Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ حسین محمدپور شامگاه یکشنبه در گفتگوی ویژه خبری شبکه باران با اشاره به آغاز اجرای طرح زمستانه پلیس راه، اظهار کرد: بر اساس تجربه سال گذشته تیم‌های حاضر در این طرح علاوه بر مناطق کوهستانی در مناطق جلگه‌ای نیز حضور داشته و خدمات ارائه می‌دهند.

وی با بیان اینکه امسال در سه گردنه بین استانی حیران، اسالم به خلخال و پونل به خلخال طرح زمستانه پلیس به صورت ثبات و شبانه روزی اجرا می‌شود، گفت: امسال سه گردنه داخل استانی نیز تحت پوشش طرح زمستانه پلیس قرار گرفته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشارکت ۹۰ تیم با ۴۵۰ نیروی پلیس در طرح زمستانه

محمدپور به برنامه‌های پیش بینی شده در قالب این طرح در مناطق جلگه‌ای استان گیلان نیز اشاره کرد و افزود: امسال ۹۰ تیم با مشارکت ۴۵۰ نیروی پلیس از آمادگی کامل برای حضور در مواقع بحرانی برخوردار هستند.

رئیس پلیس راه گیلان با اشاره به آمارهای اجرای این طرح در سال گذشته، بیان کرد: در طول سه ماه اجرای این طرح متأسفانه در مناطق کوهستانی و جلگه‌ای ۱۰۳ فقره تصادف منجر به فوت با ۱۱۲ نفر تلفات در استان گیلان گزارش شده است.

وی با بیان اینکه بیشترین آمار تصادفات فوتی استان گیلان در سال گذشته مربوط به مناطق جلگه‌ای بوده است، افزود: هر سال محورهای استان مورد پایش و نظارت قرار گرفته و برای نقاطی که دارای بیشترین میزان حوادث است برنامه‌های لازم پیش بینی می‌شود.

محمدپور همچنین به بیشترین علت تصادفات نیز در محورهای استان گیلان اشاره و اظهار کرد: عدم توجه به جلو با سهم ۳۰ درصدی، تخطی از سرعت مطمئنه با سهم ۲۱ درصدی و عدم رعایت حق تقدم با سهم ۱۸ درصدی بیشترین عوامل وقوع تصادفات در محورهای استان گیلان هستند عدم توجه به جلو با سهم ۳۰ درصدی، تخطی از سرعت مطمئنه با سهم ۲۱ درصدی و عدم رعایت حق تقدم با سهم ۱۸ درصدی بیشترین عوامل وقوع تصادفات در محورهای استان گیلان هستند.

وی با اشاره به بارش نزولات آسمانی در فصل زمستان و لغزندگی معابر از رانندگان خواست تا در راستای پیشگیری از تصادفات و ایراد خسارت مالی و جانی سرعت مطمئنه را رعایت و از صحبت با تلفن همراه هنگام رانندگی جدا خودداری کرده و تجهیزات زمستانی به همراه داشته و توصیه‌های پلیس را جدی بگیرند.

رئیس پلیس راه گیلان با بیان اینکه بر اساس تحلیل‌های صورت گرفته در زمینه تصادفات سال گذشته ۲۷ درصد جانباختگان در صحنه، چهار درصد در حین انتقال و مابقی در مراکز درمانی جان خود را از دست داده‌اند، گفت: در هشت ماهه نخست امسال ۲۹ درصد جانباختگان در سرصحنه تصادف جان خود را از دست داده‌اند.

وی تأکید کرد: با توجه به اینکه بیشترین جانباختگان در مراکز درمانی بوده است بارها در جلساتی که در این زمینه برگزار شده بر لزوم توجه و تجهیز مراکز اورژانس در شرق، غرب و جنوب استان تأکید شده تا فاصله انتقال مصدوم به مرکز درمانی کاهش یابد.

اجرای ۷۰ برنامه آموزشی در ۳۴۶ روستای گیلان طی هشت ماهه نخست امسال

سرهنگ محمدپور با اشاره به اینکه موتور سیلکت سواران و عابران پیاده بیشترین سهم را در تصادفات استان گیلان دارند، افزود: در این زمینه و در راستای آموزش اقداماتی پیش بینی و در طول سال اجرایی می‌شود.

وی با بیان اینکه آموزش‌های لازم در این زمینه از مرداد ماه سال گذشته به صورت گسترده در سطح استان آغاز شده است، تصریح کرد: توصیه‌های آموزشی به صورت چهره به چهره ارائه شده است.

رئیس پلیس راه گیلان اظهار کرد: در سال گذشته ۴۱ برنامه و کارگاه آموزشی در ۳۱۱ روستا برای بیش از ۱۵ هزار نفر از موتور سیلکت سواران و عابران پیاده با اهدای بیش از ۳۴۰۰ کلاه ایمنی انجام شده است.

محمدپور با اشاره به پیش بینی ۹۰ برنامه آموزشی برای امسال، ادامه داد: در هشت ماهه نخست امسال ۷۱ برنامه در ۳۴۶ روستا برگزار و تاکنون بیش از ۳۵۰۰ کلاه ایمنی نیز اهدا شده و در این برنامه بیش از ۸ هزار موتور سواران تحت آموزش قرار گرفته‌اند.

وی با بیان اینکه بر اساس تحلیل‌های صورت گرفته متوجه شده‌ایم تصادفات جوانان به ویژه دانش آموزان در ایام تابستان بیشتر است، افزود: لذا بعد از فروردین یک برنامه آموزشی برای دانش آموزان متوسطه دوم را در دستور کار قرار دادیم که در این راستا حدود ۸۰ مدرسه حاشیه جاده‌ها شناسایی و این طرح در ۶۲ مدرسه متوسطه دوم طی مدت ۳۲ روز آموزش‌های لازم را به دانش آموزان ارائه دهیم.

کد خبر 4804949

منبع: مهر

کلیدواژه: حسین محمد پور پلیس راه گیلان طرح زمستانی جاده ها بوشهر ایلام تعطیلی مدارس گرگان شهرکرد قزوین خطبه های نماز جمعه انتخابات مجلس شورای اسلامی آلودگی هوا شب یلدا بیرجند یاسوج بارش برف استانداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۰۸۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۷ درصد فوتی‌های تصادفات استان بوشهر موتورسواران هستند

رئیس پلیس راهور استان بوشهر گفت: بر اساس آمارها ۵۷ درصد جان‌باختگان ناشی از حوادث رانندگی استان بوشهر به موتورسیکلت‌سواران و ۲۴ درصد از جان‌باختگان به عابران پیاده تعلق دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمد صادقی عصر _امروز چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: بیش از ۸۰ درصد قربانیان حوادث رانندگی معابر شهری استان در سال ۱۴۰۲ مربوط به موتورسیکلت‌سواران و عابران پیاده است و گروه سنی جان‌باختگان بین ۱۴ تا ۳۵ سال است.

وی افزود: برابر تحلیل آمار جان‌باختگان ناشی از حوادث رانندگی در سال گذشته، ۵۷ درصد آن مربوط به موتورسیکلت‌سواران و ۲۴ درصد از جان‌باختگان به عابران پیاده تعلق دارد.

رئیس پلیس راهور بوشهر پیرامون علل جان‌باختن موتورسواران در تصادفات، گفت: برابر تحلیل‌های سازمان پزشکی قانونی، ۷۵ درصد موتورسیکلت‌سواران بر اثر ضربات به قسمت سر و جمجمه و خونریزی‌های شدید مغزی جان خود را از دست داده‌اند. بنابراین استفاده از کلاه ایمنی در پیشگیری از مرگ و میر نقش مستقیم دارد.

سرهنگ صادقی با تاکید بر اینکه نقش کلاه ایمنی به عنوان یک ابزار ساده ولی محافظت‌کننده، بسیار تعیین‌کننده است، تصریح کرد: از هم‌وطنان، خانواده‌ها و افرادی که از موتورسیکلت استفاده می‌کنند تقاضا می‌کنیم از کلاه ایمنی استفاده مستمر داشته باشند.

وی دومین عامل جان‌باختگان موتورسواران در تصادفات را ناشی از تردد در معابر بزرگراهی و تردد در زمان‌هایی که سطح معابر ناشی از بارندگی لغزنده هستند، برشمرد و افزود: توصیه پلیس این است که با توجه به افزایش احتمال بروز تصادفات شدید، بین موتورسیکلت و دیگر وسایل نقلیه موضوع عدم تردد در معابر بزرگراهی و عدم تردد در شرایط نامساعد جوی و لغزنده بودن معابر مد نظر این کاربران قرار گیرد.

رئیس پلیس راهور استان بوشهر ادامه داد: ۸۹ درصد جان‌باختگان موتورسیکلت افراد مذکور هستند و ۱۱ درصد باقیمانده شامل ترک‌نشین است و یکی دیگر از عللی که باعث جان‌باختن موتورسیکلت‌سواران است را استفاده جمعی از آن دانست.

سرهنگ صادقی اضافه کرد: موتورسیکلت برابر طراحی استاندارد و مقررات که در آئین‌نامه راهنمایی و رانندگی پیش‌بینی شده، ظرفیت آن یک نفر است اما در پاره‌ای اوقات این وسیله مورد استفاده جمعی خانوادگی حتی سه تا پنج نفر هم قرار می‌گیرد.

وی به رانندگان توصیه کرد تا در مناطق مسکونی برابر آئین‌نامه راهنمایی و رانندگی با سرعت مطمئنه حرکت کرده و توجه کافی و لازم به جلو داشته باشند و از صحبت با تلفن همراه در حین رانندگی خودداری کنند و در محل‌های عبور عابران پیاده حق تقدم عبور را رعایت و ایمن رانندگی نمایند.

منبع: فارس

کد خبر 751852

دیگر خبرها

  • ۵۷ درصد فوتی‌های تصادفات استان بوشهر موتورسواران هستند
  • پرترددترین جاده کشور کدام است؟
  • کاهش ۶ درصدی تلفات جاده‌ای
  • ۸۰ درصد بیمه شدگان سلامت همدان رایگان زیر پوشش هستند
  • ارتقاء ایمنی پدران موتورسوارهمیاران پلیس در زاهدان
  • رصد وانت‌بارهای میوه‌فروش در سنندج
  • ۸۲ مصدوم در تصادفات مشهد
  • ۱۳۱۷ مصدوم و ۶۲ کشته در تصادفات هفته دوم اردیبهشت
  • یک هفته با ۶۲ کشته | مصدومیت ۱۳۱۷ نفر در تصادفات ۷ روز اخیر
  • ۱۳۱۷مصدوم و ۶۲ کشته در تصادفات هفته دوم اردیبهشت در کشور