Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- منابع اطلاعاتی فاش کردند که دولت امارات از پیام‌رسان «تو تاک» به عنوان ابزاری برای جاسوسی از شهروندان این کشور استفاده می‌کند. تاریخ انتشار: 10:38 - 02 دی 1398 - کد خبر: ۵۷۹۴۴۲

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان؛  تحلیل‌های صورت گرفته از سوی نشریه آمریکایی «نیویورک تایمز» نشان می‌دهد که اپلیکیشن تماس صوتی و تصویری موسوم به «تو تاک» در اصل یک ابزار جاسوسی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابر این گزارش، اپلیکیشن تماس صوتی و تصویری «تو تاک» چند ماه پیش عرضه شده و میلیون‌ها کاربر در شرق آسیا، اروپا، آسیا، آفریقا و آمریکای شمالی این اپلیکیشن را بر روی تلفن همراه خود نصب کرده‌اند.

بسیاری از کاربران این اپلیکیشن از شهروندان امارات هستند و اکنون گزارش نیویورک تایمز حاکی از آن است که این کشور از «تو تاک» به عنوان ابزاری برای جاسوسی از شهروندان خود استفاده می‌کند.

این روزنامه آمریکای می‌نویسد: دولت امارات از «تو تاک» برای ردیابی مکالمات، تحرکات، ارتباطات، صدا و تصویر افرادی که این اپلیکیشن را بر روی تلفن همراه خود نصب کرده‌اند، استفاده می‌کند.

 

بیشتر بخوانید:

ارتباط پشت پرده عربستان با توییتر برای سرکوب مخالفان رمز عبور ۴۴ میلیون کاربر مایکروسافت هک شد

 

بر اساس برآوردهای صورت گرفته از سوی موسسه تحقیقاتی «اَپ آنی»، اپلیکیشن «تو تاک» در میان رسانه‌های اجتماعی بیشترین میزان دانلود را در میان شهروندان اماراتی داشته است.

نیویورک تایمز در بخش دیگری می‌نویسد که کشورهای حوزه خلیج فارس مانند عربستان سعودی، امارات و قطر پیش از این برای هک کردن رقبای خارجی و به طور فزاینده‌ شهروندان خود از پیمانکاران آمریکایی و اسرائیلی استفاده می‌کردند اما کارشناسان می‌گویند توسعه «تو تاک» نشان داد که این دولت‌ها با حذف واسطه، به طور مستقیم می‌توانند از اهداف خود که بی اراده اطلاعات خود را در اختیار آنها قرار می‌دهند جاسوسی کنند.

تحلیل‌های انجام شده و مصاحبه با متخصصان امنیت رایانه نشان می‌دهد «بریج هولدینگ»، شرکت پایه «تو تاک»، شرکتی وابسته به «دارک مَتر» است. (دارک مَتر یک شرکت اطلاعات سایبری و هک مستقر در ابوظبی است).


نیویورک تایمز در بخش دیگری می‎نویسد که «مقام‎های اطلاعاتی امارات، کارمندان سابق آژانس امنیت ملی و کارمندان سابق اطلاعاتی ارتش اسرائیل در شرکت دارک مَتر فعالیت می‎کنند.»

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: جاسوسی امارات محمد بن زاید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۱۰۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نبرد دیپلماتیک میان سودان و امارات

وزارت امور خارجه سودان عدم حمایت ابوظبی از نیروهای واکنش سریع را کوتاهترین راه برای پایان دادن به نبرد در این کشور دانست. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، چندی قبل سودان با متهم کردن امارات به حمایت تسلیحاتی از نیروهای واکنش سریع به شورای امنیت شکایت کرد. ابوظبی در سازمان ملل رسما این اتهام را رد کرد و وزارت امور خارجه امارات یکشنبه هفته جاری با انتشار بیانیه‌ای خواستار پایان یافتن نبرد میان ارتش و نیروهای واکنش سریع شد و اعلام کرد: ابوظبی خواهان حل و فصل بحران داخلی سودان از طریق سیاسی و تشکیل یک دولت مدنی در آن کشور است.

وزارت امور خارجه سودان در واکنش به این بیانیه اعلام کرد: عدم حمایت تسلیحاتی ابوظبی از نیروهای واکنش سریع کوتاهترین راه برای پایان دادن به نبرد در سودان است.

در بیانیه وزارت امورخارجه سودان آمده‌است: وزارت امورخارجه امارات می‌داند که کوتاهترین راه برای پایان دادن به نبرد در سودان این است که دولت ابوظبی ارسال سلاح و مزدور به نیروهای واکنش سریع را متوقف کند بویژه هنگامی که روشن شده نیروهای واکنش سریع نمی‌تواند در مقابل ارتش مورد حمایت مردم مقاومت کند.

جنگ لفظی سودان علیه امارات

به نوشته روزنامه سودان تریبون، این وزارت خانه در بیانیه خود تصریح کرد: جهان از نقش امارات در نبرد تحمیلی بر سودان آگاه است و می‌داند ابوظبی از نیروهای واکنش سریع حمایت می‌کند که این نیروها بدترین جنایات را علیه شهروندان سودانی مرتکب شده‌اند.

وزارت امور خارجه سودان بیانیه همتای اماراتی خود را ریختن اشک تمساح برای قربانی خواند و از شورای امنیت خواست تا تدابیر لازم را برای پایبندی ابوظبی به قوانین بین‌المللی اتخاذ کند و به خصومت امارات علیه سودان و مردم آن پایان دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بذرپاش: فصل نوینی از تعاملات اقتصادی ایران و امارات رقم می‌خورد
  • سطح تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار می‌رسد
  • اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را ابزار نفوذ چین می‌دانند
  • دیدار رهبر اپوزیسیون رژیم صهیونیستی با وزیر خارجه امارات در ابوظبی
  • لاپید به امارات می‌رود
  • باران شدید در راه است/ تدابیر ویژه برای روزهای پنجشنبه و جمعه
  • ◄ وزیر راه و شهرسازی عازم ابوظبی شد
  • وزیر راه و شهرسازی عازم ابوظبی شد
  • بذرپاش عازم ابوظبی شد
  • نبرد دیپلماتیک میان سودان و امارات