Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-27@06:19:33 GMT

سیستم ماهواره‌ای «بیدو» گسترده‌تر می‌شود

تاریخ انتشار: ۲ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۰۷۱۳۸

سیستم ماهواره‌ای «بیدو» گسترده‌تر می‌شود

سامانه ماهواره‌ای ناوبری بیدو در زمینه پیشگیری از سوانح حمل و نقل و گردشگری در استان گوئیژو واقع در چین به کار گرفته شده است.

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از شینهوا، یکشنبه مرکز اطلاعات استان گوئیژو گفت: سامانه ماهواره‌ای ناوبری بیدو در زمینه پیشگیری از سوانح  حمل و نقل و گردشگری در این استان به کار گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گوئیژو یکی از استان‌های کشور چین  است که در جنوب این کشور قرار دارد؛ مرکز این استان شهر گوئیانگ و جمعیت آن بالغ بر ۳۹ میلیون نفر است.

طبق اعلام این مرکز، بیش از ۴۰۰۰ مجموعه تجهیزات پیشگیری از حوادث نصب شده و ۲۹ دستگاه پیش بینی بلایای زمینی ساخته شده یا نوسازی شده‌اند که در حال حاضر به پیش بینی بلایای زمین شناسی نیز کمک کرده‌اند.

بیش از ۶۰،۰۰۰ مجموعه تجهیزات برای کمک به سهولت ترافیک،کاهش تصادفات و نجات اضطراری توسعه داده شده است.

بیش از ۱۰ هزار قطعه تجهیزات نیز در نقاط دیدنی و آژانس‌های مسافرتی جهانگردی هوشمندانه را به پیش می‌برند.

سامانه ماهواره‌ای ناوبری بیدو (قطب نما) پروژه‌ای بوسیله چین برای توسعه سامانه ناوبری ماهواره‌ای مستقل است.

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: چین گردشگری سیستم ماهواره ای حمل و نقل بیدو ماهواره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۰۷۱۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مانور فضایی کره جنوبی و آمریکا در برابر کره شمالی

گردان عملیات فضایی نیروی هوایی کره جنوبی و «نیرو‌های هوا-فضای آمریکا کره جنوبی» برای برگزاری این رزمایش به عنوان بخشی از آموزش پرواز کره (KFT)، یک رزمایش بزرگ سالانه نیروی هوایی، تیمی یکپارچه تشکیل دادند.

این نخستین بار بود که یک تیم عملیات فضایی یکپارچه در KFT در رزمایشی دو هفته‌ای که از ۱۲ آوریل (۲۴ فروردین) در یک پایگاه هوایی در گونسان واقع در ۱۷۸ کیلومتری جنوب سئول آغاز شده است، شرکت کردند.

در این رزمایش، نیرو‌های دو کشور سناریو‌هایی را برای جلوگیری از اختلال ارتباطی ماهواره‌ای و افزایش دقت سیستم‌های موقعیت یاب در برابر تهدیدات احتمالی از سوی کره شمالی شبیه سازی کردند.

به گفته نیروی هوایی کره جنوبی، آنها با استفاده از داده‌های ماهواره‌های نظامی آمریکا، مختصات حملات مختل کننده سیگنال و اطلاعات مربوطه را با نیرو‌های دو کشور به اشتراک گذاشتند و این به جنگنده‌های کره جنوبی و آمریکا این امکان را داد که مبدا این حملات را هدف قرار دهند.

این تیم همچنین درباره راه‌های به‌کارگیری ماهواره‌های شناسایی کره جنوبی در ماموریت‌ها و عملیات‌های واقعی مذاکره کردند.

کره جنوبی اولین ماهواره شناسایی نظامی خود را ماه دسامبر سال گذشته میلادی (آذر-دی) و دومی را اوایل ماه جاری میلادی (فروردین) در مدار زمین قرار داد. این کشور قصد دارد تا سال ۲۰۲۵ پنج ماهواره را برای نظارت بهتر بر کره شمالی بر مدار قرار دهد.

«گردان عملیات فضایی» دسامبر ۲۰۲۲ به عنوان واحدی یکپارچه برای انجام عملیات‌های فضایی و شناسایی بر علیه توانایی‌های فضایی رو به تحول پیونگ یانگ ایجاد شد.

همچنین، «نیرو‌های هوا-فضای آمریکا کره جنوبی» وظیفه هماهنگی عملیات‌های فضایی، هشدار موشکی و ارتباطات ماهواره‌ای برای مقابله با تهدیدات موشکی و هسته‌ای کره شمالی را بر عهده دارد.

کره شمالی ماه نوامبر سال گذشته میلادی (آبان- آذر) ماهواره جاسوسی خود را به فضا پرتاب کرد و وعده داد که در سال جاری میلادی سه ماهواره دیگر را به فضا بفرستد. ارتش کره جنوبی مقدمات کره شمالی برای پرتاب دومین ماهواره خود را به دقت زیر نظر دارد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • فناوری‌های وارسی پروازی در فرودگاه گرگان انجام شد
  • نصب علائم کمک ناوبری در مسیر تردد شناورهای دریایی گلستان
  • ناسا ۲ ماموریت رصد زمین را پس از ۱۸ سال متوقف کرد
  • سامانه پدافند اس-۵۰۰؛ علیه موشک‌های هایپرسونیک عمل می‌کند؟!
  • سامانه پدافند اس-۵۰۰ چیست؟ آیا می‌تواند علیه موشک‌های هایپرسونیک عمل کند؟
  • مانور فضایی کره جنوبی و آمریکا در برابر کره شمالی
  • بادبان خورشیدی ناسا به مدار زمین رفت
  • استفاده از هوش مصنوعی در پردازش تصاویر ماهواره‌ای اراضی
  • کره جنوبی نانوماهواره پرتاب کرد
  • حمله به سایت اس ۳۰۰ اصفهان؛ از ادعا تا واقعیت