Web Analytics Made Easy - Statcounter

کار جدید جلیل سامان روزهای تصویربرداری‌اش را می‌گذراند تا به زودی روانه آنتن سیما شود. ۰۲ دی ۱۳۹۸ - ۰۱:۱۴ فرهنگی رادیو و تلویزیون نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، "زیرخاکی" که از 30 مرداد در شهرک سینمایی دفاع مقدس کلید خورده، تاکنون در لوکیشن‌های متعددی چون محله باغ آذری تهران؛ خانه‌هایی در مرادآباد، شهرک غزالی و بیمارستان و کلانتری ضبط شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گروه اخیراً به پایگاه هوایی شهید لشکری مهرآباد رفته‌اند و هادی حجازی‌فر و پژمان جمشیدی در این لوکیشن نظامی بازی دارند.

صحنه‌هایی که در این پایگاه ضبط می‌شوند، جزو نقاط عطف قصه است و اتفاقات مهمی در طول داستان را شکل می‌دهند؛ "زیرخاکی" بعد از این به جاده قم خواهد رفت. پژمان جمشیدی، ژاله صامتی، گوهر خیراندیش، ایرج سنجری، نادر فلاح، اصغر نقی‌زاده، بازیگر خردسال رایان سرلک و هادی حجازی‌فر بازیگران اصلی این سریالند.

قصه این مجموعه درباره مردی است که دنبال "زیرخاکی" است و برای یافتن گنج درگیر ماجراهای خنده‌داری می‌شود.

محمد کشفی صدابردار، صداگذار و طراح صدا، این روزها مشغول طراحی صدای سریال "زیر خاکی" است.  او در سال 1375 در رشته صدابرداری از دانشگاه صدا و سیما فارغ التحصیل شده است. علاوه بر صدابرداری واحد دوبلاژ سیما، صداگذاری چند فیلم سینمایی مانند «میم مثل مادر»، «صبح روز هفتم»، «یک روز بخصوص»، «حوض نقاشی» و «سعادت آباد» ، «سارا و آیدا»،« متولد 65» و  «سیانور» را بر عهده داشته است.

کشفی در گفتگویی با خبرنگار خبرگزاری تسنیم  درباره سابقه همکاری با جلیل سامان گفت: سریال "زیر خاکی" اولین  تجربه همکاری من با آقای سامان نیست، بلکه در دهه هفتاد در دو مجموعه قصه‌های قرارگاه و قیام جنوب که هر دو از شبکه سراسری پخش شدند با هم همکاری کرده بودیم؛ حال بار دیگر سعادت همکاری با او را در این سریال دارم.

این صداگذار و طراح صدا در پاسخ به پرسشی حول اینکه او را باید صداگذار تلویزیون یا سینما دانست، اظهار کرد: من تحصیل کرده دانشگاه صدا و سیما هستم و  از این سازمان بازنشسته می‌شوم اما در سینما بیشتر کار کردم.

اخبار جعبه جادو| "دورهمی" در تلویزیون ماندنی شدنقش کامبیز دیرباز در "خروج" حاتمی‌کیا/ با شنیدن واژه سلبریتی کهیر می‌زنم/ نمک‌ تلویزیون را خوردی نمکدانش نشکن/ معافیت مالیاتی هنرمندان ویترین است

کشفی همچنین درباره سختی‌های صداگذاری این سریال گفت: سختی‌های کار به تعدد لوکیشن و تاریخی بودن آن بازمی‌گردد. بنابراین نیاز به بازسازی فضای صوتی داشت تا به باورپذیری قصه کمک کند. علاوه بر این، چون داستان رگه‌هایی از طنز دارد باید از عناصر صوتی استفاده می‌شد که طنز قصه را تقویت کند. از طرفی هم نیاز بود دیالوگ‌ها که اصل قصه هستند خوب شنیده شوند. همچنین افکت‌ها و فضاسازی صوتی باید چه به شکل موسیقی یا افکت در راستای کمک به پیشبرد داستان باشند تا بییننده از تماشای کار لذت ببرد؛ بنابراین، این سریال در این زمینه کار جدیدی است.

صداگذار سریال زیرخاکی اظهار کرد: در این کار، من در حوزه طراحی صدا و صداگذاری مشغولم؛ هر کاری با توجه به جدی یا طنز بودن به طراحی صدا و  فضاسازی صوتی خاص خود نیاز دارد؛ در کار جدی، نوع افکت‌های استفاده شده و آمبیانس ساخته شده برای فضا مایه جدی دارد. اما در کار طنز از عناصر صوتی استفاده می‌شود که به  میزان طنز  شخصیت‌ها یا چهره آنها یا از نظر صوتی کمک کند؛ بنابراین در کنار دیالوگ، صداگذاری هم طنز را پیش می‌برد؛ در فضاسازی نیز همین گونه است.

کشفی افزود: چون برای فیلمبرداری شهرک سینمایی که دارای یک محیط ایزوله باشد نداریم گاهی صداهای مزاحم برای صدابرداری مشکل ایجاد می‌کنند. ما باید تاجایی که امکان دارد این صداهای مزاحم را کم کنیم تا کار باورپذیر شود؛ این کار ظرایف خود را می‌طلبد. البته صدابرداری این کار بر عهده جواد مقدس از پیشکسوتان این حوزه است و از این بابت کاملاً خیالمان راحت بود. سریال "زیرخاکی" اولین همکاری من با ایشان بود. البته سابقه دوستی ما به پیش از این بر می‌گردد با هم به هرحال ایشان هم از فارغ التحصیلان دانشکده صداوسیما هستند.  همکاری با آقای مقدس تجربه خوبی بود و در ادامه روند تولید سریال هم هم با یکدیگر همکاری و مشورت داریم.

 وی خاطرنشان کرد: در مرحله اول صداگذاری، دیالوگ‌ها را ویرایش می کنیم تا مطلوبتر شود. چون شرایط صحنه، شرایط سختی برای صدابرداری است. وظیفه صداگذار و طراح صدا، ویرایش صدا برای ارتقای کیفیت صدا است تا دیالوگها هستند خوب شنیده شوند. صداگذاری و طراحی صدا در مراحل بعدی است که از صدا به لحاظ دراماتیک و افکت ها استفاده می‌شود به گونه ای که به پیشبرد قصه کمک کند.

کشفی همچنین ادامه داد: این سریال کار پر دیالوگی است. چون با دو دوربین فیلمبردای می‌شود دست بازیگران بازتر است و در جاهایی ممکن است دیالوگ بازیگران تداخل کند که باید این دیالوگ‌ها نیز خوب شنیده شوند.

این صداگذار سینما درباره سریال "زیرخاکی" اظهارداشت: من فیملنامه سریال را پیش از آغاز کار خواندم فیلمنامه‌ای قوی با رگه‌هایی از طنز دارد که در اجرا نیز کار خوبی شده و قطعاً کار پرمخاطبی است.

وی در پایان تصریح کرد: تجربه همکاری با این گروه خیلی خوب است؛ همکارانی حرفه‌ای و صمیمی که هر کدام در هر حرفه‌ای که هستند هدف‌شان کمک به پیشبرد کار است؛ دوستان بازیگر نیز سر صحنه همکاری خوبی داشتند.

انتهای پیام/

R1515/P/S4,1430/CT3 واژه های کاربردی مرتبط رسانه ملی تلویزیون

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رسانه ملی تلویزیون رسانه ملی تلویزیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۰۷۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردمی کردن بازسازی عتبات، ایده‌ شهید حاج قاسم سلیمانی بود

ایسنا/کرمان مدیرعامل مجمع خیّران حرم‌ساز کشور گفت: در طول تاریخ همواره اسم سلاطین و پادشاهان در عرصه‌های بازسازی عتبات ثبت شده اما به همت شهید حاج قاسم سلیمانی امروز حرم‌های مطهر شیعیان با رویکرد مردمی در حال توسعه و بازسازی هستند.

احمدرضا عاملی امروز هشتم اردیبهشت ماه در جمع اعضای هیئت مدیره مجمع خیّران حرم‌ساز استان کرمان اظهار کرد: کرمان سرمایه‌های معنوی عظیمی دارد که به فعلیت درآمده و بر اساس تفکر شهید حاج قاسم سلیمانی پیش رفته است.

وی با بیان این نکته که برخی شهرها به عناوینی مشهورند مانند اصفهان که به پایتخت فرهنگی ایران و شیراز به پایتخت شعر و ادب معروف است، افزود: طی بازدیدی که از نمایشگاه خدمات استان کرمان در بازسازی عتبات داشتم، من فکر می‌کنم کرمان پایتخت عشق و ارادت به ائمه علیهم‌السلام است.

عاملی، این توفیق را نتیجه‌ تفکر شهید سلیمانی در بحث مردمی کردن بازسازی عتبات دانست و گفت: در طول تاریخ همواره اسم سلاطین و پادشاهان در عرصه‌های بازسازی عتبات ثبت شده اما به همت شهید حاج قاسم سلیمانی امروز حرم‌های مطهر شیعیان با رویکرد مردمی در حال توسعه و بازسازی هستند.

وی تاثیرات وسیع شهید سلیمانی را در عرصه‌های مختلف به ویژه عتبات عالیات، شگفت‌انگیز برشمرد و بیان کرد: حاج قاسم از سال ۱۳۸۳ محوریت بازسازی حرم مطهر ائمه علیهم‌السلام را از دوش سلاطین برداشته و بر دوش مردم گذاشت.

رئیس مجمع خیّران حرم ساز کشور افزود: بحث نذورات برای بازسازی عتبات، جنبه‌ فرهنگی هم دارد چرا که معتقدیم هر کس برای این کار مراجعه می‌کند، مورد عنایت ائمه علیهم‌السلام قرار گرفته است.

عاملی در ادامه تصریح کرد: محبت به اهل بیت علیهم‌السلام فقط به ذکر و گفتن صلوات نیست، بلکه خدماتی هم که به آستان ائمه(علیهم السلام) می‌شود، ذکر است.

وی افزود: نگاه حاج قاسم به مردم، نگاه به گنجینه بود و مجمع خیّران حرم‌ساز نیز تشکیلاتی مردمی است و همین خصیصه، پشتوانه‌ آن است.

عاملی بیان کرد: در راستای هرچه بیشتر مردمی کردن توسعه و بازسازی عتبات، مجمع خیّران و کانون‌های حرم‌ساز راه‌اندازی شده است.

رئیس مجمع خیّران حرم ساز کشور تاکید کرد: شهید حاج قاسم سلیمانی عتبات را بستر تمدن اسلامی می‌دانست و در همین راستا برای توسعه و بازسازی آن تلاش می‌کرد.

در این نشست محمد سلطان‌زاده مدیرعامل مجمع خیران حرم‌ساز استان کرمان طی سخنانی اظهار کرد: هدف از تشکیل کانون‌های خیّران حرم‌ساز علاوه بر جمع‌آوری نذورات، ترویج و نشر فرهنگ حسینی، زینبی و عاشورایی است.

وی راه‌اندازی کانون‌های فوق را زمینه‌ساز جذب خادمان ائمه علیهم‌السلام و فعالیت در راستای ایجاد شور و نشاط در جامعه، جذب نذورات و هدایای مردمی و شناسایی خیّران و ساماندهی آن‌ها دانست.

سلطان‌زاده از فعال شدن ۱۰۰ کانون ۲۲ نفره در استان کرمان خبر داد و گفت: از ابتدای سال‌جاری ۳۰ کانون در حال جمع‌آوری و واریز وجوهات هستند.

وی دولتی نبودن این طرح را مورد تاکید قرار داد و افزود: این طرح در ارتباط چهره به چهره و رفاقتی در حال پیشبرد است.

در ادامه جانشین مدیرعامل مجمع خیران استان کرمان نیز طی بیاناتی از راه‌اندازی ۴۶ کانون خیرین حرم‌ساز در شهرستان کرمان خبر داد و افزود: با شناسایی فعالان اجتماعی و جذب و توجیه آن‌ها، کانون‌ها راه‌اندازی و فعال می‌شوند.

اکبر یزدی‌زاده اضافه کرد: هر کانون حداقل ۲۲ و حداکثر ۳۰ عضو دارد که هر یک از اعضا متعهد می‌شوند ماهانه حداقل ۵۰ هزار تومان به حساب ستاد توسعه و بازسازی عتبات واریز و فیش آن را به مسئول کانون ارائه کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تزریق جان دوباره به اورژانس کشور
  • امیر واحدی: پایگاه «نوژه» قلب تپنده نیروی هوایی ارتش است
  • تکریم و معارفه فرمانده پایگاه هوایی شهید نوژه+ تصویر
  • پایگاه شکاری چابهار یکی از یگان‌های عملیاتی و استراتژیک نیروی هوایی ارتش است
  • خرید ۵۰۰ دستگاه آمبولانس جدید و پیشرفته
  • خبری که تیر خلاص را به سارا و نیکای پایتخت زد 
  • بازسازی پایه‌های پل زمانخان در سامان
  • آمار اورژانس از مصدومان حوادث ترافیکی سالانه در ایران
  • حوادث ترافیکی در ایران سالانه منجر به ۷۰۰ هزار زخمی می‌شود
  • مردمی کردن بازسازی عتبات، ایده‌ شهید حاج قاسم سلیمانی بود