Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیروز حناچی شهردار تهران به تازگی در دفتر کار خود میزبان اونگ کنگ یونگ، سفیر غیرمقیم سنگاپور در تهران بود.

حناچی در این دیدار با اشاره به اینکه خوشحال می‌شویم در زمینه‌های مشترک با سنگاپور همکاری داشته باشیم، گفت: در تهران ١٠ خط طراحی‌شده مترو و ٢ خط اکسپرس داریم. از این ١٠ خط ٧ خط به بهره‌برداری رسیده و طول مسیر اجراشده مترو حدود ٢۴٠ کیلومتر است و ٢۴٠ کیلومتر دیگر نیز در دست احداث است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متروی تهران روزانه بیش از ٢ میلیون سفر را انجام می دهد و با اتصالی که به شهرهای اقماری از قبیل کرج و هشتکرد و در آینده اسلامشهر و پرند ایجاد کرده و می‌کند، سهم مترو از حمل‌ونقل عمومی به حدود ۵٠ درصد خواهد رسید.

وی با بیان اینکه تهران بیش از ٢٣٠ سال است که به عنوان پایتخت ایران شناخته می‌شود، عنوان کرد: البته شهر کوچکی در کنار تهران به نام ری وجود دارد که قدمتی بیش از ۶ هزار سال دارد. همچنین، بخش هایی در شمال تهران وجود دارد که بیش از ۴ هزار متر ارتفاع دارند و جزو جذابیت‌های این شهر به شمار می‌روند. به طور کلی، تهران به طبیعت نزدیک است و تنوع آب‌وهوایی زیادی هم در این منطقه وجود دارد؛ در شمال تهران برف و یخبندان و در جنوب شهر مناطقی داریم که کشاورزان در آن شتر پرورش می‌دهند. همین تنوع آب‌وهوایی یکی از دلایل انتخاب تهران به عنوان پایتخت کشور بود.

شهردار تهران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به زمینه‌های همکاری میان تهران و سنگاپور، ضرورت انتقال تجربیات و مشکلات مشترک کلان‌شهرها و بررسی موضوع خواهرخواندگی بین پایتخت ایران و سنگاپور را مطرح و عنوان کرد: مشکلات کلانشهرها بسیار به یکدیگر شباهت دارند؛ آلودگی، پسماند، ترافیک و حاشیه‌نشینی از عوارض زندگی در شهرها هستند. شهرداری تهران تمایل دارد از تجربیات سنگاپور در این زمینه بیشتر بداند چراکه قوانین سختگیرانه‌ای در زمینه آلودگی هوا در این کشور وضع شده است.

در ادامه این دیدار، اونگ کنگ یونگ سفیر آکرودیته (غیرمقیم) سنگاپور آلودگی را در همه شهرهای بزرگ یک مشکل اساسی دانست و عنوان کرد: حتی در سنگاپور هم این مشکل به طور شدید وجود دارد. در حال حاضر برای رسیدن به شهر هوشمند تلاش می‌کنیم و یکی از کارهایی که در این مسیر انجام خواهیم داد، توسعه دوچرخه‌سواری است. البته مشکل اساسی‌ ما در این زمینه توسعه مسیرهای مخصوص دوچرخه سواری است.

کنگ یونگ ادامه داد: مردم فاصله‌ای را که بین ایستگاه مترو تا خانه‌ها وجود دارد به وسیله اسکوتر طی می‌کنند اگرچه به نظر می رسد قرار است، استفاده از اسکوترها ممنوع شود که مردم از این موضوع ناراحت هستند. مشکل این‌جاست که اسکوترها از باتری های کوچکی استفاده می‌کنند که در بعضی موارد موقع شارژ کردن دچار حریق می‌شوند و بعضی اوقات این حریق به طبقات دیگر سرایت می‌کند.

وی یکی از مهم ترین مسائل سنگاپور را مدیریت پسماند خواند و گفت: در ابتدا پسماند را با روش‌های مختلف جمع‌آوری می‌کردیم و سپس آتش می‌زدیم، اما از آن جا که کشور کوچکی هستیم این روش برایمان مشکل ایجاد می کرد؛ در نتیجه در دریا جزایر مصنوعی ساخته‌ایم و در آن ها زباله‌ها را می‌سوزانیم. مجبور شده‌ایم که این جزایر را همین‌طور بزرگ و بزرگ‌تر کنیم و به نظر می‌آید تا ٢٠ سال آینده جایی نخواهد بود که در آن به این زباله‌ها رسیدگی کنیم. بر این اساس، در حال حاضر سیاست ما تشویق مردم به تولید زباله کمتر است.

سفیر غیرمقیم سنگاپور ادامه داد: مشکلی دیگر که برای تحقق شهر هوشمند وجود دارد، ایجاد هماهنگی بین سازمان‌ها و نهادهای مختلف دولتی است؛ برای این کار از شبکه‌های کامپیوتری و اینترنتی استفاده می‌کنیم، اما این کافی نیست و باعث ایجاد مشکلات زیادی شده است.

وی با بیان اینکه تهران شهری بزرگ است که ما تلاش می‌کنیم از تجربیات آن استفاده کنیم، اضافه کرد: در سنگاپور شهروندانی با ادیان مختلف زندگی می کنند که هر کدام مناسک خاص خود را دارند. سنت آتش‌افروزی یکی از این مناسک است. از جمله اقداماتمان در شهر هوشمند ایجاد هماهنگی میان معابد و مکان‌های مذهبی مختلف است.

اونگ کنگ یونگ در بخش دیگری از اظهارات خود با بیان اینکه سنگاپور کشور بسیار کوچکی است، اما مشکلات بسیاری دارد، گفت: یکی از مهم ترین ابتکارات ما در سنگاپور به بازیافت آب مرتبط است. هدف ما بازیافت آب تا ۵٠ درصد است که در حال حاضر این میزان ٢۵ درصد است. از سوی دیگر با استفاده از دریاچه مصنوعی‌ای که توسعه یافته، می‌توانیم وقوع سیلاب را در شهر کنترل کنیم.

وی با تاکید بر اینکه مهم‌ترین برنامه و اقدام در حال حاضر کنترل آلودگی در شهرهاست، عنوان کرد: دو دلیل مهم آلودگی، آلایندگی ناشی از تردد خودروها و افزایش اندازه تراکم زباله است. ما کشورهای عضو شبکه شهرهای هوشمند آسیایی، یکی از اقدامات مهم خود را توسعه خودروهای برقی می‌دانیم که شهرداری تهران نیز برای آن برنامه‌هایی دارد.

کنگ یونگ ادامه داد: مشکل دیگری که در منطقه‌ وجود دارد، مسکن عمومی است. سنگاپور نظام عمومی مسکن را توسعه می‌دهد، به طوری که همه شهروندان سنگاپور به آن دسترسی دارند. از طرف دیگر مهاجرت به شهرها و کمبود مسکن در شهرها منشأ نارضایتی‌های بسیاری است. دولت سنگاپور تلاش کرده است تا توزیع عادلانه خدمات در مراکز مسکونی متعدد را نیز مدنظر داشته باشد.

سفیر آکرودیته (غیرمقیم) سنگاپور ضمن ابراز اشتیاق برای میزبانی از حناچی در سنگاپور، خاطرنشان کرد: رویدادهای بزرگی را سالانه در سنگاپور برگزار می‌کنیم که در گذشته نیز از شهردار تهران برای شرکت در آن‌ها دعوت کرده‌ایم. بسیاری از زمینه‌های همکاری وجود دارد که می‌تواند میان شهرها شکل بگیرد و کاملا هم کاربردی و غیرسیاسی باشد؛ شهرداری‌ها باید به فکر شهروندان و مردم شهرشان باشند و برای خدمت به شهروندانشان از هیچ تلاشی فروگذار نکنند.

 

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۱۱۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت آلودگی هوای تهران امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق

کیفیت هوا در کلان‌شهر تهران امروز با قرار گرفتن روی شاخص ۷۵ در وضعیت هوای سالم (زرد) ثبت شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سنجش کیفیت هوا امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در دستگاه سنجش کیفیت هوای ایستگاه پاسداران با شاخص ۱۵۴، در وضعیت هوای ناسالم (قرمز) قرار دارد.

بر این اساس سنجش کیفیت هوا امروز در ایستگاه‌های اسلام‌شهر با شاخص ۱۱۶، باغستان شهریار با شاخص ۱۱۲، تهران پارک شکوفه با شاخص ۱۰۷، دانشگاه شهید بهشتی با شاخص ۱۰۲، رباط‌کریم با شاخص ۱۳۲، سلامت با شاخص ۱۲۷، شهرداری منطقه ۱۹ با شاخص ۱۱۱، شهریار با شاخص ۱۰۳، قرچک با شاخص ۱۳۲، در وضعیت هوای ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی) قرار دارد.

در همین راستا، دستگاه سنجش کیفیت هوا امروز در ایستگاه‌های اتوبان محلاتی منطقه ۱۴ با شاخص ۵۱، امام خمینی با شاخص ۶۹، پارک رازی با شاخص ۶۴، پاکدشت با شاخص ۶۱، پردیس با شاخص ۸۴، پونک با شاخص ۵۱، پیروزی منطقه ۱۳ با شاخص ۸۷، پیشوا با شاخص ۸۲، دانشگاه تهران با شاخص ۷۷، دماوند با شاخص ۶۵، ژئوفیزیک با شاخص ۶۳، در وضعیت هوای سالم (زرد) قرار دارد.

همچنین ایستگاه‌های ستاد بحران منطقه هفت با شاخص ۸۸، سرخه‌حصار با شاخص ۵۳، شادآباد منطقه ۱۸ با شاخص ۸۵، شریف منطقه دو با شاخص ۹۵، شهرری منطقه ۲۰ با شاخص ۸۱، شهرداری منطقه چهار با شاخص ۹۷، شهرداری منطقه ۱۱ با شاخص ۹۴، شهرداری منطقه ۲۱ با شاخص ۷۰، شهرداری منطقه ۲۲ با شاخص ۵۷، فرمانداری شهرری با شاخص ۹۲، گلبرگ منطقه هشت با شاخص ۶۱، لواسانات با شاخص ۹۹، مسعودیه منطقه ۱۵ با شاخص ۵۷، ملارد با شاخص ۸۹، منطقه ۱۵ با شاخص ۸۰، میدان فتح منطقه ۹ با شاخص ۹۵ و ورامین با شاخص ۷۴ در موقعیت هوای سالم (زرد) ثبت شدند.

به این ترتیب ایستگاه آتی‌ساز با شاخص ۴۶، چشمه با شاخص ۴۴، شهرداری منطقه دو با شاخص ۵۰، علم و صنعت با شاخص ۳۲، قدس با شاخص ۴۹ و وردآورد منطقه ۲۲ با شاخص ۴۲ در موقعیت هوای پاک (سبز) قرار دارد.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک (سبز)، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم (زرد)، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی)، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم (قرمز)، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم (بنفش) و ۳۰۱ تا ۵۰۰ بسیار خطرناک (قهوه‌ای) است.

کد خبر 749281

دیگر خبرها

  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • ضرورت اصلاح نقاط حادثه خیز شهر مراغه
  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • جمع‌آوری ۱۱۹۶ کودک کار در طرح مقابله با کلونی‌های آسیب‌پذیر
  • تقدیر استاندار کرمان از اقدام مدیریت شهری رفسنجان/ دهه هشتادی‌ها مدیران فردای جامعه هستند
  • تجربیات تهران در حوزه شهری و فضای سبز به «واسط» عراق منتقل شود
  • عزم ملی برای حل مشکلات پایتخت شکل بگیرد/ضرورت استفاده از ظرفیت معتمدین محلات در سایر کلانشهرها
  • ورود مجمع نمایندگان استان تهران به مشکلات اداره کل انتقال خون
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق