Web Analytics Made Easy - Statcounter

مقامات آمریکایی با ادعای اینکه مساجد مکانی برای طراحی عملیات تروریستی و گسترش افراط‌گرایی هستند از آنها جاسوسی می‌کنند؛ این دیدگاه با مخدوش کردن افکار عمومی موجب می شود تا برخی از افراد و گروه‌ها، اقدام به حمله به مساجد و آتش زدن آنها کنند.

خبرگزاری شبستان،گروه مسجد و کانون های مساجد: مسلمان بودن در آمریکا خطر توهین، تبعیض، تحقیر عمومی، آزارهای فیزیکی و بدتر از این ها را به دنبال دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

اکنون کار به جایی رسیده که دیگر نه تنها مسلمانان بلکه مساجد که مکان های مقدسی برای مسلمانان به شمار می آیند نیز به راحتی مورد هتک حرمت قرار می گیرند و به آتش کشیده می شوند به گونه ای که مسجدهراسی و اسلام هراسی تبدیل به امری عادی و بدیهی در کشوری شده که داعیه دار دموکراسی و آزادی در جهان است. لذا مسلمانان به طور ویژه از زمان حمله یازده سپتامبر با تبعیض، سوءظن و نفرت در فضای عمومی مواجه بوده اند.

 

با روی کار آمدن «دونالد ترامپ» و لفاظی های ضد اسلامی اش به نظر می رسد که پرونده آزار و شکنجه مسلمانان به شیوه «مک کارتیسم» با توجه به روندهای سیاسی کنونی ایالات متحد هنوز روی میز کاخ سفید گشوده است.

 

مک‌کارتیسم به فعالیت‌های ضدکمونیستی سناتور جوزف مک‌کارتی (۱۹۰۸ تا ۱۹۵۷) در آغاز دوره جنگ سرد اشاره دارد که موجب شد موجی از عوام‌فریبی، سانسور، فهرست‌های سیاه، گزینش شغلی، مخالفت با روشنفکران، افشاگری‌ها، دادگاه‌های نمایشی و تفتیش عقاید، فضای اجتماعی دهه ۱۹۵۰ آمریکا را دربر بگیرد.

 

حالا اسلام هراسی و مسجدهراسی جای مک‌کارتیسم را گرفته است. پدیده ای که نه تنها در آمریکا در حال گسترش است بلکه سیاست های عمومی را هم تحت تصرف خود در آورده است.

 

«موسسه فهم و سیاست اجتماعی» با حمایت از سوی طرح مرکز الولید برای درک متقابل میان مسیحیان و مسلمانان در دانشگاه «جرج تاون» یک فهرست ملی از اسلام هراسی بر اساس پاسخ به پرسش های تحقیقات مختلف فراهم کرده است. این پرسش ها برای کشف باورهای عمیق پاسخ دهندگان در پنج کلیشه خاص ضدمسلمانان که متأسفانه اغلب از سوی رهبران سیاسی ایالات متحده در طول مبارزات انتخاباتی برای به دست آوردن حمایت از رای دهندگان مورد استفاده قرار می گیرد، طراحی شده است.

 

بر اساس این پنج کلیشه ضد اسلامی که در حقیقت ادعایی از سوی رهبران سیاسی آمریکا است، مسلمانان بیشتر از دیگر بقیه مردم مستعد خشونت هستند؛ علیه زنان تبعیض قائل می شوند؛ با آمریکا دشمنی و خصومت دارند، نسبت به بقیه مردم از تمدن کمتری برخوردار هستند و مسئول خشونت هایی هستند که توسط مسلمانان دیگر انجام می شود!

 

این پنج کلیشه زمینه حمایت موثر از سیاست های اتخاذ شده توسط مقامات دولتی با هدف تبعیض علیه مسلمانان را فراهم می کند. این سیاست ها شامل جاسوسی از مساجد، ایجاد پروفایل های نژادی و نظارت دقیق امنیتی مسلمانان در فرودگاه ها می شود.

 

مقامات آمریکایی با ادعای اینکه مساجد مکانی برای طراحی عملیات تروریستی و گسترش افراط گرایی هستند از آنها جاسوسی می کنند و همین دیدگاه است که با مخدوش کردن افکار عمومی موجب می شود تا برخی از افراد و  گروه ها، حمله به مساجد و به آتش کشیدن آنها را در دستور کار خود قرار دهند.

 

بر اساس تحقیقات انجام شده ،75 درصد از مسلمانان در آمریکا معتقدند که تبعیض علیه مسلمانان در این کشور به اوج خود رسیده است. این تعداد از مسلمانان نگران اقدامات رئیس جمهوری کنونی آمریکا هستند و احساس نمی کنند که اسلام بخشی از جامعه آمریکا است.

 

متاسفانه به نظر می رسد که اسلام هراسی و مسجد هراسی تبدیل به هدف مشترکی شده است که تعداد زیادی از گروه های نفرت در آمریکا را با هم متحد می کند. بر اساس گزارش مرکز حقوق فقر جنوبی که مقابله با نفرت های قومی، مذهبی و نژادی را در دستور کار خود دارد 33 گروه اسلام هراس به طور آزادانه در فیس بوک فعالیت می کنند و همه آنها ارائه تصویر ضد اسلامی و اشاعه کلیشه های اسلام هراسانه برای جذب اعضا را در دستور کار خود قرار داده اند.

 

حقیقت این است که درخت تعصب و نژادپرستی در آمریکا نه تنها نخشکیده است بلکه به سرعت در حال رشد است و اسلام هراسی و مسجد هراسی تنها شاخه های جدیدی از این درخت در حال رشد هستند.

 

پایان پیام/7

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد شب یلدا کانون های مساجد کانون های فرهنگی هنری مساجد فعالیت های مسجدی نماز جمعه انتخابات مسجد استان بوشهر خبرگزاری شبستان مسجد هراسی مساجد جهان اسلام هراسی آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۰۸۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات وعده صادق سربلندی جهان اسلام

شوک ناشی از عملیات مقتدرانه سپاه‌پاسداران انقلاب اسلامی در عمق استراتژیک اراضی اشغالی کماکان بهت و حیرت دشمنان را برانگیخته و منجر به تشدید روند آسیب‌پذیری و سقوط رژیم کودک‌کش صهیونیستی شده است. مانور پهپاد‌ها و موشک‌های ایرانی بر فراز آسمان اراضی اشغالی، نشانه و نمادی دال بر قدرت بازدارندگی فوق‌العاده جمهوری اسلامی ایران و عزم کشورمان مبنی بر پاسخدهی نسبت به هرگونه تجاوز دشمنان است.

این عملیات غرورآفرین که در بحبوحه جنگ غزه و همزمان با جنایات رژیم کودک‌کش صهیونیستی علیه فلسطینیان رخ داد، با استقبال ملت‌های جهان و خصوصا مسلمانان رو‌به‌رو شده است. دراین‌خصوص به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در تونس، گفت‌وگویی با دکتر خالد شوکت، وزیر و سخنگوی سابق دولت تونس انجام داده‌ایم که از نظرتان می‌گذرد.

عملیات اخیر جمهوری اسلامی ایران علیه رژیم اشغالگر در واکنش به اقدام این رژیم در حمله به حریم دیپلماتیک کشورمان در دمشق را چگونه ارزیابی می‌کنید؟ 
قطعا این عملیات، در بطن خود دارای نوعی ارزش راهبردی بوده و منجر به تغییر قواعد بازی در منطقه به سود جبهه مقاومت خواهد شد. یک پروژه امپریالیستی در جهان وجود دارد که مطابق آن، شاهد حمایت گروه‌های اوانجلیستی و حتی مسیحیان پروتستان از جنایات رژیم اشغالگر در نوار غزه هستیم. آنها خشن‌ترین، غیرقانونی‌ترین و تهاجمی‌ترین نسخه یهودیت (صهیونیسم) را پذیرفته و حتی خود را وابسته‌ای به این رژیم در بسیاری از موارد تلقی کرده‌اند. انسان‌های آگاه باید از خود بپرسند که پشت پرده این پروژه که امروز شاهد تبلور آن در برخی دولت‌ها (دولت‌های غربی) هستیم، چیست؟ همچنین شاهد شکل‌گیری گروه‌هایی مانند القاعده و داعش هستیم. گروه‌هایی که حتی یک تیر به سوی رژیم‌صهیونیستی و اراضی اشغالی شلیک نکرده و در مقابل، مسلمانان بیگناه را به خاک و خون کشیدند. این صحنه‌ای بسیار پیچیده است. در چنین شرایطی اقدام جمهوری اسلامی ایران، منجر به عزت ملت‌های مسلمان شد. 

رویکرد رسانه‌های غربی و دولتمردان آمریکایی و اروپایی، نسبت به عملیات وعده صادق را چگونه تحلیل و ارزیابی می‌کنید؟
به طور کلی غرب با ماهیت و موجودیت ایران اسلامی و قدرت رو به رشد آن در منطقه و جهان مشکل ذاتی دارد. زمانی که انقلاب اسلامی ایران به پیروزی رسید، مسأله آزادی فلسطین در صدر خواسته‌های برون‌مرزی این انقلاب مورد توجه قرار گرفت. حتی شاهد بسته‌شدن سفارت رژیم اشغالگر در تهران و تحویل آن به ساف (سازمان آزادیبخش فلسطین) بودیم. اگر ایران نیز به مانند برخی کشور‌های عربی، سکوت و سازش با رژیم صهیونیستی را درپیش می‌گرفت، امروز فلسطین اوضاعی به مراتب بدتر از آنچه مشاهده می‌کنیم داشت. به‌راستی اگر رژیم شاه سابق ایران پابرجا بود، امروز شاهد اقتدار ایران در برابر این حجم از تهدیدات و جنایات رژیم اشغالگر قدس بودیم؟ قطعا این‌گونه نبود. 

تقابل و منازعه دو گفتمان سازش و مقاومت را در برهه حساس کنونی از حیات منطقه و جهان اسلام چگونه ارزیابی می‌کنید؟ اکنون گفتمان مقاومت چه جایگاهی در این معادله دارد؟
جایگاه گفتمان و مسلک مقاومت را امروز در صحنه مشاهده می‌کنیم؛ جایی که دشمن صهیونیستی و حامیان آن در برابر اضلاع جبهه مقاومت و فراتر از آن، گفتماتی که بر این اساس در جهان شکل گرفته، مستاصل شده‌اند. پایتخت‌های غربی، خصوصا آنهایی که شعار عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی را سر می‌دهند، باید به خود بیایند. آنها نباید نماد صدا‌های تفرقه‌انگیز در جهان اسلام باشند. آموزه‌های دینی ما تسلیم در برابر دشمن، آن هم دشمنی مانند رژیم اشغالگر را برنمی‌تابد. بازگشت به این رویکرد اصیل که تبلور آن را در گفتمان مقاومت مشاهده می‌کنیم، تنها راهکارواقعی حل مسأله فلسطین است. دربرخی کشور‌های عربی، هوا و هوس بر عقیده و گفتمان واقعی اسلام غلبه پیدا کرده است. این روند باید متوقف شود. امروز ما مقاومت پویا و موثر در برابر دشمنان را در فلسطین، لبنان، عراق و یمن نیزمشاهده می‌کنیم. این همان راه و روش صحیح در مواجهه با دشمنی است که اساسا نامشروع بوده و زبانی جز زور نمی‌فهمد. در صورتی که امت اسلامی واحد شکل گیرد، قطعا قدرت جمعی جهان اسلام جایی برای اشغالگران صهیونیست و موجودیت آن باقی نخواهد گذاشت. بدون دلیل نیست که دشمنان پروژه‌های مخفی و آشکار فرهنگی را برای دوری از گفتمان مقاومت و درمقابل، روی آوردن به سازش با دشمن صهیونیستی را برنامه‌ریزی و اجرا می‌کنند. اما حوادث اخیر نشان داد که گفتمان مقاومت تا چه اندازه‌ای قاطعیت و اصالت دارد. قطعا نتیجه این منازعه (چنانچه خداوند متعال در قرآن کریم وعده داده)، به سود جریان حق وبه ضررجریان باطل خواهد بود. جریان باطل امروزهمان رژیم صهیونیستی و حامیان آن هستند.

منبع: روزنامه جام جم

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • بصیرت رهبری و سپاه پاسداران در پاسخ ایران به اسرائیل باعث درخشش جهان اسلام شد
  • سکوت مجامع بین المللی نسبت به کشتار مسلمانان از حد وجدانی فراتر رفته است
  • پسکوف: پارلمان اروپا «ماشین روس هراسی» است
  • بیداری جهانی زمینه تحول در جبهه مقاومت را رقم خواهد زد
  • مصباحی مقدم: آمریکا بدنبال تدابیر جدید برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی است
  • عملیات وعده صادق مایه عزت جهان اسلام است
  • سرلشکر موسوی: عملیات «وعده صادق» خنجر امت اسلام با اراده ملت ایران بر تن رژیم صهیونیستی است
  • عملیات وعده صادق سربلندی جهان اسلام
  • سفارت ایران در پاریس فرد مهاجم را بخشید | این هموطن ایرانی تحت القائات فضای ایران هراسی بود
  • جهان اسلام بعد از عملیات وعده صادق مورد تکریم واقع شد