۳۷۵ عملیات اجرایی آن شروع شد حدود ۳۲ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است. با احداث این سد آب آشامیدنی اهالی روستاهای زاوین پایین، محمدآباد، چنار و شهرکت صنعتی زاوین تأمین می‌شود. این سد در ۵۰ کیلومتری شهر مرزی کلات و در مجاورت روستای زاوین علیا قرار دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تلاش خدمات شهری شهرداری اهواز برای جمع‌آوری آب‌های سطحی
  • طالبان در پنجشیر جمع‌آوری موبایل‌های هوشمند را از سر گرفته‌اند
  • روند اجرایی پروژه‌های عمرانی استان خوزستان باید تسریع شود
  • گروه طالبان در پنجشیر به جان مردم و موبایل‌‌های هوشمند افتادند!
  • طالبان در پنجشیر جمع‌آوری موبایل‌ های هوشمند را از سر گرفته‌اند
  • آبرسانی به ۵۲۰۰ روستا ظرف دو سال انجام شده است
  • اعطای تسهیلات و کمک بلاعوض به سیل زدگان سیستان و بلوچستان ظرف چند روز آینده آغاز می‌شود
  • ورودی آب به سد زاوین کلات بیش از سه برابر شد
  • از لزوم جدیت در تفکیک زباله، تا سهم فاضلاب خانگی در آلودگی رودخانه های رشت
  • همسطح سازی دریچه های شبکه جمع آوری فاضلاب آذربایجان شرقی