Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب گفت: نیرو‌های انقلاب در مجلس آینده برای سیاست غلط بنزینی دولت، مبارزه با قاچاق و قانون مالیات ها، برنامه مدونی دارند.

 پرویز سروری عضو شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب در گفتگو با خبرنگار سیاسی با اشاره به اهمیت مجلس آینده در زمینه حل مشکلات اقتصادی مردم گفت: نیرو‌هایی باید ساکن بهارستان شوند که برای حل معضلات اقتصادی مانند مسکن، گرانیها، مالیات و اولویت‌هایی که طبق نظرسنجی مردمی استخراج شده، برنامه ریزی دقیق داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب، اصلاح طرح بنزینی در مجلس آینده را یکی از اهداف و اولویت‌های این شورا خواند و گفت: نیرو‌های انقلاب در مجلس آینده برای سیاست غلط بنزینی دولت، مبارزه با قاچاق و قانون مالیات ها، برنامه مدونی دارند تا بتواند به نوعی چرخ‌های اقتصادی کشور را بچرخاند و مردم نیز از این سیاست‌ها سود ببرند.
وی افزود: برنامه‌های شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب برای تبدیل طرح‌های مذکور به قانون آماده شده و فقط منتظر امضاء نمایندگان دوره یازدهم است تا در سیر قانون‌گذاری قرار گیرد.


عضو شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب با تاکید بر اینکه مجلس یازدهم یکی از سرنوشت سازترین مجلس‌ها در جمهوری اسلامی خواهد بود گفت: مجلس آینده، قانون‌گذاری را در شرایط سختی به دست خواهد گرفت چرا که شرایط و وضعیت کشور بسیار حساس است.

وی با اشاره به عملکرد غلط دولت، ناکارآمدی مجلس در قانونگذاری و عدم نظارت که موجب بروز اختلال در معیشت مردم شده است، تصریح کرد: ضعف مجلس در حمایت از حقوق مردم باعث شده قدرت خرید آن‌ها تا یک چهارم کاهش پیدا کند و در مقابل جیب عده‌ای سرمایه‌دار و دلال پر از پول شود.

سروری اعتراض به حق مردم از رفتار غلط دولت و مجلس را عامل اهمیت بالاتر مجلس یازدهم دانست و گفت: با شرایط به وجود آمده توقعات و حساسیت‌های بیشتری از مجلس یازدهم نسبت به مجلس دهم متوجه نمایندگان خانه ملت خواهد بود؛ پس باید کارآمدترین نیرو‌های انقلاب در این مجلس جای بگیرند تا کاستی‌ها و ضعف‌ها جبران شود.

عضو شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب افزود: برای رفع مشکلات اساسی باید اقدامات اساسی صورت گیرد و مجلس باید ریلگذاری بسیار دقیقی را برای لوکوموتیو دولت آینده انجام و البته در کنار آن اقدامات نامعقول دولت فعلی را نیز مهار کند.

وی ادامه داد: مطالبه امروز جامعه این است که فرمان تقنین و نظارت و فرمان دستگاه اجرایی به دست نیرو‌هایی بیفتد که قدرت برون رفت از موقعیت کنونی را داشته باشند.
عضو شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب با اشاره به اقدامات قوه قضائیه در موضوع مبارزه با فساد اقتصادی اظهار کرد: بازگشت ۴۹ هزار میلیارد تومان به خزانه دولت آن‌هم در مدتی کوتاه، نشان می‌دهد اگر اراد‌های باشد می‌توان دست چپاولگران را قطع و زمینه را برای رونق تولید در کشور و سرمایهگذاری سالم در کشور ایجاد کرد.

وی در پایان لزوم احیای ظرفیت‌های برنامه ریزی اقشار مختلف را یک اولویت برای مجلس یازدهم خواند و خاطرنشان کرد: تلاش ما این است که نسبت به گذشته اهمیت بیشتری اقشار جامعه بدهیم و برای حل مشکلات آن‌ها برنامه ریزی داشته باشیم و از آن‌ها بخواهیم که بگویند توقعشان از مجلس چیست؟

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شورای ائتلاف نیروهای انقلاب مجلس شورای اسلامی نمایندگان مجلس شورای اسلامی طرح مدیریت مصرف سوخت پرویز سروری انتخابات مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۱۰۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقاط قوت و ضعف مجلس یازدهم/ «نظارت» در مجلس آینده تقویت شود

«مجتبی یوسفی» در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره اولویت‌های مهمی که باید در مجلس دوازدهم پیگیری شود، گفت: از آنجایی که در یک دهه گذشته حوزه اقتصاد مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده است، باید مجالس و دولت‌های مختلف، اولویت اساسی خود را رفع مشکلات اقتصادی کشور بدانند.

وی بیان کرد: اولویت اصلی همه مسؤولان باید حل مشکلات اقتصادی مردم باشد، چرا که مردم نجیب ما در همه عرصه‌ها مانند انتخابات ثابت کرده‌اند که پشتیبان نظام جمهوری اسلامی ایران هستند.

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: باید به اقتصاد، اشتغال و وضعیت معیشتی مردم توجه اساسی شود. متأسفانه رقابت نهادهای دولتی و شبه دولتی با بخش خصوصی باعث شده است که شاهد بهره‌وری پایین باشیم و از سوی دیگر سرمایه‌گذاران واقعی نتوانند آن طور که باید و شاید فعالیتی در حوزه‌های اقتصادی داشته باشد. برای مثال، می‌بینیم که انحصار در حوزه خودرو چه مشکلاتی را برای مردم و بخش صنعت کشور ایجاد کرده است.

اولویت اول ما باید حل مسائل اقتصادی باشد

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: درست است که اولویت اول ما باید حل مسائل اقتصادی باشد، اما توجه به مسائل اجتماعی و نقش مردم در تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری‌ها هم باید مورد توجه جدی باشد.

منتخب مردم اهواز در مجلس دوازدهم در ادامه درباره نقاط ضعف مجلس یازدهم، یادآور شد: قطعاً مجلس یازدهم یکسری اشکالات داشت، اما نظام مسائل کشور را به خوبی شناخت و در آن ریل حرکت کرد. برای مثال، مجلس یازدهم قوانین اقتصادی خوبی به تصویب رساند و مصوبات خوبی در حمایت از اقشار مختلف جامعه داشت که می‌توان به مصوباتی چون رتبه‌بندی معلمان، همسان‌سازی حقوق بازنشستگان اشاره کرد. اصلاح قانون بانکداری و اصلاح نظام ارزی باید باز هم در دستورکار باشد و مجلس آینده هم باید به آن بپردازد.

زیرساخت‌های حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی فراهم نبود

یوسفی متذکر شد: البته در تصویب برخی از قوانین در مجلس یازدهم تعجیل شد؛ درست است که «حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی» پیشنهاد دولت بود، اما چون زیرساخت‌های این کار فراهم نبود نباید در مجلس به تصویب می‌رسید.

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی ادامه داد: همچنین شاهد اطلاع رسانی ضعیف در مجلس یازدهم بودیم، به این معنا که بعضاً شاهد برخی حاشیه سازی‌ها برای این مجلس بودیم. همچنین برخی از مصوبات مجلس در این دوره و آثار آن به خوبی برای مردم تبیین نشد.

وی درباره این انتقاد به مجلس یازدهم که قوانین مهمی را تصویب کرد اما بر اجرای آن به خوبی نظارت نکرد، گفت: این مشکل مربوط به همه مجالس ما در ادوار مختلف است، البته مجلس یازدهم یک تفاوت اساسی با مجالس قبلی داشت و این بود که یک روز را برای نظارت بر عملکرد دولت و دستگاه‌های اجرایی تحت عنوان «سه‌شنبه‌های نظارتی» در نظر گرفت.

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: البته به اعتقاد بنده باید دو روز در مجلس تحت عنوان روزهای نظارتی باشد. بر این اساس بهتر است که روزهای نظارتی در مجلس آینده توسعه پیدا کند و به صورت تخصصی موضوعات مختلف مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

کد خبر 6093076 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • فهرست کامل کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب برای انتخابات منتشر شد
  • لیست نهایی کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب منتشر شد
  • کاندیداهای شورای ائتلاف در حوزه انتخابیه قائم‌شهر معرفی شد
  • انصراف قالیباف از نمایندگی مجلس جدی است؟ /برنامه ریزی ۵ ساله برای ورود به انتخابات ۱۴۰۸ /دولت رئیسی علیه قالیباف دست به کار شد
  • کاندیدا‌های شورای ائتلاف در شیراز و زرقان معرفی شد
  • کاندیداهای شورای ائتلاف در شیراز و زرقان معرفی شد
  • وحدت نیرو‌های انقلاب رمز عبور از تهدیدات است
  • ذکی زاده: امنا مخالف دیکته شدن ریاست مجلس از سوی جریانات بیرونی است/ همه نمایندگان باید در اداره مجلس نقش داشته باشند
  • نقاط قوت و ضعف مجلس یازدهم/ «نظارت» در مجلس آینده تقویت شود
  • فهرست مشترک جبهه پایداری و شانا برای دور دوم انتخابات تهران