Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی صبح امروز(دوشنبه) پارلمان در آیین تودیع و معارفه روسای سابق و فعلی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی گفت: کاظم جلالی یکی از نیروهای خوشفکر و فعال و سرزنده بود و در مجلس و مرکز پژوهش‌ها همت عالی داشت و برایش در مأموریت جدید آرزوی توفیق می‌کنیم و قاسمی هم از نیروهای با ارزش بودند و ایشان را صاحبنظر و منصف و دارای ایده های خلاق می دانم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مرکز پژوهش‌ها امروز از  یک پختگی برخوردار است و این جا افتادگی یک سرمایه است و به خاطر ستودن رهبر انقلاب، در مجلس هم به گزارش مرکز اعتنا می‌شود و در برخی سیاست‌گذاری ها و مراکز گزارش‌ها مرکز قابل توجه است.

اهم اظهارات وی را در ادامه به نقل از فارس و ایسنا می‌خوانید؛

*باید برای دوره بعد افقی در نظر بگیریم چون انتظارات از این مرکز به دلیل  بیشتر بودن نیازها بالاست، درگیری های سیاسی کشور را گاها از پژوهش های علمی محروم می‌کند ولی باید مهم ترین هدف مرکز پژوهش‌ها هدف توسعه کشور باشد

* بودجه نارسایی های دارد و می شود در مجلس آن نارسایی ها را رفع کرد؛ گاهی دردها را می‌گوییم و پاسخ های روشن برای حل مشکلات نمی گوییم و از لابلای اوراق پژوهش ها باید راه حل باشد. رتبه ما در سهل کردن سرمایه‌گذاری خوب نیست و باید سرمایه‌گذاری را سهل کنیم، تا زمانی که سیستم دیوانی بر تولید کشور حاکم است مشکلات فعلی را در تولید داریم. 

* سیستمی باید درست کنیم که امکان اختصاص ارز۴۲۰۰تومانی برای کالای های اساسی در حداقل های ممکن دست مردم برسد، باید شفافیت در مار باشد و معاون باشد که بودجه چگونه نوشته شده است. 

* باید الگوهایی برای ایجاد شرایط تنفسی برای کشور در دوران تحریم بوجود بیاید،  برخی جراحی ها مفید این حال است که موضوع نقدینگی ها و بانک ها و صندوق‌ها از آن جمله است و مشکلی ندارد برای شرایط تحریم ضوابط قانونی خاص برای رفع مشکلات مردم بگذاریم.

* تخریب‌ها امید را از بین می‌برد، توسعه بدون امید رخ نمی‌دهد اگر همه نیروهای مستعد در کشور کنار هم باشند امیدواری برای حل مسائل کشور وجود دارد و از آن طرف اگر تمام وقت  و زمان، برای تهمت‌زدن صرف شود این آزردگی‌ها به سعادت کشور لطمه وارد می‌کند.

* برخی اوقات مشاهده می‌شود که حتی نهاد مجلس را نیز می‌کوبند، خیلی از حرف‌هایی که نحله‌های مختلف سیاسی می‌زنند تقریبا مشابه است؛ حرف این گروه‌های سیاسی این است که خودشان سیاست‌ها را پیاده کنند و کارها را انجام دهند و این مشکل سر وجود خودشان است.

* یکی از مصادیق تحقق مردم‌سالاری، نهاد مجلس است؛ پس چرا مجلس را تخریب می‌کنید؟! این نشان می‌دهد که تخریب هنر نیست و کسی که نهادی را تخریب می‌کند، هنر نکرده است.

۲۷۲۱۵

کد خبر 1334210

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: علی لاریجانی لایحه بودجه مجلس دهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۱۰۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از ستمدیدگان توصیه صریح دین اسلام است

شیخ محمود، مدرس دانشگاه و امام مسجد نور شهر آروا در اوگاندا در گفتگو با خبرگزاری تقریب دوستی و وحدت قلوب را مبنا و پایه اسلام و نقطه اتصال ملت های مسلمان خواند و بیان داشت: اگرچه وجود افکار متفاوت و گرایش های متضاد در میان ملت های مسلمان امری طبیعی است اما همه اندیشمندان و فعالان مذهبی باید ذیل هدف بزرگ تری که مصلحت حفظ دین اسلام را در نظر دارد، این تفاوت ها را نادیده بگیرند و با حس برادری به سمت هدف مشترک حرکت کنند. این نزدیکی تنها در صورتی ممکن می شود که هر یک از گروهها نگاه برتر و سلطه طلبانه ای بر دیگری نداشته باشد بلکه باید نگاه اصلی آنها، جلوگیری از ادامه ظلم و تفرقه افکنی دشمنان باشد و از ارزش های متعالی اسلام محافظت کنند.

او به ریشه های تمدن اسلامی که فرهنگ فکری مشترکی را به ملت های مسلمان حاکم کرده است، اشاره کرد و افزود: ملت های مسلمان اشتراکات فرهنگی بسیاری دارند که آنها را به هم نزدیک می کند و هدف از پیگیری تقریب مذاهب، دستیابی به ظرفیت های قابل اجرا برای افزایش توانمندی و قدرت ملت های مسلمان است.  

شیخ محمود به تحولات منطقه خاورمیانه اشاره کرد و افزود: جنگ خشونت باری که در بیش از 7 ماه گذشته میان اسرائیل و فلسطین روی داده و به شهادت هزاران نفر از مردم مسلمان فلسطینی منجر شده، نشان می دهد کشورهای اسلامی باید یک سازکار عملی برای ایجاد وحدت را در دستور کار قرار دهند و و به طور عملی وارد میدان عمل شده و به حمایت از مردم مسلمان فلسطین بپردازند.

او با بیان اینکه دستور صریح دین اسلام دوری مسلمانان از جنگ‌ بوده است اما وقتی مساله ستمدیدگان در میان باشد، حمایت از آنها ضروری است، ادامه داد: با وجود اتفاقات تاسف بار در غزه برخی از دولت های اسلامی همچنان همکاری های اقتصادی خود را با اسرائیل ادامه می دهند و نتیجه آن این شده که اسرائیل در جنگ غزه فرصت بیشتری برای ادامه جنگ خشونت بار خود به دست آورده است. بنابراین در حالی که همه دولت های مسلمان باید از اسرائیل دوری کنند و بنا به توصیه اسلام نباید با دشمنان در زمینه مسائل اساسی جهان اسلام رابطه برقرار می کردند، این دستور را نادیده گرفتند که حاصل آن امروز در حوادث فلسطین نمایان شد.

شیخ محمود همچنین افزود ضروری است که کشورهای مسلمان با درس آموزی از اقدامات گذشته در کنار یکدیگر بایستند، یک جبهه قوی تشکیل دهند و توجه خود را معطوف به حل و فصل مناقشه تاریخی در سرزمین فلسطین نمایند.  

دیگر خبرها

  • جلوی بی‌حجابی را با همراهی مردم می‌توان گرفت
  • عکس| امید نورافکن پیش از اقدام جنجالی علیه پرسپولیس
  • عکس| امید نورافکن پیش از ماجرای جنجالی علیه پرسپولیس
  • حمایت از ستمدیدگان توصیه صریح دین اسلام است
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران
  • «باغ حاجی» از بیم تخریب تا امید آبادانی
  • تمجید مالی از واکنش مناسب ایران علیه رژیم صهیونیستی
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است/ ملاک‌های پذیرش طرح‌ها در دستگاه‌ها مشخص شود
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است
  • چرا «مرکز پژوهش‌های مجلس» هم تحمل نمی‌شود؟