Web Analytics Made Easy - Statcounter

وی فرزند قیچک‌نواز بزرگی چون موسی زنگشاهی بود و راه پدرش را در نوازندگی ادامه داد. دین‌محمد زمّک‌ زهی یکی از منابع موسیقایی منطقۀ سرحد در شمال بلوچستان و از معدود هنرمندان موسیقی نواحی ایران بود که کتاب نوشت و در «موسیقی بلوچستان (مَکُّران و سرحد)» بخش‌هایی از کارهای خودش و اشعار مرتبط با سَوت‌ها و ترانه‌های بلوچی را ثبت و ضبط کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این آهنگساز، نوازنده و خوانندۀ سرشناس بلوچ در ۲۰ کشور جهان و ۱۵ جشنوارۀ بین‌المللی اجرا کرد و می‌گویند صدها قطعه موسیقی بلوچی از او در آرشیو صدا و سیمای استان وجود دارد. زنگشاهی میراث‌دار موسیقی بلوچستان و بنیان‌گذار گروه موسیقی مکران بود.

او علاوه بر آواز، سازهای قیچک (سَرود) و رَباب را استادانه و با شیوه‌ای خاص می‌نواخت و در مراسم اختتامیۀ نخستین جشنوارۀ آینه‌دار در سال ۱۳۹۲ در حضور محمدرضا شجریان مورد تجلیل قرار گرفت.

دین‌محمد زنگشاهی پنج‌شنبه ۴ مرداد ۱۳۹۷ به علت بیماری کبدی که چندین سال دچارش بود، در بیمارستان میرجاوه در شصت و چهارسالگی درگذشت و در همان شهر به خاک سپرده شد.

مجله موسیقی نواحی ایران کد خبر 472456 برچسب‌ها مجله درگذشتگان - موسیقی مجله موسيقي نواحي-استان ها

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۱۱۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات سازهای لاکچری آزاد می‌شود؟

واردات سازهای موسیقی که از سال ۱۴۰۰ ممنوع شده، باز هم در حال بررسی است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، سازهای موسیقی از سال 1397 در بین کالاهای دسته چهارم قرار گرفتند و از سال 1400 و به علت ارزبر بودن، واردات‌شان ممنوع شد.

واردات یازده کانتینر ساز در سال 1400 و البته توقیف آنها در گمرک هنوز از یادها نرفته است. در آن سال، واردکنندگان ساز که منافع بسیاری در این کار داشتند، بسیار تلاش کردند تا واردات ساز را یا حداقل آزادسازیِ یازده کانتینر سازِ توقیف شده در گمرک را عملی کنند؛ و البته در نهایت نتوانستند.

این درحالی است که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دو سال گذشته نامه‌نگاری‌های زیادی با وزارت صمت داشته تا دیدگاه‌ها و مواضع خود را درباره واردات ساز بیان کند و نباید فراموش کنیم که  وزارت فرهنگ درباره واردات یا عدم واردات ساز، تصمیم‌گیرنده نیست و فقط می‌تواند نظر خود را به وزارت صمت اعلام کند.

مدیرکل دفتر موسیقی: در کنسرت قربانی ما پای قانون ایستادیم

در همین حال، بررسی‌ها نشان می‌دهد که وزارت فرهنگ موضع سختگیرانه‌ای نسبت به واردات ساز ندارد.

حالا خبر رسیده که تصمیم گیری درباره واردات یا عدم واردات ساز باز هم در حال بررسی است.

واردات ساز به طور کامل مربوط به سازهای غربی است. این سازها در بازار بسیار گران و معمولاً موردِ استقبال قشرِ لاکچری نشینِ جامعه هستند.

واردکنندگان ساز بیش از هر چیزی به واردات ویلن و پیانو علاقه دارند که قیمتی گزاف دارد و سود بسیاری هم نصیب واردکنندگان می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تاریخ مطبوعات ایران در برابر انظار عموم قرار گرفت
  • فیلمی از سورپرایز جالب مردم در کنسرت توسط گرشا رضایی
  • واردات سازهای لاکچری آزاد می‌شود؟
  • (عکس) ورزشکار جنجالی مدل شد؛ سارا خادم‌الشریعه روی جلد مجله معروف
  • قیمت لیفان در بازار امروز ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • پوتین با هوش مصنوعی بازیگر فیلم زندگینامه خودش شد (+عکس)
  • ورزشکار زن ایرانی روی جلد مجله معروف؛ ورود به عرصه مد پس از مهاجرت! + عکس
  • (ویدئو) انتشار تصویر عجیب از «بنیامین بهادری»
  • تاریخ ولادت امام رضا (ع) ۱۴۰۳ + زندگینامه و احادیث
  • انتشار زندگینامه فرمانده گردان تبوک در «خواب‌های زنگ‌دار»